Postitused: 4,547
Teemad: 15
Liitus: Aug 2010
(12-01-2023, 21:30 )pimedus Kirjutas: /-/ Must Maag omab ühiskonna silmis mittestandartseid arusaamu ja põhimõtteid, sellest tulenevalt võib ta omakorda olla raskendatud olukorras et midagi luua-teostada. Muidugi võib maag ka oma erilisi teadmisi kavalalt varjata ja seega omada oskuste teostamise vabadust samuti.
Mõningaid asju ei saagi ühiskonna silma all luua ja varjatakse mitte ainult ühiskonna eest vaid ka valitseva maise kõrgema jõu eest, sest mõned asjad ei ole siin lubatud, aga juba on tehtud ja mindud, näiteks inimkehale peale pandud blokkide/keeldude eemaldamine ...
Postitused: 963
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
Arvan ei oleta kokku puutunud vene keelse sõnaga mentalist. Eesti keeles on ta mõtete lugeja, või teisele inimesele oma mõtteid või tegevuste peale sundimist. Allutada teine oma tahtele. Või on sõnal mentalist, hoopis mingi muu tähendus. Oleks huvitav, kui leiaks sellele sõnale eesti keelse vaste!
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!
Postitused: 3,468
Teemad: 16
Liitus: Aug 2010
21-06-2026, 17:53
(Seda postitust muudeti viimati: 21-06-2026, 17:59 ja muutjaks oli Mannu.)
Vaimuväänaja.
Meelemurdja või meeldemurdja.
Mõttemõjutaja.
(21-06-2026, 17:53 )Mannu Kirjutas: Vaimuväänaja.
Mõttemõjutaja.
Võib ka niimoodi. Huvitav, aga tõlkemootor annab sõnale mentalist hoopis teistsuguse tähenduse. Ta ütleb et see on psühholoog. Kas tuleb välja , et need inimesed on õppinud ajuväänajad?
Postitused: 1,849
Teemad: 27
Liitus: Apr 2013
22-06-2026, 18:50
(Seda postitust muudeti viimati: 23-06-2026, 20:44 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: ainult täiendav info
)
(22-06-2026, 14:53 )kalldunn Kirjutas: (21-06-2026, 17:53 )Mannu Kirjutas: Vaimuväänaja.
Mõttemõjutaja.
Võib ka niimoodi. Huvitav, aga tõlkemootor annab sõnale mentalist hoopis teistsuguse tähenduse. Ta ütleb et see on psühholoog. Kas tuleb välja , et need inimesed on õppinud ajuväänajad? Hohoo, kas pole kokku puutunud üdse? Mitu aastat varemolnud kirjade põhjal jubetark kalldunn. Ma ei tõesta, pole privõtskat sodi koguda oma arvutisse. Mentaali kaudu on võimalik ainult päälevaadates panna tegema, kuid mitte alati, privõtška on vene keeles. Mentaali kaudu ainult käsk ütelda ja otsekohe toimib, põhjus peab olema väga tõsine, on vajalik et oleks luba nii toimida, kalldunn mind sõimas saatana käsilaseks, tema ise on reklaaminud saalomoni musta maagia märkisid ja juutidejura, mina olevat saatana käsilane ainult seetõttu et kaitsen oma kodu ligidal piirkonda. Kumma umma parembä, kas parembä vai vasembä, seda laulis Tartu Vaim, Alexander Müller. ,,,,,,,,,,,,,
Ei muuda, ainult täiendan: 3 kuud tagasi tehti mürtsu minu piirkonnas 3 päeva, mul polnud tahtmist hakata märke joonistama, neljandas päevas hüppasin jalgrattale et üles otsida too rahutu normaalne, ei kulunud poolt minutit ja tekkis täielik vaikus, ma ei saanudki teada kes oma auauauto valjukaist tympsu lasi, irw kui veider, ma ei soovinud midagi ei joonistanud maagia kaudu. Kas ma olen tõesti nii kuri?
14-07-2026, 16:19
(Seda postitust muudeti viimati: 14-07-2026, 16:33 ja muutjaks oli kalldunn.)
Mind ikka huvitaks sõnale - mentalist – normaalne eesti keelne väliend.
Kes mentalist on, mida ta teeb, ning kuidas ta kõike seda teeb – seda ma tean. Kuid eesti keelne vaste puudub.
Võõrsõnade leksikon annab sõnale mentaalne laialivalguva vastuse. Mõte, vaim,vaimne, hingeline. Ja kõik.
Õigekeelsus sõnaraamat on veel kadedam. Tema annab ainult sõna – mentalitee`t, -teedi vaimulaadne, meelsus, vaimne omapära. Ja kõik.
Tavalistele sõnaraamatutele niisugust sõna ei eksisteeri.
Tõlkemootor tõlgib teksti sees oleva sõna mentalist, kui psühholoog.
Mina võtaksin eesti keelse sõna moodustamise aluseks, sõna psühholoog. See sõna koosneb kahest ladina keelsest sõnast; psühho ja logo. See on hing ja teadus. Targad raamatud räägivad hingedest ja vaimudest. Arvan et ma ei eksi, kui nimetada mentalisti; hinge vägistajaks.
isemaag meie vaidlus tekkis sellest et mul paluti tookord ohjeldada ühte saatanistist mentalisti.
Küsimus; kas teie aitaksite vaimumaailma? Kui teie poole pöördutakse otsese verbaalse abipalvega. Teie – mitte iialgi!
https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid221063 tüli põhjustaja
Oma vigureid soovitan teil minu kallal mitte kasutada. Oskan neid võimendatult tagasi saata.
|