Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tartu Para-webi uurimisgrupp
Kaks Eesti suurlinna, Tallinn ja Pärnu, on juba rajanud või hakkavad rajama uurimisgruppi, nüüd oleks ka Tartul aeg aktiivsemaks muutuda.

Kas Tartus ja lähiümbruses leiduks inimesi kes oleksid huvitatud ja võtaksid osa uurimisgrupi liikumistest?

Kas Tartus on üldse midagi piisavalt paranormaalset et me saaksime sellele omad pilgud peale heita?

Tartu piirkonna liikmed:
Metavo
Paadikapten
Gunnar
PiziIngliito
Banaaniaju
Tutanhamon
Thorondor
Sauram
Aztecca
Hiidlane

Uurimiskäigud:
Tartumaa pühapaigad I käik (toimumisaeg: 11. November 2007) Video ja Pildid
Tartumaa pühapaigad II käik (toimumisaeg: 18. november 2007) Video ja Pildid
Koostöö Tallinna para grupiga: Kirna energiamõis (toimumisaeg: 8. detsember 2007) Artikkel, pildid
Tartumaa pühapaigad III käik, "Ülesleidmata kohad" (toimumisaeg: 16. detsember 2007) Video ja Pildid
Kaiu raba vol 2 18-20 aprill 2008
Rutja rand 23-25 mai 2008
Reis maakera keskele 8 juuni 2008
Avasta Eestit vol2 (Pärnumaa),Augusti(öö)st otsimas asju 22-24.08.2008
Kambja energiasamba väljasõit 19.10.2008 ja 06.05.2009
Para-hullude öö vol.1 06.12.2008
Uurimisgruppide hooaja avamine 09 20-22.03.2009

Kohad mida uurida ja kus käia:
Ufode lemmikpaigad
Mooste mõisa kummitus(Link)
Otepää energiasammas(Link) ja Pilt
Teised toredad tundmatud paigad

[Muudetud: 3-6-2009 Metavo]

[Muudetud: 18-2-2010 Metavo]
Vasta
Miks ka mitte. Nagu ma juba maininud olen, on Kambja lähedal Tatraorus energiasammas, eks saab näha, kas kellelgi tekib ideid selle suhtes, millist infi sealt välja mõõta/uurida/pumbata saaks... samuti on siit foorumist läbi käinud teema, et Tartu ümbruses olla mingi imelik mets, aga kas see ka tõsi on, pole teada.
Vasta
Kambja energiasammas võib päris huvitavaks osutuda, metsa kohta tean niipalju, et päris Tartu külje all see pole, ning selle samba teadjad keelduvad asukohast meile rääkima.
Vasta
Mina olen huvitatud. Vaimudega tegelemine ei paku mulle pinget, samuti eelistan mitte uurida negatiivseid energiasambaid/-kohti. Muu läheb kõik loosi.
Vasta
Olen samuti huvitatud uurimisgrupiga liitumisest.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: elis
Mina olen huvitatud. Vaimudega tegelemine ei paku mulle pinget, samuti eelistan mitte uurida negatiivseid energiasambaid/-kohti. Muu läheb kõik loosi.
Ega mind ennast samuti ei tõmba negatiivsed energiad, Kaiu raba oli piisavalt raputav kogemus.
Vaimude koha pealt ei oska öelda, osad on täitsa toredad(nt. Casper).
Vasta
Võime ka kogu Lõuna-Eesti enda piirkonnaks võtta ning veel enamgi, kuid arvestama peab, et liikumisvahenditeks on kõige suurema tõenäosusega rongid ja jalgrattad. Vähemalt esialgu.
Tegutseme ilmselt nädalavahetustel ja ehk saame kokku ka mõnedel argipäeva õhtutel.

Ja kuna kõik esialgu niivõrd umbmäärane on, siis kõik arvamused, soovitused, pakkumised, abikäed ja isikud kuluvad marjaks äraSmile

Muudetud: 26-10-07 kell 14:03:03 Metavo
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Gunnar
võtaks uurimispiirkonnaks terve Lõuna-Eesti?
Ja alustada võiks siis Praali metsamajakese piirkonna uurimisest!

(Metavo: tegelt ei taha ma üldse lõõpida, aga et tegemist on tõsise teemaga, pean enne mõtteid koguma, et midagi öelda)
Vasta
Ja mitte vaid Lõuna-Eesti. Me saame soovi korral teiste uurimisgruppidega koostööd teha, minna neile appi või võõrustada neid ise.Mis muidugi eeldab planeerimist.
Vasta
Tore on lugeda huvitavat, kuid jah, ise olen ma kah niivõrd kuivõrd palju Tartus, elan küll kuid enamasti olen tööl, vaid paar korda kuus käin kodus (Tartus). Ma oleks meeleldi abiks, kui minust muidugi kasu oleks.

Muudetud: 27-10-07 kell 00:55:39 Houston
Vasta
ma arvan et meil kõigil on üsna tihe ajagraafik, samas kui vähegi võimalik, löön ka meeleldi kampa..
Vasta
ma olen tartust kas oleks v6imalik et ma saaks kah liituda?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: banaaniaju
Alustuseks hakka mõistlikus koguses kirjavahemärke kasutama, siis vaatame edasi...
Vasta
okei ma hakkan,aga siis saab ikka we?
Vasta
Siis me vaatame, kui suur on idiootsete ja sisutühjade postituste protsent sinu kõigi postituste hulgas ja siis otsustame...
Vasta
okei ma luban et ma ei aja enam lolli juttu.okei?
Vasta
Aeg näitab, kas sa pead lubadust. Siis otsustame.
Vasta
Kirjavahemärgid juba ununesid ära...
Vasta
sorry...Sad
Vasta
Ainult üle minu laiba, banaaniaju! (hyes)
Vasta
ah noh /tsenseeritud/ siis ma ten muidu kus on kamjba energiakivi

edit: paluks vältida erinevate roppuste kasutamist. Sellega endale sõpru ei leia!

Muudetud: 5-11-07 kell 15:53:26 Tutanhamon
Vasta
Nii. Kuna nüüd on pühapaigad põhimõtteliselt kõik läbi käidud, siis on oodatud kõik järgmised pakkumised, mida me külastada-uurida võiks, lisaks Ufo-ringkäigule muidugi, mis jaanuar-märtsis käsile saab võetud.
Kambja lähedal asuvat energiasammast Tatraorus külastaksin meeleldi. Aga sellele võiks lisanduda veel midagi. Ettepanekuid?
Vasta
Kui teie kambas on mõni tundlikum tüüp, siis võiksite koos otsida üles kodukandi jõupaigad. Eestis nendest puudus ei ole. Oleks põnev kogemus.
Vasta
ma ei hakka enam teiega kaasa tulema
Vasta
ma ei hakka enam teiega kaasa tulema

mis juhtus? miks mitte? valgusta ka neid kes kaasas ei käinud nagu ma ise...
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Uurimisgrupp PRT 23 8,828 22-01-2019, 12:46
Viimane postitus: Addy
  Tallinna ja Tartu grupi koostöö vol. 1 "Kirna" Nazz 123 90,822 06-10-2014, 16:10
Viimane postitus: hulkuv hing
  Pärnu Para-Uurimisgrupp 2 katse! Psühholoog 2 9,210 20-05-2013, 18:11
Viimane postitus: Tharapita
  Kesk-Eesti uurimisgrupp Cassiopeia 69 57,330 15-05-2013, 17:30
Viimane postitus: schleuninger
  Pärnu Para-Uurimisgrupp I katse pjp 26 26,123 14-05-2013, 20:28
Viimane postitus: Thorondor
  Saaremaa Para-webi uurimisgrupp tribalangel 67 55,691 02-03-2013, 01:41
Viimane postitus: tribalangel
  Tallinlaste uurimisretk Tartu mnt. koobastesse InDemand 15 18,561 18-12-2011, 20:50
Viimane postitus: Müstik
  Tallinna Para-webi uurimisgrupp Tom 8 14,677 05-12-2011, 11:44
Viimane postitus: lahendused
  Para-hullude-öö vol.1 Kaiu 06.12.08 Tom 21 11,562 24-08-2009, 17:00
Viimane postitus: VironShaman
  Para-Web'i Uurimisgrupp KaptenTrumm 73 24,738 01-04-2008, 20:47
Viimane postitus: Metafor

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat