Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film: Secret Window
Niisiis, ma vaatasin et pole tehtud teemat kus arutataxe filmi "Secret Window" ehk siis eesti keeles "Salajane aken." Film ise on suht pandav, väga imeliku süzeega paranormaalne film Laugh
panen siia ka siis mingisuguse filmi lühikirjelduse mille ma www.superkinod.ee 'st võtsin.

Kuigi ta peaks kirjutama järjekordset raamatut, ei suuda edukas kirjanik Mort Rainey (Johnny Depp) ridagi paberile panna ja magab suurema osa päevadest oma järveäärses majakeses lihtsalt maha. Piinarikas abielulahutus on võtnud mehelt igasuguse inspiratsiooni ja nii ta nüüd piinleb.

Tõelised piinad aga algavad alles siis, kui tema ukse taha ilmub ähvardav võõras John Shooter (John Turturro), kes väidab, et Rainey on ühe oma kirjatüki tema tagant varastanud. Hoolimata kirjaniku katsetest tüütust külalisest vabaneda, muutub Shooter üha ettearvamatumaks ja ohtlikumaks, lubades muude vahendite ebaõnnestumise korral minna kuni mõrvani.

hf

-----

Seoses ebakorrektselt koostatud hääletusega tekkisid mõningad probleemid teistel hääletamisega ning ainus lahendus oli hääletus 0-ida... loodetavasti keegi ei pahanda uuesti hääletamast ning loodame, et edaspidi selliseid vigu ei tule....

[b]Hetke seis / keskmine hinnang: 6,4 , hääli kokku antud 10

Muudetud: 11-4-05 kell 23:43:08 hiidlane
Vasta
Peab sellegi filmi ära vaatama Bleh A nojah... Tundub päris huvitav... Bleh

Niisiis... Vaatasin ära... Tõesti hea film oli. Minu poolt siis Seitse

-------

liitsin 2 postitust kokku

[Muudetud: 7-2-2005 hiidlane]
Vasta
hea film oli kas just nüüd väga Paranormaalne aga hea.
Igaühe alateadvus võib luua neile sobiva fantaasia maailma wink
Või ehk peitub meis kõigis mitu isiksust ja vastavalt olukorrale lööb välja vajalik isiksus. Kui vaja olla mõrvar siis olen John Shooter kui vaja olla kirjanik päris maailmas siis olen Mort Rainey.
Vasta
Film oli tõest hästi tehtud, kuid tõesti midagi paranormaalset seal ehk tõesti esile ei tõstetud, muidugi võib alati mõelda et Mort seikles kuidagi mingite paralleel universiumite vahel aga film sellele küll kuidagi ei viidanud. Hullumeelsus. 5 punni.
Vasta
Suht ammu vaatasin seda ja meeldis. 7 punkti wink
Vasta
Meenutas osalt Fight Clubi, filmi originaalsus sellega kadus, 5p.
Vasta
arvasin et film on parem.....aga siiski ta seda ei olnud....sellist midagi ülipõnevat minu jaoks seal ei olnud igatahes..niisiis 4p.
Vasta
6p.
suht normaalne film, aga jah lõpp ei olnud midagi erilist. tavaline filmike, mis ei pane mõtlema, hea kerge vahepalaBleh
Vasta
panin 7 kuna film oli suht huvitav ning lõpp-puänt oli originaalne oma aja kohta (kuigi aimatav).
oleks võinud parem olla ja kiiremini areneda.
Vasta
"Secret Window" nii hea film...
loodan veel mingisugust filmi kohata...mis oleks ka veel õutsam...:oBleh
Vasta
Minu poolt 8 punkti. Film oli igati supper-mega lahe tore (Mida iganes Smile ) Aga ka kuidagi jäi hinge kripeldama, et see Mort siis ikkagi siuke oli ... nohjah, eksole.

Lugesin kunagi ka raamatut, aga ei suuda nüüd meenutada kas see lõppes samamoodi nagu film.

Siiski vist mitte, Mortile oli raamat kurvema lõpuga Sad
Vasta
Mina olen isiklikult juba pikemat aega Stephen King-i fänn olnud. Kuigi see pole just tema kõige parimaid teoseid, saab minult 8, kuna see on esiteks huvitavalt mõtlema panev ja teiseks, kõikidest filmidest, mis on Stephen King-i raamatute põhjal tehtud, on see kõige ligilähedasem raamatule endale.
Vasta
Täiesti mageda lõpuga film, seega panin kunagi 3 punkti vist. Ma ise arvasin, et olen kommenteerinud seda juba. Filmil ei ole eriti mõtet, kui point alles lõpus saabub, eriti kui see nii mage on. Ma arvan, et samahästi võiks teha filmile lõpu, kus tuleb viimasel minutil välja, et paha tegelane on tegelikult tema vanaema, kellest terve filmi jooksul aimugi ei olnud ning vanaema on tegelikult tulnukas, mis tuleb viimase 10 sekundi jooksul välja.

Muudetud: 23-1-08 kell 09:58:30 Thorondor
Vasta
Raamat ja film oli kohati tõesti sõna-sõnalt samad. Ja peaaegu lõpuni välja.

Tegelikult on minu meelest tavaline, et filmi viimasel 10 minutil selgub et pahategija on keegi, keda elusees arvanud poleks ja film oleks eriti mõttetu olnud, kui oleks juba algusest teadnud, et ühtegi Shooterit olemas ei ole. Samas olen küll jah nõus sellega, et see point seal lõpus oli mage ... aga Smile mulle siiski meeldis vaadata kahte Morti endaga vaidlemas.
Ja see hommikumantel oli ka omaette klassika Laugh
Vasta
Minu jaoks jäi see seisu natuke segaseks. Ja polnud ta midagi nii õudne. Aga hea film siiski.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mimino. Grusiinide tehtud film. isemaag 1 360 08-04-2026, 20:15
Viimane postitus: isemaag
  FILM: Vaimude väljaajaja (The Exorcist (1973) Ares 35 22,086 13-07-2025, 19:27
Viimane postitus: xcad
  Parim/lemmik film Indr3k 453 255,078 19-12-2024, 22:15
Viimane postitus: cambodia
  Film: Katõn excubitoris 21 13,531 15-04-2022, 18:01
Viimane postitus: vasamasa
  Film: Matrix henzukaz 54 39,484 26-12-2021, 23:37
Viimane postitus: Lynx Titan
  film (needus, neetud)/the conjuring Kahvanägu 6 3,867 25-12-2020, 23:41
Viimane postitus: Kahvanägu
  Film: lühifilmid zen faran 18 15,228 09-09-2020, 11:51
Viimane postitus: Vesilik
  Film: "Saladus: julge unistada", romantiline draama. Teloslane 0 2,312 07-09-2020, 12:10
Viimane postitus: Teloslane
  FILM: The Bad Batch. Lisaks Fairchild FH-227D Andides Tyto Alba 16 10,126 27-06-2020, 11:58
Viimane postitus: Tyto Alba
  Film maa all elavaist super-ussidest? hulkuv hing 8 6,086 04-03-2020, 10:34
Viimane postitus: xawa

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne