Postitused: 418
Teemad: 25
Liitus: Mar 2016
Esimest korda, kui ei eksi, näitas ta end mulle 2014 aastal. Välja näeb ta sellise valge või uduse koguna, pikkusega umbes 1,5 m, aga see eest väga kiirete liigutustega. Nii et vaadelda ta ennast pikemalt ei lase. Kui seda teha tahad, kargab ta kohe kuhugi varju, kas siis ukseauku või mõne suurema asja taha. Ei oskagi teda täpselt nimetada - on ta vaim, poltergeist, kummitus või veel midagi muud.
Kummaline on see, et ta näitab ennast ainult mulle ja reeglina siis kui ma ruumis üksi olen. Kui on teisi inimesi samuti, ei toimu midagi. Küsisin mõnede vanemate töötajate käest, teate, et siin kummitab? Need polnud oma pikkade tööaastate jooksul midagi kuulnud ega näinud. Mina hakkasin teda siis nägema kui teinekord oli vaja õhtuti peale tööd pikemaks jääda ja suur ruum inimestest tühjaks jäi. Huvitav on ka see, et ta tegutseb kindlas piirkonnas, ringis mille läbimõõt on umbes 6-7 meetrit.
Paar nädalat tagasi käisin endises töökohas kus ma polnud olnud praktiliselt juba paar aastat, oli vaja seal ühtteist teha. Paar inimest oli ka kaugemal kõrvalruumis. Tegutsesin seal ja järsku vaatan, sõber kohal! Ei saanudki aru, kas ta tuli nüüd seinast välja, või seisis seal ääres nähtamatuna ja siis muutis ennast nähtavaks, aga minust oli ta umbes 3 meetri kaugusel . Tahtsin teda ikka jälle täpsemalt vaadata, aga samas kargas ta ukseauku mis oli sealsamas ligidal ja läinud ta oligi. Kell oli miskit 12-ne ringis päeval ja sellist nalja polnud ta varem kunagi teinud. Mulle jäi sihuke mulje, et tal oli vist hea meel üle pikka aja jälle mind näha! Ja mina pidin ka varsti ära minema.
No vot, rääkides nüüd mõnele pooletoobisele skeptikule oma kohtumistest, siis ta oma debiilse mõtlemisega arvaks kohe, et mul oli mingi hallutsinatsioon, kuna kõrgelt haritud teadlased ei pea seda oma suures tarkuses kuidagi võimalikuks. Ja mina ei saa seda ka tõestada, et se võimalik on, kuna tunnistajaid pole ja käskida ma vaimu ei saa, et tule nüüd näita ennast teistele ka.
Ja selliseid mõistatusi, saladusi jagub teisigi.
Inimene on valmis hävitama enda ümbert raha saamiseks kõik elava ja alles siis saab ta aru, et raha ei kõlba süüa!
(Indiaani ütlus)
Postitused: 8,594
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
31-03-2020, 06:42
(Seda postitust muudeti viimati: 31-03-2020, 13:07 ja muutjaks oli xcad.)
Mingi energeetiline moodustis? Ka elava inimese energiakeha võib midagi analoogset teha. Kunagi 81 või 82a. olin õhtul üksi tööl ja koridori ees oli suitsuruum, seal istudes nägin silmanurgast kuidas "keegi" läheb ümber nurga ja uks käib, pime nurk aga ~1m pikk....teades, et olen üksi tööl läksin vaatama.....ja see uks mis "käis" oli lukus! Kõhedaks võttis ja enam tööisu polnud.
Alati sellised asjad on nähtavad lühiaegselt, silmanurgast j.n.e. See, et vaimuga malet mängid või viina võtad on üliharuldased.
Viimane imelik asi ole "isetrükkiv printer" mis igal öösel või üle 1-e 1-2 lehte salapärast halvastiloetavat kirja trükkis. Täpsemal uurimisel selgus, et süüdlaseks on kass kes nupule käpa toetab kui aknaluale hüppab....leht aga oli skannerisse ununenud.
Samal teemal saab jälle jätkata. Tundsin juba pikemat aega telepaatiliselt, et "sõber" tahab mind vist näha. Läksin nov. lõpul siis uurima, palju rahvast seal kohal on, aga oli hulgim ja midagi ei tulnud kokkusaamisest välja. Jäin ühe mehega veel jutustama ja uudiseid kuulama ning varsti läksin koju.
Koju jõudes hakkasin mingi aja pärast erilist heli kuulma. See meenutas mobla vibra kui hääletu peal olles keegi sisse helistab, ainult valjemalt, sagedus oli vast kuskil 400-500 Hz. Kargas kahtlane mõtte pähe, et kas "sõber" tuli järgi või?
Helitekitajaga oli nüüd selline imelik lugu, et ta oli nähtamatu ja muutis ka asukohta. Kui ma ootasin heli ühes voodi otsas siis tekitas ta selle teise otsas. Kui kohta vahetasin siis teegi seda ka tema. Kui passin voodi ees ja vaatan voodi alla siis häälitses ta kuskil kõrgemal voodi kohal. Kellaaegadest hoidis samuti täpselt kinni, alustas öösel 3.30 ja tunniste vahedega lõpetas 16.30. Pühapäev jäi viimane seanss ära siis regulliti vist kella, kuigi ta käis niigi täpselt, nädalas oli täpsus kuskil +-30 sek. Heli pikkus oli 1 sek.
Panin hiljuti kaamera terveks ööks inervalli peale pildistama, iga 30 min. järgi tegi pildi. Tahtsin kontrollida kas midagi anomaalselt ka peale jääb? Tõmbasin järgmisel päeval pildid arvutisse ja oh imet mida nägin. Mingi pooleldi läbipaistev ekraan oli tekkinud voodi otsa põrandale seisma. Suurus oli umbes nagu läpakal. Mul endal seda pole. Mingit inimese moodi kogu küll peale ei jäänud kuigi ma olen teinekord tundnud, et keegi oleks nagu veel toas olnud.
Hiljuti olin voodis pikali kui järsku hakkas keegi väga veidralt naerma, see meenutas mingit elektroonilist või küborgi naeru. Kostus ta sellisest kohast kust ei oleks saanud kuidagi tulla!
Mõtlen tihti mis seda vibra heli tekitas? Kuidas sai se helitekitaja nähtamatu olla, täpselt käia, ning kohtagi vahetada? Kas mingi vaimolend on nii kõrge intellektiga ja saab kasutada selliseid tehnoloogijaid nagu minu juures? Mina igatahes ei tea, pole nii tark!
Nädalavahetusel polnud mind kodus ja kui pühapäeval tulin siis nägin, et väike pappkarpide virn oli voodi juures imelikult ümber kukkunud. Jäin seda vaatama ja imestasin kuidas see küll võimalik oli? Ise ei saanud ta seda küll teha! Järgmisel päeval tuli siis selgus.
See oli vist mingi hüvastijätt kuna uuest päevast valitses vaikus. Kolm nädalat kuulsin seda "muusikat" nii et vähe polnud. Täna teist päeva vaikne, eks näis mis tulevik toob?
Inimene on valmis hävitama enda ümbert raha saamiseks kõik elava ja alles siis saab ta aru, et raha ei kõlba süüa!
(Indiaani ütlus)
Enne aastavahetust sai oma eksiga koos oldud ja jutt läks vaimude peale. Ta tuletas mullegi meelde, et kui abielus olime siis nägi ta vaimu mitu korda. Ja kuna elasime mitmes kohas, siis nägi neid kõikides korterites samuti. Mulle tuli endalegi meelde üks juhus, mil ta oli kaunis kohkund olemisega kui jälle ühte märkas. Ühele ta virutaski rusikaga, kui unest üles ärkas ja nägi, et seltsimees seisab voodi kõrval. Palju aastaid tagasi kui lahku läksime siis lõppesid tal ka vaimude nägemised. Ise huvitaval kombel ei mäletagi, et oleks mõnda näinud? Need keda ta nägi, olid olnud tumedad udukogud.
See aasta algas praktiliselt kohe "kellegagi, millegagi" kohtumisest. Kuna aastavahetusel olin elukaaslasega koos ja sealt mingi aeg koju sõites kostis äkki kõrvalistme alt imelik heli, mis meenutas väga linnulaulu. Mulle oli kohe asi selge, anti märku * tere, mina siin*  .
See päev oli kodus rahulik, järgmisel päeval läks seltsimehel vist igavaks ja ta hakkas omale tegevust otsima. Ma olin köögis ja tegin seal üht asja, kui korraga nägin, et teises toas laelamp kustund. Mõtlesin, et kas mina kustutasin ta ära või? Kuna teine väiksem seinalamp ka põles siis lõin käega. Järsku vaatasin, tuli läheb tuhmimaks. Sellepärast läks, et tumedam läbipaistev pilvemoodi asi läks vaikselt talle ette. Jäin seda huviga vaatama, aga ilmselt *miski* märkas, et jälgin mängu ja andis tagasikäigu valgusest välja, kuni kadus. Ma tegelesin samuti oma tööga edasi kuni laelamp pandi põlema. Selle lüliti oli max 3 meetri kaugusel minust ja ma ei näinud midagi. Viisakas seltsimees mul. Huvitav ainult, kuidas ta seda lülitas, telekinees? Öösel oli kuulda kuidas ta mu elamist uuris, vaatas ka mis riidekappis huvitavat on? 
Kuna mul on tugevad ekstrasensoorsed võimed, siis aitab juba mõtlemisest et hakkaks midagi toimuma. Pean silmas nähtamatut maailma. Üritan sellistele asjadele mitte mõelda.
Mul on põhjust arvata, et seekordne külaline tuli kuskilt kaugemalt kosmosest. Pikemalt ei hakka rääkima.
(Indiaani ütlus)
Postitused: 1,806
Teemad: 27
Liitus: Apr 2013
[quote='Kahvanägu' pid='270054' dateline='1608064721']
Samal teemal saab jälle jätkata. Tundsin juba pikemat aega telepaatiliselt, et "sõber" tahab mind vist näha. Läksin nov. lõpul siis uurima, palju rahvast seal kohal on, aga oli hulgim ja midagi ei tulnud kokkusaamisest välja. Jäin ühe mehega veel jutustama ja uudiseid kuulama ning varsti läksin koju.
Koju jõudes hakkasin mingi aja pärast erilist heli kuulma. See meenutas mobla vibra kui hääletu peal olles keegi sisse helistab, ainult valjemalt, sagedus oli vast kuskil 400-500 Hz. Kargas kahtlane mõtte pähe, et kas "sõber" tuli järgi või?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Niisama kommentaarin, erilise heli kohalt. Polnud väga ammu, keetsin oma pliidil üht segu, toiduks ikka, järsku keegi peeretas õige valjusti. Asukoha kuulsin ära, vaatasin oma toas ringi, otsisin tehnilisi põhjusi enesestkimõista, veel teine päev mõtlesin selle värgi üle, mitte mingit tehnilist alget ei saanud olla. Ja siis tuli meelde üks muinasjutt, mispärast kirikutes alati haiseb kui kogudus koos on, see muinasjutt avaldati laste muinasjuttude raamatus nimega Eesti Rahva Ennemuistsed Jukud. Ptüi, Jutud vist oli. Korotše; Lühidalt ja selgelt: Keegi padu-usklik oli saanud ilmutuse ja väe et kui ta tuleb ja peeretab mu kodus, siis olevat ängsa. Mingid vaimud nii labaseid asju ei toimeta, kui vaim ette võtab, siis võimalik et on kellegi poolt sunnitud, otsi netist lugu, pealkiri on ÕHUPÜSSIGA KURJA VAIMU VASTU, aus kristlane palus abi ravijatelt ja hiljem neid halvustas avalikult, siis hakkas jõlkuma kiriku vahet ja sai oma matsu kätte. Seda lugu näidati mingi 5 või kauem aastat tagasi. Kui leiate netist kohe laadige alla, ausat infot kustutatakse hoolega. Väga sürr lugu, vahel olen mõtelnud et äkki palgati näitlejad.
Postitused: 2,313
Teemad: 31
Liitus: Nov 2018
"...halvustas avalikult, siis hakkas jõlkuma kiriku vahet ja sai oma matsu kätte...."
Et "matsu" saada peab olema Saaja? Kes on "matsusaaja"?...
Sa idioodist "isemaag", korista oma kõnts siit ära mida postitasid. Ja edaspidi sulle teadmiseks, pooletoobine, kirjuta omasuguste teemasse ja sellest, millest sa üldse aru saad.
(Indiaani ütlus)
16-01-2021, 12:46
(Seda postitust muudeti viimati: 16-01-2021, 13:27 ja muutjaks oli isemaag.)
(16-01-2021, 00:40 )Kahvanägu Kirjutas: Sa idioodist "isemaag", korista oma kõnts siit ära mida postitasid. Ja edaspidi sulle teadmiseks, pooletoobine, kirjuta omasuguste teemasse ja sellest, millest sa üldse aru saad. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Oi, niimoodi nüüd kaa ei tasu kahvatuda. Ilukirjanduse klassikud olid koolis kohustuslik lugemisteema, kohustati lugema, kuidas vihast kahvatutakse, kui ei lugenud siis hääd hinnet ei antud. Isemaag postitab ainult sellist kõntsa, mis ei ole enda poolt leiutatud, kõik enne on isiklikult nähtud ja kuuldud. kahtlen üliväga, kas sulle on teada poole toobi ametlikult kinnitatud mahu mõõt ja kas sa oled võimeline idioote ära tundma. Vihadest kahvatujad päris kindlasti hoidku end vaimudest kaugele, kuni saavad täiskasvanumaks.
Ehk juhatad mõne omasuguste teema?
Aga muidex: Kuidas sa tead, et sa ise ei ole idioot? Et sinu teemad ei ole pask?
Isemaag on esitanud Inimeste jaoks toimivaid mooduseid, kuidas terve olla, kuidas end ja oma lähedasi kaitsta. Sinult, kõrgestikukkunud kahvanägu, on ainult irin. Nii on lood siinpoolsood.
(15-01-2021, 23:24 )Q11 Kirjutas: "...halvustas avalikult, siis hakkas jõlkuma kiriku vahet ja sai oma matsu kätte...."
Et "matsu" saada peab olema Saaja? Kes on "matsusaaja"?... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vastan: Matsusaaja on abisaanu, kes on abi eest maksnud ja hiljem viriseb et liiga vähe anti ja halvustab avalikult end aidanuid. Tolle telesaate pealkirja andsin, otsi üles saad teada täpselt. Õhupüssiga kurja vaimu vastu oli pealkiri, KUU-UURIJA seriaalis.
(16-01-2021, 12:46 )isemaag Kirjutas: (16-01-2021, 00:40 )Kahvanägu Kirjutas: Sa idioodist "isemaag", korista oma kõnts siit ära mida postitasid. Ja edaspidi sulle teadmiseks, pooletoobine, kirjuta omasuguste teemasse ja sellest, millest sa üldse aru saad. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Oi, niimoodi nüüd kaa ei tasu kahvatuda. Ilukirjanduse klassikud olid koolis kohustuslik lugemisteema, kohustati lugema, kuidas vihast kahvatutakse, kui ei lugenud siis hääd hinnet ei antud. Isemaag postitab ainult sellist kõntsa, mis ei ole enda poolt leiutatud, kõik enne on isiklikult nähtud ja kuuldud. kahtlen üliväga, kas sulle on teada poole toobi ametlikult kinnitatud mahu mõõt ja kas sa oled võimeline idioote ära tundma. Vihadest kahvatujad päris kindlasti hoidku end vaimudest kaugele, kuni saavad täiskasvanumaks.
Ehk juhatad mõne omasuguste teema?
Aga muidex: Kuidas sa tead, et sa ise ei ole idioot? Et sinu teemad ei ole pask?
Isemaag on esitanud Inimeste jaoks toimivaid mooduseid, kuidas terve olla, kuidas end ja oma lähedasi kaitsta. Sinult, kõrgestikukkunud kahvanägu, on ainult irin. Nii on lood siinpoolsood.
(15-01-2021, 23:24 )Q11 Kirjutas: "...halvustas avalikult, siis hakkas jõlkuma kiriku vahet ja sai oma matsu kätte...."
Et "matsu" saada peab olema Saaja? Kes on "matsusaaja"?... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vastan: Matsusaaja on abisaanu, kes on abi eest maksnud ja hiljem viriseb et liiga vähe anti ja halvustab avalikult end aidanuid. Tolle telesaate pealkirja andsin, otsi üles saad teada täpselt. Õhupüssiga kurja vaimu vastu oli pealkiri, KUU-UURIJA seriaalis. Rahu seltsimehed! Lutse zit druzno......jobanyi rot my kulturnyi narod! 
Igal ühel on oma nägemus "asjadest" kui ei ühti siis tuleb enne selgeks teha miks ei ühti! Koroonahullus võib olla ka asjade taga, mul üks tuttav on täitsa ära pööranud näeb nagu kliima greete kõikjal koroonat ja peseb käsi, maskitab ja väldib inimesi  Tuleb aru saada, egas kõigil vaim vastu pea ja kui see elunatuke ikka nii kallis on mis siis teha? Muuseas need hullud koroonatajad enamsti haigestuvad ja raskelt, vahel ka kõngevad, erinevalt minust "vanast kõutsist" kes võtab koroonat huumoriga ja iga positiivne võib suhu köhida....ja tervis aina paraneb!
Vaatasin selle Kuuurija saate ära. Ei märganud deemoninähtusele vastavat karakteristikat, pigem oli tegemist ikkagi alateadvuse ( ei osanud hetkel muud sõna kasutada, sest Teadvus on ikkagi üks, pole ei ala- ega üli- Teadvust) uskumisega, et keegi saab kaugelt manipuleerida. Ja sümptomid olid ju neil ka suht lahjad. Kiriku soovitus dr Lehtmetsalt oli täitsa asjakohane. Aga päris deemoninähtusega kirikusse minek tõenäoliselt ebaõnnestub, sest Deemon ei kannata valet.
Minu küsimus „matsusaajast“ tähendas seda, et kui eraldiseisev mina (ego) on illusioon, siis kes seda „matsu“ lõppkokkuvõttes saaks?
No näiteks kui televiisoris on kauboi-film. Üks kauboi laseb teisest mööda. Kas see kuul „augustaks“ Ekraani?...
Kuulge olendid, tõmmake siit uttu ja ajage oma möla kuskil mujal edasi. Siin teemasid küllalt, kus plämise aga seda, mis tatt parasjagu suhu toob.
(Indiaani ütlus)
Postitused: 1,551
Teemad: 14
Liitus: Sep 2013
17-01-2021, 01:27
(Seda postitust muudeti viimati: 17-01-2021, 01:34 ja muutjaks oli Aadu66.)
Eino mida siin kurjustada, jumala õige jutt ju. Eks me kõik teame ju, et pahalased kardavad välku ja müristamist. Kardab nagu vanakurat välku! No ja eks kõva peeretus meenutab natuke müristamist küll. Siit on ju tulnud näiteks peeru kohta sõna püksipikne. Seda olla vanarahvas juba ammu tähele pannud ja just sellepärast kirikutes paha hais ongi, et seal usinasti vanakuradit eemale peletatakse. Äkki aitab kodustes oludes vaimude vastu ka. Mis paha see proovimine ikka teeb. Järgmine kord, kui hakkavad toas sumistama või tuledega vilgutama, siis võiks ju paar kärtsu lasta. Siis kohe näha, kas lööb üks kõva peer lambid heledamaks ja kaotab linnulaulu ära. Ega siuke katsetus leiba küsi!
Järgmine pooletoobine välja ilmund. On siin mõni normaalne ka kellel mõistust rohkem ja kes on võimeline ka sisuliselt midagi rääkima või arutama?
(Indiaani ütlus)
Vaimumaailm definitsioonina on Teine inimese seisund ehk Uneilm. Selle teema "Vaimumaailmast ja sellega kokkupuutumisest" tähendab kas/kuidas Uneilm Ärkvelolekusse tungiks ja kas see on üldse võimalik...
Mind ei huvita ei sina ega su definitsioonid.
Üldiselt arvan, et peaks oma teema ära kustutama. On üks vana ütlus "Pärleid sigade ette ei loobita".Jobudele kõlbavad lihtsamad ja kergemad teemad.
(Indiaani ütlus)
Ja mis Sind siis huvitaks?...
Postitused: 3,302
Teemad: 26
Liitus: Aug 2016
(17-01-2021, 22:22 )Kahvanägu Kirjutas: Mind ei huvita ei sina ega su definitsioonid.
Üldiselt arvan, et peaks oma teema ära kustutama. On üks vana ütlus "Pärleid sigade ette ei loobita".Jobudele kõlbavad lihtsamad ja kergemad teemad.
Natuke parafraseerin: Huvitav fakt - isik kes ei saa aru millest sa räägid peab lolliks sind mitte ennast.
Ei maksa oma ülimuslikkuses nii väga kindel olla kui iga väikene raskus sul juba silme ees mustaks ajab...
Jumal on isiksustatud Egregor...
Huvitav fakt - isik kes ei saa aru millest sa räägid peab lolliks sind mitte ennast.
Teinekord kui üritad tarka juttu ajada, tee seda hilisemal kellaajal! Äkki siis õnnestub?
(Indiaani ütlus)
Postitused: 952
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
Kui ma esimesi korda vaimumaailmaga kokku puutusin – tegelikult
kui vaimumaailm minuga esimest korda suhtles – tegelikult – kui vaimumaailm minu poole pöördus – otsese verbaalse tekstiga – lõi mind ikka täiesti pahviks küll! Tol korral ei „uskunud“ ma vaimude olemasolusse, (30A tagasi) mitte üks raas. Nagu praegugi. Mind hakkas huvituma – kuidas see on võimalik? Nüüd kus ma juba natukene tean, kuidas kõik need asjad liiguvad ja muutuvad, ei ole minu jaoks see enam üllatav ega hirmutav. Olen vaime näinud ka. Praegugi pusib üks tekkide sees, otsib endale mõnusat ja sooja kohta.
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!
(18-01-2021, 17:50 )kalldunn Kirjutas: Kui ma esimesi korda vaimumaailmaga kokku puutusin – tegelikult... Kommijate karjast esimene mõistlik ja sisusse puutuv vastus. Avaldan kiitust!
(Indiaani ütlus)
(17-01-2021, 22:22 )Kahvanägu Kirjutas: Mind ei huvita ei sina ega su definitsioonid.
Üldiselt arvan, et peaks oma teema ära kustutama. On üks vana ütlus "Pärleid sigade ette ei loobita".Jobudele kõlbavad lihtsamad ja kergemad teemad. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ise siin ikka teemat ei kustuta ja seesinane teema on väga huvitav, pealkirja poolest ja kuidas teemataja oma jobudega suhtleb. Fenomenaalne nähtus. Väljaspool foorumeid kedagi näkku jobuks sõimamise järel võidakse maha lüüa ilma vaimudenägemise võimega tegelaste poolt, oli mitu korda suhtlemise võimalusi elukutseliste vangisolnutega, oli kohe aru saada et kui üksainus sõimusõna, siis midagi juhtub, mitte mingit ohutunnet ei olnud, kõik olid elu näinud, ei sõimanud üksteisi. Vahel võib ju tekkida kõrvalnähtusid suurest suhtlemise tihedusest tingituna, kuid see kõik läeb üle. Nje Padaij Duhom! Vene keeles. Need kes suudavad vaimusid näha, enam ei suuda kedagi sõimata, nii labaselt et kohe jobuks. Kuid see kõik läheb üle ja hiljem on palju ilusam olla.
Võiks veel rääkida millega *seltsimees* paar päeva tagasi hakkama sai, kuid rohkem ei viitsi.
Finito.
(Indiaani ütlus)
Postitused: 952
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
On veel üks asi, mida peaks igaüks teadma, enne kui ta hakkab vaimumaailmaga tegelema ja suhtlema. Muidu võite teha parandamatu vea. Vaimumaailmas ei ole märgid ja märguanded samad, mis on siin – materiaalses maailmas. Nimelt.
Punane tuli on meil keelav märguanne –
Vaimumaailmas on punane tuli; lubav märguanne.
Roheline tuli on meil lubav märguanne –
Vaimumaailmas on roheline tuli; keelav märguanne.
Nähakse rohelist tuld ja minnakse edasi, ning tõmmataksegi endale õnnetus kaela.
Üldiselt on vaimumaailmas väga paljud asjad teisiti, kui meil siin; materiaalses maailmas. Nendest arusaamine võtab ikka meeletult aega.
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!
Postitused: 1,158
Teemad: 7
Liitus: Feb 2011
(26-01-2021, 10:44 )kalldunn Kirjutas: Punane tuli on meil keelav märguanne –
Vaimumaailmas on punane tuli; lubav märguanne.
Roheline tuli on meil lubav märguanne –
Vaimumaailmas on roheline tuli; keelav märguanne.
Meil jah, Hiinas kipub kohati kohalikust kultuurist tingituna olema teistpidi. Seal on näiteks börsidel tõusvad aktsiad märgitud punasena ning langevad rohelisena.
Seoses pingelise eelarvega on valgus tunneli lõpus ajutiselt töökorrast väljas
|