Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaimumaailmast ja sellega kokkupuutumisest.
Olen nende poolt nii mõndagi kuulnud, näinud ning tundnud, kuid värvilist tuld pole veel ükski näidanud!Smile
Vasta
Ma ei viitsinud seda lugeda mis eespool on aga ma ei viitsi uut teema sellepärast teha. Ma nägin kummitust ilmsi helendava lendava inimese suuruse koguna, ma sain pärast infot selle kohta mis asja siin ajas ja kuidas mind kasutas. Ma olin kummituse jaoks keda ma väga hästi tunnen lihtsalt piiripost lennuktrajektoori määramiseks. Mingit muud tähtsust mul polnud. Aga ma tean ka seda miks ma üldse kummitust nägin. Kõigel on põhjus. Põhjus oli selles, et mul oli mingi aeg soov leida üles UFO baas ja siis ma sain unes infot, et kõige lihtsam on UFO baas ise üles otsida. Aga selleks et UFO baasi otsida, ma pidin enne kolme kasslase jahil osalema. Seal oli kannatanuid, vist mingid telkijad aga alati on keegi valel ajal vales kohas. Tähtis on, et telkijaid sai kasutada peibutisena ja ma sain kasslased kätte. Ma ei ole neid uurinud aga nad olid rohkem ilvese kui lõvi moodi. Igatahes ma sain okastraataia taha, sest see on kõige tähtsam UFO baasi element. Ühel pool oli tume pool, teisel pool aeda oli mets eraldatud kohas. Siis kui mängisin aiatraatidega muusikat sain sisse mingisse büroosse kus oli üks boss. Tegin talle trikke. Nüüd on nii , et baas on lahti ja kummitused, UFOd ja muud saavad sealt siia poole tulla. Kõrvalefekt on see, et nägin liikumisi. Kui ma poleks baasi otsinud siis ma ei oleks midagi näinud. Ufodega suhtlesin sümbolkeeles ja kolm kasslast tähendavad riigivõimu. Riik ja riigisümbolid olid vahendid, mitte eesmärk.
Vasta
(, 17:34 )akkillus Kirjutas: Ma ei viitsinud seda lugeda mis eespool on aga ma ei viitsi uut teema sellepärast teha. Ma nägin kummitust ilmsi helendava lendava inimese suuruse koguna, ma sain pärast infot selle kohta mis asja siin ajas ja kuidas mind kasutas. Ma olin kummituse jaoks keda ma väga hästi tunnen lihtsalt piiripost lennuktrajektoori määramiseks. Mingit muud tähtsust mul  polnud. Aga ma tean ka seda miks ma üldse kummitust nägin. Kõigel on põhjus. Põhjus oli selles, et mul oli mingi aeg soov leida üles UFO baas ja siis ma sain unes infot, et kõige lihtsam on UFO baas ise üles otsida. Aga selleks et UFO baasi otsida, ma pidin enne kolme kasslase jahil osalema. Seal oli kannatanuid, vist mingid telkijad aga alati on keegi valel ajal vales kohas. Tähtis on, et telkijaid sai kasutada peibutisena ja ma sain kasslased kätte. Ma ei ole neid uurinud aga nad olid rohkem ilvese kui lõvi moodi. Igatahes ma sain okastraataia taha, sest see on kõige tähtsam UFO baasi element. Ühel pool oli tume pool, teisel pool aeda oli mets eraldatud kohas. Siis kui mängisin aiatraatidega muusikat sain sisse mingisse büroosse kus oli üks boss. Tegin talle trikke. Nüüd on nii , et baas on lahti ja kummitused, UFOd ja muud saavad sealt siia poole tulla. Kõrvalefekt on see, et nägin liikumisi. Kui ma poleks baasi otsinud siis ma ei oleks midagi näinud. Ufodega suhtlesin sümbolkeeles ja kolm kasslast tähendavad riigivõimu. Riik ja riigisümbolid olid vahendid, mitte eesmärk.
Kas unenäos?
Vasta
(, 20:21 )xcad Kirjutas:
(, 17:34 )akkillus Kirjutas: Ma ei viitsinud seda lugeda mis eespool on aga ma ei viitsi uut teema sellepärast teha. Ma nägin kummitust ilmsi helendava lendava inimese suuruse koguna, ma sain pärast infot selle kohta mis asja siin ajas ja kuidas mind kasutas. Ma olin kummituse jaoks keda ma väga hästi tunnen lihtsalt piiripost lennuktrajektoori määramiseks. Mingit muud tähtsust mul  polnud. Aga ma tean ka seda miks ma üldse kummitust nägin. Kõigel on põhjus. Põhjus oli selles, et mul oli mingi aeg soov leida üles UFO baas ja siis ma sain unes infot, et kõige lihtsam on UFO baas ise üles otsida. Aga selleks et UFO baasi otsida, ma pidin enne kolme kasslase jahil osalema. Seal oli kannatanuid, vist mingid telkijad aga alati on keegi valel ajal vales kohas. Tähtis on, et telkijaid sai kasutada peibutisena ja ma sain kasslased kätte. Ma ei ole neid uurinud aga nad olid rohkem ilvese kui lõvi moodi. Igatahes ma sain okastraataia taha, sest see on kõige tähtsam UFO baasi element. Ühel pool oli tume pool, teisel pool aeda oli mets eraldatud kohas. Siis kui mängisin aiatraatidega muusikat sain sisse mingisse büroosse kus oli üks boss. Tegin talle trikke. Nüüd on nii , et baas on lahti ja kummitused, UFOd ja muud saavad sealt siia poole tulla. Kõrvalefekt on see, et nägin liikumisi. Kui ma poleks baasi otsinud siis ma ei oleks midagi näinud. Ufodega suhtlesin sümbolkeeles ja kolm kasslast tähendavad riigivõimu. Riik ja riigisümbolid olid vahendid, mitte eesmärk.
Kas unenäos?

Kummitus oli ikka ilmsi, ärkvel, tekkis tahtmine aknast välja vaadata  ja kui olin aknal siis kummitus tuhises kuuri ja maja vahelisest kitsast koridorist läbi naabrite poole. Piloodid ju lendavad kitsaid koridore, sest need on selged maamärgid. Ma sain hiljem unes aru kes see oli. Kui lendas siis ma veel ei teadnud. UFO baasi otsimine oli välitöö aga nagu tavaliselt välitöösid kontrollitakse unes. Mul on üks baas veel uurimisel. See on selle koha lähedal kuhu ehitatakse Baltimaade suurimat tehisarutehast. Seal hakkab  liikumisi. Ja liikumised toimusid ju Milremis. Kui ei leia ufosid siis võib muud leida aga tihti leitakse mõlemat. Kõige parem on teha baas endise vene sõjaväe rajatise juurde sest seal on lihtsam kasslastega hakkama saada. Kolm kasslast on müütilised olendid ja need on unes aga nende kättesaamine ei ole mingi naljaasi. Nad ei anna kergelt alla. Nad on vahendid, mitte eesmärk. Ilma vahenditeta ei ole võimalik filtreid eemaldada. Ma mõtlen tajumise filtreid. Vaikimisi on taju filter peal et me neid ei näeks.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne