•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 13
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reptiloide ei saa olemas olla
Ei saanud aru. Keda peaks mis hetk toitma? Ja mis või kes võtab kõik ära?
Icke on kõigest mees, kes meie ajastul reptiloididest rääkimisega tuntuks saanud.
Räägitud on neist aga sajandeid igas iidses kultuuris.
Seega - osa Icke jutust on tõsi, osa puht spekulatsioonid.
Et aru saada, mis ajaloos tõsi võibolla ja mis mitte, tuleks alustada naagade uurimisest
Naagad on Kagu-Aasias hästi tuntud võimsate maokujuliste astraalsete olendite nimetus. Budistlikus müt-s on naagad maotaolised pooljumalad ehk Valguse Isandad.
Hiinas, Tiibetis, Kaug-Idas ja Aasias (sh Uiguuri impeeriumis), peeti neid kõikide teiste rasside juhendajateks.
Meieni säilinud kanoonilistes tekstides jagunevad nad kahte klassi: vees (jõgedes ja meredes) elunevad naagad ja kuival maal elunevad naagad. Nad võivad moonduda ka inimeseks.
Naagad olid need, kes rajasid Aasia suurima impeeriumi – Rama impeeriumi.
Soovitan lugeda Arlichi postitust naagadest või David Hatcher Childressi raamatut „Hiina, Sise-Aasia ja India kadunud linnad.“ Tln. 2007.

Budismis on naagade põhivaenlane ja hävitaja Garuda. Garuda on suur kotkakujuline lind, kes toitub naagadest.
Seejuures mitte silmas pidada lindu ja toitumist vaid meenutada, et meieni säilinud legendides on kasutatud UFO-de puhul vanal ajal ka nimetust Kotkas.
Näiteks ka "Gilgameši" kiilkirjaversioonis on juttu kuningas Etana sõidust "taevalaeva" pardal.
UFO-t nimetatakse seal "kotkaks".
Kelle seljas saabus meile aga üks pooljumalatest, nimelt vägilane Kalevipoeg?
Muuseas, seal kiilkirja versioonis on "kotkale" omistatud ka kõnevõime.
Raamatus on vestlus selle "kotka" ja Etana vahel.
Kui nad olid tõusnud kolmanda penikoorma (ütles kotkas):
"Vaata, sõber, milline on Maa nüüd." Ma vaatasin, aga maad polnud enam näha. Etana ütles: "Mu sõber, ma ei taha enam minna taevasse, laskume alla. Las ma lähen tagasi oma linna."
Laskuti 3 penikoormat, kotkas viiski Etana tagasi Maale.
Vana-Sumeri "penikoorem" võrdub 10,8 km. Tuleb aga tõlgendada penikoormat hulga suurema pikkusmööduna.
Head edasi uurimist!
Vasta
Mul oli kunagi võimalus kohtuda ühe Tiibeti õpetajaga. Tema jutu järgi olid naagad vetevaimud, kel on meie koduse näki kalasaba asemel maosaba ja kes võivad ka kena tütarlapse kujul esineda. Nad on seotud ka teatud kohtadega (võrgustiku punktidega) maal. Kui nendega austavalt ringi käia, siis on nad inimestega sõbralikud. Garuda-lind on tuleelemendi sümbol (üks viiest elemendisümbolist). Kõikide elementide sümbolloomad on kaitsva toimega.

Seega mitte nii kõrgelennuline (ufoloogilises mõttes).
Vasta
(26-05-2012, 12:36 )Müstik Kirjutas: Kelle seljas saabus meile aga üks pooljumalatest, nimelt vägilane Kalevipoeg?
Väike täpsustus: kotka seljas saabus siiski mitte Kalevipoeg, vaid tema isa, vana Kalev ise.
Kalevipoja sünnitas tema ema Linda, kes oli ise tedremunast sündinud.

Vasta
Tänud täpsustamast!Smile
Vasta
(26-05-2012, 14:50 )Marina Kirjutas: Mul oli kunagi võimalus kohtuda ühe Tiibeti õpetajaga. Tema jutu järgi olid naagad vetevaimud, kel on meie koduse näki kalasaba asemel maosaba ja kes võivad ka kena tütarlapse kujul esineda. Nad on seotud ka teatud kohtadega (võrgustiku punktidega) maal. Kui nendega austavalt ringi käia, siis on nad inimestega sõbralikud. Garuda-lind on tuleelemendi sümbol (üks viiest elemendisümbolist). Kõikide elementide sümbolloomad on kaitsva toimega.
See on tõsi, et naagasid peetakse ka vetevaimudeks. Hindudel ja budistidel on naagade kohta erinevatel ajastutel erinevaid legende.
Naagad asunud kahes peamises allmaakeskuses Potalas ja Bhogavatis ja võidelnud võimu pärast maa-aluste kuningriikide Agharti ja Shambhalaga. Teati, et naagad sisenesid oma maa-alustesse kodudesse järvede kaudu.
Hindude ja mõnede budistide uskumuse kohaselt elutseb India, Nepali ja Tiibeti all praegugi naagasid.
http://www.nagasden.com/facts.html

On leitud ka iidses naaga keeles 12 000- 14 000 aastat tagasi savitahvlitele kirjutatud teave. Need olid kirjutatud Lemuuria õpetlaste poolt.
Nende kirjade järgi rajasid just naakalid (naagad) Vana-Mesopotaamia ja Egiptuse tsivilisatsioonid.

Mis Garudasse puutub, siis "Maailma mütoloogia entsüklopeedia" annab sellise definitsiooni:
"Garuda on universumi hoidja Višnu innukas kummardaja ja jumal valiski tema oma sõiduvahendiks. Garuda ilmus alati kohale, kui Višnu teda mõttes kutsus ning koos võitlesid nad deemonite ja deemonlike madude vastu. Garudat kujutatakse kotka pea,-tiibade ja-küünistega olendina.
Garudat on seostatud ka Kotka tähtkujuga (see asub Amburi tähtkuju läheduses). Pali keeles tähendab Garuda - "hea tiivuline".
Igatahes tundub, et hindud ja sumerid on "lendavate laevade", vimanade ja "taevapaatide" kõrval kasutanud kosmosesõidukitest rääkimisel ka võrdlust lindudega.
Vasta
Nad on olemas. David Icke ei ole ainuke, kes nendest räägib ja ta ei olnud ka esimene, kes üldse rääkima nendest hakkas. Tõestusmaterjal ja tunnistajad on igalpool, kes nendega kokku puutunud on. Reptilianid on inimese rassi vihkajad. nad arvavad, et nad olid esimesed siin Universumis ja seega arvavad, et kõik on nende päralt. Nende algne päritolu on Alpha Draconis. Kuigi nende enda ajaloos, nad ei tea kust nad täpselt tulid. Nad olid esimesed, kes suutsid kosmoses reisida. neil on olnud see tehnoloogia juba 4 miljardit aastat umbes. Esimesena puutusid nad kokku inimrassiga Lyras, sealt alates on nad inimesi vihanud. Lyra sõda kestis 600 000 aastat meie galaktikas. Võitjat ei olnud. Mõlemad pooled lihtsalt tüdinesid üksteise tapmisest, kuid see sõda käib edasi tänapäevani erinevate territooriumite pärast. Üks nendest on Maa. Reptilianid tahavad Maad oma valduses hoida, kuid teised inimrassid meie galaktikas tahavad, et meie rass siin planeedil areneks ilma manipulatsioonideta. Seega see on dilemma...
Vasta
(28-05-2012, 10:53 )AgentStarskY Kirjutas: Tõestusmaterjal ja tunnistajad on igalpool, kes nendega kokku puutunud on.

Nagu näha oled teemaga vägagi kursis...
Seega, kas sa ehk annaks mõne(d) vihje(d)
tõestusmaterjalile?

Vasta
(28-05-2012, 14:08 )Päikeseinsener Kirjutas:
(28-05-2012, 10:53 )AgentStarskY Kirjutas: Tõestusmaterjal ja tunnistajad on igalpool, kes nendega kokku puutunud on.

tõestusmaterjalile?

Thomas Castello, Alex Collier, Phil Schneider....
vaata nende isikute materjale

Palju inimesed üle maailma on ka neid kohanud: vahest öösel oma toas, enamik on näinud neid kuskil metsatukkades...
Vasta
(28-05-2012, 14:49 )AgentStarskY Kirjutas:

tõestusmaterjalile?

Palju inimesed üle maailma on ka neid kohanud: vahest öösel oma toas, enamik on näinud neid kuskil metsatukkades...

Teema pealkiri on "Reptiloide ei saa olemas olla",
sina väidad, et saab küll ja ongi - kuna sinu väitel
on olemas tõestusmaterjal. Kuna mina ei usu ega
ka pea isegi võimalikuks, et nad olemas on, küsisin
vihjeid nendele (sinu) väidetavatele materjalidele.
Vastuseks aga vastad mulle - otsi ise.

Ehk sa siiski annaks kasvõi ühe, aga kindla vihje
tõestusmaterjalile, mis tõestaks, et nad on olemas?

(28-05-2012, 14:52 )Minaelan Kirjutas: Kulla Päikeseinsener, kas sa juba väsinud ei ole sellest lausest : "andke tõendusmaterjale" Smile.

Olen küll, aga lootus sureb viimasena.

(28-05-2012, 14:52 )Minaelan Kirjutas: Sa ju tegelikult ise usud kõike seda müstikat päris suurel hulgal, muidu sa nii huvitatud asjast poleks. Ja kindlasti oled ka paljut kogenud.

Sul on pooleldi õigus. Usun müstikat, aga mitte kõike.
Jah, olen kogenud asju, millele mul puudub seletus.

(28-05-2012, 14:52 )Minaelan Kirjutas: Vana tõde on ju, et kõik, mis inimmõistus suudab välja mõelda, kirja panna, pildile maalida, eksisteerib ka tegelikkuses kas siin või sealpool inimese silmapiiri (mõistmisvõimet), kas minevikus või tulevikus, meie dimensioonides või mujal.

Kui sa selle lausega kohtus esineks, huvitav mis küll kohtunik arvaks?
Vasta
Sõltumata rohketest tõestusmaterjalidest, mis ei anna v õ i m a l u s t k i kahtlustele reptiloidide olemasolust -
ei suuda kogu püsisoojane inimkond, neid kuidagi kapist välja tirida/meelitada. Absoluutselt tabamatu liik!
Reptiloididel pole ju midagi karta - nad on selgelt ning vaieldamatult toitumispüramiidi tipus. Sellist positsiooni
hallates, pole siin maamunal reeglina kombeks seda üleliia häbeneda.
Vasta

tõestusmaterjalile?

Päikeseinseneril on õigus, võiksid anda konreetse lingi vms.
Selle koha pealt on Müstikul väga head postitused, tal on alati mingi link või raamat, millega enda juttu kinnitab. Võtke palun eeskuju.
Ja nüüd üks teemaväline küsimus: kuidas te postitada nii, et tuleb tsitaat, siis oma teksti ja jälle tsitaat ning jälle oma tekti ning tsitaat? Ehk siis, kuidas teha mitu erinevat tsitaati järjest?
Vasta
(28-05-2012, 17:52 )Deadmaus Kirjutas:

tõestusmaterjalile?

Päikeseinseneril on õigus, võiksid anda konreetse lingi vms.
Selle koha pealt on Müstikul väga head postitused, tal on alati mingi link või raamat, millega enda juttu kinnitab. Võtke palun eeskuju.
Ja nüüd üks teemaväline küsimus: kuidas te postitada nii, et tuleb tsitaat, siis oma teksti ja jälle tsitaat ning jälle oma tekti ning tsitaat? Ehk siis, kuidas teha mitu erinevat tsitaati järjest?

Thomas Castello ja Alex Collier räägib lähemalt nendest, kuid siin on tavalised tunnistajad:

http://www.youtube.com/watch?v=ZHCiaVAunHA

http://www.youtube.com/watch?v=q8V8gA9Qh10

Vasta
(28-05-2012, 19:03 )AgentStarskY Kirjutas: Thomas Castello ja Alex Collier räägib lähemalt nendest, kuid siin on tavalised tunnistajad:

Mida tähendab tavalised tunnistajad ja millised
on ebatavalised tunnistajad?

(28-05-2012, 19:03 )AgentStarskY Kirjutas: http://www.youtube.com/watch?v=ZHCiaVAunHA
http://www.youtube.com/watch?v=q8V8gA9Qh10

Ja see ongi sinu tõestusmaterjal?

(28-05-2012, 15:31 )Päikeseinsener Kirjutas:
(28-05-2012, 14:52 )Minaelan Kirjutas: Kulla Päikeseinsener, kas sa juba väsinud ei ole sellest lausest : "andke tõendusmaterjale" Smile.

Olen küll, aga lootus sureb viimasena.

Sõnastan ümber - olen küll ja ega enam ei viitsigi.
Vasta
Tsitaat:Ja see ongi sinu tõestusmaterjal?
Hea ju, et anti linke. Mis asi on tõestusmaterjal? See, mis lõplikult teaduslikult ja vankumatult ära seletab? Või tahad korraga infot, mis agenti seisukohta ära seletab.
Ma nüüd küll neid videosid päris läbi ei vaadanud, aga kui need on täielik pullikaka ja see pole siinsete kasutajate jaoks päris iseenesest mõistetav, siis langeb sulle roll seda tõestada/argumenteerida.
Vasta
(28-05-2012, 21:23 )Thorondor Kirjutas:
Hea ju, et anti linke.

Pole minu väide, seega mina seda tõestama ei pea.
Lisatud kaks linki, seal tõestust kahjuks või õnneks
aga ei ole.

(28-05-2012, 21:23 )Thorondor Kirjutas: Ma nüüd küll neid videosid päris läbi ei vaadanud, aga kui need on täielik pullikaka ja see pole siinsete kasutajate jaoks päris iseenesest mõistetav, siis langeb sulle roll seda tõestada/argumenteerida.

Minu pärast olgu need videod pullikaka või kukepulk,
aga mitte mingisugust tõestust need ei sisalda, mida
siin suure häälega lubati.
Vasta
(28-05-2012, 21:51 )Päikeseinsener Kirjutas:
(28-05-2012, 21:23 )Thorondor Kirjutas:
Hea ju, et anti linke.

Pole minu väide, seega mina seda tõestama ei pea.
Lisatud kaks linki, seal tõestust kahjuks või õnneks
aga ei ole.

(28-05-2012, 21:23 )Thorondor Kirjutas: Ma nüüd küll neid videosid päris läbi ei vaadanud, aga kui need on täielik pullikaka ja see pole siinsete kasutajate jaoks päris iseenesest mõistetav, siis langeb sulle roll seda tõestada/argumenteerida.

Minu pärast olgu need videod pullikaka või kukepulk,
aga mitte mingisugust tõestust need ei sisalda, mida
siin suure häälega lubati.

Okei kulla inimesed, vahet pole, kes seda usub või ei. Reaalsus ei muutu. Te teate ise ka ju, et on piisavalt palju tõestust et Reptilianid eksisteerivad. Tuhanded inimesed üle terve planeedi räägivad nendest ja kõik tuleb erinevatest allikatest? Või tahate väita, et kokku mäng? Haha lmao! Mis kasu nad sellest saaksid? Tahavad olla naeruvääristatud? lmao!

Päikeseinsener! tavalised tunnistajad on tava inimesed, kes on näinud! Kõrgema leveli tunnistajad on need, kes on nendega kokku puutunud füüsiliselt või siis kokku puutunud mõne teise heatahtliku maavälise rassiga, kes seda infot annab ja tal on seetõttu seda millegagi võrrelda! Ja EI, see ei ole mu KOGU tõestusmaterjal! Ma andsin sulle nimekirja isikuid...uurida oskad?!

Vähemalt ma panin info lauale..või õigemini info ON juba ammu igalpool laual! Teie töö on lihtsalt otsustada, kas võtate selle või ei! Ja kui ei võta, siis keda kotib? Teie ju kaotate sellest, kuna aega hakkab otsa saama. GET INFORMED UNTILL IT'S TOO LATE!!!

Ma arvan, et enam inimesi siin ikka teavad, millises olukorras me siin planeedil hetkel oleme!?

Väike vihje: Reaalsus sellest ei muutu, kui te ütlete sellele infole EI!!!

wink

Vasta
Võib ka lihtsalt öelda, et video on lahja. Agent andis lihtsalt videod tunnistajatest, ega lubanud suure häälega midagi. Nii suure häälega pole vaja pahandada.

Kui ise tunnistajatega räägiksid, siis võibolla usuksid isegi.

Kõik osapooled siin võiks kasutada tõestuse ja tõestamise asemel nt sõna argument. Poolt argument ja vastu argument. Tõestamine on nii lõplik termin, et varem või hiljem jõuame selleni, et midagi pole võimalik tõestada, alati jääb muu variant või oht, lükatakse ümber. See on kokkuleppeline.

Ingliskeelse wiki järgi mõiste scientific evidence (teaduslik tõend) toetab teooriat või räägib vastu. Ehk ei midagi lõplikku.
Vasta
(28-05-2012, 22:12 )Thorondor Kirjutas: Nii suure häälega pole vaja pahandada.

Ei ma pahanda midagi, lootsin lihtsalt tõepärast argumenti saada,
aga järjekordne pettumusSad

(28-05-2012, 22:12 )Thorondor Kirjutas: Kui ise tunnistajatega räägiksid, siis võibolla usuksid isegi.

Jah, isegi võimalik. Oleneb muidugi tunnistajast ja tema suust välja tulevast jutust.

(28-05-2012, 22:12 )Thorondor Kirjutas: Kõik osapooled siin võiks kasutada tõestuse ja tõestamise asemel nt sõna argument. Poolt argument ja vastu argument. Tõestamine on nii lõplik termin, et varem või hiljem jõuame selleni, et midagi pole võimalik tõestada, alati jääb muu variant või oht, lükatakse ümber. See on kokkuleppeline.

Täiesti viisakas idee. Ainult et siis võiks Dänikeni tsiteerijad ka öelda,
et see on väide, mitte sulatõsi.
Eks sa tõesta usklikule, et "habet" taevas pole olemaswink
Vasta
Kas tõesti, on veel mõtet otsida tõestust ja vaielda selle üle? Tundub, et vist on. Kuhu see meid viib ja juhib? Kas sinna kuhu me soovime jõuda, või sinna kuhu meid suunatakse? Seda, kuhu meid suunatakse, ei ole võimalik meil oma teadvuse ja keele piiratuse tõttu lihtne mõista. See annab suunajatele ja manipuleerijatele lõputu võimaluse nö. kummi venitada. Niikaua kuni me ei suuda edastada mõtet, kestab vaidlus ja mitmetimõistmine. Faktid on alati huvitavad ja harivad kui nad on tõesed. Nüüd on Teil tõenäoliselt juba kopp ees ja tahaks öelda, et mis inni sa ajad, teema oli ju "reptiloide ei saa olemas olla". Mina ei tea, kas on või ei ole, sest õpitu ja ühiskonnas aksepteeritu sunnib seda täielikult eitama. Sisetunne, aga räägib vastupidist. Kokku saabki, ma ei tea. Sellekohane info mida me neelame on esialgu lihtsalt väga põnev. Aga siin peitub minu arvates oht, sinna võib kinni jääda, sest vastust sulle kohe kindlasti ei anta. Kui nüüd võtta aluseks materjalid, mis on nende kohta kogutud, siis on meil tegemist vastasega kellest me praeguses arengufaasis ja praeguste võimetega kohe kindlasti jagu ei saa. Mida siis teha? Kõiksugu kanalduste ja kontaktide sõnum on seevastu alati väga ühtne. A'la "Armastus päästab maailma". Seda võiks kuulda võtta küll, sest kas reptid on või ei ole... Meie oleme.
Vasta
Kui need reptiloidid tõega nii võimsad on ja me niiväga nende käpa (või misiganes neil selle asemel on)all oleme, kas nad tõesti laseksid hulgal inimestel avaldada teavet nende välimuse jms kohta, ja lasta inimestel kuulutada:" Oi, olge valmis, reptiloidid tulvad teiega... igasugu... musti tegusid tegema!"??
Mul ei ole mingit tõestust eelkirjutatu kasuks, lihtsalt avaldan arvamust.
Vasta
(29-05-2012, 15:50 )Deadmaus Kirjutas: Kui need reptiloidid tõega nii võimsad on ja me niiväga nende käpa (või misiganes neil selle asemel on)all oleme, kas nad tõesti laseksid hulgal inimestel avaldada teavet nende välimuse jms kohta, ja lasta inimestel kuulutada:" Oi, olge valmis, reptiloidid tulvad teiega... igasugu... musti tegusid tegema!"??
Mul ei ole mingit tõestust eelkirjutatu kasuks, lihtsalt avaldan arvamust.

Esiteks, sa pead mõistma seda, et nad ei ole massiga siin. Nad ei ole ise isiklikult terve massiga siia jõudnud, aga kui nad jõuavad siis "we are screwed!". Teiseks nemad ise ei pea meid käpa all hoidma, nende kontrolli all on palju teisi planeete ja rasse, kes seda nende eest teevad, nagu näiteks Greyd. Kolmandaks, miks nad peaksid meid lihtsalt hävitama? Me oleme nendele ju üks peamisi toiduallikaid. Selle asemel lasevad nad meil üksteist ise hävitada. Vaata, mis me siin planeedil praegu teeme? Me hävitame üksteist läbi sõdade, kuritegevuse, ebatervisliku elustiiliga...Selle asemel, et nad seda ise meiega teeksid, lasevad nad meil endil seda teha, ja meie saame karmat, mitte nemad. See on nagu kahe korde lõks. See on umbes selline alluvuse ahel: Reptilianid-->Orion-->Greyd-->Illuminati(Salajane maailma valitsus), seega keegi ei pea meid käpa all hoidma, vaid me hoiame ise endid nende käpa all. Me allume päevast-päeva nende välja mõeldud süsteemi järgi, ja enamik inimkonnast ei ole sellest üldsegist teadlikud. See süsteem on hävitav ja meid laastav...Aga see süsteem ei kontrolli igat info leket. Meid on lihtsalt nii palju, et kuskilt info hakkab lihtsalt levima. Keegi lihtsalt kuskil taipab, et midagi on valesti või keegi kuskil nägi midagi jne.. Info leket ei ole võimalik täiuslikult kontrolli all hoida. Lisaks piirab Maad üle 170 heatahtliku tulnuk-rassi, kes siia infot saadavad, nii et...see on paratamatus.

Vasta
Kust sa võtad seda kõike?
Selles mõttes et kõik internetilingid, mida ma olen lugenud on lihtsalt sellest, et kurjad+pahad reptiloidid tulevad meid tarbima...
Palun anna mulle mõni tekstilink, kus on täpsemalt kirjas. Videoid mu arvuti ei kannata, ta kipub hanguma või nii... Bleh
Vasta
(29-05-2012, 16:55 )Deadmaus Kirjutas: Kust sa võtad seda kõike?
Selles mõttes et kõik internetilingid, mida ma olen lugenud on lihtsalt sellest, et kurjad+pahad reptiloidid tulevad meid tarbima...
Palun anna mulle mõni tekstilink, kus on täpsemalt kirjas. Videoid mu arvuti ei kannata, ta kipub hanguma või nii... Bleh

Nad tulevadki meid tarbiba ka...söögiks, orjaks, eksperimendiks..mida iganes.

Mina soovitaksin sulle Alex Collierit. Ma tõlkisin ta 1994. aasta intervjuu ära eesti keelde:
http://www.youtube.com/watch?v=lagf6akBciw

Ja kuna sa ütlesid, et videoid su arvuti eriti ei kannata, siis Alex Collieri raamatu sa siit:
http://www.whale.to/b/collier.pdf

See on PDF formaadis, Adobe Readerit on vaja.

Vasta
(29-05-2012, 17:33 )AgentStarskY Kirjutas: Mina soovitaksin sulle Alex Collierit.

Kuna sul on hea inglise keel, siis ehk loed läbi ja kommenteerid.

That response makes it crystal clear that there is absolutely no evidence whatsoever, existing anywhere, to support any of their claims. None. Not one photo or film. Not a single, solitary witness. Not a piece of credible information. Not anything... just a self-serving, embarrassing cop-out from the perpetrator of this nearly 20-year fraud, Ralph Amagran, aka "Alex Collier".
Vasta
(29-05-2012, 17:55 )Päikeseinsener Kirjutas:
(29-05-2012, 17:33 )AgentStarskY Kirjutas: Mina soovitaksin sulle Alex Collierit.

Kuna sul on hea inglise keel, siis ehk loed läbi ja kommenteerid.

That response makes it crystal clear that there is absolutely no evidence whatsoever, existing anywhere, to support any of their claims. None. Not one photo or film. Not a single, solitary witness. Not a piece of credible information. Not anything... just a self-serving, embarrassing cop-out from the perpetrator of this nearly 20-year fraud, Ralph Amagran, aka "Alex Collier".

There is a lot of amount of evidence to back up his claims. So stfu and do some serious research before posting this bull...

Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 13
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mis see olla võib? BIBI 12 7,922 18-07-2012, 09:22
Viimane postitus: zzz34
  Kas Ufod kui rohelised mehikesed on olemas? Tutanhamon 78 36,162 07-12-2009, 09:21
Viimane postitus: T11ger

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne