Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kummitus tabatud pildile
Tervitus siinsele rahvale...

Jagan teiega ka üht huvitavat pilti.
Nimelt mu õetütre elukaaslase klõpsas niisama eile õhtul kassist ühe pildi ja hämming oli suur kui nad pärast pilti vaatasid Bleh

Pilti ei ole muudetud ega töödeldud ning on 100% originaal.

Mida teie pildist arvate ?

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta
Kui pidasid silmas heledat laiku ,siis zoom siin:
[Pilt: 23321_432734323465534_217037520_n_1_.jpg]
Vasta
Just seda kuju ma mõtlesingi seal ukse augus.
Oleks nagu mees ülikonnaga...
Vasta
Mis puhul ta pilti tegi kassist? Käitus paranoiliselt (kass ma mõtlen)?
Vasta
Ohjah. Pilti pole töödeldud ja on 100% originaal. Sihuke väikse resolutsiooniga portree kassist. Leia pildilt kass. Milline fotoaparaat teeb selliseid pilte? Keegi võiks selle pilateema kinni panna.
Vasta
Ma ei tea miks ta kassist pilti tegi...
Mina arvan et, see ei ole pilateema !
Vasta
Laugh Võib kinni panna jah. Originaali küll üles ei ole pandud. St see pole originaal.
Vasta
(14-01-2013, 09:09 )mustdeemon Kirjutas: Ma ei tea miks ta kassist pilti tegi...
Mina arvan et, see ei ole pilateema !

Küsid ehk pildi tegemise põhjust?
Kas mõnda pildikeskkonda suuremalt ei saa seda üles panna ja siis siia linkida? Pica.ee kuvab nt. pildi vaikeandmeid (fotoka tüüp, säriaeg jmt.) Ja näitab ka seda, kui pilti on mõne programmiga töödeldud... Ehk oli tegu pilapildiga...

Vasta
Pilt sai lihtsalt niisama kassi pärast tehtud...
Aga palun.

http://pica.ee/pilt/1802856

Oleks ise ka sellest infost huvitatud mis sellest pildist kätte saab Smile

Selles mõttes on pilt originaal et, pilt on ehtne ning ei ole muudetud ega midagi sellist tehtud... Küll aga mina sain selle pildi läbi facebooki õetütre konto.
Vasta
(15-01-2013, 11:51 )mustdeemon Kirjutas: Selles mõttes on pilt originaal et, pilt on ehtne ning ei ole muudetud ega midagi sellist tehtud... Küll aga mina sain selle pildi läbi facebooki õetütre konto.
Hmm, originaal on siiski see, et mida pole vahepeal üles laetud ja teise süsteemi kaudu (nt, FB andmebaasis ümbersalvestusena) alla sikutatud. Seega andmed ei säili. Õigemini, korraliku programmita seda teada ei saa.
Vasta
Kamoon, jumala reaalne foto... kummitus isegi poseerib. See pole juhus, vaid müstiline nähtus millele lõpuks tõendi oleme leidnud.
Vasta
Ma nüüd millalgi saan õetütre käest selle originaal pildi mida pole üles laetud ega kopeeritud...
Siis viskan selle siia üles Smile
Ehk siis saab pildi kohta rohkemat teada.
Vasta
Aitan pisut,viirastuslik mr.X kassiga Smile
[Pilt: 217037520_n.jpg]
Vasta
Muide visuaalsel vaatlemisel, paistab et oletatav võltsija on eksinud proportsioonidega. Ukseavas on liiga lühike ja liiga jässakas ometi täiskasvanud näolaiusega (ukseavaga võrreldes) inimene.
Vasta
Tundub, et töödeldud. Ja lisaks: proportsioonid ei klapi ja kass on tuima näoga ega tunne miskit ligidalolu kuigi kassid peaksid kindlasti vaime märkama.
Vasta
Nii ma valmistasin võltstondipildi. See võttis aega minutit 10. Mustvalge seepärast et värviline oli igav. http://dl.dropbox.com/u/2449386/IMG_1333.jpg
http://dl.dropbox.com/u/2449386/ghost_diary.html Siin on siis kaks pilti. Tahan lihtsalt märkida et ühe võltsingu tegemine on lihtsamast lihtsam.
Vasta
Aga palun saada see pilt, EXIF'i järgi saab lihtsalt kindlaks teha kas pilt on muudetud või mitte Smile
Vasta
[Pilt: 2cdu88m.jpg]

Allikas on facebookist ja allikas tundub üsnagi tõene olevat.
Vasta
Tundub tõene mille põhjal?
Vasta
(09-09-2013, 23:14 )Balzzar Kirjutas: Tundub tõene mille põhjal?

Pildi autor reaalselt on tegelikult üks väga noor laps, äkki isegi koolieelik, kes fotoaparaadiga juhtumisi pilti tegi suvalisest kaadrist noja selline pilt saigi.
Pildi ülesselaadija on aga siis selle lapse ema.

Kes arvab, et see on fake, kes arvab, et mitte, on igaühe enda asi.
Vasta
Ma küsiks pigem, et mille poolest eelmine teema ei sobinud või soovid asja uurimist või pikemat arutlust selle pildi üle lihtsalt jpg põhjal?
Vasta
Tundub, et siin pikemat arutlust ei tule, võib siis selle teise teemasse üle viia.
Vasta
Võimendasin pilti, et oleks paremini näha.

[Pilt: 2cdu88m.jpg]

Paistab, et tegelasel on prillid otsmikul
Samas selliseid pilte pole raske teha.
Ma lisasin ka ühe "kummituse" juurde

[Pilt: 2i11qts.jpg]
Vasta
Balzzar, kas sa ei mõtle selle peale, et ükskõik millist kahtlast pilti pole ka kunagi jäädvustatud, saab neid reaalselt järele teha photoshopiga ja seda sõnaotseses mõttes.

Seega Balzzar, sinu tõestatu, ei tõesta paraku mitte midagi. On neid, kes usuvad, on skeptikuid, kes üritavad alati vastupidist tõestada.
Vasta
Psühholoog, kas sa ei mõtle selle peale, et ainult pildi abil, mille kohta pole olemas eriti muud kui tehniline info (nt 960 x 720, JPEG, progressive, quality: 71), on võõral raske midagi öelda või mitte kahtlustada võltsingut. Sest peale pildil oleva, pildi tehnilise info, sinu sõnade ja NelliN2 kustutatud sõnade ei ole ju (absoluutselt) mitte midagi teada (kui just keegi nägija ei ole).
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Pärnu, õhtu põik korteri kummitus DAO 28 14,236 31-03-2020, 17:36
Viimane postitus: DAO
  Narva kummitus, tõestisündinud lugu bv206 24 18,740 31-01-2018, 00:16
Viimane postitus: mees 35
  Kummitus võttis üle inimese keha. Kerttuti 7 6,015 17-07-2013, 22:38
Viimane postitus: Wilholmensis
  Kummitus hoidis kätt neerul -booO- 4 4,277 21-02-2013, 23:59
Viimane postitus: vainka
  Nähtav kummitus jälitab! Vaba mees 4 4,298 06-05-2012, 22:32