30-11-2007, 15:44
Niih, asi on siis selline, ostsime perega maja, viljandist 10km väljas ühe asula kõrval ... Ühel päeval ma olin seal üksi, olin parasjagu keldris katlaruumis vaikselt ja siis kuulsin, et keegi kõnnib üleval mingis toas. Mõtlesin, et ema tuli tagasi linnast, läksin üles, ei olnd kedagi ja autot ka polnud. Uks oli lukus, sammuti oli lukus tagumine uks ja elektriline garaaziuks mis avanedes kõva müra teeb oli ka kinni ... Olles siis köögis ja seistes akna all kuulsin, et keegi justkui oleks all keldris... katlaruumi suunast oleks nagu hääl tulnud, keegi oleks justkui betoonil astunud... Jalanõudega sellel betoonil kõndides on selline imelik sahisev või kragisev hääl, noh betoon sile ja seal kivitükke ja liiva peal ... Läksin keldrisse... kelder on suur - 4 suurt ruumi + suur koridor kus on trepp ... Keldris polnd midagi ... Istusin siis katlaruumis ja panin puid katlasse juurde kui äkki kuulsin jälle, et keegi kõnnib üleval, otse minu kohal minu toas ... läksin ülesse aga minu toa uks oli väljaspoolt lukku keeratud (uks ei seisa kinni muidu) ... Siis läksin garaazi, tegin garaazi ukse lahti ja istusin seal ja sirvisin asju mis vanast kodust juba ära olime toonud... Hiljem kui ema tuli hakkasin mina väljas lund lükkama ja siis ema tuli küsis kas ma käisin toas... Ta oli nimelt tagumises koridoris kõndimist kuulnud ... Köögist saab nagu väiksesse koridori kust saab keldrisse, garaazi, tagauksest välja ja minu tuppa... Mina polnd toas käind ja me olime seal kahekesi ...
Maja kohta oskan õelda niipalju: maja ehitati 1980 või 1982 (täpselt ei mäleta aga üks neist oli) ... ehk siis maja on umbes 25a vana ainult. Esimese korruse ja keldri vaheline lagi on betoonist ja esimesel korrusel on betooni peal laudpõrand ... Keldris on betoon põrand ... Enne meid elas seal pere 3 lapsega ja nemad kolisid minema nüüd sealt... Maja raamatut uurides tuli välja, et seal on mingi 5 peret koos eelmisega elanud... enamus on olnud veneajal seal elanud venelased, esimene elanik oli ukrainlane ...
Varsti lähen uuesti sinna siis uurin selle majaraamatu uuesti läbi ... Üritan ennast nädalavahetusel sinna ööseks sebida, me veel sees ei ela, väike remont on pooleli ja jõuluks tahaks sisse saada...
Kuidas teha kindlaks (kui on võimalik) kas majas on midagi kahtlast?
Video kaamera filmima - lindiga või sobib ka digi ?
Diktofon? Mul nii digitaalne mälukaardiga kui ka lindiga olemas ... ...
Üksinda oli seal tegelt suht hirmus olla... Ma pole varem kunagi vaime kartnud ega midagi, eelmine maja oli meil otse niiimoodi, et teiselpool aeda oli suur surnuaed kus poolelu öösiti olen mängimas käinud ... Siiski seal majas olles oli suht kõhe tunne neid samme kuuldes ...
Oleks see puumaja siis saaks aru, et puumajad nagisevad ja kuidagi häälitsevad aga see on kivimaja ja aind esimese korruse põrandatel puit ... ja selle all betoon ... Kõik laed on betoonist ja seinad kivist ...
Vanaema pakkus, et eelmised omanikud on veel mõtteis seal majas aga mõtetega oleks ju raske mööda põrandat kõndida?
Päris pikk postitus tuli ..
Maja kohta oskan õelda niipalju: maja ehitati 1980 või 1982 (täpselt ei mäleta aga üks neist oli) ... ehk siis maja on umbes 25a vana ainult. Esimese korruse ja keldri vaheline lagi on betoonist ja esimesel korrusel on betooni peal laudpõrand ... Keldris on betoon põrand ... Enne meid elas seal pere 3 lapsega ja nemad kolisid minema nüüd sealt... Maja raamatut uurides tuli välja, et seal on mingi 5 peret koos eelmisega elanud... enamus on olnud veneajal seal elanud venelased, esimene elanik oli ukrainlane ...
Varsti lähen uuesti sinna siis uurin selle majaraamatu uuesti läbi ... Üritan ennast nädalavahetusel sinna ööseks sebida, me veel sees ei ela, väike remont on pooleli ja jõuluks tahaks sisse saada...
Kuidas teha kindlaks (kui on võimalik) kas majas on midagi kahtlast?
Video kaamera filmima - lindiga või sobib ka digi ?
Diktofon? Mul nii digitaalne mälukaardiga kui ka lindiga olemas ... ...
Üksinda oli seal tegelt suht hirmus olla... Ma pole varem kunagi vaime kartnud ega midagi, eelmine maja oli meil otse niiimoodi, et teiselpool aeda oli suur surnuaed kus poolelu öösiti olen mängimas käinud ... Siiski seal majas olles oli suht kõhe tunne neid samme kuuldes ...
Oleks see puumaja siis saaks aru, et puumajad nagisevad ja kuidagi häälitsevad aga see on kivimaja ja aind esimese korruse põrandatel puit ... ja selle all betoon ... Kõik laed on betoonist ja seinad kivist ...
Vanaema pakkus, et eelmised omanikud on veel mõtteis seal majas aga mõtetega oleks ju raske mööda põrandat kõndida?
Päris pikk postitus tuli ..

sest üks lugu oli tõestisündinud lugu oli ka selle taoline.