Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kogemused / jutud.
Lugu 1:
Olin ~6a. Elasime metsas suhteliselt vanas majas, oli suvi ning mõtlesime, et ööbime telgis, enda hoovis. Mitmed korrad öösel ärkasin üles ning kuulsin nagu oleks rong lasknud vilet (seal samas jooksis kunagi raudtee). Seda sama oli mu õde kuulnud mitmeid kordi. - Arvatavasti oli/on "Playback" minevikust.

Lugu 2:
Perega ehitasime uue maja Vääna ürgorgu. Maja peaaegu, et valmis, saime juba sees elada. Ärkasin öösel millegi peale üles ning nägin kuidas valge ~1.80 pikk, 'kummitus' läbi seina läks. Seda nähes muidugi ehmatasin päris ära ning läksin teki alla peitu, süda puperdades, surusin enda silmad kinni ning üritasin uuesti magama jääda. Unes nägin seda samat naist, kohevad juuksed ning ümarad silmad - seda ööd ei unusta kunagi ära.

Lugu 3:
Olin ühe vanatädi juures abis, katuse ehitusel. (P.S - Majas on surnud maja ehitaja, kes elas seal ning väidetavalt oli pidevalt tegutses maja uuendamisega - juurdeehitusega)
Läksime siis trepist üles ning vaatasime üle töö, mis oli tarvis teha ära ning hakkasime allapoole suunduma, jällegi tema järel. Jäin trepi kõrgemaile astmele seisma, oodates, et ta jõuaks paar astet allapoole ning sel hetkel tundsin kuidas keegi lükkas selga, õnneks hoidsin käepidemest juba kinni.

Isalt kuuldud jutt.

Isa vanaema suri, matustele minnes oli möödunud umbes nädal, enne matustele minemist vaatas ta (isa) aknast välja, hoovi ning nägi seal enda vanaemat lehvitamas talle, kuniks ta kõndis eemale ning kadus.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Ma näen vaime, väga hirmutavad kogemused GhostWhisperer 6 10,061 25-07-2018, 11:17
Viimane postitus: kalldunn
  Imelikud kogemused Tori kandis AVSK 23 15,146 23-07-2017, 18:49
Viimane postitus: Ezzelin
  imelikud jutud kristjan231 3 3,548 22-01-2012, 15:46
Viimane postitus: Johannake
  Teie kogemused? -etf 2 3,016 10-10-2011, 18:11
Viimane postitus: PaigeMaher

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat