Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poltergeist kodus?
Tere,
Viimaste aastate jooksul on mul kodus ja ka töökohal(kardan,et miski liigub minuga kaasa) lugematuil arvul toimunud kummalisi sündmusi, mida olen kogenud nii mina kui ka kõik minu pereliikmed.Esemed kukuvad või liiguvad iseenesest,mõned asjad kaovad ajutiselt ja siis ilmuvad samasse kohta kust nad kadusid või sinna kust juba eelnevalt otsitud sai.Mõned juhtumid on olnud ka üsna intensiivsed kus rasked asjad on meid tabanud ja vigastanud.Oleme korduvalt ka kolinud,kuid igas uues kodus kõik jätkub samamoodi.Olen püüdnud leida loogilisi seletusi,kuid kuna juhtumid jätkuvad,siis palungi siinset rahvast,et ehk keegi teab mõnda sensitiivi vms ning omab kontakti,et saaksin elu korda?Kodus väga raske,kehv olla,halb tuju ja unehäired kõigil.Aitäh kes aidata saavad!
Vasta
Poltergeist on sageli seotud teismelisega. Kui saata suveks kuhugi mujale? Lisaks ei tee  paha panna valvekaamera mis poltergeisti ilminguid säilitaks. Väidetakse, et ~50% poltergeiste on kunstlikud kus keegi pereliige püüab nii tähelepanu köita, aga kui on tõeline poltergeist siis on ülimalt huvitav. Sageli kaasneb poltergeistiga termo nähud kus mingi ruumi osa on tunduvalt külmem ehk poltergeist ammutab ruumist energiat. Termokaamera sageli näitab seda mida tavakaamerale jääb nähtamatuks.
.....
NB! ei ole poltergeisti asjatundja vaid antud jutt on võetud loetud kirjandusest.
Vasta
Meil elab(s) kodus 2 teismelist.Vanem tütar juba kolis 1a tagasi kodust ära teise linna õppima.Eelmine aasta paigaldasime elutuppa liikumisanduriga kaamera mis ka salvestas ja õhtul ükskord mehega telefonist vaatasime voodis olles(kaamera app ja pilt vms telefoni suunatud),et kaamera liigub,aga kedagi pole.Liikus ka meie toa poole ning ukselävel oli must enam vähem inimest meenutav kogu mida me ei näinud.Seisis seal mitu minutit.Aga neid perekonnaliikmete tähelepanu saamisi ei usu kuna ise ju näen kuidas asjad kukuvad või külmkapi uks pauguga lahti lendab,täna öösel köögis nõud kolisesid ja kui vaatama jooksin polnud kedagi ja poeg magas oma toas uks vahelt kinni.Vaja leida kedagi kes aitaks.
Vasta
Katoliku kirikus on eksortsistid kes kurje vaime peletavad. Kas ka eestis ei tea.
Vasta
Aastaid tagasi toimus, ka minu elamises sarnaseid sündmusi. Kuna aga siin käib väga palju astraal kujul vaimu rahvast, siis selgus probleem väga kiiresti. Antud tembutaja (laamendaja) oli majavaim. Kuna keegi oli ta kuskilt siia, suurde maia toonud, tema soovi arvestamata, oli ta kõikide peale tohutult vihane. Nii ta tembutas ja laamendaski. Tema rahustamine ja tuju muutmiseks kulub kaunis palju aega. Ta on kaunis umbusklik. Kõigepealt söötke ta kõht täis. Lubage tal süüa seda mida ta ise tahab. Tehke tema jaoks pesa, midagi natuke suurema linnu oma sarnane (meie oma on umbes 35sm pikk). Andke talle nimi. Midagi hellitusnime sarnast. Suhelda lugupidavalt.
Teie juttu lugedes tundub mulle et see vaimuke on kellekagi seotud. Sarnasel juhul on tema rahustamine – raske tegevus. Igal juhul – kõigepealt proovige heaga.
Vasta
Täiendaksin oma eelmist postitust.
Maiavaim tõesti liigutab ja peidab esemeid. Olen seda omal nahal tundnud. Armastab loomi kiusata. Aga et ta inimese külge oleks end haakinud, seda ei ole ma veel kuulnud. Loomade külge – seda jah. Kõigepealt tuleks ikkagi selgeks teha – kellega on tegu. Püüdke meelde tuletada – mis teiega juhtis enne seda kui need nähtused hakkasid teiega toimuma. Matused, kolimised, pärand, kingitud esemed. Kõikidega võite pahalase kaasa saada.
Mul oli siin teema: Kuidas tegutseda mustade jõudude ja mustede vaimude vastu.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=9136 vastatakse -Valitud teemat ei eksisteeri.
Tundub te aidata teisi on selle foorumi kõige suurem patt.
Kontrollime!
Kõigepealt, õpi ise ennast kaitsma!
Peopesad kokku. Kujuta et oled lassotantsja. Seisad kuldse lasso ringi sees, keerutades lassot päripäeva ümber enese. Niiet moodustuks päripäeva pöörlev energeetiline kuppel, ümber sinu.
Vasta
Kalldunn: "Mul oli siin teema: Kuidas tegutseda mustade jõudude ja mustede vaimude vastu.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=9136 vastatakse -Valitud teemat ei eksisteeri."

Raske öelda, kuhu see teema sai. Mingid asjad said kaduma, kui uuele tarkvarale üle mindi. Midagi halba selles teemas küll ei olnud, et seda keegi kustutama oleks pidanud.
Kalldunni alustatud teemasid on aga teisigi, mida soojalt soovitan lugeda.
Vasta
Siit foorumist Sa paraku abi ja asjalikke nõuandeid ei saa selle olukorra lahendamiseks. Kunagi ammu võis siin olla inimesi, kes ühte-teist teadsid, aga tänaseks päevaks on väga üksikute eranditega (foorumi moderaatorid) jäänud alles tegelased, kes tegelikult ise vaimse tervise ravimiseks abi vajavad ja kellel on sageli ravimid võtmata.
"Tee koduvaimule pesa", no tere hommikust.

2004. aasta kuulsa Risti tänava poltergeisti juhtumi puhul käisid kohal nii sensitiivid kui vaimulikud, aga lõpuks oli asja lahendanud keegi tundmatuks jäänud tädi. Paraku ei tea ka mina selle tädi kontaktandmeid (või kas ta üldse elab veel).

Võite proovida võtta ühendust piiskop Philippe Jean-Charles Jourdan`iga. Kui Eestis on keegi vaimulik eksortsist, siis tema peaks seda teadma ja saab teid kokku viia.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Poltergeist Lich 51 56,077 21-05-2021, 18:45
Viimane postitus: Maario
  Minu kodus on keegi, keda mina ei näe Elessandra 2 3,314 06-10-2014, 11:49
Viimane postitus: Elessandra
  Kuidas luua kodus "vaimuvaba" tsoon? Raksha 32 19,643 14-12-2011, 19:43
Viimane postitus: venezia

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne