Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telepaatia - kas võimalik õppida?
Kas seda saab õppida?

[Muudetud: 21. Mar 2009 Flash]
Vasta
EI - tegemist on geneetilise eeldusega. Kui sul seda ei ole siis ei ole.
Vasta
Tulnukad võib-olla õpetavad kui ilusti küsida.
Vasta
Mingilmääral haakuvad teemad foorumis:
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=2571
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=2201
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=1643
Vasta
Igaljuhul kui see võime sul olemas on siis annab seda edasi arendada küll. Tean õde-venda kes treenimise abil on telepaatilise suhtlemise võrdlemisi hästi omavahel välja arendanud. Nemad alustasid noorelt, nii 13-14aastaselt ja praegu on juba pensionieas.
Vasta
Aga kas seda saab nimetada telepaatiaks, kui ma mõnikord (harva siiski) tean/ tajun ette, mida inimene ütleb?
Ilma igasuguse loogilise mõtlemiseta, lihtsalt tajun.

Või on see pigem intuitsioon?

[Muudetud: 7-4-2009 WickedMe]
Vasta
WickedMe küsimusele vastata ei oska, aga endal on olnud küll ridamisi selliseid asju, et kui mind valdab mingi mure tööga või lihtsalt mõtlen kellegi peale ja siis üllatus, üllatus, see inimene helistabki mulle.
Veel huvitavam on aga see, et kui olen lausa teadlikult mõelnud ja keskendunud kellegi konkreetse inimese peale ja mõttes soovi avaldanud, et to mulle helistaks, siis seni ei ole see mul õnnestunud.

Tundub, et esimesel variandil on mul täis tõsidus taga ja alateadvuse soov teebki oma töö. Teisel variandil ilmselt ei oska ennast siiski piisavalt keskenduda ja see "teadlik" moment rikub asja ära.

Mida teised sellest arvavad?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas WickedMe
Kas seda saab õppida?

Para-Uurimisgrupp suutis suhteliselt mitte teaduslikult oma liikmetele näidata, et on olemas selline asi kui telepaatia jms ( uurimisgrupp, mäletate Kooky juures Zener kaardid, ringid, ruudud, kolmnurgad, kaardid jms?).
Sellest võis järeldada, et mitte ametlikult on olemas selline asi kui telepaatia.
Treenimine selleks on aga hoopis teine mure. Nagu eelnevalt mainitud, et selline anne on varasemast kaasa antud mõnele, kuid ei välista ka võimalust sellise "omaduse" treenimist.
Inimene ikkagi kasutab oma ajust vägagi piiratud osa, seega ei välistaks võimalust, et kusagil mitte kasutatavas osas on peidus meie telepaatiline "võime".
Vasta
Mingil määral on see omadus meil kõigil olemas, kel tugevamalt, mõnel nõrgemal kujul. Põhimõtteliselt on võimalik õppida, aga peamine asi on enese treening ja harjutamineja tugev tahtejõud. Lisaks eetika osa,mis on ka määrav osa selles.Muidugi loeb ka sünnipärane soodumus selleks. Head proovimist.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas WickedMe
Kas seda saab õppida?

Mina võin õpetada mõnda asja mis viiks inimest lähemale oma "võimete" avastamisele. Kuid enne kui küsite universumi saladusi, mõelge sellele, mina vaid näitan teed ukseni, kuid teiea peate sellest sisse astuma.

PS: igale suvalisele kah ei tahaks kasuks olla.
Vasta
Tsitaat:Sellest võis järeldada, et mitte ametlikult on olemas selline asi kui telepaatia.

Kas kusagil on ka üleval selle katseprotokoll? Kui mitte, siis kas ehk saaksid selle ka teistele vaatamiseks korralikult maha ära kirjutada?

Küsin, kuna praeguse hetkeni selles teemas kirjeldatut saab üsna lihtsasti seletada ka juhuse, inimese tundmise ja valikulise mäluga....tahaks aga jõuda asja tuumani, milleks parimal juhul on taasesitatav para-võime...
Vasta
Protokolli kui sellist pole.
Peaks tõesti selle ära tegema.
Muidugi jah... Selleks on vaja eelnevalt teiste katses osalenute nõusolekut.

Muidugi väikese kokkuvõtte leiab siit:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=2...1#pid49098

[Muudetud: 7-5-2009 Nazz]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas excubitoris
EI - tegemist on geneetilise eeldusega. Kui sul seda ei ole siis ei ole.

Mind lihtsalt huvitab, et kust Sina seda nii täpselt tead? On see teaduslikud tõestatud vms?
Vasta
ee.... tegelikult kuname siin postitame siis me koguaeg suhtleme telepaatiliselt kaa ju Laugh

Vaata loed postitust läbi ja kus mõtteid tuleb.. Laugh

nähtavasti telepaatias on veel unnik leveleid ...
Vasta
Kui telekinees siia alla arvestada siis ma olen kuhugi üles pannud raamatu kuidas arendada telekineetilisi võimeid.
Vasta
a ...telekinesi muidu paris hea ujuva korgi peal harjutada.. Laugh mingis väikses vannis..
kunagi olen proovinud... nuh sain jah.. miskit liigutada.. Laugh
Vasta
asi põhineb samal lainel olemisega. ma vastasin oma ema küsimusele , samal ajal kui ta suu lahti tegi ja täiesti kogemata.
Vasta
Ma ei hakkud uut teemat tegema siia ,aga mul migi pool aastat nii ,et ma tunnen paljusid asju ette,kas läheb vahetult enne teatud juhtumit näiteks sees õõnaks või lihtsalt tunnetan asju ette.Näiteks mõni minut vahetult kui politsei mu ema kiiruse ületamise tõttu kinni pidas tundsin ette et midagi halba juhtub, neid juhtumisi väga palju olnud,kõik ei tule niimoodi meelde,aga neid on üpris palju ette tulnud- kas on see telepaatiaga seotud?Annab seda treenida vms, kuidagi et ma ka suudan näteks hoiatada, et nüüd juhtub midagi halba/head ja seda detailsemalt ette teada?
Vasta
“Telepaatilised harjutused.” (Paradoks 1994/2, lk.32)
“Telepaatia tehnikad.” (Kolmas Silm 1992/2, lk.13)
Ülo Ese. “Sisendustelepaatia.” (Paradoks 2001/5, lk.4)
John ja Anne Spencer. “Telepaatia.” Rmt: “Vaimu vägi.” Tln.2001, lk.81-87.
Leena Virtanen. “Telepaatilised kogemused.” (Aura 1996/1997).

Loe läbi, siis saad selle valdkonna kohta rohkem teada.
Peale telepaatia on olemas ka eelaimus, samuti intuitsioon.
Vasta
ma olen rääkinud telepaatiliselt samamoodi nagu räägitakse telefonigaLaugh
aga oli ka ekstreemne olukordSmile
Vasta
1) Minul on telepaatia alane kogemus noorusest.

Ca 20 aastat tagasi nõukogude aja lõpul tegi selgeltnägija/sensitiiv Viktor Tartus näituse oma piltidest, mida vaadates sai end ravida ja igasugu asju küsida piltidele keskendudes (neist piltidest on raamat "Ajakristall") - ma käisin ka seda näitust vaatamas, kuid minul ei õnnestunud piltide mõju tajuda.

Ca nädal hiljem linnaliini bussis sõites jäin ühte vanameest põrnitsema ja mõtlesin endamisi "huvitav, kas ta on Viktor või pole" - hetkega saabus telepaatiline vastus minu teadvusesse "jah, olen Viktor, mis tahad?" - ma vastasin hetkega telepaatiliselt "kuidas neid näitusel olnud pilte õieti vaadata, et nende mõju avalduks, ma vaatasin neid 2 meetri kauguselt ja pilguga ülespoole" - kohe järgnes telepaatiline vastus "keskenda oma nägemise fookust kaugemale ja vaata veelgi rohkem üles, siis hakkad nägema" - ma kesendusin mõttes õigele vaatamisele ja küsisin "kas nii" - jällegi oli telepaatiline vastus hetkega minu teadvuses "nii tuleb jah vaadata ja näe pilt hakkab sinu küsimustele nüüd vastama - järgnes detailiderohke nägemus küsimuste vastustest, mida ma saada tahtsin.

Kogu see detailiderohke telepaatiline seans kestis alla sekundi, pigem kümnendik sekundit, kuna silmanurgast nähtavad teeäärsed puud ei jõudnud märkimisväärselt edasi liikuda.
Hetk hiljem võtis "teadvus" kontrolli endale tagasi, ma olin ehmunud/kohkunud sellise ootamatu kogemuse üle, keerasin punastades pea ära ja jooksin meeltesegaduses bussist välja järgmises peatuses.

2) Seega peaks suvalie inimene suutma olla telepaatilises seansis "kliendi, ehk kuulaja rollis" - hoopis teine teema on selles, kuidas algatada telepaatilist seansi "peremehe, ehk jutustaja rollis".
Ilmselt on selle kohta mõni raamat olemas (ma pean silmas õpikut, mitte minu eelneva jutu stiilis heietamist enda kogemustest) - võibolla mõni kaasfoorumlane oskaks mõnda head ja sisukat telepaatia õpikut soovitada.

3) Seosed muude kehaväliste kogemustega.

Teiste emotsioonide tunnetamine (rõõm, viha, hirm, kurbus) on üsna lihtne, kuna paljud tunded on inimestel väga tugevad (ma olen ülimalt rõõmus! ma vihkan sind täielikult!) - veidi keerulisem on inimeste mõtete lugemine, kuna enamasti pole inimeste mõtted selged (peaks tegema seda ja toda) - analoogia poolest on selgeltnägemine teiste emotsioonide ja mõtete lugemise näol nagu "aurava koogi lõhna tundmine", ehk koogi lõhn tungib läbi maja seinte tahtmatult kõigi lähedal olevate inimesteni.

Telepaatia on aga tahtlik konkreetsele inimesele suunatud tegevus kindla eesmärgiga: anda edasi enda teadvuses olevad mõttelised kujutluspildid kindlal teemal edasi konkreetsele inimesele - analoogia poolest oleks tegu koogi tüki andmisega majast mööduvale konkreetsele inimesele.

Näiteks selgeltnägemise juures on raamatutest olulisem keha võnkesageduse tõstmine valgete jõujoonte (nö tervendavate kivide) peal kümmekond minutit olles - näiteks mina saavutasin 20 minutit valgete jõujoonte ristumiskohas olles (Vigala Reinu kodu lähedal olev kivi) 3-ks päevaks teiste emotsioonide selgeltnägemise võime.

Näiteks lihtsama selgeltnägemise (intuitsioon, mis on õige/vale, kus midagi olla võib, jne) arendamiseks on mõistlik õppida enda teadvust viima alfa-tasandile, mille kohta on Silva meetodi õpik.

4) Seega igasugu soovitused "telepaatia õpikute" ja isiklike kogemuste valdkonnast.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kas giljotineeritud pea elab edasi? Nielander 33 17,427 03-12-2020, 19:24
Viimane postitus: xcad
  Kas Sa oled sünesteetik? Hallucigenia 43 23,311 30-05-2020, 20:15
Viimane postitus: Mannu
  Inimmõistus - kas parem kui arvuti ? Celtic 51 17,810 19-01-2018, 09:42
Viimane postitus: pikksukk
  Kas sünnimärkide asetusel on mingit tähendust ? 8-0 1 2,389 31-01-2015, 01:47
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Kas sõltumatu elu on võimalik? SaintElizabeth7 10 4,736 25-11-2014, 17:54
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Downi sündroomi võib olla võimalik ravida PiziIngliito 3 3,852 25-08-2011, 03:23
Viimane postitus: excubitoris
  kas te mäletate oma varast lapsepõlve, sündi? pupu 3 2,208 15-06-2010, 23:11
Viimane postitus: Thorondor
  Kas/Kuidas "valgustate" oma tuttavaid vandenõuteoo Uff 32 9,789 15-09-2009, 20:58
Viimane postitus: Vesilik
  Kas skorpionid on halvad inimesed? entroopia 47 15,891 19-02-2009, 10:24
Viimane postitus: helen009
  Kas olete võimeline nägema vereliblesi? yodalr 32 10,137 10-01-2009, 21:40
Viimane postitus: Vogon

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat