• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 13
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reptiloide ei saa olemas olla
ega sa pole kunagi mõelnud, et see icke võib vabalt ...justkui...veidi uhhuu olla? paljud sellelaadsed teemad on intrigeerivad ja kindlasti võib soovi korral ka iga (eriti ajaloolise) vandenõuteooria kohta hulgaliselt tõendusmaterjali leida, kui viitsida tuhnida arheoloogilistes leidudes ning neid omatahtsi subjektiivselt ja valikuliselt kõrvutada.

paraku aga olen ma peale icke loomingu läbilugemist täiesti veendunud, et tüüp on hulluks läinud.

kui mõned esimesed raamatud veel kuidagi huvitava alternatiivteooria (missiis, et ulmelise) kandjatena mõjusid, siis viimase teosega (pealkirja ei mäleta) tundus küll, et mees on saavutanud uhhuunduse ülima taseme.

ütleme siis niimoodi lihtsustatult, et onu nägi matrixi filmi ja läks järk-järgult hulluks. kui alul tõi raamatutes matrixit vaid mingiks teoreetiliseks võrdlusmomendiks näitlikustamise eesmärgil, siis viimases raamatus teatab igal leheküljel korda kaks-kolm, et asjad ongi nii nagu neo ja morpheus ütlesid ja tegid ning me elamegi virtuaalses maailmas ja kõik millest matrix pajatas, on suur tõde jnejne.

ausalt öeldes polnud enam isegi mitte naljakas :-(
Vasta
Reptiloididest rääkis Icke juba ammu enne Matrixi filmi
Vasta
Repitloidi teema pole põhimõtteliselt Icke-ga ju seotud? Ta lihtsalt kogub kokku ja vahendab mingit infot. Ickega mitte seotud allikaid reptiloidide kohta on päris palju. Ise küsimus on selles, et erinevad allikad räägivad natuke erinevat juttu.

Ühes teises teemas oli siin hea link reptiloidide kohta: http://www.sabon.org/reptiloid/index3.html.

Intervjuu reptiloidiga Bleh

Muudetud: 7-11-07 kell 23:25:18 Wilbach
Vasta
Asi kõigub esitlusviisi ja adekvaatsuse vahel. On ennemgi nii olnud, et revolutsioonilisi mõtteid on lolluseks peetud. Mulle ka ei lähe kõik Icki asjad "peale" kuid pean tunnistama, et teatud loogilisus asjas on. Seega olen hoidunud liigsest kriikast SISU üle ning olen vaid avaldanud arvamust, et kas see kuidas ta asja avaldas oli just kõige õigem viis.

Aga arvan, et aeg annab arutust ...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: excubitoris
Aga arvan, et aeg annab arutust ...
Eks üldiselt ikka ... ja seetõttu on vahest kasulik tagasi mõelda ka nende probleemide peale, mille kohta juba andnud on. Teisalt võib selle "arutuse" ootamine mõnikord päris kaua aega võtta. Jäädes nüüd kitsalt teaduse piiridesse, kus mõisted "probleem" ja "lahendus" mõneti määratletumad: on näiteid küsimustest, mille lahendamine sajandeid võtnud. Jutt seejuures vägagi konkreetsetest ja näiliselt lihtsatest ülesannetest matemaatikas. Aga ka reaalsusega otsesemalt tegelevas füüsikas on mõned "hambavalu probleemid" juba päris kaua üleval - nt see puuduv mass Universumis juba enam kui 30 aastat.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Wilbach
Reptiloididest rääkis Icke juba ammu enne Matrixi filmi

rääkis küll jah aga selles pole mu posti point.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Ärtu
Sellepärast otsustasingi teadjamate seltsiliste käes aru pärida.. Tüüp tundus jah kuidagi vastikult palju ja liiga tõeselt matkivat seda Neo värki..Hilisemaid raamatuid pole väga tsekkinud, kuna see teoski on ni rämedalt paksult infot täis riivutud et annab seda materjali endale sisse helpida.. tolles raamatus käsitles ta muidugi paljusi erinavaid teemasid nagu religioon jne.. Päris julka ta ka sinna lehtede peale laiali vist ei määrinud..Kõik need koopamaalingud ja arheoloogilised leiud on küll olemas, aag kuidas neid õieti tõlgendada, see on ise küss..tema tegi seda nõnnati.. Ja kui uskuda 100% iga tema avalikustatud vaimuvilja, siis oleks üsna loogiline et krutid ära kuna see praeguse reaalsusega sugusummagi ei taha kokku minna..Aga reptiloidid ei ole ju icke kujtuteldavad sõbrakesed, nendest ajaloos ju ennegi juttu olnud..ja kui Icke saabki endale pikkade varrukatega valge särgi, mis talle selja taha kokku sõlmitakse, räägitakse nendest reptiilidest ikka edasi ma kardan..aga kus on siis tõde? hullusärgis või otse meie kõrval tänavas?

mis puutub igasugu leidudesse, siis minu poolest ei ole kuskilt leitud veider koopamaaling või kummalise eluka kuju mingiks tõendiks, et kunagi sellised tegelinskid ka tegelikult maa peal ringi lippasid. kui asjale sedasi läheneda, võiks paari tuhande aasta pärast väita, et 20-21 sajandil kubises terve maailm zombidest, vampiiridest, hulkidest, ämblikmeestest ja teistest üleloomulikest olenditest. ja katsu sa vastu vaielda - arheoloogilised leiud räägivad iseenese eest. miks ei taheta kuidagi mõista, et ka tuhandeid aastaid tagasi elanud inimestel võis olla fantaasia, mille toel võisid sündida muinasjutulised olendid???
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
on olemas reptiilid. Reptiloidid on need, kes eksisteerivad ka inimkujul.

njah, ma soovitaks pigem leppida kujundliku küljega.. et on lihtsalt inimtüüp, mida võib tinglikult nimetada reptiloidiks. nagu on ka flegmaatikud, koleerikud, sangviinikud jt. keegi ei püüa ju väita, et koleerik on mingi teisest dimensioonist pärit elukas, kes inimkuju võtab....
Vasta
Reptiloidid on tulnud jutuks juba 1700 aastatel kui mõned ärksamad teadlased kogusid materjale inimese kujulistest ja tarkadest "maduinimestest". Kui veel täpsemalt kirjutada siis reptiloididest kirjutasid juba vanad sumerid oma kiilkirja tahvlitest. Reptiloidide eeskujuks on madu Piiblist kes keelitas Eevat maitsma üht teatud puuvilja. Seega Jason kui lahmid, et Icke vaatas filmi Matrix ja siis kukkus kirjutama on pehmelt öeldes möla.

pehmelt öeldes möla on täis kogu ajalugu ja kirjandus. nagu ma hetk tagasi kirjutasin, võib mõni sinusugune paarituhande aasta pärast mölaks tituleerida iga jutu, mis väidab, et 20.saj zombijutud on vaid rahvamütoloogia.

Tsitaat:Algselt postitas: excubitorisIcke "istus" teemas juba siis kui Lollidemetsas ei osatudki veel selliseid spets-efekte teha kui seal filmis näha. Kui juba jutt servast Matrixi filmile läks siis juba 1800 kuskil üks füüsik (kes hetkel tõesti ei mäleta nime sest lugesin sellest rohkem kui 15a tagasi) rääkis analoogilisest võimalusest ning üldse virtuaalsest reaalsusest. Kui täpsemalt ajalugu vaadata siis leidub sealt teisgi huvitavaid jutte mis käsitlevad seda teemat ehk siis virtuaalset maailma (inimene näeb ja elab sellises maailmas mille ta lõi oma mõtte energia kaasabil) ja ka meie mõistes roomajatest arenenud mõistusega humanoide.

ma ei usu, et matrixi olemus või hulluksminemine on erilises sõltuvuses selle eriefektidest. pigem ikka nagu asja sisu ja mõte.

mis aga puutub virtuaalreaalsustesse, siis mida see tõestab, kui mitusada aastat tagasi keegi sellisest võimalusest teoreetiliselt seletas? kogu maa ja ilm on täis igasugu alternatiivteooriaid ja hüpoteese. ning hoolimata sellest, et need on enamasti vaid teadlaste või teadlasesarnaste inimeste põnevusjutud ja meelelahutus, leidub ikkagi tuhandeid teadusekaugeid isikuid, kes pigem usuvad kõike, mis pole loogiline...mitte mingil juhul aga ei usu seda, mida näha ja katsuda saab. eks ma saan ju aru kah - kuidagi tuleb oma muidu nii igav elu põnevamaks teha...

Tsitaat:Algselt postitas: excubitorisMinu jaoks huvitavaim moment antud küsimuses oli kui USAs ühel kohtumis õhtul küsiti autor Zitchini käest, et mitmetes tõlgetes ja ka hilsemates tekstides mis räägivad Sumerist oli ja on juttu madu inimestest ning tarkdest ussidest ja ka on teada, et mitmed tolleaegsed rahvad kummadasid madu kui tarkuse sümbolit siis miks sellest oma raamatutes tema ka ei kirjuta - vastuses oli umbes selline (mälust tõlge) - "mulle öeldi, et sellest tuleb vaikida" - "I was told NOT to write about that subject" ....

ja see ongi tõend? ega sul pole ilmselt kunagi tulnud pähe mõte, et ka selletaolise kirjanduse autorid peavad kuidagi oma toodangut müüma ja reklaamima? ja mis oleks parim reklaam kui see, et väita kuskil vähem või rohkem ridade vahel, et "mul keelati mõnest asjast kirjutada, mind on nende raamatute pärast tappa ähvardatud, mind jälitavad mehed mustas ja kuniganna ise lubas mu verd juua, kui ma vait ei jää"

irwe...paistab, et töötab.
Vasta
Silmakirjalikkus ruulib. Ka satanistide puhul.
Vasta
Ja jaa - ja Jason on meil teadja mees kes teab TÄPSELT kes ajab möla kes mitte, sina oled meie noor jumal kes ütleb mis on maailmas õieti ja mis mitte - äkki valgustaksid meid veel. Siis teaksime keda uskuda keda mitte - nii tore oleks elada sinu mõõtmatu tarkuse soojuses ...

Ma olen alati ütelnud, et see reptiloidide lugu ja KÕIK muud lood mida meile räägitakse nii Jumalast kui Saatanast VÕIVAD olla reaalsuse peegeldsued ja võivad ka MITTE olla ...

Kuid ma MITTE kunagi ei pane ennast positsiooni, et hakkan väitma, et see või teine autor või teadlane ajal lollusi suust välja kuna mul ja enamusel inimestel puudub lihtsalt kas arusaamine neist asjadest või võimalus ise üle kontrollida füüsiliselt nende nähtuste või esemete/isikute seost reaalsusega. Alati jääb võimalus, et panen (või paneme) täiega puuse.

Soovitan ka sul Jason mitte loopida sõnadega, et ainult sina tead mis on õige ja mis mitte ...
Vasta
Ja jaa - ja Jason on meil teadja mees kes teab TÄPSELT kes ajab möla kes mitte, sina oled meie noor jumal kes ütleb mis on maailmas õieti ja mis mitte - äkki valgustaksid meid veel. Siis teaksime keda uskuda keda mitte - nii tore oleks elada sinu mõõtmatu tarkuse soojuses ...

Ma olen alati ütelnud, et see reptiloidide lugu ja KÕIK muud lood mida meile räägitakse nii Jumalast kui Saatanast VÕIVAD olla reaalsuse peegeldsued ja võivad ka MITTE olla ...

Kuid ma MITTE kunagi ei pane ennast positsiooni, et hakkan väitma, et see või teine autor või teadlane ajal lollusi suust välja kuna mul ja enamusel inimestel puudub lihtsalt kas arusaamine neist asjadest või võimalus ise üle kontrollida füüsiliselt nende nähtuste või esemete/isikute seost reaalsusega. Alati jääb võimalus, et panen (või paneme) täiega puuse.

Soovitan ka sul Jason mitte loopida sõnadega, et ainult sina tead mis on õige ja mis mitte ...

kui nüüd meenutada, siis teadsid just sina eriti täpselt, kes möla ajab, eksole. võid ülaltpoolt lugeda ;-)

Tsitaat:Kuid ma MITTE kunagi ei pane ennast positsiooni, et hakkan väitma, et see või teine autor või teadlane ajal lollusi suust välja

küll aga väitsid seda minu kohta :-)

aga üldiselt on su jutt ja eriti see viimane postitus lihtsalt öeldes labasuse tipp.

muud polegi sulle öelda...

Muudetud: 8-11-07 kell 13:03:30 Jason
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Celtic
Silmakirjalikkus ruulib. Ka satanistide puhul.

ootan viiteid silmakirjalikkusele.
Vasta
Terve sinu tegevus Para-webis versus sinu tegevus satanistide ringis.

Käegakatsutavad tõendid my ass
Vasta
saaks siiski ehk tiba konkreetsemalt Smile

njah, peale pisikest privaatvestlust olen sunnitud siia lisama omapoolse tsitaadi tundmatu klassiku suust:

ma ei ole nõus su arvamusega aga ma olen valmis surema su õiguse eest seda arvamust avaldada

Muudetud: 8-11-07 kell 13:18:41 Jason
Vasta
Üldiselt võiks reptiloididest rääkida ju. Jason sa oled juba ammu tõestanud, et sa jääd truuks oma maailmavaatele, mingi kellegi hulluks minemine või tõendite rohkus ei mängi siin mingit rolli. Asi on sinus, mitte nendes asjades mis võib-olla on olemas ja võib-olla ei ole. See on juba vana nali, et inimestele meeldivad vandenõuteooriad ja sellepärast usuvad, et intrigeerib. Pigem on asi, et inimestele meeldib eitada seda, mis ei klapi nende maailmapildiga.
Ega kui silma kinni pigistad, siis võib igaüks öelda, et ah nad läksid hulluks ja tõendeid ei ole ja see ei tõesta jne. Ma ei usu, et sa neisse teemadesse viitsiksid süvenedagi, sa mõtled juba kohe alguses, et ah möla. Ja lõpuks jõuame siin demagoogiani, et "ise oled loll". Para-web ei ole selleks õige koht. Ole siis konstruktiivne ja viadle vastu, et näe selle ja selle pärast Icke seal punktis ilmselt eksib, mitte et eee ilmselge ju et hull. Ma ei saa sellest hästi aru, et siin on veel sajast muust sama ulmelisest asjast räägitud, aga miskipärast jääb sulle Icke ette.

Ps. Laused algavad suure algustähega.
Teinekord võiksid proovida vältida järjestikuseid postitusi.

Muudetud: 8-11-07 kell 15:02:36 Thorondor
Vasta
aga jason räägi siis meile miks üks riigipea peaks avalikult kasutama satakate sümboleid.
http://www.youtube.com/watch?v=mQmjdRjh6Us

sellest ma saan aru kui mõni pubekas nii teeks aga täiskasvanud rahvajuhist mitte

ja üldse tuleb varsti välja välja et jason on fsb, cia või tont teab kelle veel, spioon Eestis...wink
Vasta
Videost on välja jäänud meie tore Toomas Hendrik kes analoogse käesestiga "esines" Toompea lossi ees koos valitsusega pildil olles. Mul see pilt isegi kuskil kettal alles - kui leian panen ka netti.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Jason
...miks ei taheta kuidagi mõista, et ka tuhandeid aastaid tagasi elanud inimestel võis olla fantaasia, mille toel võisid sündida muinasjutulised olendid???

erm, njah: http://www.daniken.com/e/pictures.shtml küllaltki äga fantaasia siis. kas mõni objekt või joonistus kuidagi ei meenuta miskit?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
satakate sümboleid.
Corna
Tjah ... palju sa viie näpu abil neid erinevaid vigureid ikka teed (lisa võib otsida siit) ... aga öelda oleks ju niiiiiiii palju. Ja kus nüüd kõik kambas Jasoni kallal! Mu usun, et temagi ostaks. Aga ainult väärt kraami.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
aga jason räägi siis meile miks üks riigipea peaks avalikult kasutama satakate sümboleid.
http://www.youtube.com/watch?v=mQmjdRjh6Us

sellest ma saan aru kui mõni pubekas nii teeks aga täiskasvanud rahvajuhist mitte

ja üldse tuleb varsti välja välja et jason on fsb, cia või tont teab kelle veel, spioon Eestis...wink

alustaks pigem sellest, kes selle "satakate sümboliks" kuulutanud on? kust selline väide üldse võetud on? see, kui ka mõni satanist seda kasutab, tähendab automaatselt, et tegu on satanistliku märgiga? aga kui mõni satanist mistahes põhjusel riputaks kaela teutooni risti, tähendaks see, et teutooni rist on satanistlik sümbol? või kas see, et usa pollarite täht on kuueharuline, tähendab, et nad on juudid? või äkki hoopis seda, et juudid on pollarid?

aga kui satanist ajab püsti nimetissõrme ja keskmise sõrme (V - victory), siis teeks see tuntud victory-märgi kohe satanistlikuks?

oled sa teadlik, et paljudel sajanditevanustel ikoonidel ja muudel pühapiltidelgi on pühakuid seda "devils horns" märki näitamas kujutatud. tähendab, et nad on tegelikult satanistid?

ja mis seos on sellel märgil üldse kõnealuse teemaga? kogu see reptiloidindus kannab endas mõtet, et inimindiviid tuleb allutada mingile üleüldisele süsteemile. satanism seevastu kannab absoluutselt vastupidist ideed, mille kohaselt iga indiviid peab olema kõikvõimalikest süsteemidest ja programm-mõtlemistest maksimaalselt vaba, et indiviid peab oskama läbi näha skeeme, mille abil inimesi orjastada püütakse jnejne. vabanda aga see ei sobitu kohe kuidagi sellesse sisalikuteemasse.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Kazluk
...miks ei taheta kuidagi mõista, et ka tuhandeid aastaid tagasi elanud inimestel võis olla fantaasia, mille toel võisid sündida muinasjutulised olendid???

erm, njah: http://www.daniken.com/e/pictures.shtml küllaltki äga fantaasia siis. kas mõni objekt või joonistus kuidagi ei meenuta miskit?

suur hunnik igasugu pilte. tunnistan ausalt, et ei kavatse hakata igatüht üksipulgi läbi uurima. kui tahad mingit pointi tõestada, siis tõesta, mitte ära raiska aega segaste vihjete tegemisele.
Vasta
suur hunnik igasugu pilte. tunnistan ausalt, et ei kavatse hakata igatüht üksipulgi läbi uurima. kui tahad mingit pointi tõestada, siis tõesta, mitte ära raiska aega segaste vihjete tegemisele.

millest excubitoris sulle ennem rääkis...

ja see et pühakud läbi aegade on seda 'cornat' teind, mida see siis tähendada võiks? millest icke räägib? vereliinid... see kui mõni paavst seda näitab, klapib icke teooriaga. olgu selle corna tähendusega kuidas on, point on selles et riigi peab seda näitavad ja mingi kamm sellel on.
Vasta
sorry aga sedamoodi ei käi millegi tõestamine ega materjalidele viitamine. kust pean ma mäletama, mida keegi kunagi rääkinud on, kust pean ma leidma mistahes vihjeid millelegi. kui on v iidata, siis viita ja viita otse ning selgitustega. soovitavalt ka põhjendustega.

muus osas aga...no kas pole lihtne ja mugav väita, et küllap siis kõike need pühakud on olnud...kestahes---reptiloidid või vabamüürlased või illuminaadid või president bushi esivanemad... ma võin iga kell - kasvõi nüüdsama väita, et icke is eon vabamüürlane, illuminaatide shoti loozhi 33 astme preester ning vereliinilt nii merovingide kui rotchildide järglane kõige puhtamas astmes. kust ma seda võtan? aga buckinghami palee kopranahast mütsiga valvur david beckham ise tunnistas mulle, et nägi, kuidas david icke koos kuningannaga ja kuninganna emaga vastsündinud imikute verd imes ning seejuures sisaliku kuju võttis.

jah, see võib tunduda küll uskmatu kuid see on tõesti tõsi!
Vasta
no ickel on muud laadi 'tõendeid' ka

ja üldse kui nii võtta siis ei saagi enam midagi uskuda. võinoh usu seda mis on loogilisem. pigem tuleks otsida seda mis teeb inimesele mõne teooria loogilisemaks, mõne mitte. kõik elame põhimõtteliselt samas ühiskonnas... ühesõnaga jõuame otsaga jälle paranormaalsusesse.
Vasta

• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 13
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mis see olla võib? BIBI 12 6,859 18-07-2012, 09:22
Viimane postitus: zzz34
  Kas Ufod kui rohelised mehikesed on olemas? Tutanhamon 78 30,894 07-12-2009, 09:21
Viimane postitus: T11ger

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne

Expand chat