Postitused: 15
Teemad: 1
Liitus: Nov 2004
Tsitaat:Esialgne postitaja calitry
Kas te usute et see voodoo värk on võimalik...?
Nägin kunagi üht filmi sellel teemal.....siis tuli küll suht tahke jääkaine tunne peale, et äkki töötabki selline värk...nüüd eriti asjasse ei usu Kui mingit tõestusmaterjali leiaks....
BTW leidsin ühe lingi kus müüakse igast voodoo loitsu varutsust...
Voodoo toimib.
Õige nimetus algupäraselt on Wodun. See Voodoo on suupärastatud nimi Hollywoodi filmidest.
Jaguneb tänapäeval:
* joruuba
* santeeria
jne
Minu teadmist mööda sai alguse Aafrikas.
Levis koos orjadega ka Ameerikasse.
On teooriad, et neegrid peitsid oma jumalate vaimsed olemused just katolikupühakute taha. Algul lubati neil oma usku täiesti vabalt järgiga, kuid rituaalid olevat valgetes inimestes tekitanud sellise õudu, et see keelustati varsti.
Wodun on samuti mitmejumala süsteem nagu ka Põhjala Pantheon või siis Antiik-Kreeka Pantheon.
Osa rituaalisest on seotud seestumisega-
s.o mingi vaimolend võtab mingiks ajaks üle inimese keha.
Suhelda saab Wodun jumalate/jumalannadega ka muud moodi.
Kasvõi nn. rännakul.
Olen ise käinud sellepärast tean.
Tõestusmaterjali on kõigile vaimsetele teemadele raske leida, seega peab inimene ise vaatama ja tunnetama, mis on reaalne ja mis mitte.
[Teadet on muutnud 12-12-2004 postitaja Must_Hunt]
Ave Caesar, morituri te salutant!
Postitused: 161
Teemad: 2
Liitus: Feb 2006
Ma ei usu seda. Kuid ma olen näinud. See toimis. See oli tõsi. Sõbrannadega tegime, lihtsalt nalja pärast. Tegelikult olin mina see, kes poole pealt kartma hakkas ja lõpetada käskis.
Süümekad tulid kallale.
Muudetud: 13-2-06 kell 15:57:40 Lillian
Postitused: 88
Teemad: 7
Liitus: May 2006
Lillian , mida te täpsemalt tegite/proovisite teha , täitsa huvitav ,,, võiks ise kah mingit sarnast asja eksperementeerida.
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
tekkis mõte... et voodoo oli neegrite omalaadne nõelravi. asjale lihtsalt ei lähenetud füüsilisel tasandil nagu seda tegid hiinlased...
Nõelraviga muidu igasugu vahvaid värke tehakse ka tänapäeval. Sattusin juhuslikult lugema ajakirja Tervispluss, kus üks Eesti härrasmees lubab kõigil suitsetajatel üle 95%-lise tõenäosusega suitsetamisest vabaneda. Nimelt lükatakse patsiendile 3 nõela kõrva, mida patsient teatud aeg kannab. Edaspidi pidid tubakatooted südame pahaks ajama. Niisiis võib ehk tingimuslikult ka seda härrasmeest tubliks Woduni harrastajaks pidada
Postitused: 6
Teemad: 0
mina kyll seda eriti uskuda ei taha aga äkki toimib:o
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Tutanhamon
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
tekkis mõte... et voodoo oli neegrite omalaadne nõelravi. asjale lihtsalt ei lähenetud füüsilisel tasandil nagu seda tegid hiinlased...
Nõelraviga muidu igasugu vahvaid värke tehakse ka tänapäeval. Sattusin juhuslikult lugema ajakirja Tervispluss, kus üks Eesti härrasmees lubab kõigil suitsetajatel üle 95%-lise tõenäosusega suitsetamisest vabaneda. Nimelt lükatakse patsiendile 3 nõela kõrva, mida patsient teatud aeg kannab. Edaspidi pidid tubakatooted südame pahaks ajama. Niisiis võib ehk tingimuslikult ka seda härrasmeest tubliks Woduni harrastajaks pidada
Kui inimene laseb endaga sellist asja teha, siis suure tõenäosusega ta ootab sellest suurt mõju, mille ta võib ise sellejärgselt alateadlikult tekitada.
st. Kui sa lased endale nõelu kõrva toppida ja käid nendega pool päeva, siis sa ei mõtle just tihti, et see kindlasti ei mõju, muidu sa poleks selle asutuse poole üldse pöördunudki.
Kahju et sellistest aladest teadust ei proovita teha, inimese mõjutamine alateadlikult pikaks ajaks. Tulemused oleksid kindlasti vapustavad (ehk ka absurdsed) ja lahendaksid meite eludes palju probleeme.
Vihja paranormaalsetest nähtustest meile:
paravihje@gmail.com
"To do is to be" - Descartes
"To be is to do" - Voltaire
"Do be do be do" - Frank Sinatra
Postitused: 88
Teemad: 7
Ega Hiinas ja Jaapanis tehakse palju selliseid eksperemente ja katsetusi . Paljusi ülisalajalt , mine tea mis nad saavutanud on ... Lugesin kuskilt et Hiinas elas see maailma kõige vanem inimene , ei mäleta täpset vanust , aga võimalik et talle tehti kah mingisugust nõelravi ja igasuguseid katseid .
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Swarm
Ega Hiinas ja Jaapanis tehakse palju selliseid eksperemente ja katsetusi . Paljusi ülisalajalt , mine tea mis nad saavutanud on ... Lugesin kuskilt et Hiinas elas see maailma kõige vanem inimene , ei mäleta täpset vanust , aga võimalik et talle tehti kah mingisugust nõelravi ja igasuguseid katseid .
Nõelravi ei ole Voodoo.
Vihja paranormaalsetest nähtustest meile:
paravihje@gmail.com
"To do is to be" - Descartes
"To be is to do" - Voltaire
"Do be do be do" - Frank Sinatra
Postitused: 66
Liitus: Apr 2006
tegelikult ei oska ma ise selle kohta midagi öelda,puuduvad vastavad kogemused.Kui aga tõepoolest oli voodoo algselt mõeldud hea tegemiseks ja selle vägi antud inimestele Jumala poolt,siis tasub edasist uurimist.Minu praegused teadmised on küll pärit filmidest ja raamatutest,kus sellele eriti positiivset mõju ei omistada.Kas voodoo ei pidanut olema üks zombide tegemise vahend?
Postitused: 65
Teemad: 3
Liitus: Mar 2007
Ei ole ennem sellise asjaga tegelenud,nagu voodoo.
Tahaks nalja pärast kunagi proovida
Postitused: 926
Teemad: 35
Liitus: Jul 2004
Tsitaat:Algselt postitas: ghostSpirit
Ei ole ennem sellise asjaga tegelenud,nagu voodoo.
Tahaks nalja pärast kunagi proovida
No nalja pärast ei maksa küll hakata oma näppe voodoomaailma toppima...
Postitused: 11
Liitus: Apr 2007
Ma ei usu, et voodood saab teha igaüks, kes selle ära õpib, sest muidu kasutaks kõik seda võimalust. Pealegi mõjub voodoo jms loitsud vaid neile, kes ka seda usuvad ja igal inimesel on tugeb baaskaitse, millest on väga raske läbi murda. Ning ma kahtlen, kas üldse keegi siin maailmas suudab kedagi "ära needa", mingil määral mõjutavad pahatahtlikud kavatsused kõiki inimesi, kuid see ei pruugi juhtuda sugugi nii, nagu halbade kavatsustega isik soovib. Võimalik, et ta saab hoopis ise kõige rohkem kannatada.
Muudetud: 25-4-07 kell 19:03:21 parap2hkel
Postitused: 24
Liitus: Sep 2006
Tsitaat:Algselt postitas: parap2hkel
Ma ei usu, et voodood saab teha igaüks, kes selle ära õpib, sest muidu kasutaks kõik seda võimalust. Pealegi mõjub voodoo jms loitsud vaid neile, kes ka seda usuvad ja igal inimesel on tugeb baaskaitse, millest on väga raske läbi murda. Ning ma kahtlen, kas üldse keegi siin maailmas suudab kedagi "ära needa", mingil määral mõjutavad pahatahtlikud kavatsused kõiki inimesi, kuid see ei pruugi juhtuda sugugi nii, nagu halbade kavatsustega isik soovib. Võimalik, et ta saab hoopis ise kõige rohkem kannatada.
Muudetud: 25-4-07 kell 19:03:21 parap2hkel
Ma usun, et ega see selgeksõppimine kerge ei ole, sellepärast seda ka igaüks ei kasuta.
Muidu miks mitte - kindlasti on võimalik.
Postitused: 216
Teemad: 8
Liitus: Apr 2007
Kõik mida sa teed teisele kurjusega tuleb sulle endale tagasi ja hullemalt...nii et mõelge enne kui Voodooga tegelema hakkate.
On nõnda lood: üks tärkab, teine vaibub,
lein kondab mööda maid ja külasid,
ent eluõhtul pole ikka aimu,
kui mitu korda jätsid hüvasti.
Postitused: 24
Liitus: Sep 2006
Tsitaat:Algselt postitas: Iiris
Kõik mida sa teed teisele kurjusega tuleb sulle endale tagasi ja hullemalt...nii et mõelge enne kui Voodooga tegelema hakkate.
Ja seda muidugi - eks see ole ka iga asjaga.
Isegi vanasõna ju on, et ära tee teistele seda mida sa ei taha, et sulle tehakse.
Universum - Selles peitub tõde!
Postitused: 35
Liitus: May 2007
Tsitaat:Algselt postitas: freewingonboard
Sa tõesti usud seda voodoo stuffi v? Kui viiciks siis võiks täiesti proovida mingit voodu funi teha. Arvatavasti midagi välja ei tuleks aga pulli saaks ikka 
Vot selline suhtumine küll mulle ei meeldi. Lihtsalt nalja pärast küll ei tasuks seda teha. Kuna nagu eespoolgi mainitud mässad midagi selle nukuga ja siis tuleb see sulle samamoodi tagasi ja pärast sa kahetsed, et sa sellega nalja tahtsid teha.
Ise ei usu sellesse, tundub ohtlik ja ei hakka ennast sellega siduma. Pärast hakkab veel midagi juhtuma...
Muudetud: 23-5-07 kell 23:47:21 Avo
Postitused: 157
Liitus: May 2007
voodoosse usun
aga jah, et hollywood on sellele nii paha maine andnud  kahju.
Postitused: 63
Teemad: 3
Liitus: Jun 2007
Usun. Tahaks proovida küll. Aga ma nüüd mingi välismaalt ka neid tellima ei hakka, ma teen ise parem Voodoo nukke .xD
Aga kas keegi enda juukseid tahab anda selle jaoks?
Postitused: 38
Liitus: Jun 2007
Kui aus olla siis vähekene usun ja pelgan selliseid asju.Sest oleks ju päris jube,kui keegi sind niimoodi piinaks..jube.
Postitused: 47
Liitus: Mar 2008
Mina olen kuulnud, et voodoo loitsud töötavad ainult siis, kui see keda loitsitakse ise nendesse usub !
kui inimene usub siis võib voodoo palju kurja teha, kuid kui ei ole usku ei saa see sind kuidagi haavata.
Postitused: 10
Liitus: Jan 2008
njah loen et paljud siin ei usu eriti voodoose...Aga ometi vaime, kummitusi,ufosi ju usute....Ega see Voodoo on ikka kelleigi piinamiseks kellegi poolt üldiselt kurja tegemiseks....Aga tekkis küsimus...Kas ja kuidas on neil inimestel ennast kaitsta kelle pihta voodood kasutatakse...kuidas saab sellest lahti ... kui keegi kasutabki Voodood sinu pihta? Ega minagi enne vaime ja muid asju ei uskunud kui ise nendega kokku puutusin...ja ausalt ma sooviks et ei teaks neist midagi....Kuid hetkel vist meie peres piinatakse ühte isikut voodoo poolt kuna muud ei oska enam arvata...ja iga korraga muutuvad asjad hullemaks juba ka füüsiliste vigastusteni asjad läinud...  Tegelikult on see Appi karje ..........
Postitused: 16
Liitus: Aug 2008
Kusjuures Vodun või Vodoun, tähendab "vaimu" aafriklaste keeles.
Voodoolastel on iga tundeseisundi jaoks eraldi rituaal: kurbuse, õnne, paranemise jne, jaoks. voodoost on palju võlts arvamusi tänapäeval tekkinud.
Lihidalt jh, ma usun sellese. Mu õde mõned aastatd tagasi "harrastas" seda.
Postitused: 19
Liitus: Apr 2009
Voodoo jaoks on hispaania sammalt vaja nagu ma aru sain, kust seda leida pole aimugi 
Ise mõtlesin teha küll aga mitte pahatahtlikku vaid enda jaoks sellise mis toob õnne surfan ja googeldan veits eks võibolla saab rohkem teada
Postitused: 8
Liitus: Mar 2010
Pole mõtet nende voodoo nukkudega jamada, kui asja ei tunne.
Tihtipeale kaasnevad nendega väga ebameeldivad ja kurvad asjad.
Parem hoidke nendest eemale, kui ei tea midagi.
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Paralysis, räägi asjast lähemalt kui asja tunned ja teistele nõu annad, millised ebameeldivad ja kurvad asjad vuduuga kaasnevad, kas kuivatasid kellegi südame ja maksa ära.
Kui võimalik lisa vuduu spetsialistina ka mõni huvitav link rahvale.
|