Postitused: 962
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
Mõtlesin et ma peaks andma teile arutamiseks ühe sasipuntra! Nimelt on maagilises terminoloogias kõik sasis, nagu kört pärtli särk,või nagu puder ja kapsas. Üks termin on ühes kohas ühtmoodi mõistetav, teises teistmoodi mõistetav. Proovi siis aru saada, mida öelda tahetakse. Alustame siis kellestki või millestki pihta.
Näiteks: Nõid: Nõidus: Must nõid: Must nõidus: Valge nõid: Valge nõidus: Maag... Ja niimoodi saab väga pikalt edasi arutada. Kes nad on. Mida nad teevad. Ja nii edasi, jne. Jne. Võib olla on kusagil maagilise terminoloogia kohta mõni raamat kellelegi näppu jäänud, oleks ülimalt huvitav teada. Kui ei, siis tuleb ikkagi iseseisvalt see Kordioni sõlm lahti harutada. Minu naba tunne ütleb; siin läheb põnevaks.
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!
Postitused: 3,465
Teemad: 16
Liitus: Aug 2010
Siin selgust ei saa: igalühel on oma tõde ja üldjuhul jäädakse selle juurde, isegi kui on näha, et vaidluspartner kasutab mõisteid hoopis teises tähenduses. Näiteks Q11 ja tema deemon. No las see deemon olla.
Aga just päev-kaks-kolm tagasi just lugesin ühest vanast reisikirjast musta ja valge maagia kohta. Ja sealne määratlus oli hoopis teistsugune, kui tänapäeva tavateadmises olev (must - kahjustav/omakasu, valge - teiste heaks või lihtsalt heaoluks). Midagi sellist oli, et must maagia tehakse öösel ja musti loomi ohverdades ja valge siis vastupidi. Aga kuna olen viimasel nädalal tohutult palju lugenud (koronts on kallal), siis on peas kõik loetu sassis ja ma ei oska isegi raamatut viidata. Vb oli "La Tortuga" ja Kesk-Ameerika või muu Ladina-Ameerika.???????
Postitused: 2,220
Teemad: 39
Liitus: Apr 2011
05-01-2023, 14:10
(Seda postitust muudeti viimati: 05-01-2023, 14:27 ja muutjaks oli lahendused.)
Musta-valge selgitus erinevates koolkondades:
1) Üldlevinud NewAge (ja tema almharude) nägemus:
1a) Valge maagia on nö "hea/kasulik", ehk toob süsteemi/inimesele juurde midagi uut (teadmisi, oskusi, väge, tervist, jõukust).
1b) Must maagia on nö "halb/kahjulik", ehk süsteemist/inimesest võetakse vastu tema tahtmist midagi ära.
2) Planeedi, ehk Elulille, ehk "selgeltnähtava kiire-kimbu-värvide" põhine nägemus:
2a) Musta maagia/seaduse definitsioon: Iga olend on oma maailmas kõige kõvem/tugevam.
Must seadus/maagia tagab nö "õigesti tegutsemise", ehk kui tegutsed oma maailma põhiselt, on sul nö "kodu korras" ja kõik õnnestub.
Kui eirata musta seadust/maagiat oled nö "teiste kukil parasiteerija" (endal kõik logiseb, kuid elad teiste kukil, kellel musta seaduse järgmise tõttu midagi õnnestub) ... siit tulenebki religioonide viha nö "musta maagia vastu" (parasiit-süsteemina vajavad religioonid kellegi najal parasiteerimist, ning planeedipõhise "musta seaduse" järgijad pole parasiitide jaoks söödavad).
2b) Valge maagia/seaduse definitsioon: Kõrgem peegeldab madalamat - madalam näeb kõrgemas enda puuduseid.
Valge seadus/maagia sunnib nö "arenema" (ilmselgelt puuduvad madalamas inimeses need osad, mis võimaldavad temast kõrgemat olendit kirjaldada: kui tajud vastavat auku/puudust, peadki ise hakkma kõrgemale arenema - mitte aga üritama enda piiratud sisemaailma abil kõrgemat kirjeldada, st näha kõrgemas enda sisemaailma puuduseid).
Kui eirata valget maagiat/seadust, siis tuleb arengu peetumine (valge kanali ummistudes loomisvõimeline inimene ei loo ise, vaid hakkab tarbima religioonide sopa-loomingut - vähk-kasvaja on valge seaduse täielik eiramine: lased endast tunduvalt madalama elementaali tasemega kasvaja endasse vohama).
Taolises vaates on need "must ja valge maagia" osa planeet Maa loomupärasest (putukate olemusrasis poolt loodud) 20-kiirelisest energiasüsteemist (st lisaks mustale-ja-valgele on veel 18 muud värvi nö "planeedi seadust") ... kokku on Elulilles hetkel 12 süsteemi (248 kiirt/seadust/kanalit), kuid praeguse Elulaine lõpuks (praeguse Linnutee ja Universumi tähtede kustudes) saab Elulilles olema 14 süsteemi (budistide 14 juur-rassi, ehk manut).
Sarnaselt saaks mistahes maagias olevad mõisted nö "võrdlevalt lahti seletada" ... näiteks olen ma sarnaselt "hinge ja vaimu erinevused " lahti seletanud üldlevinud ja kabalistliku käsitluse põhiselt (üldlevinud käsitluses on hing "kõik elus olemisega seotud kihid", mille kabalistlik vaste on "olem" - kuid kabalistlikult tähendab hing vaid mentaalset kihti, mis avaldub/aktiveerub alates sündimise hetkest, st enne sündimist on vaid refleksid - taolise mõistete erinevuse tõttu ei näegi kablistist/juudist naistearst mingit probleemi isegi sünnituse eelse 3.trimestri abordi sooritamisel, kuna "hinge, kui mentaalset oskust veel pole" - kuid tavalisi inimesi häirib abordi puhul "olemi kahjustamine", kui väljenduda kabalistlikes terminites: ehk olemi osaks olev "vaim, kui ühendus erinevate ilmade vahel" on liitunud olemiga juba viljastumise hetkel, ning seetõttu on aborditamine kahjulik igavikulises/kõiksuslikus vaates).
Postitused: 1,848
Teemad: 27
Liitus: Apr 2013
Mina olen musta maagia esindaja! Hihhiiii! Niimoodi sa mind nimetasid foorumi reeglite teemas väga ammu tagasi ja et minusugustest tuleb eemale hoida niipalju kui võimalik. Ja mis eriti kummaline, sa kusagil reklaamisid juutidenõidust elik kabalat kuid ei omanud arusaamist misasi on mõttekõne. Ja suur maag jälle tuli esile. Prikoljno! Tõlge: Naljakas. Minule anti pühitsus ,,,,,,,,, otsustasin et seda ei avalikusta.
Postitused: 2,313
Teemad: 31
Liitus: Nov 2018
„...Näiteks Q11 ja tema deemon...“
Päris Mina – Mina Olen.
Ego – Mina Olen Keegi...
Deemon on nö Loodud Esimene ja Ainus Ingel. Ma kasutan väljendit deemoninähtus kuna muidu hakatakse Inglit ettekujutama mingisuguse tiibade või sarvedega onuna.
No nagu palaviku puhul. Laps võib küll uskuda, et Paha Palaviku Onu tuli külla aga tegelikult sellist Isikut ju pole.
Aga..hmm..kui Deemon Ärkab, siis tähendab see seda, et Ego saavutab mingisuguse Ise tegevuse. Ma ei oskagi seda hästi sõnadesse panna. Deemoninähtusel on näiteks Piits. Seetõttu võib Ta puudutada inimesi väga suure vahemaa tagant. Kirikusse ei saa minna. Ja kui Deemoninähtusel selline huvi tekkib, rebib Ta sealt inimesi kaasa. Imelik. Ja...Ta kuidagi areneb, muutub rohkem „nähtamatuks“, kavalamaks, loob Iseendast dubleeringuid...
(06-01-2023, 06:26 )isemaag Kirjutas: Mina olen musta maagia esindaja! Hihhiiii! Niimoodi sa mind nimetasid foorumi reeglite teemas väga ammu tagasi ja et minusugustest tuleb eemale hoida niipalju kui võimalik. Ja mis eriti kummaline, sa kusagil reklaamisid juutidenõidust elik kabalat kuid ei omanud arusaamist misasi on mõttekõne. Ja suur maag jälle tuli esile. Prikoljno! Tõlge: Naljakas. Minule anti pühitsus ,,,,,,,,, otsustasin et seda ei avalikusta. Must maagia. Siin selles intervjuus räägib musta maagia esindaja oma tööst, musta maagiaga. Vene keelne peale lugemine. Kui ei meeldi, otsige ise inglise keelne originaal üles. Isemaag- kui sa oled nii teadja, siis võiksid sa lahti seletada, selles jutus olevad nimed, terminid ja selle kuidas neid vaime õieti kasutada. Nagu inervjueritav ise ütleb, tehes midagi valesti, sead sa ohtu oma patsiendi ja iseenda. Intervjuu lõpus on praktiline puhastuse seanss. Keel mida seal kasutatakse on mulle teadmata.
Võib olla oskab keegi lahti seletada neid jumalusi ja neid vaime keda ta kasutab.
Jõudu tööle.
https://www.youtube.com/watch?v=7vUttF9s...0%B5%D0%B9
Postitused: 1,951
Teemad: 37
Liitus: Oct 2010
(04-01-2023, 23:26 )kalldunn Kirjutas: Mõtlesin et ma peaks andma teile arutamiseks ühe sasipuntra! Nimelt on maagilises terminoloogias kõik sasis, nagu kört pärtli särk,või nagu puder ja kapsas. Üks termin on ühes kohas ühtmoodi mõistetav, teises teistmoodi mõistetav. Proovi siis aru saada, mida öelda tahetakse. Alustame siis kellestki või millestki pihta.
Näiteks: Nõid: Nõidus: Must nõid: Must nõidus: Valge nõid: Valge nõidus: Maag... Ja niimoodi saab väga pikalt edasi arutada. Kes nad on. Mida nad teevad. Ja nii edasi, jne. Jne. Võib olla on kusagil maagilise terminoloogia kohta mõni raamat kellelegi näppu jäänud, oleks ülimalt huvitav teada. Kui ei, siis tuleb ikkagi iseseisvalt see Kordioni sõlm lahti harutada. Minu naba tunne ütleb; siin läheb põnevaks.
Energiat saab kasutada,saab väärkasutada ja saab teda suunata.Muidugi rolli mängib motiiv ,et mis selle "posimisega",energia manipuleerimise või muu tegevusega saavutada tahetakse.
Valge maagia on energia suunamine ,(mitte isiklikuks otstarbeks,positiivse eesmärgiga).
Hall maagia on energia kasutamine isiklikuks otstarbeks (toidu tarbimine ntx),neutraalne tegevus.
Must maagia on energia väärkasutamine või suunamine,kas omakasu nimel või kellegi kahjustamiseks.
Siin energeetilises universumis tundub rolli mängivat kord ja tasakaal.Kus on kord majas ja asjad tasakaalus,seal on elul mõnus.Harmoonia.Kui kusagil on miskit liiga palju või liiga vähe siis algavad igast jamad.
Valge maag oleks siis ehk korra looja ja tasakaalustaja.Seda korda ja tasakaalu ta võib aidata luua enda ümbruses (ja teiste sisemuses kui selleks luba antud ?) .
Tähendab...väide – „Must Maag, Valge Maag kasutab oma töös, loob, otsustab...“ jne. loob kujutluse nagu Keegi omaks Vaba Tahet Maailmas. Kuidagi on Maailmast eraldi ja sekkub.
See on absurdne.
Nõid (või Maag) on veel illusiooni kütkes. "Mina olen keegi..." paratamatu „programm“ töötab.
(06-01-2023, 19:01 )Q11 Kirjutas: ...nagu Keegi omaks Vaba Tahet Maailmas. Kuidagi on Maailmast eraldi ja sekkub. See on absurdne.
Sa oled vist eelmistes eludes liiga palju araabiamaadesse / islamistlikesse riikidesse kehastunud, et taolist "vaba tahte eitamise" juttu ajad ... araablased/islamistid ei saa kah aru, et üksikisikul on nö "võimalik midagi muuta" (vaba tahte eitamise alam-tahk), st neil on kõik allah-jumala poolt ettemääratud.
Taolise piiratuse kohta on üks lööv nali: isegi lihtne fraas "palun öelge, kuidas saaks arengumaades asju paremaks muuta" põhjustab erinevates riikides/rahvastes sügavaid mitte-mõistmise probleeme:
a) Ladina-Ameerikas ei saada aru mida "palun" tähendab - Pinoceti diktatuuri ajal olid "palun" asemel vaid hunta otsesed käsud, mille eiramise eest sai automaadi-kabaga vastu molli.
b) Sakslased ei mõista mida "paremaks teha" tähendab: Saksamaal on kõik niigi kõige paremas korras, ning midagi "paremaks" muuta pole neil ju lihtsalt võimalik.
c) Islamistid ei saa aru mõistest "midagi muuta": neil on ju kogu elu allah-jumala poolt peensusteni fikseeritud, ehk inimese enda tahtest ei sõltu mitte midagi.
d) Ameerika ei suuda mõista mida "arengumaad ja muu maailm" tähendab: ameeriklased käsitlevad planeet Maad, kui Ameerika huvide ja mõjude üleilmset avaldumis-kohta.
Kalldunn aga ei otsigi ju hinges mingeid "alternatiivseid mõistete seletusi" (mis eeldaks maailma tajumise võimekust uute ja erinevate nurkade alt) ... pigem nutab ta hinges taga kunagist nö "lihtsustatud maailmapilti" (mida kunagise putukate olemusrassist planeedivürsti ajal harrastati), kus kõike taandatigi vaid "must-valgeks" (ilma halli toonide ja värvideta) ... maailm on vahepeal edasi arenenud ja kunagised lihtsustused ei toimi enam: st arenda ennast järgi (avarda oma peas mõistete tähendusi erinevate nurkade alt), või jäägi "eest ära areneva/liikuva maailma" tagatulesid nukralt vahtima!
Füüsikat tuleb õppida Lahendused....füüsikat....
Täiesti õige Lahendused. Kõik me asume selles, Liikuvas maailmas. Selles liikuvas maailmas asub ka tohutult palju, ning igasuguses suuruses ja igasuguste võimetega vaimseid olendeid. Ka nende suurus ja nende toitumisharjumused on täiesti erinevad. Osasid me teame kuidas nad eksisteerivad, osade eksisteerimine on täielik müstika. Osasid saab rituaalides kasutada, osade kasutamine on eluohtlik. Kogu vaimne maailm ei ole üheselt hoomatav.
Oletan et meie materiaalne maailm liigub kindla algoritmi alusel. Oletan et kõikidel elusolenditel on oma algoritm. Ka kõikidel vaimolenditel on oma kindel algoritm. Kõigest sellest teame me; oi kui vähe. Kes natukenegi rohkem teab, seda peetakse nõiaks ja koputatakse kolaka pihta, ta on ju peast põrunud. Teda ei saa tõsiselt võtta.
Mina aga tahaksin teada; mis vahe on nõial ja maagil. Kes on võlur. Kes oli Satua Sai Baba. Tädi Vanga. Lapi Vanaema. Miks Lapi Vanad kutsuti Lapi nõiaks. Et nad kõik olid inimesed - ja head inimesed. See on iseenesest mõistetav. Inimestel on komme, anda kõikidele asjadele nimi. Sealhulgas ka vaimolenditele. Selleks et neid ära tunda. Kui neid tuntakse, alles siis saab nendega koostööd teha. Ka mina suhtlen teatud vaimudega. Kas nüüd siis olen koputada saanud ja metsa poole kõvasti kaldu.
Postitused: 1,556
Teemad: 14
Liitus: Sep 2013
07-01-2023, 01:59
(Seda postitust muudeti viimati: 07-01-2023, 02:05 ja muutjaks oli Aadu66.)
No aga vaadake ÕS-st järele. Oli siin vanas eesti folklooriski igasugu tegelinskeid, külmkingad ja viruskundrad ja mis ahjualused siin kõik veel olid. Kõik ilusti nime ja ametiga kirja pandud.
Mul tuleb meelde, kuidas minu vana naabrimees (juba oma 50a manalamees) lõhesid liigitas. Küll oli jäälõhed ja toomingalõhed ja maasikalõhed ja veel terve ports. Ühe lõhesordi nimi oli - üleüldse pole ilus kala! Nojah, aga punased kalad olid nad lõpuks kõik ja nahka söödi ikka ühtemoodi tagudes alumist lõualuud vastu ülemist.
Et mis vahe seal on, on ta maag või võlur või nõid. Või kas valge nõid ei või vahest piskut teha ja vihamehele kirbud kaela saata. Või mõni süsimust maag mõnel nõrkusehetkel poolkogemata lasta naabrimehe porgandid pikemaks kasvada jne jne! Üks ta kamp kõik, nimeta kuidas tahad!
See vähe imelikkude tsunft on ka kogu maailma tähestikud endale ahminud ja pidi juba olema üle 120 eri liigi nende oma jutu järgi. Kõrvaltvaatajale ühed piidrid kõik, mis vahe, on ta L või Q või P.
Postitused: 380
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
väga huvitav teema!
nii huvitav, et tahtsin tänada teemapüstitajat ja oma lihtsakoelised mõtted ka kirja panna.
Maailma loomine pole veel lõppenud, ehk me ise loome seda igapäevaselt, arusaamata kuidas me seda täpselt teeme...ja millest aru ei saa, ..... see on ju nõidus (heheh)
Mõningad ilmselgelt taipavad seda teemat mõnest aspektist veidi paremini ja neid me kutsume nõidadeks (pluss sada eri liiki nimetusi, nagu sesammune LBQT )
Musta ja valge nõiduse//loomingu vahe on mu arusaama kohaselt see, kas loodu on tekkinud kogemuse//arengu eesmärgil nö valge energia//oma energia ja elujõu pealt, respekteerides kõike ümbritsevat ja elavat, või siis loomisetung on sundinud seda energiat juurde varastama teistelt.
Jah energia on energia , ikka sama ja mitte lõpmatu, eesmärgid erinevad, ainult et osad inimesed on suutelised seda rohkendama ise ..... puhaste mõtete, puhaste tegude kaudu, teised on ainult tarbijad, võtjad, isegi kiskjad.
Egas nende nimedega niisama lihtne ei ole. Iga nimi seostub teatud kujundiga. Nime muutes, või seda õieti mitte hääldades, muutub kujund ja saadakse hoopis teistsugune tulemus, või suheldakse hoopis vale vaimuga, kes keerab sulle korraliku käki kokku. Sellepärast tulebki karta neid käkerdisi, kes arvavad et nad on maailma naba. Aga tegelikult keeratakse niisugune p—hunnik kokku et siga ka ei söö.
Mis aga puutub kirpudesse ja kõikidesse parasiitidesse – siis nemad ei ole selle planeedi elanikud. Nemad saavad oma energia hoopis teistsugustest allikatest. Ning varastavad lisa meilt, maistelt elanikelt. Sellepärast ongi nad parasiidid.
Muide – parasiidid on ka deemonid. Ning väga paljud vaimsed olendid. Kõik nad on karma rattalt lahkunud ning eksisteerivad hoopis teistsugustest energiatest toitudes. Niisugused olendid, sattudes inimese lähedale, tekitavad inimeses külmatunde. Energeetiline konflikt. Ka REIKI/ka tegelejad , vabastavad ühe inimese sellest monstrumist, kuid nad ei hävita seda monstrumit, vaid saadavad selle oma pühitsetute kõige nõrgema lüli juurde. Ning õuduste karusel keerleb edasi. Igal pool ainult teadmatus. ….
07-01-2023, 13:16
(Seda postitust muudeti viimati: 07-01-2023, 13:23 ja muutjaks oli lahendused.)
Nõid, maag, võlur, teadjamees ... kõik nad tegelevad üldjoontes sarnaste teemadega/kihtidega (töötavad asfaldi-tehases makrooni-puurijatena irw  ) ...no näete taoline tobe nali lõi teil endil kah "pildi selgeks": nad tegelevad tavasilmale nähtamatute peen-maailma kihtide abil reaalsuse muutmisega.
Võlur on kõige lihtsam: ta nö "ajab mingi vajaliku asja välja", mida on raske saada ... näiteks NLiidu ajal "võluti välja" defitsiitsed asjad (lisaks toote hinnale andsid viinapudeli lisaks, ehk viinapudel oligi see nähtamatu "võluvits") ... muinasjuttudes "võluti välja" kuldkalake, kes täitis 3 soovi, jne.
Maag tegeleb rohkem primkadele suunatud "laada-tsirkusega" ... näiteks muudab maag vee punaseks/veriseks (kui värvi vette puistamist ei näe, siis ongi see "seletamatu maagia" ... kui eelmisel sajandil ei saadud aru arvutite-ja-interneti-toimimisest, siis kirjutati teksti-terminaali tootja IBM (International Busines Machines) lahti järgnevalt "Insideous Black Magic", ehk "Seletamatu Must Maagia" (no see tundus ju ilm-võimatu, et hetkega tuli teistpoolt maailma e-kiri, seega "seletamatu maagia") .... sarnaselt suudaks maag taltsutada hetkega "kurja metslooma" (maag oskab läbi loomade karja-instinkti alfa-kanali tungida metslooma ajusse, ning anda nö "karja-juhist alfa-isasena" metsloomale käsu olla alandlik ja taltsas: ongi kogu "maagia").
Nõid on juba palju "universaalsem", st nõia juurde minnakse seinast-seina-muredega (needused, tervis, suhted, jne) ... st nõialt ei oodata mingit maagia-laadatsirkust, ega asjade-välja-võlumist, vaid konkreetsemat abi enda probleemide lahendamisel ... seega peab nõid küündima põhjusliku tasandini paljude teemade/nurkade juures.
Ristiusu inkvisitsioon uputas/põletas nõidu seetõttu, et "ei talunud konkurentsi" (kõik imeteod ja ravitsemised pidid tulema vaid jeesus-jumalalt: seega kuulutati kõik enda mina pealt tegutsevad nõiad "saadana sigitisteks" ja üritati hävitada) ... täpselt sama "konkurentsi välistamine" toimus ka NLiidu kommunistidel, kus konkureerivad põhjusliku-loojaliku tasandini küündijad (suur-talusid omavad kulakud ja tööstusi omavad burzuid) hävitati.
Nõia puuduseks on see, et ta vaid nö "teeb asja korda" (võtab needuse maha, või ravib haigusest terveks), kuid ei ütle/õpeta kuidas ta seda tegi (ehk kiivalt varjatud töömeetodid) ... ehk nõid pole õpetaja.
Teadjamees kirjeldab maailmakõiksuse toimimist, ning taolise kooskõlalise maailmapildi pealt saaks iga hädaline leida iseseisvalt lahenduse oma probleemile ... teadjamees võib koostada ka personaalseid õpetusi (kuidas enda pohmakas/haigus/mure taimedele-loomadele-loodusele jagada), kuid teadjamees ei tee Sinu eest kunagi asju ette-taha-ära nagu nõid teeb.
-------
Konkreetsed nõiad nimepidi .... siin pole mingit nö "ühist nimetajat", st kõik olendid (sh nõiad) on nö "ainulaadsed ja kordumatud" .... seega võib esineda ka nõidadel nö "täieliku geniaalsust ja absoluutset debiilsust" käsikäes (ühes teemas on nõid ülimalt tark, teises teemas on nõid silmnähtavalt loll) ... samuti kipuvad mõned kuulsamad nõiad looma nö "lammastest järgijate ja fännide klubisid": kuid nii kaotavad nad ühel hetkel "fookuse", st otsese ravitsemise/aitamise asemel hakkab kogu nõia aur minema sekti-liidri-ego-trippide peale.
Kui tahta erinevaid nõidasid nö "analüütiliselt võrrelda", tuleks aru saada millise energia/väe pealt nad töötavad (ristiusu ühisvälja pealt nagu Kaika-Laine; planeedi toega enda väe pealt nagu enamus shamaane; kosmilise toega igavikuliste jõuväljade pealt, nagu Viikingi-legendide suurkujud taevastes/surmajärgsetes kihtides asuvaid Vikeraaresildu lõhkudes/parandades) ... lisaks iga nõia enda persoaalne arengutase vaimse kõrguse ja oskuste laiuse poolest ... visuaal-pildis moodustuvad nii "vägagi erineva võra-kujuga kuuse-puud" (võra kuju iseloomustab nõia arengutaset ja oskusi erinevates nurkades: elav roheline okas näitab mingit võimet, kuivanud/tühi okas näitab mingi muu võime puudumist ... enamus nõidasid on ülmalt kõvera/moondunud võraga, ning omavad vaid üksikuid rohelisi okkaid - kui aga arenguga jõutakse Nirvana/Igaviku piirile on tegemist täiusliku võraga kuusepuuga, kus on palju rohelisi okkaid).
Sama lugu on ka nende nimedega, keda me nimetame võluriteks, maagideks, nõidadeks jne. kõik nad on erinevad. Põhimõte on järgmine. Igal inimesel on omad vaimudest abilised. (ka sinul Lahendused on omad vaimudest abilised. Ilma nende abita sa astraalis liikuda ei saa. Neid on sul rohkem kui 4). Mida rohkem on abilisi – seda paremini nähakse ja liigutakse, ning tegutsetakse. Sai Babal oli neid abilisi + - kuuesaja ringis. Tädi Vangal oli neid kolme-nelja saja ringis. Lapi Vanal oli abilisi kahesaja ringis. Kõik abilised hangitakse oma heade tegude tulemuse tagajärjel. See ongi seesama KARMA seadus.
On ka neid inimesi kes tahavad maagiaga tegelda, aga ei oska. Siis minnaksegi kõige kergema vastupanu teed. Kutsutakse omale abilisteks neid – keda ei tohi kutsuda. Tavaliselt lõppevad niisugused katsetused väga kurvalt. Kas on olemas niisugust vaimude nimekirja kes on vastunäidustatud?
07-01-2023, 22:44
(Seda postitust muudeti viimati: 07-01-2023, 22:48 ja muutjaks oli lahendused.)
Neist "vaimolenditest abilistest" ....
1) Kõige lihtsam ja loomulikum on see, kui kunagistes taim-kehastustes on piisavalt suur kogus nö "väetaimi" selgeks saadud (neisse taimedesse kehastatud ja taimede ühendustest teiste maailmadega tulenev vägi selgeks saadud) ... minul on näiteks olemas: humal, sõnajalg, kadakas, viinamari, tungaltera, kanep, moon, punane kärbeseseen, jne ... seetõttu mul igasugu rännakud õnnestuvadki nii kergesti, st mul pole vajadust igasugu narkotside-seente-vägijookide järele ... paljud pole viitsinud kunagi neid taim-kehastusi piisavalt nühkida, ning neil on vaja mingeid väetaimi manustada rännakute jaoks ... kui mõned näevad, et minu rännakud-ja-astraal-lennud tulenevad mingitest "abilistest", siis need ehk minu eelnevates kehastustes selgeks saaadud väetaimed.
2) Eraldi teema on nö "teisikud" (inim-kujulised vaimolendid, keda pole kehastusse "kaasa mahtunud" võtta, kuid kes on ikkagi sinu enda tervikolemuse osad) ... kui oled piisavalt arenenud, siis hakkab inim-kehastusse kaasa võetavate juppide hulk nö "väheseks jääma", ning midagi tuleb nö "maha jätta" ... analoogia: reisile minnes (kehastumise analoogia) ei mahu väiksesse kohvrisse (inimkeha piiratus) ära hiiglaslik raamatukogu (kõik tervikolemuse tahud teisikute näol), ehk midagi tuleb "maha jätta" (need maha jäetud teisikud küll aitavad sind, kuid nad ei arene, st panevad eelmiste kehastuste kogemuse pealt) ... näiteks mina olen oma praegusesse inim-kehasse toppinud valdavalt reaalteaduse ja vaimsete õpetuste alaseid oskuseid/teisikuid, kuid filoloogia, õigusteaduse, majandusteaduse ja muude alade oskused/teisikuid pole ma praegusesse kehastusse teadlikult võtnud "ruumi puudusel" ... kui keegi näeb minu "nähtamatute saatjate seas" inim-kujulisi vaimolendeid, siis on nad ilmselt minu kehastumata teisikud.
3) Siis on veel võimalus nö "meeskonna kehastusteks", ehk mingi kogus "seltskonnast" kehastub (ühiste eesmärkide saavutamiseks), kuid mingi osa seltskonnast ei kehastu, kuid aitab kehastunuid teispoolsusest (ühiste eesmärkide õnnestumise nimel) ... religioonid ja egregorid panevad sarnase toime-mehanismi pealt - samuti igasugu mega-giga-hüper-gurud (osa nende fänn-klubist hakkab uuesti kehastumise asemel neid teispoolsusest toetama) ... mingi liht-labane astraal-lend pole nüüd küll taoline valdkond, kus teised tervikolemused hakkaks nö "traktorit mängima" (teispoolsuses olles tirivad sind muudki astraal-rännakutele).
4) Lõpuks on võimalik igasugu vaim-abilisi nö "osta ja rentida", kuid see pole eriti mõistlik tegevus (lõpuks maksad oma maise elujõu ja oskuste/hingeosadega) ... need nö "vastunäidustatud vaimolenid" on lihtsalt nö "halva kokkulepe/diili" tagajärjed (nii nagu maises elus pole mõtet oksjonitelt asju osta kuitahes kalli hinnaga, nii pole ka vaimsetes sfäärides mõtet teha suure kulukusega tehinguid).
Postitused: 4,539
Teemad: 15
Liitus: Aug 2010
Minu jaoks on ainult kahesuguseid maage, noide jms, šamaane, esmalt need kes on valitseva süsteemi poolt noteeritud tegijaid (rahalised, tegutsevad isiklikku heaolu silmas pidades) ja planeedi või süsteemi poolt heaks kiitmata s.h. ka keelatud, tagakiusatud tegijad oma tegemistega (maailm ründab, ei lase areneda, elulised ebameeldivused, mõnel juhul kuni hävitamiseni).
(06-01-2023, 10:21 )kalldunn Kirjutas: (06-01-2023, 06:26 )isemaag Kirjutas: Mina olen musta maagia esindaja! Hihhiiii! Niimoodi sa mind nimetasid foorumi reeglite teemas väga ammu tagasi ja et minusugustest tuleb eemale hoida niipalju kui võimalik. Ja mis eriti kummaline, sa kusagil reklaamisid juutidenõidust elik kabalat kuid ei omanud arusaamist misasi on mõttekõne. Ja suur maag jälle tuli esile. Prikoljno! Tõlge: Naljakas. Minule anti pühitsus ,,,,,,,,, otsustasin et seda ei avalikusta. Must maagia. Siin selles intervjuus räägib musta maagia esindaja oma tööst, musta maagiaga. Vene keelne peale lugemine. Kui ei meeldi, otsige ise inglise keelne originaal üles. Isemaag- kui sa oled nii teadja, siis võiksid sa lahti seletada, selles jutus olevad nimed, terminid ja selle kuidas neid vaime õieti kasutada. Nagu inervjueritav ise ütleb, tehes midagi valesti, sead sa ohtu oma patsiendi ja iseenda. Intervjuu lõpus on praktiline puhastuse seanss. Keel mida seal kasutatakse on mulle teadmata.
Võib olla oskab keegi lahti seletada neid jumalusi ja neid vaime keda ta kasutab.
Jõudu tööle.
https://www.youtube.com/watch?v=7vUttF9s...0%B5%D0%B9 Vastan: Täiesti vabalt saab selle lahti seletada Alexander Pitšujev, üks väheseist ehtsaist maagidest keda internetis leidnud, ta näib olevat suuteline tegelema ka deemonite kaudu, nimi truki otsingusse kirillitsas ja mitte kunagi ma ei seleta misasi on kirillitsa, terve trobikond nielandereid võib tulla nõudma misasi on kirillitsa, no ei seleta ma seda kellegile. Üks tema poolt üteldud lause ta videos: MRAAZEI NJE POMOGAJU! Kuid kõige ehtsam maagia toimub ainult siis, kui sa oled võimeline suhtlema mõtte kaudu, no näiteks lindudega, või harjuta rongissõidu aegu kellegi peal, leidub väga tundlikke. Esitatud lingil olevat nägin ammu, täielik saast teemal et äkki ikka ei ole võimalik.
Kuidas nimetada SEDA terminoloogia kaudu: https://www.youtube.com/shorts/eFQ6FXxL7ag Puuoksa külge raja kohale seotud rämps. Too tegija kindlasti oli mingi kristlasestmutike või muha või misiganes, varem ma kahel korral olen näinud õkvalt metsaraja keskele sätitud erilise kujuga oksakesi, ei puutunud, kõndisin kõrvalt ja mitte üle, kuid keegi ikka tõstis ja viskas kuhugi, normaalsed inimesed on ikka uskumatult rumalad.. Video autor Pitšujev, kellegi poolt debiiliksnimetatu siinfoorumis.
11-01-2023, 17:24
(Seda postitust muudeti viimati: 12-01-2023, 07:35 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: elusa lingi lisaminme
)
Aga kle, kalldunn, kas sul kollased püksid ikka on? Sa kunagi tegid teema, et sa lahkud siinsest mandunud keskkonnast, mina sinna täpselt niimoodi vastuse säädsin ja seda adminnid saavad kontrollida. No teretulemast tagasi, huvitav on lihtsalt, järsku mõni maagiline läte nagu allikavesi leitud.
Kollased püksid, 2x ky ! Кин-Дза-Дза! - Жёлтые штаны! Два раза "ку"!
https://www.youtube.com/watch?v=2ZqNtkh5mAg
YouTube·PerlodromRu·25 мая 2010 г. Palun ära saada mulle deemonit külla, ma ainult tegin nalja.
Postitused: 577
Teemad: 5
Liitus: Jul 2009
Levitating man street performance in Rome, Italy #shorts #levitation #streetperfomance #levitating
https://www.youtube.com/shorts/I0nSuS77mns
Postitused: 119
Teemad: 9
Liitus: Sep 2004
(12-01-2023, 16:07 )akkillus Kirjutas: Levitating man street performance in Rome, Italy #shorts #levitation #streetperfomance #levitating
https://www.youtube.com/shorts/I0nSuS77mns
Eks ee toru ole abiks. Lihtsalt, selline äge optiline illusioon. Toru läheb varrukast sisse, pöördub ümber lohvaka rõivastuse allapoole, millele saab istuda. Kahjuks tänapäeval enam millekski tõsiseks ei olda võimelised. Sada aastat tagasi oli mõni fakiir võimeline tund aega vee all olema näiteks jne
Postitused: 632
Teemad: 58
Liitus: Nov 2016
12-01-2023, 21:30
(Seda postitust muudeti viimati: 12-01-2023, 21:34 ja muutjaks oli pimedus.)
Minu jaoks on Valge Maag see kellel on oma loominguline oskuste võime asju teosta. Ehk ta on millegi Valdaja. Must Maag aga on see kellel on oma loogiline tõlgenduste vägi nähtusi seadustada. Ehk ta on millegi Teadja.
Loomulik oleks et nende kahe suhtes valitseb maagis sisemine tasakaal. Kuid ühiskond on suutnud need teineteisest lahutada, kus enamasti üks domineerib ja teine on puudulik. Tekib olukord kus ühiskonnas soositud Valge Maag saab oma oskusi vabalt teostada võõra “ususüsteemi” reeglite raames. Muidugi on need reeglid töötanud välja üksikud ühiskondlikud Mustad Maagid. Samas mittesoositud tavakodanikust Must Maag omab ühiskonna silmis mittestandartseid arusaamu ja põhimõtteid, sellest tulenevalt võib ta omakorda olla raskendatud olukorras et midagi luua-teostada. Muidugi võib maag ka oma erilisi teadmisi kavalalt varjata ja seega omada oskuste teostamise vabadust samuti.
|