Postitused: 12
Teemad: 3
Liitus: Apr 2007
Võibolla teie ei usu aga mul hakkavad ajapikku asjad kaduma. Mul ei käi külas mittekedagi ja kui käivad siis mu väärtuslikud asjad on kappis lukutaga ja võti on sellises kohas kus keegi ei tea . Ma elan emaga kahekesi ja öösiti on selline tunne nagu tuuleiil tuleks ja siis jääb vaikseks ja võtab asjad ära . Mul on kadunud :
1 . Rootsist toodud Pärlipuu
2. Soomest toodud Kaelakee
3. Siis kui ma sündisin sain endale ühe pärlikuuli .
Need ja paljud teised asjad on ära kadunud!
Kas kellelgil on samamoodi juhtunud ?:o
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Heavy
Kas kellelgil on samamoodi juhtunud ?:o
Räägivad, et sokid kaduvat.
Ja veel on see teooria, et päris lõpus kaovad kõik asjad ära - lihtsalt lendavad tükkideks! ( Big Rip)
Muudetud: 24-4-07 kell 20:52:13 Hallucigenia
Postitused: 211
Teemad: 4
Liitus: Mar 2007
jahm. sokid on kerged kaduma,
kaovad ka kõik mu hõbeketid.
aga see on loomulik.
Postitused: 26
Teemad: 1
Liitus: Feb 2007
sokid kaovad sest neile ei meeldi meie jalas olla ja tahavad surra ning jumal õnnistab neid kadumisega
Postitused: 14
ka minul oli kunagi nii...:
ma läksin peale ema sünnipäeva magama ja jätsin peale sündi saadud kaelakee enda kõrvale kapi peale.
Hommikul seda seal enam ei olnud ja öösel ma kuulsin mingit laulu...
Ma ei tea kas see laul oli päriselt või unes, aga kaelakeed üles leitud ei ole. Sama asi oli mul ka kuld sõrmusega:o
Postitused: 91
Liitus: Aug 2006
Sokid kaovad suht pidevalt mul ka. Ja igasugused muud asjad. Aga kas koristades või kuidagi tulevad need välja
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Kusagil on mingitel tulnukatel või ülemaailmsetel kurjategiatel sokki feti¹..
Postitused: 111
Teemad: 8
kui ma nyyd selle peale m6tlen siis mul kaob pidevalt sedasi midagi 2ra ja yles pole neid leidnud... Nt ykskord ma panin oma kaelakee mille olin jusat ostnud laua peale, et see 66sel mulle ette ei j22ks..aga hommikul ma seda enam kusagilt ei leidnud kysisin k6igilt aga keegi polnud seda n2inud.... Kuigi ma olen asjade kaotamises expert, nt t2na kaotasin oma mobiili 2ra ja enam ei tea kus see on. Siis ma olin t2iesti kindel et panis selle laua peale.
Postitused: 216
Mul on vastupidi...ma ei kaota neid ära vaid leian üles isegi kui ma ei tea kus ma selle asja, mille ma ära kaotasin panin
On nõnda lood: üks tärkab, teine vaibub,
lein kondab mööda maid ja külasid,
ent eluõhtul pole ikka aimu,
kui mitu korda jätsid hüvasti.
Postitused: 24
Teemad: 2
Liitus: Sep 2006
No see kaotamine/leidmine on ka vist iseasi.. Ma olen ka päris mitukorda oma tapetud venna kaelakeed ära kaotanud, kuid pärast otsimise loobumist olen ma selle alati ka üles leidnud.. Ma usun, et kõik mis kaob - see kaob põhjusega.
Edit: Olen leidnud oma asjad PÄRAST otsimise lõpetamist leidnud... nagu me kõik..
Muudetud: 26-4-07 kell 21:15:45 SiMka
Universum - Selles peitub tõde!
Postitused: 136
Teemad: 5
Liitus: Nov 2006
Kõige kiirem tee midagi üles leida on hakata otsima midagi muud!
Tsitaat:Algselt postitas: postimees
Kõige kiirem tee midagi üles leida on hakata otsima midagi muud!
Ma usun, et seda "vanasõna" teab kõik see foorumi pere.
Tsitaat:Algselt postitas: titanl
Mina näiteks ei teadnud...
Siis on kahju küll... Mis muud.
Postitused: 7
Teemad: 0
ma olen ka lootusetult otsinud asju mida ma kindlalt tean mingi kindla koha peal olevat....kui teiste käest küsin öeldaxe et ju ise oled mujale pannud ja ju sa ei mäleta!!!
Aga minu asjad pole igaveseks kadunud...N: üxkord otsisin oma teravaid kääre ma teadsin et need on kummuti peal 100%. mida polnud, seda polnud....otsisin terve majapidamise läbi ja paari tunni perast leidsin need käärid ikkagi kummuti pealt...nagu olex keegi neid kasutanud....aga kedagi peale minu kodus polnud...tundub uskumatuna aga 0,5 ruutmeetrise pinna peal ei saa ju mingi asi märkamatux jääda. täiesti lõpp...müstika
Tegelikult ma usun et saab. alateadvust mängib vingerpussi.
mul oli eile sama moodi.
otsisin triikimis lauda. see on alati ühes nurgas, vaatan, otsin, no ei ole.
siis kutsusin ema, et ma ei leia. see leidis selle sama koha pealt kus mina otsisin.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Nagu ütlus on:" Kui otsid midagi, siis vaata enda nina alla"
Postitused: 32
emal kadus vanaema kuldsõrmus ära ja see oli väga kahtlane.oli õhtul kapi peal ja hommikul enam ei olnud(kedagi teist peale tema ja minu kodus polnud).kusjuures,ema oli unes näinud,et tema isa võttis selle ära(vanaisa mul siis juba ammu surnud).
see oli mingi paar aastat tagasi ja ikka pole see sõrmus välja ilmunud.
Tsitaat:Algselt postitas: Nazz
Nagu ütlus on:" Kui otsid midagi, siis vaata enda nina alla"
Selle ütlusega võib igasugu naljakaid situatsioone seostada.
alaa keegi otsib tagi mis tal juba seljas on
prille mis tal juba peas on.
Postitused: 2
Liitus: May 2007
Ega mu emal on nii.Keegi külas ei käi aga tema lemmik asjad aina kaovad ja kaovad ja tagi ei ilmu.
Postitused: 216
Tavaliselt leian ära kaotatud asja üles kiiremini siis, kui ma olen hiljemalt päev hiljem seda asja ise puutunud ning keegi on selle uude kohta pannud ning ei leia seda siis üles. Vähemal ma tean kus minu toas asjad peituvad.
On nõnda lood: üks tärkab, teine vaibub,
lein kondab mööda maid ja külasid,
ent eluõhtul pole ikka aimu,
kui mitu korda jätsid hüvasti.
Postitused: 26
Minul on nii juhtunud !
Üks päev on mul midagi kadunud ja järgmine päev on see mu nina ees !
:o
Maailma Jaoks Keegi Aga Kellegi Jaoks Oled Sa Maailm
Postitused: 29
Teemad: 3
mul on nii olnud, et ma tean kus ma asja olen pannud, otsin sealt ja igalt poolt mujalt. Siis lõpuks loobun, mingi aja pärast vaatan, et asi on seal kus ma mäletasin teda olevat. Kuid sel võib olla tõesti alateadvuse aps, kuna kõik värvid ja kujud mängivad rolli.
Postitused: 481
Teemad: 9
Kunagi, kui ma umbes neljane olin, sain ma kala kujulise õhupalli. Sellise läikivast fooliumi moodi kilest, teate küll. Õhtul panin kapi peale, hommiku oli kadunud, ema ei teadnud ka asjast midagi.
Postitused: 76
Liitus: Sep 2007
mul kipuvad telefonid kaduma.... (hyes) vb tõesti kummitusev viivad neid minema krt seda teab a jah... arvatavasti teema algataja lihtsalt ära kaotand..
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Lauri-L
mul kipuvad telefonid kaduma.... (hyes) vb tõesti kummitusev viivad neid minema
Kas nad vastavad ka, kui kadunud telefoni numbril helistada?
|