Postitused: 6
Teemad: 1
Liitus: Feb 2012
Et mul siis oli ükskord nii , et ma olin üksi oma toas ja hakkasin magama minema ja järsku mingi hakkavad kardinad liikuma ja tuule hääl . Ja suht siis kui me sinna majja kolisime siis ärkasime emaga üks hommik ja ema läheb suurde tuppa , et telksi käima panna ja vaatab , et kaks pilti on ümber kukkunud . Mõlemad olid minu surnud isast . Üks oli pilt kus ma temaga koos olin . Siis vahepeal mul on mingi imelik värk , et ma nagu näen kassi aga see pilt kaob kohe , enamasti ma seda "kassi" näen köögis ja oma toas . Peale nende meil ei ole midagi juhtunud aga alati kui ma üksi kodus olen siis on ikka siuke kahtlane tunne sees . Keegi oskab aidata ? .
Don't Cry , say " FUCK YOU " and smile (: .
Postitused: 2,532
Teemad: 24
Liitus: Apr 2009
Suht mingi greepi värk...
Siinkohal aitab suht mingi su oma allkiri: "Don't Cry , say " FUCK YOU " and smile (: . "
mmm , ma tean eks ... kardina värk oli kõige õutsam , ma olin nutu ääre peal :O
Postitused: 64
Teemad: 9
Liitus: Aug 2011
Negatiivne energia äkki? On sul viimasel ajal elu allamäge läinud?
Põrgu on väga Londoni moodi linn - rahva rohke ja suitsune.
-P.B.Shelly
vici : on küll jah , hinded suht halvad ja sõbrad hakkavad juba alt vedaama mind ja mtea , ültse kuidagi jama .
Postitused: 34
Teemad: 4
Liitus: Dec 2011
Kui te kolisite uude majja , siis soovitan uurida , kes elas seal , äkki suri keegi seal ära .. vbl on surnuaed teil seal lähedal , igatahes "keegi käib sul seal külas" arvatavasti
mm , me oleme tegelt siin majas juba üle 5 aasta elanud aga see kassi värk on kahtlane