Nii siis... Eile pidi toimuma Pärnu Gruppi kokku saamine...
Mul endal oli kah mõtte sinna välja ilmuda. Teha väike teene, ja aidata neil käima saada asja...
Olin 14:30 Pärnus, kus sain kokku Anzuga, kes lihtsalt soovis väikse tee ja tutvumise/jutuajamise teha, enne kui ta maale ära läheb. Suured tänud talle selle meeldiva aja eest.
Kokkusaamine oli 18:00 Suure postkontori juures, mingis kohas nimega Point (Kui ma seda nüüd õieti mäletan)
Anzu ja ta sõbranna olid nii kenad ja joonistasid mulle salfrätiku peale isegi kaardi seal kohvikus

... Ja juhatasid poolele teele...
Kohale jõudes ei olnud seal kedagi... Ootasin 45 minutit, aga ikka kedagi ei tulnud.
Vahepeal üritasin kella 15:00 kuni kella 18:45 inimest, kes seda kokkusaamist vedas, kätte saada, kuid ei midagi...
Järeldus sellest... Kui kedagi on, kes oleks piisavalt asjalik, et võiks olla see autoriteetne ja kindel inimene, kes võiks mingi sellise kokkusaamise uuesti korraldada, siis oleks väga hea.
Hetkel mul on Pärnu ja Pärnu lähedalt olevatest inimestest välja pakkuda, kas Anzu või Katz...
Et kui keegi tahab siis midagi Pärnu kandis teha, siis olen mina väga hea meelega nõus kamapa lööma, et aidata see käima saada...
Muudetud: 2-12-07 kell 12:58:18 Nazz