17-02-2009, 17:25
Mina ei usu Suurt Pauku kuna nii imelik on mõelda mis oli enne seda?
|
Millesse te usute?
|
|
17-02-2009, 17:25
Mina ei usu Suurt Pauku kuna nii imelik on mõelda mis oli enne seda?
17-02-2009, 23:21
Usun reinkarnatsiooni ja paljudesse muudesse asjadesse, millesse enamus suhtub kõhklevalt..
03-09-2009, 17:35
Tahaks lihtsalt esitada foorumlastele küsimused:
Kas Te usute Jumalat? Kas te usute Jumalate Jumalat?(see tähendab meid haldava Jumalast veel kõrgemat Jumalat, kellele Meie jumal omakorda allub jne.) Või arvate, et kõik Meie ümber on hingestatud(puud, veed, loomad, linnud, kalad jne.) ning me kõik üheskoos moodustamegi Jumala. Ühis-teadvus, mis mõjutab Meie kõigi alateadvust?
03-09-2009, 18:42
See on väga vale koht kuhu minu küsimus pandi aga olgu. Nii juhitakse ka riike. Konkreetseid küsimusi esitanud inimesed suunatakse mujale!? Aitähh!
Minu algne küsimus oli: Kas Te usute Jumalat? See oli eraldi teema! [Muudetud: 9-3-2009 ayyu]
03-09-2009, 19:21
] Tahan ainult ausat vastust oma küsimusele: kas Te usute Jumalat?
Nõme on see, kui keegi pedereerib minu küsimust, nagu meie oma administraator. Kui Sul on Häbi asetad selle küsimuse nii nagu see algselt oli! Tundub,et te tahate tõestust, ok; see,kes selle ümbertõstmise toimetas teda ootab ees; õnnetu kontakt võõresemega, elu läheb keeruliseks. Selles Sa oled ise Süüdi. Sinu tervis streigib, kardad hullemat. Õnneks pääsed sellest( mida ise mõtled). Ootan tagasisidet. [Muudetud: 9-3-2009 ayyu]
03-09-2009, 20:01
Ei, ma ei usu jumalat, see on täiesti ajuvaba, ma pooldan ainult teduse fakte ja loogikat.
03-09-2009, 20:09
Tsitaat:Algselt postitas THOR-00 Sellega Sa petad iseennast. Oma sisemuses Sa ei Tea mida Sa siit elust tegelikult tahad, Sa ei välista Jumala olemasolu. Sa kardad kõike tundmatut, hiljem; vanemaks saades kardad Surma nagu tuld.
03-09-2009, 20:10
http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o
ilmselt l2ks valesse teemasse aga vaadata v6ib ikkagi l6ik George Carlini standupist religiooni teemal
03-09-2009, 20:15
[quote]Algselt postitas cabron
http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o ilmselt l2ks valesse teemasse aga vaadata v6ib ikkagi l6ik George Carlini standupist religiooni teemal Taevas ja maapeal on rohkem asju, kui meie teadus iial võib võib uneski näha. [Muudetud: 9-3-2009 ayyu]
03-09-2009, 21:03
Tsitaat:Algselt postitas THOR-00 No täiseti ajuvaba, see kah nüüd pole, aga nagu ma aru saan usud sa teadusesse? Aga teadusesse ei sa ju uskuda see lihtsalt on nii ja kõik, siin on ikka mõeldud mis usku sa pooldad ja usud.
03-09-2009, 21:08
Tsitaat:Sellega Sa petad iseennast. Oma sisemuses Sa ei Tea mida Sa siit elust tegelikult tahad, Sa ei välista Jumala olemasolu. Sa kardad kõike tundmatut, hiljem; vanemaks saades kardad Surma nagu tuld.Ma tahaks sulle midagi väga paha selle peale öelda aga austuses selle foorumi vastu jätan selle ütlematta. Nimelt sa tahtsid ausat vastust, ma vastasin ausalt, kui see sinu arvamusega kokku ei lähe on see su enda mure ja lõpeta valede järelduste tegemine teiste inimeste kohta.
04-09-2009, 09:49
Mina usun energiasse, universumi teadvusesse; vaimolenditesse; inimestesse, kel on kolmas silm avanenud ja näevad, mis keskmine inimene ei näe; ravitsemisvõimesse, teistesse füüsilistesse eluvormidesse teistelt füüsilistelt planeetidelt; teistel sagedustel elavatesse eluvormidesse; monaadi teadvussesse; mõttejõusse; usun, et inimkond ja füüsiline maailm on üks nö madalamaid maailmu ja üks piiratumaid; usun universiaalsetesse seadustesse; usun, et kõik olevas on kuidagi seotud; usun looduse hingestatusesse; usun ,et tervikut jagades saame uued tervikud; usun, et kogu olemasolevas on korrapära.
[Muudetud: 9-4-2009 sensitiiv]
13-11-2009, 10:27
Pole tähtis kes mida või keda kummardab(usub). Tähtis on, et kõik saaks aru; Meie ümber olev loodus on elav. Kõik mida me, Temalt, võtame või vastupidi anname, seda ka Meilt võetakse ja antakse. See reegel kehtib Kõiges.
Tsiteerin: Kogu loodus on elav! Aina rohkem inimesi saab aru, et mäed, vesi, atmosfäär, taimed ja loomad - kõik need on Maa elava organismi osad. Paljudel neist on arenenud mõistus. Mõistusega on suured veehoidlad ja terve Maailma ookean, mõistusega on mäeahelikud, linnuparved ja loomad. Nad elavad oma elu, mis on paljus inimese omaga sarnane- oleme ju kõik Maa lapsed! Loodushinged imevad endasse nonde inimeste energiat ja mõtteid, kes nende ruumis elavad ja tegutsevad, ning hakkavad aina rohkem inimlikke jooni omandama. Ka siin peavad inimesed enesele teadvustama veel üht oma vastutuse osa Planeedi ees - mida nad loodusesse kannavad? Millist kogemust, teadmisi, energiat ja mõtteid? Sõidavad lõõgastuma, küpsetama šašlõkki, jooma -nad sõidavad saama. Saama linde, vett, õhku, kive, energiat...Kuid mida nad vastu annavad? Mida head saavad inimese käest loodusehinged ,milliseid häid iseloomujooni nad võivad temalt omandada? Ja hakkavadki kohalikud looduse hoidjad inimese halbu omadusi omaks võtma. ''Kolm korda sündinud''Lk.179 Anatoli Nekrassov
21-11-2009, 22:28
Oeh ka mina usun n-ö. keerulisse kompotti, mida on inimestele hirmraske seletada, aga ma üritan. Põhiliselt siis Jumalasse, aga ka ümbersündi, karmasse, saatusesse jne jne jne.
21-11-2009, 23:06
ayyu- Tahaks lihtsalt esitada foorumlastele küsimused: Kas Te usute Jumalat? Kas te usute Jumalate Jumalat?(see tähendab meid haldava Jumalast veel kõrgemat Jumalat, kellele Meie jumal omakorda allub jne.) Või arvate, et kõik Meie ümber on hingestatud(puud, veed, loomad, linnud, kalad jne.) ning me kõik üheskoos moodustamegi Jumala. Ühis-teadvus, mis mõjutab Meie kõigi alateadvust? väga ahastav küsimus Sinult ayyu, ära nii rohkem küsi. Valdavalt on siin foorumis liikmed ja külalised vanusega alla 60 eluaasta. Mine ja vaata mistahes kirikusse pühapäva hommikusel jumalateenistuse, kus käivad Jumalat uskuvad Hinged, mis Sa näed, valdavalt üle 60-aastased. Loomulikult võib väita, et Jumala uskumisel ja kirikus käimisel ei ole otsest seost, kuid üheks indikaatopriks on see küll Ma vastan Sulle siin: 1. Mis on usk? Uskuda meie tõelisse olemusse, mis ei ole Jumalikkusest erinev. Tavaliselt on meil usk kõigesse meist välisesse. Siiski ei usu me oma tõelisse olemusse ega küsi, kuidas arendada usku sellesse... 2, Mis on Jumal? Jumal on Jumalikkus, Üks nägija. Jumal on nagu ookean. Väljaspool ookeani pole midagi. Ookeanis on lained. Suured ja väikesed lained kerkivad ookeanist ja vaibuvad tagasi ookeani. Nad on ookeanis, kuid nende olemus ei muutu iialgi, nad on vaid vesi. Nimed ja vormid tulevad ja lähevad, ent olemus on Üks, see ei allu mingile muutusele. Nagu ookean on vesi, on sarnaselt lainedki. Rama, Krishna, Buddha, Kristus...kõik need Jumala nimed ja vormid on ilmunud ja kadunud. Aga õpetus püsib igavesti. Õpetus on oluline. Tõelus on püsiv allumata ühelegi muutusele. On ookean ja on lained. Need kerkivad ookeanist ning asuvad seal. Niisamuti kerkib kõik Tõelusest, on Tõeluses ja sulandub viimaks tagasi Tõelusse. Kõigepealt peaks olema õige arusaamine. Siis tuleb tunnetus ja seejärel saab sellest läbielamus. Mis iganes tuleb ja läheb, ei ole Tõelus. Sel viisil saab tõelist ebatõelisest eristada. Mida muud on kirka kuldpäikeselise Iseenda laulatatud naine proua Mõistus hüljates valguse rõõmud ja minnes eksi otsides maailma sünget pimedust kui truudusetuse pöörane narrus ............................................... Valgust iitt
21-11-2009, 23:31
Õpetus püsib igavesti. Õpetus on oluline-Olen sellega nõus. Samas kirja pandud õpetust tõlgendab igaüks erinevalt, n.ö "oma mätta otsast".
Samas ma ei usu ka, et tõeline moslem loeb Piiblit ja tõeline kristlane loeb Koraani. Kuigi mõlemad sisaldavad Moosese V. raamatut. Hea ,kui inimene on oma usus avatud ning loeb siit-sealt erinevaid õpetusi ja kogu saadud infost sõelub välja TÕE.
22-12-2010, 01:41
Usun loojasse. Olgu see ükskõik kes või mis - mingisugune valem mille järgi kõik toimib, Mina, minu kujutlusvõime või siis meie kõigi oma... universaalteadvus vms mis kujundab kõike, energia meie sees ja meie ümber, et me oleme kõik 1. Usun hinge olemasolusse =) Usun et väga tähtis on teada kes ma olen ja kus ma olen. Õppida ennast täielikult tundam ja mõista mis koht se selline "universum" on kus me viibime? Usun et on rohkemat kui SEE elu.. üleüldse ma usun nii palju asju et ma jääkski kirjutama siia...
Usun et M.J mõrvati millest on mul väga kahju, aga õnneks ma usun tema taassündi kuna tal jäi siia maapeale veel lõpetamata asju.. varsti näeme teda kõik taas jeei =D
22-12-2010, 03:02
(04-09-2009, 09:49 )sensitiiv Kirjutas: Mina usun energiasse, universumi teadvusesse; vaimolenditesse; inimestesse, kel on kolmas silm avanenud ja näevad, mis keskmine inimene ei näe; ravitsemisvõimesse, teistesse füüsilistesse eluvormidesse teistelt füüsilistelt planeetidelt; teistel sagedustel elavatesse eluvormidesse; monaadi teadvussesse; mõttejõusse; usun, et inimkond ja füüsiline maailm on üks nö madalamaid maailmu ja üks piiratumaid; usun universiaalsetesse seadustesse; usun, et kõik olevas on kuidagi seotud; usun looduse hingestatusesse; usun ,et tervikut jagades saame uued tervikud; usun, et kogu olemasolevas on korrapära. Väga asjalik vastus. Olen samas paadis sinuga..
18-08-2011, 20:34
Lugesin ,et mõni usub jumalat, kas ma tohiks küsida millist jumalat täpselt? Sest neid on ju eri kultuurides eri suguseid.
aitähh:
18-08-2011, 21:04
Kelluke, hiljaks jäid jumalad näe, sõitsivad ära
18-08-2011, 21:28
19-08-2011, 08:38
21-10-2011, 23:37
Usun saatusesse, igas inimeses on midagi, maailmal on mingi suur saladus, mingit moodi jumalatesse, maailmas on midagi üleloomuliku ja Taroki kaartidesse
22-10-2011, 00:10
Usun, et elan. Aga aeg-ajalt kahtlen selles.
22-10-2011, 04:57
Sellest mida inimesed usuvad: jumal - tsitaadid
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |