Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sammud jällitasid
:hy: olin omas toas..üksinda korteris..3 toalne selline tühjem ja kajav .. puhas valge korter .. õpisin olin nii õnnelik..mingi taga toast nagu koritorist hakaksid sellised jala naksud minu toa poole jääma sellised kahtlased helid kuuleb ja püüab kõrva kuulmine hästi ära ma siis jäin kuulama ja :biting: aa otse minu poole need naksud tulid..ma kargasin toolilt püsti nurka seisma.. ja jäin tardunult seisma..ikka naksud mind nagu jällitasid seisin seal siis ja kuulasin tunne oli et jube kuum oli kui samud minuni jõutsid.. see võis vererõhk ka olla..jooksin teise toa nurka..ukse juurde ja kükitasin maha ma ei tea mis mul arus oli sammud ikka veel kostusid.. siis am karjusin jäta mind rahule :ink: ja siis need kadusid..:vaim: vaimud või meele petus hirmust ja üksindusest..aga aastaid hiljem.. sõbrananga sinna minnes.. ta teadis seda lugu.. ma olin köögis.. ta läks sinna taha tuppa kust need sammud ennemgi tulid.. ja siis tema ka kuulis aga tema ei jäänud sinna jokutama vaid jooksis kööki mind hirmutama Laugh ei päris lõbus..keegi nagu seal surnud pole aga kes teab..selle pärats usungi vaime.or smth
Vasta
ei nojah, kui ma tavaliselt jooksmas käin, siis on mul kogu aeg tunne, et keegi jookseb minu kõrval kaasa. ma kuulen kellegi teise hingamist ja jooksu samme enda omade kõrval.

tahaks teada, mis seisus muidu see põrand on seal?
et võimalik, et põrandakiht on natuke lahtine, ja need naksud tähendavad seda, et põrand lihtsalt kerkib korraks vms.
Vasta
korralik põrand uus korter aga kui ka kerkib siis kas mitte liiga palju korraga ja teatud suunas..juhus??...et koridorist otse minu tuppa?
Vasta
arvan, et tegemist oli vaimuga.
paljud inimesed on neist lahti saanud karjudes, et nad minema läheksid ja sind rahule jätaksid.
Vasta
Sellised vaimud, keda on tajuda ka füüsiliselt, on ikkagi nö. kinni jäänud vaimud. Samas on võimalik, et elav inimene saadab endast välja energeetilise teisiku e. poltergeisti.
Üks sõbranna kurtis mulle, et keegi kisub ta õhtul tekki pealt... Siis vahepeale kukkusid tal asjad riiulitelt ja laualt alla. Olen suht kindel et see oli tema ema poltergeist. Oma energeetilist teisikut on võimalik ka tahtlikult välja saata, aga tavaliselt saadetakse ikkagi alateadlikult.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Arxos
Üks sõbranna kurtis mulle, et keegi kisub ta õhtul tekki pealt... Siis vahepeale kukkusid tal asjad riiulitelt ja laualt alla.

Kui vana sõbranna? (See pole isiklik huvi). Jõudu saavat nad ju just teismelistest. Energeetiline teisik ... kas võib see "asjandus" olla ka suht passiivne? ... tean, et kui kujutada ennast seismas teatud ruumipunktis, võib sellest kohast pildaga (nõiavitsaga) mõne aja pärast leida sarnase "auratombu" kui see, mis kõiki elusolevusi ümbritseb. Oli päris üllatav lugeda pärast oma käe peal selle kogemuseni jõudmist, et taolist asja teisedki täheldanud: http://www.newphys.se/fnysik/3_1/dowsing/
Vasta
Sõbranna on 17 või 18, aga tal on päris paras tegelane see ema ja väga vihkab teda ja on üldse parajalt sassis.
Vasta
aga kas vaimud mõelda suudavad? et kui jah kas nad siis ei mõtle et me kardame või tunnetavad nad hirmu agu et miks vaimud üldse inimeste juurde tulevad..
Vasta
Vaimud ei tule inimeste juurde, nad jäävad kusagile toppama, ja vahest mõndade inimeste energia paneb nad jälle "elama."
Selle kohta öeldakse, et see kummitus kummitab seda inimest või midagi.
Vaimud ei tohiks mõelda, vaimud on meie nn. elumõte või siis elumissioon või viimane palve enne surma või siis mälestus inimesest.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: nice_assu
aga kas vaimud mõelda suudavad? et kui jah kas nad siis ei mõtle et me kardame või tunnetavad nad hirmu agu et miks vaimud üldse inimeste juurde tulevad..

Kui inimene sureb, siis kaotab ta ainult oma füüsilise keha, kõik muu (näiteks Vaim ja hing) jääb aga alles. Samuti jääb ka teadvus alles.
Minu arvates tulevad "siia" "kinni jäänud" vaimolendid endast inimestele märku andma, et nad kutsuks kellegi kes neid minema aitaks.
No tihti ju kummitused häirivad inimesi, laamendavad, räägivad ning neil on ikka tõsine jõud taga...
Ehk tuleb mõni ka selle pärast, et lihtsalt oma lähedastele märku anda, et ta elab edasi ja ei ole justkui ära haihtunud vaid elab ikkagi edasi.
Eks neid põhjuseid võib veelgi olla, aga need vast peamised...

ja kui inimene sureb, siis läheb ta jälle uuele ringile...

Inimesed on olnud ju kunagi kehastunud ka taimedena, putukate ja loomadena... On lihtsalt jõudnud nii kaugele oma arengus, et suudavad endi arenguteed meie planeedi inimkehastuses jätkata. Ja samas ega arengul piire ei ole, areng peaks ikka lõputu olema...

[Muudetud: 1-10-2005 Arxos]
Vasta
Olen siin uus liige, lugesin kohe tükk aega siin foorumis. Ning lisan ka oma juhtumise elust.
See juhtus mitu aastat tagasi. Elan 2 korruselises majas. Väiksena magasin ema kõrval kuna kartsin. Elasime 3 kesi majas. Öösiti magama minnes oli maja vaikne. Kuni seni kui kõik all korrusel tuled kustutasid ja magama läksid. (elati ainult all). Siis hakkasid ülemistel korrustel kostuma sammud (need ei olnud mingid põranda raginad). Nii mitu ööd järjest, ema väga kartis, mina aga magaisn vahel edasi ega kuulnudgi (aga alati ärkasin üless kui ema voodist püsti tõusis). Vanaisa, kes elas teises toas ütles, et tema ei kuule midgai (ei teagi) ning alati kui läksime ütlema, et keeg ion üleval, läks ta jälle vaatama. Mina ei julgenud, katsin ullult. Kui vanaisa üleval oli käinud, kadusid ka sammud. Kuid nii juhtus ikka päris tihti. Kuni ema läks kirkikusse ja seal anti mingisugused küünlad (pikad ja peened). Need kästi igasse ruumi panna ja nii ka tegime. Ning sellest ajast peale on sammud kadunud.
Ise elan praegu 2 korrusel, ning kõhe hakkas kohe siin trükkides. Kuid minule jäi siiani küsimus õhku rippuma, mis see siis oli? Kuid ma ei taha, et need uuesti korduma hakkavad:vaim:.
Muidu vanemad inimesed rääkisid, et meil naabruses oli üks inimene üless poonud ennast. Ning seal ei ela enam kedagi kaua juba. mõni arvas, et äkki sealne vaim tuli meie majja. Kuid hea, et möödas see.

Siis teine asi millest kuulnud olen. Ise elan idas.... kuid tihti sai käia sugulastel külas, kes elavad Võrtsijärve läheduses (eemal tiba sealt). Kuid kui Tartust sõita Rõngu siis jääb tee äärde üks maja. Kus räägiti, et seal kummitas. Ka vanatsi oli see maja kaua kaua müüa. Tee ääres seisis kuulutus. Rohi oli kohutav ja maja oli rääbakaks muutunud. Tädi oli kuulnud palju nendest juhtumitest mis seal toimunud. Et isegi mõrvu oli olnud, kui mõrvareid ei saadudu kunagi teada ja unepealt tapeti. :ink: Kuid nüüd on seal majas juba mitu aastat inimesd ja maja on korras. Järelikult on seal siis kõik normaalne. Kuid ise olen otsinud mingit inffi, seal juhtunu kohta MITTE KUI MIDAgI kuskilt ei leidnud.

Ise usun vaimudesse ja ufodesse.:vaim::it:

[Muudetud: 1-28-2005 SaaG]
Vasta
usun et vaimud jäävad meie ajaruumi lõksu sest mu kass suri kaua aega tagasi ja ma nutsin teda nii hullult taga aga nüüd kui me kolisime ma istun õhtuti arvutis ja siis nöen silmanurgast valget kogu mis sarnaneb mu kassile ja kui ma karjusin et mine ära ma hakkan kartma siis ta kadus
Vasta
Olgu. Ma annan medavo-le andeks et ta mu eelmise sarnase vastuse ära kustutas. Niisiis... olime õega üksinda kodus. Läksin üles, vaatasin voodi peale, seal oli kummaline pliiats, mida ma polnud kunagi meie kodus näinudLäksin tagasi alla. Küsisin õe käest kas see on tema pliiats. Tema eitas. Niisiis läksin üles tagasi... ja juba teate... pliiats oli loomulikult kadunud! Läksin tagasi alla. Järsku... kuulsin imelikke samme:ink:. (see osa jäi mul ilmselt eelmises vastuses kirjutamata). Mul on imelik kahtlus, et vaimud muudavad enda välimust. Aga need sammud... kuidas need imelikult tekkisid. See pliiats ilmselt oligi vaim ja lahkus meie kodunt, suured tammuvad hääled järel.Sad (Loomulikult ma olin kohutatud)

Muudetud: 14-12-05 kell 17:40:11 SuperHit80
Vasta
ka muinul kodus käivad sammud ja ma alguses arvasin et keegi pereliikmetest kõnnib kuid kui sammud minu toa ukseni jõudsid ja uks avanes ei olnud seal midagi ega kedagi alguses ma arvasin et ma kujutasin samme ette kuid kui ma olin seda veel paar korda kuulnud siis raputasime sõbraga köögist minu toani jahu maha ja jäime ootama ...ma ei pidanudgi kaua ootama kuna kella kahe paiku kuulsimegi ja nägime ukse avanemist ja tuppa astusid jahused jala jäljed ja need aihtusid mingi 2m enne mu sõprs ja kui vaatama läksime mis jahule oli jäänud ...kui me seda nägime oli üllatus suur jäljed hakkasid ei tea kust ja läksid kuni sinna maani kus nad mei silme all haistusid ..me otsustasime jätta jahu maha ja hommikul teistele ka rääkida aga oh imet tunni ajapärast kui me tahtsime kööki minna oli jahumaast kadunud ja ka jäljed toast kui me sinna ükskord tagasi läksime!
Vasta
Mu sõbrannaga on sarnane juhutum juhtunud.
Istub öösel salaja arvutis.Järsku kuuleb,et keegi tuleb.Lülitab arvuti välja ja hüppab voodisse.Sammud jõuavad tema ukseni.Peatuvad.Ja kõik jääb vaikseks.Sõbranna mõtleb,et äkki ema või isa läksid WC-sse(Wc asub tema toa kõrval).Aga vetsu ukse kriginat pole kuulda.Ja äkki kuuleb ta samme pööningul(pööningule treppi ega redelit ei vii).Sammude tekitaja kõndis täpselt tema voodi kohal ringiratast.Sõbranna oli nii hirmunud,et jooksis voodist välja,pani tule põlema ja jooksis voodisse tagasi.Siis jäi kõik vaikseks.Ja nende sammude lugu on mitu korda kordunud. :ink:
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: leediliisa
Istub öösel salaja arvutis.Järsku kuuleb,et keegi tuleb.Lülitab arvuti välja ja hüppab voodisse.Sammud jõuavad tema ukseni.Peatuvad.Ja kõik jääb vaikseks.Sõbranna mõtleb,et äkki ema või isa läksid WC-sse(Wc asub tema toa kõrval).Aga vetsu ukse kriginat pole kuulda.Ja äkki kuuleb ta samme pööningul(pööningule treppi ega redelit ei vii).Sammude tekitaja kõndis täpselt tema voodi kohal ringiratast.Sõbranna oli nii hirmunud,et jooksis voodist välja,pani tule põlema ja jooksis voodisse tagasi.Siis jäi kõik vaikseks.Ja nende sammude lugu on mitu korda kordunud. :ink:

murdvargad, kodutud otsivad süüa, ema armuke, mingi salajane isik nt ema sohilaps jne. midagi paranormaalset küll pole
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
Tsitaat:Algselt postitas: leediliisa

murdvargad, kodutud otsivad süüa, ema armuke, mingi salajane isik nt ema sohilaps jne. midagi paranormaalset küll pole

Oot,et sa nagu mõtled seda,et ta ema armuke ronib igal öösel pööningule ja tatsab seal ringi?Või et mingid kodutud pööningul??Päris imelik...:o
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: devilboy
ka muinul kodus käivad sammud ja ma alguses arvasin et keegi pereliikmetest kõnnib kuid kui sammud minu toa ukseni jõudsid ja uks avanes ei olnud seal midagi ega kedagi alguses ma arvasin et ma kujutasin samme ette kuid kui ma olin seda veel paar korda kuulnud siis raputasime sõbraga köögist minu toani jahu maha ja jäime ootama ...ma ei pidanudgi kaua ootama kuna kella kahe paiku kuulsimegi ja nägime ukse avanemist ja tuppa astusid jahused jala jäljed ja need aihtusid mingi 2m enne mu sõprs ja kui vaatama läksime mis jahule oli jäänud ...kui me seda nägime oli üllatus suur jäljed hakkasid ei tea kust ja läksid kuni sinna maani kus nad mei silme all haistusid ..me otsustasime jätta jahu maha ja hommikul teistele ka rääkida aga oh imet tunni ajapärast kui me tahtsime kööki minna oli jahumaast kadunud ja ka jäljed toast kui me sinna ükskord tagasi läksime!

Hmm.. Sellisel juhul pidi see vaim ka käega katsutav olema, Sarnaneks justkui Invisible man-ile vms, mis telekast näitab kuskilt või näitas vähemalt kunagi Bleh
Vasta
Tsitaat:Oot,et sa nagu mõtled seda,et ta ema armuke ronib igal öösel pööningule ja tatsab seal ringi?Või et mingid kodutud pööningul??Päris imelik...

oot, et kui pööningul ja koridoris on sammud siis tegu kohe mingi paranormaalse nähtusega? Pigem on ikkagi mõni parem seletus. Lumised ilmad, vesi tilgub, siis saa kujutad endale unise peaga igast luulusi ette ja...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
Tsitaat:Oot,et sa nagu mõtled seda,et ta ema armuke ronib igal öösel pööningule ja tatsab seal ringi?Või et mingid kodutud pööningul??Päris imelik...

oot, et kui pööningul ja koridoris on sammud siis tegu kohe mingi paranormaalse nähtusega? Pigem on ikkagi mõni parem seletus. Lumised ilmad, vesi tilgub, siis saa kujutad endale unise peaga igast luulusi ette ja...

Koridoris olid sammud ja järsku läksid pööningule.Ja pööningule ei saa minna,sest luuk on kinni ja redelit pole!Kui need tekivad järsku ja kaovad järsku.Ja sa arvad,et vesi tilgub umbes taolises rütmis nagu keegi raske inimene kõnniks.Pff.Väheke imelik või mis??Ja kui sellele on mõni parem seletus siis äkki ütleksid...
Laugh

Muudetud: 2-2-06 kell 12:14:03 leediliisa
Vasta
mul oleks reekida sellist asja et ma kunagi elasin ühes külas kus elas maksimum mingi 50-70 inimest vms...igatahes asja juurde....ma elasin oma perega viimasel ehk kolmandal korrusel ja suviti oli nii et kui ma magama läksin siis ma kuulsin umbes kell 1 õõsel üleval põõnigul väga kahtlaseid hääli...häälteks oli prõmmimine ja kolistame, ning muidugi sammud...nagu keegi elaks seal...ma ükspäev palusin oma isal sinna minna ja vaatada mis seal toimub....isa ütles et põõning on täiesti tühi...minu arust tunduseid need helid väga kahtlaselt sellemoodi naq keegi oleks seal õõsiti elanud..aga põõnigule ei saanud sel' majal ilma võtmeta mis aitaks teha lahti luuke...natuke teemast kõrval aga see oli parim teema kuhu see asi sobitada...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: karlpa
mul oleks reekida sellist asja et ma kunagi elasin ühes külas kus elas maksimum mingi 50-70 inimest vms...igatahes asja juurde....ma elasin oma perega viimasel ehk kolmandal korrusel ja suviti oli nii et kui ma magama läksin siis ma kuulsin umbes kell 1 õõsel üleval põõnigul väga kahtlaseid hääli...häälteks oli prõmmimine ja kolistame, ning muidugi sammud...nagu keegi elaks seal...ma ükspäev palusin oma isal sinna minna ja vaatada mis seal toimub....isa ütles et põõning on täiesti tühi...minu arust tunduseid need helid väga kahtlaselt sellemoodi naq keegi oleks seal õõsiti elanud..aga põõnigule ei saanud sel' majal ilma võtmeta mis aitaks teha lahti luuke...natuke teemast kõrval aga see oli parim teema kuhu see asi sobitada...

Nu kui pööningul ka mitmesugust kola võib leida, siis äkki mõni küla kõuts sisse ronind ja midagi ümber ajand, mis võiks kolinat selgitada.. Ja ära hakka ütlema, et ta ei saaks kuskilt sisse, kassile pole sugugi suurt auku(räästaalust pragu) tarvis.
Seega kordaks taas Flashi mõtet, et mingi kolina võib tekitada ükskõik mis.. Midagi paranormaalset väga tõenäoliselt asjas ei leidu.
Vasta
meil oli ükskord selline väike läbu....nii ja me olime setumaalLaugh
nii kui me enam vähem kained olime siis oli väljas juba hämar ehk hommik..Laugh
me olime seal toas ja magasime pikas rreas(voodi oli lai)
jaa siis mingid tsikid tahtsid vaime välja kutsuda aga ma ei luband neil ja siis meil hakkas nagu klaver mängima ja keegi hüppas katusel ja meil oli uks lahti..siis me kuulsime kohutavat jooksu,nagu keegi oleks meie poole jooksnud..kõik pistsid kiljuma(mina ka) ja pugesid oma magamiskottidesse aga minu oma oli veel selles magamiskoti kotis...ja siis ma nagu karjusin seal üksi ja pugesin nurka silmad kinni...siis ma tundin nagu kellegi käsi paitab mind aga kui ma silmad lahti tegin ja vaikne oli siis ma nägin et minu käe peal oli mega suur ämblik...ja siis ma hakkasin kiljuma ja teised kiljusid kaa...a siis nii hämar oli et kõik olid sellised jubedad ja koledad ja siis ma jooksin nagu välja aga enne kui ma uksele jõudsin joosta tuli mingi suvakas meil uksest sisse..:S
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Sammud majas MarkoJ 0 2,256 11-12-2013, 03:55
Viimane postitus: MarkoJ
  Vanas majas lapse sammud pagaripiparkook 9 5,893 15-11-2009, 17:40
Viimane postitus: kristjan231
  Imelikud helid ja sammud. Muumi 13 6,733 23-10-2009, 15:30
Viimane postitus: RoosakasT2pp-
  Kummituste sammud ja hääled roomaja 44 19,109 27-06-2007, 18:21
Viimane postitus: vennike

Alamfoorumi hüpe: