Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imelikud näod...
Asi on nii, et kunagi 10 aastat tagasi kutsusin oma toas vaime välja. Olin üksi laua all ja küünal põles ja kõik oli täiuslik. Siiski midagi ei juhtunud. Võibolla polnud mul piisavalt tahtejõudu, kes teab. Pettusin, et mul see ei õnnestu, kuigi kõik räägivad et on saanud vaime välja kutsudes ka tulemusi. Nüüd, kus ma olen 15, olen ma aeg-ajalt näinud rõdu ukse taga kahtlaseid nägusid ilmumas. Need nagu jõllitavad korra ja kui ma tagasi vaatan pole midagi. See tekitab kõhedust. Aga kõik on öösiti. Ükskord suveööl olin nagu alati voodis, kust avaneb imeline vaade rõduuksele ja sealt edasi rõdule jne. Mõtlesin et ma ei tohi kõigele nii suurt tähelepanu pöörata, kuid vaatasin siiski tahtmatult rõdule. Sinna moodustud äkki inimese keha kontuur. Selline lühike inimene. Ma mõtlesin, et loomulikult pole see nii, sest ma elan ju kolmandal korrusel ja kes viitsiks sinna akna taha mind hirmutama ronida. Aga seal ta ju oli ja sinna ta kadus. Ma tahaks teada mis see kõik tähendab. Ma ei kujuta ju seda kõike ette!!:vaim:
Vasta
kui sa vaime välja kutsusid, kas siis Pärast seda juhtus midagi? kuulsid äkki imelikke samme, koputust..äkki tundsid mingit külma õhu voolu nagu tuuletõmbust?..vaimud ei pruugi ju kohe endast märku anda. ja see, kes sul akna taga on, võib ju olla see sama. ja kui teda tagasi saadetud pole, siis ta jääbki sulle. võibolla aitaks temaga ühenduse öloomine, et küsida, miks ta siin on ja mis ta tahab, et saaks äkki aidata. või siis pelta ta kurja sõnaga minemaBleh endal sellist püsivat vaimu pole olnud. ja see Kanalimees on ka ära kadunud lõpuks:hy:
Vasta
Peale väljakutsumist ei juhtunud mitte midagi... Kõik oli nagu tavaliselt... Sellepärast ma pettunud olingi, et mul midagi välja ei tule... Noh ma kutsusin üksi kah, võibolla polnud see piisav mis minus leidus..
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Yumi
Peale väljakutsumist ei juhtunud mitte midagi... Kõik oli nagu tavaliselt... Sellepärast ma pettunud olingi, et mul midagi välja ei tule... Noh ma kutsusin üksi kah, võibolla polnud see piisav mis minus leidus..

Miks sul vaime vaja välja kutsuda????.
Vasta
Kusjuures need näod võib olla niii sinu ettekujutus kui ka vaimud.sest ega alati ei peagi vaimud kohe peale väljakutsumist kohale ilmuma...Täiesti loogiline , et nad võisid hiljem ka tulla..Kõik on u võimalik..!!!!
Nii et...need ikka vist vaimud...Mina ei julgeks enam üldse seal toas olla , kus see rõdu...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: herr der dunkelheit

Miks sul vaime vaja välja kutsuda????.

Eks ikka uudishimust... Olin palju lugenud ja teadsin mis teen... Nüüd tean et tegu oli väga loll..

To krissukiizu: Päeval ei ole midagi, aga just õhtul väldin ma seda... Ma olen ise kah rahustanud ennast et need ettekujutlused on, aga need ilmuvad ikka ja jälle
Vasta
teeme sinu korterisse retke:hy: a pane mingi rist rõduukse külge vms..
Vasta
ma ei teadnud, et rist on kohe needmiseks. arvasin, et kaitseb. blokib ära. aga püüa kindlasti aidata. mine tea- äkki oled sinagi pärast surma maa ja taeva vahel..
Vasta
Oleneb, millised need näod olid, kuid kaldun arvama, et tegemist pole sul mitte inimhinge, vaid mitte kuigi võimsa deemoniga, kelle peale sa vaime kutsudes sattusid. Seega pole mõtet ka temaga kontakteerumises ega halastuses. Piibel voodi kõrvale, kui ilmub, lugeda palveid, rist aknale ja tuppa ristimärgiga küünlaid (kindlasti valgeid, sest rohelised, punased, või üldse muud värvi ristiküünlad vaid soodustavad deemoni tegevust), siis ei tohiks see deemon vähemasti tuppa pääseda

Muudetud: 27-12-05 kell 16:44:59 trek
Vasta
Tuppa ta kohe kindlalt ei tule..
Ma loodan vähemalt..
Seni on ta rõdu piiresse jäänud :s
Vasta
Tuppa ta kohe kindlalt ei tule..
Ma loodan vähemalt..
Seni on ta rõdu piiresse jäänud :s

sellised venniksed tegutsevadki tasapisi
Vasta
ma arvan kah et su akna taga külmetab trobikond deemoneid. nad tahaks nii väga sisse tulla aga näe ei saa... ära jumala pärast akent ava.
muidu ronivad veel sisse ja hakkavad öösel sinust toituma ja su unenägudes end ilmutama.

deemonid on pahad... onju!
Vasta
mul on veidi teistsugune asi. ma kord ütlesin siis et ärge kolage meie läheduses (ma rääkisin tontidega), ilmus eikuskilt akna taha väga läbipaistev käsi. Sad
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: SuperHit80
mul on veidi teistsugune asi. ma kord ütlesin siis et ärge kolage meie läheduses (ma rääkisin tontidega), ilmus eikuskilt akna taha väga läbipaistev käsi. Sad

äkki lisaksid oma eelnenud korrespondentsi ja kokkupuuted selle tondiga
Vasta
hm...mind tüütas kaua üks deemon...ma sisendasin samuti endale et see pole tõsi ja jäta mind rahule...
kuid siis ma armusin ja deemon oli kadunud...
kes teab...võibolla aitab ka sind armastus...Laugh

kõlab küll natuke kahtlaselt, aga näe aitas:o

Muudetud: 8-1-06 kell 16:19:58 X-Files
Vasta
Asi on nii, et kunagi 10 aastat tagasi kutsusin oma toas vaime välja.

Nüüd, kus ma olen 15, olen ma aeg-ajalt näinud rõdu ukse taga kahtlaseid nägusid ilmumas.

Eks ikka uudishimust... Olin palju lugenud ja teadsin mis teen... Nüüd tean et tegu oli väga rumal

Miskit on mul siin nüüd segaseks jäänud.Tuleb välja, et olid 5 aastane vaid kui seda üritasid???? Tegid seda uudishimust? Kuna olid palju lugenud??? No 5 aastane küll vist ei loe selliseid raamatuid ja veel palju. Vaevalt et ta neist arugi saab.
Seletage palun, kui ma eksin!
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Loomakasvataja

Nüüd, kus ma olen 15, olen ma aeg-ajalt näinud rõdu ukse taga kahtlaseid nägusid ilmumas.

Eks ikka uudishimust... Olin palju lugenud ja teadsin mis teen... Nüüd tean et tegu oli väga rumal

Miskit on mul siin nüüd segaseks jäänud.Tuleb välja, et olid 5 aastane vaid kui seda üritasid???? Tegid seda uudishimust? Kuna olid palju lugenud??? No 5 aastane küll vist ei loe selliseid raamatuid ja veel palju. Vaevalt et ta neist arugi saab.
Seletage palun, kui ma eksin!

Keskmine 5-aastane võibolla ei saa, tema võibolla sai. Mina näiteks ka sain nii vanalt kõigest aru.
Vasta

(bla bla bla)

(bla bla bla)

Ma ei kujuta ju seda kõike ette!!:vaim:

Ma pakun, et sa kujutad seda kõike ette Laugh

Miks need vaimud peaks sind kümme aastat hiljem kohutavalt häirima hakkama?

Noorel inimesel on ikka hea kujutlusvõime (btw, skisofreenia on ka selline noores eas väljakujunev "haigus") kas nad ikka kindlasti jöllitavad sind?:ink::ink::ink::ink:
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: MissIs

(bla bla bla)

(bla bla bla)

Ma ei kujuta ju seda kõike ette!!:vaim:

Ma pakun, et sa kujutad seda kõike ette Laugh

Miks need vaimud peaks sind kümme aastat hiljem kohutavalt häirima hakkama?

Noorel inimesel on ikka hea kujutlusvõime (btw, skisofreenia on ka selline noores eas väljakujunev "haigus") kas nad ikka kindlasti jöllitavad sind?:ink::ink::ink::ink:
Mind muidugi, kedagi teist ju toas pole :S
Vasta
tegelikult see küsimus oli natuke irooniline(hiiu)nali Laugh vabandust!
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: trek
Tsitaat:Algselt postitas: SuperHit80

äkki lisaksid oma eelnenud korrespondentsi ja kokkupuuted selle tondiga

ok mul on vahest problasid selle deemoni/vaimuga vahet pole . niisiis, sõin rahulikult köögis... läksin võtma piima külmikust. kui võtsin selle piima ära kapist keerasin end ümber ja jäin akent jõllitama. akna taga järsku kõndis, täiesti normaalselt kõndis mehe kujutis, pooläbipaistev ja noh nts sinakat värvi. oleksin äärepealt piimapaki maha pilland. aga kuidas see võimalik on kui keegi kõnnib akna taga mille all on auk (vanasse keldrisse viiv käik)? :s
Vasta
deemonid, ehk iidsed olendid, kes müütide järgi loodi enne esimest inimest... mitte savist (maa) vaid erinevatest elementidest (tuledeemonid, õhu ja tuuledeemonid, veedeemonid).

tekib küsimus... mida teevad sellised iidsed olendid 15 aastase Yumi akna taga. kollitavad teda? teevad vahel buu?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
deemonid, ehk iidsed olendid, kes müütide järgi loodi enne esimest inimest... mitte savist (maa) vaid erinevatest elementidest (tuledeemonid, õhu ja tuuledeemonid, veedeemonid).

tekib küsimus... mida teevad sellised iidsed olendid 15 aastase Yumi akna taga. kollitavad teda? teevad vahel buu?

Parandamatu idioodiga on mõttetu vaielda. Heieta oma Jaapani müüte kuskil nurga taga, kulla kusipää, ja ära tule endast haritumaid inimesi mõnitama, külaidioot selline.
Vasta
Sa ei tohi lihtsalt sellesse tonti uskuda keda sa näed...
aga niisama mõtlemisest et "see ei ole päriselt" ja "mine ära!" jne ei ole kasu kahjuks...
räägin sellepärast nii et mind ennast tüütas üks veedeemon. Algul kusjuures ma arvasin et see on mu vanavanaisa kummitus kelle ma kogemata tema ehitatud majas välja suutsin kutsuda, kuid hiljem selgus et tegu oli muude jõududega, kes üritasid minu energiat ära kasutada...
See selleks...
Sa pead endale mingi tähtsama asja leidma millele mõelda, et ta lihtsalt ära ununeks.
Kui ta jääb sinu tähelepanust ilma, küll ta siis ära kaob.
Mis Kõige tähtsam ikkagi: ära kuluta tema peale energiat mõtlemisega! Ära üldse mõtle selle peale et "äkki ma näen teda jälle seal akna taga. oi kui hirmus.Mis ma küll siis tegema peaksin..."
Võibolla ta sinu temale mõtlemise energiast sinna akna taha ilmubki.
Ja üks asi veel: otsi endale tõesti mingisugune hobi millest sa oled huvitatud.
Nii on kergem seda KÕIKE unustada!wink
Päikest!:o

Muudetud: 10-2-06 kell 11:46:15 X-Files
Vasta
irwe .
Ma ei usu eriti enam mingitesse väljakutsumistesse .
Klge nah, mingi kamp pubekadest idioote tahavad lõbutseda ja kutsuvad igasuguseid asju välja .
Minu arust ei kõla loogiliselt,et nad on võimelised selliseid asju välja kutsuda .
Bleh
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Imelikud kogemused Tori kandis AVSK 23 16,435 23-07-2017, 18:49
Viimane postitus: Ezzelin
  Imelikud helid majas Pärnu 9 7,681 10-04-2014, 12:27
Viimane postitus: katakaroliina
  imelikud asjad . krisssu 6 3,814 18-02-2012, 15:56
Viimane postitus: krisssu
  imelikud jutud kristjan231 3 3,877 22-01-2012, 15:46
Viimane postitus: Johannake