28-04-2004, 09:39
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2011, 19:28 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
"Frequency" ehk siis eesti päraselt "Saatuslik side"
Ametlik filmi lehekülg
Eestikeelset infot selle kohta: siit
See flim on vist isegi jooksnud tv3-est läbi........ise nägin seda 1. korda tv1000-elt ning koheselt haaras see film mind nagu enda võimusesse.....alates sellest ajast saati, pole ükski film üle trumbanud veel minu arvamust....ehk siis, minu nö. meeldivuse TOP-is on see olnud 1. kohal, alates sel ajast kui ma seda nägin....
väga hea kokkuvõtte leiate filmist sealt eesti keelselt lehelt.........mulle see film isegi nii väga meeldis, et jamasin tükk aega ning tegin filmile isegi tõlke valmis
, kuigi see eriti kriitikat ei kannata.......
Ning jälle tahaks teada teie arvamust, nüüd siis selle filmi kohta
......
[b]Hetke seis / keskmine hinnang: 7,333 , hääli kokku antud 12
Muudetud: 11-4-05 kell 23:15:07 hiidlane
Ametlik filmi lehekülg
Eestikeelset infot selle kohta: siit
See flim on vist isegi jooksnud tv3-est läbi........ise nägin seda 1. korda tv1000-elt ning koheselt haaras see film mind nagu enda võimusesse.....alates sellest ajast saati, pole ükski film üle trumbanud veel minu arvamust....ehk siis, minu nö. meeldivuse TOP-is on see olnud 1. kohal, alates sel ajast kui ma seda nägin....
väga hea kokkuvõtte leiate filmist sealt eesti keelselt lehelt.........mulle see film isegi nii väga meeldis, et jamasin tükk aega ning tegin filmile isegi tõlke valmis
, kuigi see eriti kriitikat ei kannata.......Ning jälle tahaks teada teie arvamust, nüüd siis selle filmi kohta
......[b]Hetke seis / keskmine hinnang: 7,333 , hääli kokku antud 12
Muudetud: 11-4-05 kell 23:15:07 hiidlane