Postitused: 9
Teemad: 1
Liitus: Dec 2007
Eile juhtus siis selline lugu..Olime sõbranna juures ja vaatasime filmi.Me olime neljakesi..Järsku kuulsime mingit hästi kõva pragsatust laes. Tal polnud kodus ka kedagi. Sõbranna rääkis siis et on ennemgi sellist suurt heli ülevalt kuulnud ja kui vaatama on näinud siis pole seal kedagi. Täna olime jälle seal ja jälle oli see heli. Aga seekord alt poolt - keldrist. Ma seisin just ja see madin oli nii kõva et põrand rappus. Sõbranna rääkis et oli öösel kuulnud kummalisi samme . Ema ja isa magasid tal üleval korrusel ja tema vennaga all. Ka vend ütles et öösel tundus talle , et nagu midagi kummalist oleks sündimas . Ta vend rääkis ka seda ei kass käitus kuidagi imelikult.Ma tean et nad on seal majas ka kõiksugu vaime välja kutsunud. Nad arvasid et vaimud nagunii ei tule...See kutsumine oli tegelt juba mitu kuud tagasi. Nüüd pole nad enam kutsnud..Oskab keegi öelda et kas need vaimude kutsumised on nende häältega seotud ? Ja üldse kirjutage mida asjast arvate .
Postitused: 135
Liitus: Feb 2007
loomulikult on seotud. Pole vaja vaime tüütama hakkata, saite nüüd, kummitus majas.
Püüdke temaga ühendust saada. Vaimud pole TAVALISELT kurjad.
Tsitaat:Algselt postitas: MustJokker
loomulikult on seotud. Pole vaja vaime tüütama hakkata, saite nüüd, kummitus majas.
Püüdke temaga ühendust saada. Vaimud pole TAVALISELT kurjad.
Saite nüüd ? Ega mina ei kutsunud, kui nad vaime kutsusid siis ma ütlesin just neile et lõpetage , et asi võib halvasti lõppeda
Postitused: 23
Teemad: 2
Hmm, Te peaksite asja nagu suht rohkem uurima jne... Vb aitab see et.. Paigaldate mingid kaamerad vms.. See võib kõlada suht haledalt, aga sellest võiks tõesti abi olla.
Kuidas vaimudega ühendust saada ?
Seda ei oska ma öelda, ma pole piisavalt kogenud.
Selline küsimus et meil oli nii :
Kõik tuled olid kustus..Mingit peegeldust kuskilt tulla ei saanud, aga kui nt. filmisid lage või põrandat siis oli näha mingit liikuvat musta kogu..kui sinna peale kõndisin siis kogu kadus
Postitused: 27
Liitus: Jun 2006
Suhtun väga skeptiliselt igasugu helidesse ja nn "sammudesse".
Esimene asi mida tuleks vaadata on metallide paisumine soojuse mõjul, eriti tuleb see välja hommikul(hakatakse kütma, kuid siis on muid toimetusi ja ei panda tähele) ja õhtul(lõpetatakse kütmine, just siis ei ole muud toimetusi, tuba on pime ja kardetakse)
Teine asi on elusolendid
Kui teil on lemmikloomi siis vaadate nende poole, kuid samuti võib see olla ka näiteks mõni vares kes katusel kõnnib või hiired kes tõmbavad mõne asja riiulist maha.
Kolmas asi on juba omaenese kujutlusvõime
Raks või "samm" tuli tegelikult näiteks põrandast kui keegi magades ennast liigutas aga sa ise juba kujutad ette et kurjad kurjad vaimud lasid keldris peeru.
Tsitaat:Algselt postitas: Muumi
Selline küsimus et meil oli nii :
Kõik tuled olid kustus..Mingit peegeldust kuskilt tulla ei saanud, aga kui nt. filmisid lage või põrandat siis oli näha mingit liikuvat musta kogu..kui sinna peale kõndisin siis kogu kadus
Kas, oled kindel et yhtegi helendust vms polnud? Sest kui oli, võis see samahästi ka mingitmoodi sinuenda vari olla.
Postitused: 147
Teemad: 7
Liitus: Nov 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Muumi
Eile juhtus siis selline lugu..Olime sõbranna juures ja vaatasime filmi.Me olime neljakesi..Järsku kuulsime mingit hästi kõva pragsatust laes. Tal polnud kodus ka kedagi. Sõbranna rääkis siis et on ennemgi sellist suurt heli ülevalt kuulnud ja kui vaatama on näinud siis pole seal kedagi. Täna olime jälle seal ja jälle oli see heli. Aga seekord alt poolt - keldrist. Ma seisin just ja see madin oli nii kõva et põrand rappus. Sõbranna rääkis et oli öösel kuulnud kummalisi samme . Ema ja isa magasid tal üleval korrusel ja tema vennaga all. Ka vend ütles et öösel tundus talle , et nagu midagi kummalist oleks sündimas . Ta vend rääkis ka seda ei kass käitus kuidagi imelikult.Ma tean et nad on seal majas ka kõiksugu vaime välja kutsunud. Nad arvasid et vaimud nagunii ei tule...See kutsumine oli tegelt juba mitu kuud tagasi. Nüüd pole nad enam kutsnud..Oskab keegi öelda et kas need vaimude kutsumised on nende häältega seotud ? Ja üldse kirjutage mida asjast arvate .
kui on puumaja siis jah naksub ja nagiseb, aga muidugi võivad ka vaimud sekkuda...
jah täitsa kindel et kuskilt mingit peegeldust tulla ei saanud
aga muidu Estkitty ei ole puumaja
Postitused: 32
Teemad: 0
Liitus: Jan 2008
Mina kuulsin ka oma kodus igasuguseid kolistamisi köögis
Hiljem tuli välja, et see on õhupuhastaja ventilatsiooni toru, mille klapid iga väikese õhu liikumisega kolisevad
Postitused: 7
Liitus: Sep 2009
Ma ka kuulen vahest samme pööningul. Seal ei saa keegi majarahvast olla, sest pööningu võti on meie käes ja katuselt ma ka ei usu, et keegi sinna läheks. Sammud on selgelt kuulda ja kuuluvad kindlalt inimesele. Ta kõnnib nagu seal ringi.
Postitused: 12
Liitus: Oct 2009
Praegu kui ma seda lugesin siis olid mul kaa mingid , nooh nagu keegi oleks magamistoas keegi krabistab vms , see on alati nii olnud , ja ma täiesti üksi nagu kodus , ma ei tea , vb on need lihtsalt mingid praksatused , sest mul elutoa aknalaud päris tihti praksub ja päris kõva häälega , aga ,et seal keldris põrand kaa värises kui praksud olid , siis see võis kaa olla mingi mullamutt või ma ei tea ,