Postitused: 108
Teemad: 2
Liitus: May 2007
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Kas on juba teada, mis roosa valgus see Londoni taevas üleeile oli?
Olen küll siit mitmetest teistest teemadest noppinud erinevaid arvamusi, aga päris selge ikka ei ole.
Mina usun endiselt, et tulnukad tegid taeva roosaks!!!

)
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 1,554
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
Tsitaat:Algselt postitas: Müstik
Kas on juba teada, mis roosa valgus see Londoni taevas üleeile oli?
Olen küll siit mitmetest teistest teemadest noppinud erinevaid arvamusi, aga päris selge ikka ei ole.
Mina usun endiselt, et tulnukad tegid taeva roosaks!!!
)
Suure tõenäosusega pro¾ektori valgus.
Tsitaat:Algselt postitas: levis
Üks teooria, et ainult ühele fotokale jäi selline nähtus ja kogu uudis on võlts - teatud kaamerad tekitavad sellist anomaaliat kui vastu valgust pildistada. Päikest seal küll pole, aga üks lamp vaatab küll otse silma. Kodaki kaameraga tehtud pildid:http://i292.photobucket.com/albums/mm17/...B5111b.jpg
http://i292.photobucket.com/albums/mm17/...B6590b.jpg
Aga kuna mitmed Londoni elanikud on foorumites kinnitanud, et nad nägid ka roosat mannat taevas, siis pidi seal ikka midagi olema.
Järgmine teooria on, et tegemist on sundog efektiga:
http://www.atoptics.co.uk/halo/dogim0.htm
Kui sundog'i pilte vaadata, siis võib isegi tunduda, et võib-olla tõesti. Küll aga seab kahtluse alla puhas roosa värvus, sellist sundogi pole vist varem nähtud ja vaevalt see nüüd esimene oli. Sundog saab olla nähtav ka ainult kindlal kellaajal, juhtumi täpset aega ma ei tea ja siinkohal rohkem ei peatu.
Siis veel selline teooria:
"Breast Cancer Awareness" kampaania raames valgustatakse hooneid roosa valgusega. Näiteks Kuala Lumpur Tower
ja samuti Londonis Tower of London
Tower of London ja meie roosa pilveke Londonis Mayfair'is ei ole küll päris kõrvuti ja ka ajad ei klapi (17 ja 21okt.), aga kuna antud kampaania raames valgustatakse igasugu huvitavad hooneid siin ja seal, siis.... Antud juhul ei saadud ka hästi hoonele pihta ja valgus põrutas pilve peale, samas võib-olla nähtamatu pool hoonest muutus siiski roosaks.
Selline kohake nagu Mirror news üritab kah väita, et tegemist oli pelgalt pro¾ektori valgusega.
Ja siis on veel teooria, et tulnukad tegid pilve roosaks, et meil tuleks magusam uni.
Millise teooria valid sina? Jah, just sina!, kes sa seda teksti praegult loed! 
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Need sundogi efektiga pildid on väga ilusad. Lausa kunstilooming! Soovitan kõigil vaadata ja imetleda!
Aga mis see sundog on?
No ma pakuks siis nüüd ka sundogi roosa pilve tekitajaks!!!
Ehkki, kui juba mõni Londoni vaatleja roosat mannat taevast alla sadamas nägi - siis ikka päris kindel ka ei ole.
Mis teised arvavad?
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 161
Teemad: 5
Liitus: Mar 2007
Kui võrrelda neid sundogi pilte ja Londoni roosa pilve pilti siis on mul küll suuri raskusi sarnasuste leidmisega?