Postitused: 150
Teemad: 11
Liitus: Oct 2003
näitex, kui on selge sinine taevas, seda vaadates näen vereliblesi ka mu paar sõpra on võimelised seda nägema, aga bio õps ütles, et see on võimatu.
KIRJELDUS: ühes suunas ühtlse kiirusega liikuvad läbi paistvad imeväikesed ringikesed. Veel näen täpselt sinna kuhu vaatan keskel väikest musta täppi(peab päeva valgus olema)
Muudetud: 28-4-06 kell 20:56:24 Hallucigenia
maailm pole kunagi üxi olnud.
Postitused: 174
Teemad: 5
Liitus: Dec 2003
Aa, kas sa mõtled seda, et kui päike näkku paistab ja silmad kinni paned, siis on näha neid tögasid. Ma ei usu, et need on verelibled, sest need liiguvad küll ühes suunas aga ma saan ntx neid liigutada vms
Postitused: 150
Teemad: 11
ei pea näkku paistma, peab lihtsalt väga valge olema.
maailm pole kunagi üxi olnud.
Postitused: 493
Teemad: 4
Liitus: Dec 2003
ja sa tahad öelda et need on verelibled? :O
näen ikka aga pole kunagi neid verelibledeks pidanud . mis need verelibled seal teevad?
Postitused: 303
Teemad: 36
Liitus: Nov 2003
see on võimatu. verelibled on liiga pisikesed, et neid suure valguse käes näha. Ainult mikrsokoobiga, muul viisil mitte.
ma arvan, et tegemist on lihaste läbivalgustusega, mille puhul suur valgus toob esile lihaste kontuurid
PS:
Ühes kuupmillimeetris veres (nööpnõelapea suuruses tilgas) on üle viie miljoni pisikese verelible.
Allikas: Eesti Entsüklopeedia
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Ilmselt liiguvad osana verest ringi.
Veri nagu on ka silmalaugude sees.
Postitused: 97
Teemad: 9
Liitus: Feb 2004
ma näen neid isegi siis kui aknaklaasile või lume peale vaatan...
Welcome to the psychedelic world...
midikloriaadid
Tundub, et verelibled on liiga pidikesed, et neid näha. Aga, kes teab.
Postitused: 97
Teemad: 9
Aga meenutavad küll vereliblesid ja väga meenutavad kohe...
Welcome to the psychedelic world...
Postitused: 430
Teemad: 12
No seda kirjeldatut peaks küll kõik inimesed nägema.
...for knowledge is limited while imagination embraces the entire world.
Postitused: 148
Teemad: 8
Ma näen ka midagi taolist...
Verelibled need küll ei ole...
Its all about searching the truth....
Postitused: 37
Teemad: 0
Ma väga tahaksin siia mainida, et tuleks vähem arvuti taga olla, jäävad silmad terveks...
[Teadet on muutnud 11.3.2004 postitaja sego]
Postitused: 43
Teemad: 1
Liitus: Jan 2004
See on lihtsalt valgus ja proovige nii et panete silmad kinni proovite vaadata ja siis hõõruge silmi ja vaadake uuesti kõik muutub? Vähemalt mul on nii.Vahest kui silmad on väsind siis tekivad sinna mustad täpid mis liiguvad kui ma proovin neid jälgida.Ma arvan et esiteks see on silma laug mis annab punase värvi ja siis on silma pealne kiht(ei tea nimetust) mis annab hallika tooni ja need mustad täpid.
[Teadet on muutnud 22-3-2004 postitaja Coolfh]
Punane verelible on umbes nii 1:200 millimeetrine st nati väiksem kui 10 astmes -5 meetrit.
Ma ei usu, et silm nii lähedalt midagi sellist eristada suudaks.
Mul homme biokeemia eksam ja pean sellist asja teadma
Postitused: 7
Liitus: Aug 2005
Tsitaat:Algselt postitas: yodalr
Veel näen täpselt sinna kuhu vaatan keskel väikest musta täppi(peab päeva valgus olema)
Selle musta täpi nimi on "pimetähn" s.o. nägemisnärvi väljumiskoht kus kepikesed ja kolvikesed puuduvad. Normaalselt me sellist sektorit ei taju, sest nägemiskeskus kompenseerib 'tühja' osa.
Kõige paremini on pimetähn näha kinnisilmi
Selline kullese moodi räbal, mis silmade liigutamisel edasi-tagasi ujub.
Sry vana teema kaevamise pärast. Arvasin, et mul on midagi öelda.
Postitused: 654
Teemad: 8
Liitus: Apr 2004
Paul Lambillion(tervendaja) väitis, et need on päikeseenergia osakesed.
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
aga ma näen mikroskoobiga( või ka läbi nluubi vaadates ) selliseid võrgukesi, nagu nöörid, koosnevad väikestest ringikestest täpselt nagu mingisugused kemia molekulid oleksid. Ja need on 3d, silma liigutamata need ikkagi liiguvad, nende otsad võivad üksteise alla minna jne. Tegemist ei ole nende nn päikese energia laikudega ega ripsmetega. Keegi teine minu perek ei näe neid
Postitused: 213
Teemad: 5
Verelibled need ei ole...
Ma küll ei tea millest see tingitud on, aga kui silmad kinni panna, siis jäävad "silme ette" nähtud esemete kujutused. Mida eredamad need on, seda kauem ja selgemalt paistavad. Ilmselt seetõttu jääb ka Päikese ere täpp "silmade ette" :)
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: etc
Verelibled need ei ole...
On ka vastupidiseid arvamusi - et just on (silmapõhja veresoontes liikuvad valged verelibled): http://www.hhmi.org/cgi-bin/askascientis...s_014.html
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
verelibled need tõesti ei ole...
olen ise tihti neid täheldanud... see on väga hästi nähtav kirju tausta peal... teatud osa vaadatavast pinnast justkui virvendab.... veidi vaatad siis suudad juba eristada väikeseid osakesi mis omavahel põkkuvad ja liiguvad suht kiiresti.
eriti lahe on efekt... kui veidike muuta silmade fookust... siis hakkavad need pinnad lainetama... tekib nö. matrixi efekt (lõpus kus neo painutas seinu.)... muide... seinu olen ma painutanud kah päris jõudsasti... proovige järele...
mis puutub seda monitori juttu siin eespool.... siis pole sel auraga miskit pistmist. pigem on tegemist silma põhja salvestunud pildi negatiiviga.... sama nagu siin veidi aega tagasi oli ära toodud napoleoni jeesus. küll aga olen katsetanud sellist asja et lähen kuskile võõrasse kohta.... panen silad kinni ja vaatan kuskile suletud silmadega... veidi aega hiljem hakkab udune kujutis tekkima silme ette. kolmanda silma kasutamise harjutused...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
... oehh ... nende verelibledega on nüüd peaaegu nagu UFO-dega - et kes usub ja kes ei usu! Viitan siis ühele soliidsemale netiallikale nagu seda on Wikipedia ja kus on juttu nähtusest, mis Scheereri fenomeni nime kannab ja mida isegi kasutatakse meditsiinilises diagnostikas vere liikumise uurimiseks silmapõhja kapillaarides: http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_field_...phenomenon. Aga peale vereliblede, celtic, võib seal tõepoolest ka igatsugu muud jura näha (millele ka see Wikipedia artikkel viitab). Ja kui vereliblede vaatlemiseks soovitatakse taustaks sinitaevast, siis kirjul taustal, mida Sina soovitad, võib arvatavasti mingeid muidki efekte näha (mingid optilised illusioonid ehk, mis seotud visuaalse info töötlusega ajus - ka neid võib netist kuhjaga leida, vt nt http://www.michaelbach.de/ot/).
Postitused: 131
Teemad: 18
Liitus: May 2005
mul on pohmakaga siis kui kissitan silmi näen kuidas silmaveresoontes veri jookseb
Postitused: 9
Liitus: Mar 2005
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
aga ma näen mikroskoobiga( või ka läbi nluubi vaadates ) selliseid võrgukesi, nagu nöörid, koosnevad väikestest ringikestest täpselt nagu mingisugused kemia molekulid oleksid. Ja need on 3d, silma liigutamata need ikkagi liiguvad, nende otsad võivad üksteise alla minna jne. Tegemist ei ole nende nn päikese energia laikudega ega ripsmetega. Keegi teine minu perek ei näe neid
hmm, tuttav värk, ma saan neid näha silmad kinni, silmad lahti vai kuhuiganes vaadates, olgu taust siis kirju või ühevärviline nt sinine taevas.
kunagi nägin ainult üksikuid neid ümmargusi, hiljem hakkas nendest ümmargustest nagu "koed" moodustuma.
mis kõige huvitavam, on see et ma saan neid just selles suunas liigutada kuhu ise tahan, vai siis seisma jätta.
silmi väheke kissitades on terve vaateväli neid täis, nagu ritta laotud
eriti hea efekti saab silmi kissitades vasta päikest(silmi nii kissitades, et päikese valgus sind ei pimestaks) vaadates, need samased "ringikesed" tundubad palju suuremad ja kontuurid on palju tugevamad.
üks asi tuli veel siis meelde hetkel, kui keegi neid ilusti näha suudab, siis proovige mõlema silmaga, siis ühega ja siis teisega, näete erinevust?
Tsitaat:# Floaters or muscae volitantes are slowly drifting transparent blobs of varying size and shape, which are particularly noticeable when lying on the ground looking up at the sky. They are caused by imperfections in the fluid of the eye.
# The blue field entoptic phenomenon has the appearance of tiny bright dots moving rapidly along squiggly lines in the visual field. It is much more noticeable when viewed against a field of pure blue light and is caused by white blood cells moving in the capillaries in front of the retina.
khm, http://www.floatershell.com/
enivei, sai väheke segane text, aga nii see on
ps. jou etc, mäletad mind veel?
Muudetud: 9-9-05 kell 18:43:08 qkk
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: qkk
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
hmm, tuttav värk, ma saan neid näha silmad kinni, silmad lahti vai kuhuiganes vaadates, olgu taust siis kirju või ühevärviline nt sinine taevas.
kunagi nägin ainult üksikuid neid ümmargusi, hiljem hakkas nendest ümmargustest nagu "koed" moodustuma.
mis kõige huvitavam, on see et ma saan neid just selles suunas liigutada kuhu ise tahan, vai siis seisma jätta.
silmi väheke kissitades on terve vaateväli neid täis, nagu ritta laotud
eriti hea efekti saab silmi kissitades vasta päikest(silmi nii kissitades, et päikese valgus sind ei pimestaks) vaadates, need samased "ringikesed" tundubad palju suuremad ja kontuurid on palju tugevamad.
üks asi tuli veel siis meelde hetkel, kui keegi neid ilusti näha suudab, siis proovige mõlema silmaga, siis ühega ja siis teisega, näete erinevust?
Kusjuures see on hoopis teine asi. Siin kusagil kirjutati et see pidavat olema päikesest või midagi taolist ja need pole verelibled ega koed.
PS. Kus on kurjad smailid para-webis?
Muudetud: 9-9-05 kell 19:32:43 metavo
Postitused: 34
Liitus: Feb 2006
Tavaliselt, sõidan autos. vaatan taevast, tulevad sellised pisikesed ringid , läbipaistvates - hallikates toonides ja üks täpp iga ringi keskel. liigub kaasa,kuhu vaatan.
kahtlane.
Faeries dancing under the moon, a druid land, a druid tune.
|