•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33(current)
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mis meist saab? Tuleviku ennustused.
(10-02-2025, 12:26 )Mannu Kirjutas: Kerrot ma ei kuulanud. Aga astrolooge kuulasin küll ja mul tegelikult oli astroloogia suhtes kahtlusi juba varem. Et ei toimi või kuidagi niii...Osaliselt kindlasti toimib, sünnikaarti usun päris hästi. Kuid igasugused transiidid jm täheseisud, mis teoreetiliselt peaksid mõjutama ühte või teist (tehnoloogilist) toimingut, siis siin ma ütleks, et astroloogia on jama või ka on mingid muud tegurid palju tugevamad kui sitt tähtede seis. Ptui-ptui-ptui muidugi.

See astroloogide paar, keda kuulasin maalis planetaarselt niivõrd halva pildi, et ma nüüdseks üsnagi kahtlen selles, et riigi tasemel meil mingit astroloogiat kasutatakse. No kes see ikka sellist koledat aega valis. Või siis astrologia on ka ikkagi selline "teadus", kus tähtsamal kohal on "tunnetus", aga mitte tuim "matemaatika" panemine. Hea astroloog loeb tunnetust, tähed on niiasama abivahendina ees.
 Üks tammepuu õõnes tšakrate avaja habemik ennustas küll jube täpselt ühe korra et Ülemiste järvele maandub lennuk ja nii läkski. ta nime ei hakka lisama, äkki neab mind mõni ta fännidest, pole seda vaja. Lahe päss.
Vasta
(10-02-2025, 12:26 )Mannu Kirjutas: Kerrot ma ei kuulanud. Aga astrolooge kuulasin küll ja mul tegelikult oli astroloogia suhtes kahtlusi juba varem. Et ei toimi või kuidagi niii...Osaliselt kindlasti toimib, sünnikaarti usun päris hästi. Kuid igasugused transiidid jm täheseisud, mis teoreetiliselt peaksid mõjutama ühte või teist (tehnoloogilist) toimingut, siis siin ma ütleks, et astroloogia on jama või ka on mingid muud tegurid palju tugevamad kui sitt tähtede seis. Ptui-ptui-ptui muidugi.

See astroloogide paar, keda kuulasin maalis planetaarselt niivõrd halva pildi, et ma nüüdseks üsnagi kahtlen selles, et riigi tasemel meil mingit astroloogiat kasutatakse. No kes see ikka sellist koledat aega valis. Või siis astrologia on ka ikkagi selline "teadus", kus tähtsamal kohal on "tunnetus", aga mitte tuim "matemaatika" panemine. Hea astroloog loeb tunnetust, tähed on niiasama abivahendina ees.

See arvamus käis siis Venemaa elektrisüsteemist lahtiühendamise kohta, pidi minema üle kivide-kändude, aga mul vist isegi lamp ei vilkunud.
Nendesamade astroloogide aastaennustusest (kuulasin üle) - oli EL-i kohta küll täppi pandud: https://www.youtube.com/watch?v=jYPjKw5HoN8   50:54 algab. Et Euroopa peab põhjalikul kombel oma poliitikat ja eluolu hakkama ümber vaatama. EL-i sünnikaardi pealt vaatasid. Poliitilise taustinfo poolt niipalju, et USA hakkas veebruaris Euroopale raskeid etteheiteid tegema, et nood üldse enesekaitse peale ei mõtle. Nüüd on paanika-jaanika, kui USA enam Euroopat ei kaitsegi.Loodan väga, et Euroopa ka muutused ette võtab. 

Igasugu ennustustega, ka need mis olen ise teinud, on ikkagi nii ja naa. Vahest täppi, vahest mööda. Trumpi ma presidendina ei näinud. Kerro ka mitte.Skeptik siinkohal ütleb, et ennustada kaartide, astroloogia jms abil polegi võimalik.... ei ole ma siiski nõus. Asrtroloogia kohapealt mu meelest läheb päris hästi täppi see, et (abielu)paaride tähemärgid kalduvad olema sama elemendi omad, nt jäär amburiga paaris. Ja sünnikaart näitab mingil määral eluteed, kas kerge/raske jms.
Vasta
Tsitaat:Ma imestan Mannu su väite üle nagu sa ei teaks, kes valitsevad planeedi üle. Kui varem valitsesid nad ainult seal ,kuhu ulatus raha ja kolmainu religioonid, siis nüüd tahavad nad katla ja kupli täielikult kokku klõpsata kõige oleva ja elava üle. Seejures tulid nad uut mitte tooma, vaid üle võtma. Arvepidamine, paberraha ja ka mündid toodi siia hiina ,,loojaga,, juba enne. Mu siia tulemine algas sellest teemast. Tosinapanteon. Ja selles on ÜK lõvimutt. Hetkel on katlaemandast saanud siuke hüdrameduus ja kupliks Ctulhulaadne robotlaev. Tosin on nagu laeva mootor või reaktiivvardad reaktoris. Tuum on jessu-masina poeg. Mehhaaniline kristus. Pikk jutt, pikk lutt. Tuleta vaikselt meelde, kuidas Haldjanool ja Vanakas kogu tosinat ekponeeris. Sa ju tead isegi väga hästi seda tosinat. Nemad on ring aga Tsivi kehalised on juba püramiid, kus toidulifti lüliti algab Pii-st.
https://valgusejavarjupiiril.ee/podcast/...-reptikas/
Nonatuke ikka võiks kasutadaloogikat. Lähtestamine, restart, uus kord............kunstliku seenevõrgu sulgumine päädib eoste plahvatusega ,,taevariiki,,. 
https://nanoavionics.com/blog/how-many-s...-in-space/
........https://www.newsweek.com/meta-plan-cable...th-2033106
Kuna nad juba teavad, et nad ei saa oma utoopiat, siis seal valitseb korralik paanika ja raev ning vuhitakse päästekapsleid inimkehadest.
Siin videos animeeritud jahwe eside lahtipakkumine siinai mäelt üsna ......nh..... sarnaselt. Ava alates 2:00
https://www.youtube.com/watch?v=h_TUP2vuaDs
Detailidesse kinni jääda pole mõtet. Inimsilmade jaoks on nende ,,sagedus,, ära filtritud. Need ,kes enda indiviidile eelistasid järgneda isandaile, kolivadki meta pilve hologrammmaatriksisse. Biomassist saab himgetute avataride astraalkopeer planeedist. See on lähedal, kolijate mälu vahetatakse koos mineviku mäluga ,,võitajte,, ajaloo vastu. Ainult ,et võitjaks on seda raske nimetada. Uuri Dolores Cannoni maa pooldumist. CannonBall põrgutis. Reaalse selle maa panteoniks saab uutel võrdsetel alustel 16. Söödikute ja sitturite seltskond pihustub .........kosmosesse.
Lisaks eelmistele postidele, kes ikka veel ei usu ,et Trump pandi läänt lõhkuma ja uut jeruusalemma Moskvasse lohistama............mis kuradi tulevik kui olevikku ei näe. 
https://rus.postimees.ee/8197403/zakat-e...u-i-rossii
MInugi poolt aitäh, Lokster, et sa ikka kirjutad. Aga mille kuradi pärast sa oma kirjutised kohe ära kustutad! Vot siis tsiteerisin sind igaks juhuks, aga nii, et lugemine liiga lihtne poleks.

Ma ei tea Vanaka ja Haldjanoole teooriatest kuigi palju, olen neist lugenud niipalju kui netis peale olen sattunud ja ühe tuttava vahendusel ka, KUID need ei ole minusse kinnitunud kui minu enda jaoks piisavad. Mulle on vaja minu oma tunnetust ja seletust. Ja need ei peagi teiste puhul kehtima. Muidugi mingil moel on olemas ka objektiivne reaalsus, aga kinni saab haarata sellest ikka subjektiivse raalsuse abil.
Ma võtan sinu antud materjali kuulamiseks-vaatamiseks-seedimiseks.
Vasta
(09-01-2025, 12:05 )Mannu Kirjutas: Huvitav nägemus, leitud FB-st. Ei hakka andma aimu, et kust grupist, või kes, või mis meetodil.
Neti pandud asjad on pmst infovälja antud asjad. Kui tahta, et ei lähe oma elu elama, siis autoril palun see ära märkida või avaldada piiratud/kinnises seltskonnas.
_______________________________________________________________________________________________
Nägemuse nägija (edaspidi Tema):

"Appi, ta sõidab minust üle! "- Ei sõida, pane stopp, käsi ette. Aparaat peatus vihaselt ja tema ette võimas auto-  tehnikaaparaat. Kuuldus hääl:- Tapan kõik ära!!
Tema: "Appi, ta sõidab minust üle! "- Ei sõida, pane stopp, käsi ette. Aparaat peatus vihaselt ja kriuksudes. Tema ees seisis Elon Musk.
Palusin küsida, kas Musk tahab meile teenäitajaks tulla? Musk oli agressiivne ja vihane, aga lubas tulla.
Küsisime, millest viha? Musk näitas talle oma umbes 20- aastase  tütre pilti ja ütles- ma olen tütrest ilma, vaata, mille nad temast tegid!! Oli jutt, et teevad kõik õigesti, aga persse keerati."
Musk ütles, et see on sügavalt isiklik teema, läheb veel paar aastat, siis saab ehk üle.  /Muski laps sattus mõni aasta tagasi soomuutjate küüsi - Mannu/
Jänes aga tahtis edasi minna. Näitas talle ümmarguste punaste marjadega põõsast, et varsti sööte kõik neid.
Musk tuli järele, tahtis rääkida.
Esitasin suunavaid küsimusi poliitika ja sõja kohta.
Ukraina olevat 1920.aastal võinud saada uhkeks ja rikkaks riigiks, nii et rahvas oleks  uhke. Lenin teadis sellest ja järgmised valitsejad aktsepteerisid teavet.
Putin läks Ukrainasse ühte asja  saama või hävitama, ta(nägija) ei saanud Muski väljendist aru. Ta sai selle juba ammu kätte ja sooviks juba edasi liikuda, sest USA läks omakorda  mingit oskust vöi asja saama ja tema ei ole veel lõpetanud. Varsti lõpetavad rahva jaoks pauguga, sest ei saa ju välja näidata, et huvi enam ei ole. Siis läheb USA koju leitud asjaga/ oskusega  edasi tegelema ja Putin liigub mööda alumist äärt Aserbaidzaani kaudu Hiinasse  ja sealt U - kujulise tee kaudu tagasi Saudi- Araabiasse.
Ukraina saab olema alt ja paremalt väiksem, kindla piiriga. Küsisin, mis keeles ta jänese ja Muskiga räägib- telepaatiliselt, eesti keeles ja inglise keeles, segu.

Eesti ja Baltikum ei huvita, kui meil igav on, võib ju torkida, aga on muud tegemist. Need on tühjad riigid. /Jäi mulle segaseks, et kumba, muski või venemaad, ilmselt siis mõlemat? - Mannu/
Kuidas tühjad, aga tuulikud ja fosforiit?
Tuulikutega mõtet ei ole, mingis mahus tõmmatakse tagasi, raha on saadud, vaja panna.
Fosforiitii praegu ei kaevandata, aga see nii ei jää.
Eestlane on kiviajast saadik muutumatu, künnab oma põldu, selg küürus, võtab kogu koorma vastu, egasee ei muutu. Jänes lisab vahele, et hakkate köik marju sööma!
Musk ütles, õigemini lajatas käega ,et vasakule õlavarrele natuke alla hakatakse panema templit, et kõigile üleval nähtav olla.
Ärge tehke! Musk ütles, et tema silmad nüüd avanesid ja tema on hea...
See tempel või asi on üsna varsti, juba on ära uuritud.
Tasapisi saatsime Muski ära, jänes veel lisas, et ära seda Eloni ärrituvust väga südamesse võta! Ta on muutumas....

Küsisin läbi tema Muskilt ka nö valitseva ülemkihi kohta. Tema vastas, et seda Sorose vanameest ei salli ta silmaotsaski. Oi, kui hästi on Aleksandr (?????- Mannu) välja õpetatud!
Me saame kõigiga viisakalt läbi, helistame kogu aeg, aga kõik ei ole sõbrad. Aga Kaja Kallas?- Kuule, Sa vaata, et seda templit õlavarrele ei tee! Aa, Kaja Kallas? Tema on sõbranna juures. Tal on ainult üks sõbranna seal, teised yemast ei huvitu. Oli kokkulepe, et ta teeb sõbrannale mingi asja, Kaja tegi ja pääses Euroopasse. ( Ursula)
Tema  (nägemuse nägija)- " issand, ma pole elu sees näinud, et kellelgi on nii tugev kaitse peal, Appi! Tal on kõva kaitse"- Muski kohta.
Küsi, kust ta sai selle kaitse?- Käis ühe targa vanamehe juures õppimas, see on keegi vüimas tark pilusilmne vanamees.
Küsi Muskilt või Jäneselt, mida nad arvavad Eesti riigis kehtivate e- valimiste kohta?- Nad ei saa aru, nad ei tea, mis on e- valimised.
Seleta neile! Ta seletas ja Musk vastas, et " ah, see on ainult teil vist, ainult mõned inimesed teavad, kuidas need teie e- valimised päriselt käivad.

Küsisin Muskilt ka eurode ja EL püsimajäämise kohta. Küll püsib, vastas ta, aga pidevas muutumuses. Euro teda ei huvita, temal on dollarid!
Musk ise natuke toibub isiklikus teemas ja läheb uuesti oma vanade ja uute projektide juurde USA- s.
Ufod ka.
Pidid olema meie ümber ja meie seas.

Proovin unenäoseletajat mängida, väga lihtsameelselt:

Idamaades on Jänese energia seotud tervendamise, ravimite valmistamise, inimeste eest hoolitsemisega. Jänese energia väldib kokkupõrkeid ja ühendab omavahel perekonnaliikmeid. Jänesel on sünnipärane võime näha vahet õige ja vale vahel. Sellisena tajuvad Jänese energiat hiinlased.
Kui Läänes on levinud arusaam, et jänes on arg ja alalhoidlik, siis Hiina mütoloogias peetakse Jänest MAAG’iksSeetõttu peetakse ka inimesi, kes on sündinud Jänese aasta-, kuu-, tunni- või päevamärgis tugeva intuitsiooniga erilisteks inimesteks, lausa maagideks.
Paljud Hiina legendid on seotud Jänesega. Jänesega, kes istub kuldse kuu peal ja segab elueliksiiri, sest Jänes teab palju, Jänes näeb palju, kuid oma tarkusi jagab ta vähestega. Kui Jänes joostes haake teeb, on see selleks, et „infonäljaseid muidusööjaid“ endast eemale hoida. 
Eelkõige on Jänese energia seotud tervendamisega. 

Punased mammud mida me kõik varsti sööme jänese sõnade järgi:
“The Red Pill” saab oma nime kultusfilmi “Matrix” stseenist, kus peategelane pannakse valima punase ja sinise tableti vahel – punane tähendab karmi tõe teada saamist, sinine aga edasi õndsasse teadmatusse jäämist.

Iiloni viimasel ajal sõna otseses mõttes sabakeerutamine ümber trampi on imelik ja ootamatu. Ja unenäos väitmine et tema on nüüd hea....ja et seda sorose vanameest ta ei salli(uued kokad köögis?).....võibolla mingi taoline diil: tramp liigutab jõujooni ja Iilon kirjutab ajaloo (ehk maailmakirjelduse) ümber õlavarrele või ajusse paigaldatud kiibi ja starlingi abil, ja seda tugeva hiina kaitse all

"Appi, ta sõidab minust üle! "- Ei sõida, pane stoppkäsi ette.
tõlgendaks nii, et...... sina ja mina otsustame kas paneme stoppkäe ette, või võtame selle vastu mida pakutakse/surutakse
on lihtsalt valikud, duaalsus on tervik, võitlus käib panteonil, kehastumise lepingu tingimused ei ole vist muudetavad

------
isiklik tähelepanek: minu nägemisväljas end siiani regulaarselt ilmutanud jänes on peitunud, ainult jäljed, ilmutas end aga mingi pistrikuliste paar ja lähedal olelevad varesed on miskipärast kogu aeg ärritunud ja vaidlevad kõva häälega, üks isegi lendas mulle järele ja karjus mu peale
Vasta
Seesama astroloogide punt, keda siin foorumis on korduvalt refereeritud, ja mitte ainult nemad, lugesid välja, vaadake nüüd kalendrit, et märtsis tabab euroopat mingi suurem majanduslik vapustus, riigijuhid peavad kiirelt kokku tulema ja veel kiiremini otsustama midagi rahanduslikult. Väga palju laskma euribori intressi alla, et auku kukkunud majandused uuesti tarbima hakkaks. Midagi sellist pole juhtunud, isegi mitte sinnapoole. Ise arvasin astroloogiaaabi aaastaennustust lugedes et see uus kriisilugu saab avapauguks digitaaleuro asutamisele , aga ses viimases teemas on täielik vaikus. Samas ei tähenda, et mööda panevad igal pool me astroloogid - valitsuskriis tuli siis, kui see tulema pidi, rahukõnelused ukraina ümber algasid, kui avanes selleks soodne aken ( mis ei tähenda, et tulemuseni viiks) ja üldse on täppi läinud see, mismood praegane valitsus käitub ja suhtub. Ja milline on taustsüsteem. Miks ma seda kirjutan üldse - pikemat aega on jäänud mulje, et väiksemates asjades lastakse ette näha, aga suured asjad - neis pigem hämatakse, hoitakse "üleval" infot kinni.
Vasta
(29-03-2025, 23:57 )euroruubel Kirjutas: Seesama astroloogide punt, keda siin foorumis on korduvalt refereeritud, ja mitte ainult nemad, lugesid välja, vaadake nüüd kalendrit, et märtsis tabab euroopat mingi suurem majanduslik vapustus, riigijuhid peavad kiirelt kokku tulema ja veel kiiremini otsustama midagi rahanduslikult.

Ju nad arvestasid, et tariifid tulevad varem Laugh
Aga hoopis aprill on see kuu, kus maailma suured asuvad üksteise käsi väänama.
Vasta
(03-04-2025, 19:40 )Lorenz Kirjutas:
(29-03-2025, 23:57 )euroruubel Kirjutas: Seesama astroloogide punt, keda siin foorumis on korduvalt refereeritud, ja mitte ainult nemad, lugesid välja, vaadake nüüd kalendrit, et märtsis tabab euroopat mingi suurem majanduslik vapustus, riigijuhid peavad kiirelt kokku tulema ja veel kiiremini otsustama midagi rahanduslikult.

Ju nad arvestasid, et tariifid tulevad varem Laugh
Aga hoopis aprill on see kuu, kus maailma suured asuvad üksteise käsi väänama.

Kusjuures, huvitav on see, et see käte väänamine tabas maailma suuri ja rikkaid ja ilusaid täiesti püksid rebadel:  20% ??? PÄRISELT VÄ??? Nimelt usuti igal pool, sh ka valitsustes, et sümboolselt paar protsenti Trumpi poolt pannakse ja mitte igale poolegi ja  kogu teema unustatakse ära ja saab eluga "nagu ikka" edasi minna.
Vasta
Eks raske oli vist uskuda, et Trump mängib nii suurte panustega. Muidu riigijuhid valdavalt opereerivad mingi süsteemi raames, Trump ei hooli varasematest süsteemidest palju. Süsteemid on aga nii keerulised, et nende lõhkumine tekitab ebakindlust. Asemele ehitatu ei pruugi olla lõhutust parem. Samas Trumpi mandaat tuleneb suuresti valijatelt, kes just nimelt tahavad süsteeme lõhkuda. Sest süsteem pole neid teeninud, nad tunnevad. Trump esindab oma valijate impulssi esialgu ikkagi. See annab talle väe teha süsteemi raames mõtlevale inimesele uskumatuid asju.

Täitsa huvitav lugu muidugi, ma ei oska pakkuda, kuhu see välja võib viia. Trump tahab maailmakorralduse natsa ümber mängida, aga kas ta on selleks piisavalt kompetentne, seda saab alles näha. Või tema enda komptetsus poleks nii tähtiski, kui ta õiged inimesed on palganud ja neile tegutsemisvabaduse andnud. Kui nad aga bardakki tootma hakkavad - no siis võib lausa juhtuda, et Ameerikaga läheb midagi pahasti.

Suured mängud, panused kõrged.
Vasta
Ükski nõid /nägija/astroloog sellist tollimaavärinat ette ei näinud. Kerro mingi aasta tagasi vaatas ,et alustab Trump tollisõda hiinaga, aga usa kaotab selle. Aga see tollisõda pidi olema aind usa-hiina vahe, mitte globaalne. Kui uuriti tulevikku vaatajatelt muidu, et mis nüüd, peale Trumpi valimisi, tulema hakkab, siis vastused olid pigem sellised, et rahvas saab ahhetada, aga reaalses elus mingeid suuremaid muudatusi ei tule. Või siis olid vastused sellised nagu astroloogidel, meil teada, et USA-l läheb hästi, hiinal aga veel paremini.

Ometigi ka ukraina sõda valmistati pikalt ette, eesmärgiga seda sõda ka alustada, mitte et ootame- vaatame. Nüüd on ajakirjandus hakanud uurima ka nende tollipiirangute loogikaid ja neid asju on juba pikemalt ette valmistatud. Ei mingit tuju ega emotsiooni ajel tegutsemist.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=OvJ5br5CVx4
Meie ekspresidendi ennustused tulevikuks
https://www.kommersant.ru/doc/7640038
See on juba sõja kuulutus...... eesti hakkab venemaad jagama ja putjat haagi vedama koos Trum-iga. Bleh Peamine oleks ka hiinaga tüli norida siis oleks "püha kolmainsus". Ja oleks kõik korraga laual kellega sõdida wink
Vasta
Vot NÜÜD on küll tollisõda Hiinaga, ja selle kohta Kerro ja astroloogid ütlesid, et USA selle kaotab lõpuks. USA-s lähevad lahti suured rahutused ja peale trumpi, järgmise füüreri ajal, hakkab USA pooleks minema.

Astroloogide väitel poleks selle stsenaariumi vältimise tarbeks muud vaja teha kui, USA omaaegne väljakuulutamine lükata päev võrra edasi. Omal ajal teati väga täpselt, miks just sel hetkel tuleb USA välja kuulutada ja kuhu see viib. Hiina saab suurjõuks - aga ainult majanduslikult, sõjaliselt jääb ka poolitunud USA tugevaimaks ja maailmarahaks dollar. Tekib selline võimuvaakum, kus domineerivat suurjõudu pole. Mis puutub venemaad, siis vastupidi meedias levitatavale hüsteeriale, astroloogilised kaardid - suurjõuks taas saamist ei näita, vastupidi, Kaug-Ida langeb kunagi Hiina kätte. Mis puutub euroliitu, siis föderaliseerumise asemel käib logisemisprotsess ja majandusliku seisaku ja isegi languse aeg - pikemalt - viib suurema logisemiseni järjest rohkem ja "astroloogilise abi" paarikese väitel paar riiki isegi lahkuval EL-st. Millalgi 2030 alguses. EL struktuur muutub põhjalikult aga päris ära ei kao. Sellised on astroloogilised tõlgendused.
Vasta
https://objektiiv.ee/roland-tonisson-tsa...prohvetid/
Prohvetlusest ja ennustustest
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=pvX05ar4PhM
Ennustused, eesti keelne
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=n1JIz8nAojs&t=13s

Siin on järjekordne Kristiina Raie tulevikunägemus. Algab 1:05, esimene tund tegeleb ta inimeste isikliku arengu probleemide ja soovitustega. 2026, mis on ennustatud päris hirmsaks aastaks varem, ei paista nüüdse seisuga üldse mitte nii hull. Inimesed kardavad rohkem kui asi väärt. Sügisel võib tulla mingeid raskeid hetki (mingi uus maks vb), kuid kõige hullem saab olema 2029. Sealt edasi läheb asi korda. Lipp siiski ei vahetu üle Euroopa võib tulla kokkupõrkeid sõjalisi. Eestisse on tulemas ida poolt migrante. Kuid inimesed saavad hakkama, piire kinni ei panda, ja reisida pdi saama (jälle need rikkurite probleemid).
Soovituseks eesti rahvale oli, et ÄRGE MÜÜGE MAAD VÄLISMAALASTELE! Kristiina ütles seda positiivsemalt ja paremini. Hoidke maad endi käes, kui kellelgi maad on. Moodustage kogukondi. Ja looge ühendus oma kodumaa MAAGA. Inimesed praegu kipuvad kuhugi virtuaalruumi ära lahustuma, aga on vaja ühendust oma kehaga ja kodumaaga.
Ja Ukraina praeguse seisuga ikkagi loovutab mingid oma maad venelastele.

Ja ütles - olgem Eesti patrioodid! Eesti MAA patrioodid!
Vasta
Austraalia meedium: https://www.youtube.com/watch?v=yNmt0m63kVw

Üleskirjutus videost:
"Ee, kas inimkond jääb 2026. aastal ellu?
1:08:11 /kellaaeg videos/
Jah, jääb küll. Ee, ee, kas 2026. aastal tuleb depressioon?  Ei. Olgu. Kas 2026. aastal tuleb majanduslangus? Olgu. Niisiis, aitäh, vaim. Aitäh, et kinnitasid ja valideerisid minu selgeltnägemist ja lugemisi. Küsime, kas USA president astub tagasi või lahkub mingil kujul 2026. aastal? Olgu. Jah. See on USA presidendi jaoks pöördeline aasta. Aitäh, vaim. Ee, kas Euroopasse tuleb sissetung? Ee, olgu. Olgu. Jah ja ei. Olgu. Niisiis, aitäh, vaim. Kas Venemaa ja Euroopa vahel tuleb pikaleveninud sõda? Ei. Seal on kaitsev halastus. (So, that's the saving grace there.)  Tõenäolisemalt on tegemist isoleeritud agressiooniaktidega, millele nad peavad reageerima. Kas Putin... kas Ukraina ja Venemaa vahel saabub rahu? Olgu. Ee, me ei... Ma ei saa sellele mingit vastust. Nii et vahel juhtub seda. Vaim ei taha, et ma ütleksin. Olgu. Aitäh. Olgu."

Küllalt konkreetsed ennustused. Saame näha. USAsse raskeid aegu on ennustanud teisedki. Palju ennustati ju Trumpi surma, aga need ei täitunud, kuid nüüdseks on tal süsi peakohale siiski palju kogunenud. Dollar nõrgeneb.

Euroopasse sissetungist rääkis ta eespool, et toimub mägede ja/või veeteede kaudu.
Gazas tuleb rahu ja ülesehitus.
Taivan ja Hiina saavad ka ilma sõjata hakkama, mingi diplomaatiline lahendus.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=kTq_ubnjq_w
Tuleviku ennustused lõuna ameerikast.
Vasta
(09-01-2022, 00:34 )VironShaman Kirjutas: Ärge ajage mudru, ma mõtlesin seda tulevikujama täitsa praktiliselt. Ameerika andis Eesti Inglaste valitsuse alla, muuseas samuti Ukraina. Rahvusriikide hävitamine toimub juba 1949 alates peale seda kui 1,2 miljonit natsisakslast hävitati laagrites ja sisse toodi Türgi islam. Meie muidugi nautisime Angloameerika okupatsiooni asemel vene juudisotsialismi. Selgituseks kõikide vene kõrgemate valitsejate naised pidid olema juuditarid. Jube okupatsioon eks? Täna valitseb siin HATO inglaste juhtimisel. Tapa vägede ükski liige ei allu kohalikele seadustele. EU rüübatakse rahast tühjaks rohepöördega mida ei tunnista ei Ameerika ega venemaa. Küll aga lürpsivad ülikasumeid EU ja pangad. Rahvusriigid vaesuvad kiiresti ja ellu jäävad need kes saavad raha Kalergi mongrelite rahastuselt. Millega karistatakse Ungarit ja Poolat kes ei salli ajalooliselt islamit. Võtame ligemalt, meie põllumajandus on juba välisomanike firmad ja kui omanikud on ka ka kohalikud siis siis tööjõud põllul ja lautades on ukrainlased või slaavlased. Ja nüüd põrutavad elektri ja bensiinihinnad maalt välja ka suvilaeestlased.
On seda kõike vaja kui me ise oleme võimelised tootma Eesti jaoks põlevkivigaasi nii nagu kunagi Leningradi ja Tallinnat varustati Kohtla Järvelt. Ostke ärastajate käest tagasi Põlevkivikombinaat ja pistke või türmi need SEB laenudega hiigeltehase ärastajad. Aga see kõik nõuab riigi tagasivõtmist välisagentide organisatatsioonidelt nagu venelased kutsuvad Brüsseli kohalikke parteirakukesi.
Vasta
(08-01-2022, 20:22 )VironShaman Kirjutas: Kui nii edasi läheb siis kukub kokku pensionisüsteem ja tekitab eriti linnades palju üürivõlglasi. Edasi lähevad müüki üürivõlglaste korterid ja linn on sunnitud ehitama suurt hulka munitsipaalmaju vaestemajadeks. Tulev pensionitõus ei kata kuidagi ära hindade tõusu. Räägitakse noorte töötavate inimeste minimaalpalkadest aga keegi ei räägi kuhu auku satuvad pensionärid, eriti üksi elavad pensionärid kelle lapsed on ammu tatsunud Ameerikasse või Autraaliasse. Kes viitsib pakkuda eluvõimalust 500 eurot saavale pensionärile.
Vasta
Tsitaat:Tyto Alba Lihtsalt selguse huvides:
Need "vaktsiinid" ei toodud turule mitte "koroonaga" võitlemiseks!
Vaid "koroona" toodi turule, et saaks inimestele manustada NEID "vaktsiine".
Vasta
(01-06-2026, 21:09 )Eithea Kirjutas:
(09-01-2022, 00:34 )VironShaman Kirjutas: Ärge ajage mudru, ma mõtlesin seda tulevikujama täitsa praktiliselt. Ameerika andis Eesti Inglaste valitsuse alla, muuseas samuti Ukraina. Rahvusriikide hävitamine toimub juba 1949 alates peale seda kui 1,2 miljonit natsisakslast hävitati laagrites ja sisse toodi Türgi islam. Meie muidugi nautisime Angloameerika okupatsiooni asemel vene juudisotsialismi. Selgituseks kõikide vene kõrgemate valitsejate naised pidid olema juuditarid. Jube okupatsioon eks? Täna valitseb siin HATO inglaste juhtimisel. Tapa vägede ükski liige ei allu kohalikele seadustele. EU rüübatakse rahast tühjaks rohepöördega mida ei tunnista ei Ameerika ega venemaa. Küll aga lürpsivad ülikasumeid EU ja pangad. Rahvusriigid vaesuvad kiiresti ja ellu jäävad need kes saavad raha Kalergi mongrelite rahastuselt. Millega karistatakse Ungarit ja Poolat kes ei salli ajalooliselt islamit. Võtame ligemalt, meie põllumajandus on juba välisomanike firmad ja kui omanikud on ka ka kohalikud siis siis tööjõud põllul ja lautades on ukrainlased või slaavlased. Ja nüüd põrutavad elektri ja bensiinihinnad maalt välja ka suvilaeestlased.
On seda kõike vaja kui me ise oleme võimelised tootma Eesti jaoks põlevkivigaasi nii nagu kunagi Leningradi ja Tallinnat varustati Kohtla Järvelt. Ostke ärastajate käest tagasi Põlevkivikombinaat ja pistke või türmi need SEB laenudega hiigeltehase ärastajad. Aga see kõik nõuab riigi tagasivõtmist välisagentide organisatatsioonidelt nagu venelased kutsuvad Brüsseli kohalikke parteirakukesi.
Kui ausalt mõelda siis midagi head tulevik ei too. Agenda 2030, kas õnnestub? Kogu maailm läheb pimeduse ajastusse nagu kunagi peale rooma riigi lõppu. Vahe on selles, et siis läks objektiivsetel põhjustel, nüüd kunstlikel ja ise tekiitatud põhjustega.
Kes ei usu vaadaku eesti valitsuse tegevusi, enam midagi ei viitsita varjata kõik toimub avalikult ja varjamata. Kogu juhtimine suunatakse brüsselisse ja kohapealsetele jäetakse ainult käskude elluviimine nagu mõisa ajal. 
Sõda? Ka see on plaanis, kas õnnestub? Provotseerime venemaad palju võimalik ja imelik, et pole siiani tulnud vastust. Väidetakse, et kõik on üks punt ja tähtaeg pole veel saabunud, peab ootama! Penskarid on vähemalt oma elu elanud, kahju noortest kes elavad tulevikuta ühiskonnas. Ja rahva lollinemine läheb aritmeetilises progressioonis, seda näitavad LGBTQ+ üritused. Elame ja näeme kuhu kogu see hullus välja jõuab!
Vasta
https://ee.mondeanimalinteressant.com/20...OHLtE1TNJQ
Igor Mang-i kurjakuulutavad ennustused. Minu nägemuses sellisteks ennustusteks pole vaja ei kohvi paksu ega tähti vaid see on lihtsalt tegude & tagajärje loogiline tulemus.....eriti eesti kontekstis.
Vasta
(28-06-2026, 12:34 )xcad Kirjutas: https://ee.mondeanimalinteressant.com/20...OHLtE1TNJQ
Igor Mang-i kurjakuulutavad ennustused. Minu nägemuses sellisteks ennustusteks pole vaja ei kohvi paksu ega tähti vaid see on lihtsalt tegude & tagajärje loogiline tulemus.....eriti eesti kontekstis.

Viimase aja vene esoteerika- ja ennustuskanalite sisus on kujunenud selge mustrina, et Euroopa (sh Venemaa) (lähi)tulevikku kujutatakse peaaegu eranditult katastroofilises võtmes...
Erinevad selgeltnägijad, astroloogid, kanaldajad ja muu taoline esoteeriline tegelaskond — sõltumata nende individuaalsest stiilist või väidetavast võimekusest — kordavad suht ühte ja sama narratiivi: tuli, turbulents, kokkukukkumine või totaalne kadu...
Sarnase sisulise joone esinemine nii paljudes sõltumatutes kanalites viitab mllelegi rohkemale, kui lihtsalt juhuslikule kokkulangevusele. Igatahes päris tähelepanuväärne...
Vasta
Olen siin ennegi maininud, et mulle on torganud silma, kuidas mitmed telekanalid (Discovery, Geographic jne) näitavad viimastel aastatel hulgaliselt saateid, kus õpetatakse primitiivset ellujäämist tsivilisatsioonist eemal või kiviaja tasemel hõimude juures, või siis tutvustavad viimaste elulaadi ja toimetulekut. Kuna neid saateid/sarju on nii hulgaliselt, siis mina küll ei julgeks seostada seda pelgalt vaatajahuviga. Lisaks veel meeletul hulgal videoklippe YTubes ja mujal, mis õpetavad ainult kahe käe abil metsikus looduses ja inimasustusest kaugel hankima endale toitu ja peavarju. Vägisi tundub millekski ettevalmistusega.
Ka Mangi jutust tuleb välja, et vanaisad on varsti jälle hinnatud kontingent, sest praegu nii 70-ne ümber, isegi põhiliselt linnas elanud mehed, on reeglina veetnud poisipõlve suved maal, aia- ja põllutöid teinud, metsas onne ehitanud, vibusid, linge, rakulkasid ja odasid teinud, ojast kala püüdnud ja lõkkes roosasid kartulimugulaid küpsetanud ja saag, kirves, labidas ja vikat pole neile võõrad riistad. Põlistest maapoistest rääkimata. Need ätid peavad suure paugu järel noorpõlve välja vedama ja uuesti elama õpetama. WiFi-t ju pole ja AI enam ei ütle, millisest kivist saab kerist teha ja millisega nuga teritada.
Vasta
(30-06-2026, 11:46 )Aadu66 Kirjutas: Olen siin ennegi maininud, et mulle on torganud silma, kuidas mitmed telekanalid (Discovery, Geographic jne) näitavad viimastel aastatel hulgaliselt saateid, kus õpetatakse primitiivset ellujäämist tsivilisatsioonist eemal või kiviaja tasemel hõimude juures, või siis tutvustavad viimaste elulaadi ja toimetulekut. Kuna neid saateid/sarju on nii hulgaliselt, siis mina küll ei julgeks seostada seda pelgalt vaatajahuviga. Lisaks veel meeletul hulgal videoklippe YTubes ja mujal, mis õpetavad ainult kahe käe abil metsikus looduses ja inimasustusest kaugel hankima endale toitu ja peavarju. Vägisi tundub millekski ettevalmistusega.
Ka Mangi jutust tuleb välja, et vanaisad on varsti jälle hinnatud kontingent, sest praegu nii 70-ne ümber, isegi põhiliselt linnas elanud mehed, on reeglina veetnud poisipõlve suved maal, aia- ja põllutöid teinud, metsas onne ehitanud, vibusid, linge, rakulkasid ja odasid teinud, ojast kala püüdnud ja lõkkes roosasid kartulimugulaid küpsetanud ja saag, kirves, labidas ja vikat pole neile võõrad riistad. Põlistest maapoistest rääkimata. Need ätid peavad suure paugu järel noorpõlve välja vedama ja uuesti elama õpetama. WiFi-t ju pole ja AI enam ei ütle, millisest kivist saab kerist teha ja millisega nuga teritada.
Huvitaavd mõtted. Selleks peab min. 10a õppima kuidas loomi püüda, vibu valmistada ja kõike muud. Lisaks tuleb arvestada, et siis enamus ajast kuulub toidu otsingutele ja peavarju korrastamisele. isegi ling on õppinud kätes hirmus relv ja selle õppimine pole lihtne, samuti abivahendiga oda heitmine. Kui see juhtuks siis 99% sureks 1a jooksul ja peale seda veel üpris paljud. Kui aga keskkond on reostatud siis veelgi väiksemad perspektiivid, ehk miljonist 10 inimest on elus 10a pärast?
https://objektiiv.ee/prantsusmaa-kohus-k...mise-eest/
Siin on juttu kuhu ka meil tüüritakse.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33(current)

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mis toimub Zimbabwes Tutanhamon 13 7,178 10-04-2018, 18:24
Viimane postitus: Tyto Alba
  Palun tuvastada, mis asjad on pildil Huviline666 8 5,787 04-05-2015, 09:19
Viimane postitus: Huviline666
  Mis on kõige tähtsam sinule? Kelluke 20 10,222 20-04-2014, 22:04
Viimane postitus: positiivne
  Mis siis parem oleks? (EL, RU, EE jne) BleedingOutMyEyes 32 17,944 03-04-2014, 22:58
Viimane postitus: Nielander
  Kas head soovid mis panevad meid kahtlema on head? Dana 51 23,867 21-07-2012, 21:20
Viimane postitus: Krt
  Sõda iraagis. Mis juhtub? Kuidas lõppeb? rez 30 13,226 20-01-2012, 12:43
Viimane postitus: FurioN
  Mis alamfoorumit kõige rohkem jälgid? Põhjavalgus 19 8,957 07-01-2012, 18:55
Viimane postitus: Müstik
  Vutt ja ennustused Leena 4 4,026 12-11-2011, 15:00
Viimane postitus: kage
  Ennustused aastaks 2008 Bubblegum 51 21,008 26-09-2009, 11:03
Viimane postitus: Müstik
  Mis või kes on "kuratt" MK911 11 6,235 04-01-2008, 21:32
Viimane postitus: kulfing

Alamfoorumi hüpe: