Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(29-12-2014, 15:11 )Eithea Kirjutas: Ja alljärgneva valguses mõelda jällegi eelnevale, ühesõnaga mõtteharjutusi.
Мировой БесПРЕДЕЛ - "Боинг 777 "MH 17" был НАБИТ ТРУПАМИ еще до взлета",2014, Enne mõtteharjutusi on hea omada infot ja teadmisi selle kohta mis juhtub inimesega selliselt kõrguselt allakukkumisel (tuleb arvestada ka sellega, et lennuk ei kukkunud tervelt alla, st ei läinud katki vastu maad kukkudes). Kas sina kogusid selle info endale kokku ja saad jagada või teed mõtteharjutusi fantaasiavaldkonnas, st ilma infot omamata?
Postitused: 897
Teemad: 0
Liitus: Jun 2010
29-12-2014, 17:33
(Seda postitust muudeti viimati: 29-12-2014, 17:34 ja muutjaks oli Lemet.)
Eithea, ma kordan spetsomm sinule-välja arvatud need, mis on erilise tähelepanu all ja varakult teada. Kas riigipeade lennukid ning nende baseerumiskohad võivad erilise tähelepanu all olla ja nende lennud varakult teada-kindlasti. Kas Putini lennuk on satelliitide pidevas jälgimisalas? Kindladti. Mis muidugi ei sega vandenõuteoreetikuid millegi juhtudes taas kila tõstmas, kuidas pahad pindossid selle organiseerisid, sest ega muidu nende satelliidid seda ei jälginud...
See laibajutu baasil mõtteharjutuste tegemine on rohkem nagu psühhiastriahaigla kundede teema...
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
29-12-2014, 17:39
(Seda postitust muudeti viimati: 29-12-2014, 17:40 ja muutjaks oli Minaelan.)
(29-12-2014, 17:33 )Lemet Kirjutas: . Mis muidugi ei sega vandenõuteoreetikuid millegi juhtudes taas kila tõstmas, kuidas pahad pindossid selle organiseerisid, sest ega muidu nende satelliidid seda ei jälginud...
See laibajutu baasil mõtteharjutuste tegemine on rohkem nagu psühhiastriahaigla kundede teema...
 Lemet, sina oled ju tegelikult meist kõige suurem vandenõuteoreetik...kui lugeda su pidevalt ühesuunalisi kahtlusi ja suunitlusi...
Seega tere tulemast meie hulka  .
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
Huvitav, pole nagu ise täheldanud. Tohiks mõne sellesuunalise näite, et teaks end korrigeerida.
Vandenõu...???? Sel juhul on ju ka lapsed, kes koolis korrutustabeli kohta kontrolltööd teevad, silmapaistvad vandenõulased-küsi, kellelt tahad, palju 2x2 on, ikka vastavad sunnikud, et neli. Noh, mõni helgem märkab vast küsida, et palju täna vaja on...
Postitused: 4,293
Teemad: 14
Liitus: Aug 2010
29-12-2014, 17:59
(Seda postitust muudeti viimati: 30-12-2014, 05:33 ja muutjaks oli Eithea.)
(29-12-2014, 17:33 )Lemet Kirjutas: Eithea, ma kordan spetsomm sinule-välja arvatud need, mis on erilise tähelepanu all ja varakult teada. Kas riigipeade lennukid ning nende baseerumiskohad võivad erilise tähelepanu all olla ja nende lennud varakult teada-kindlasti. Kas Putini lennuk on satelliitide pidevas jälgimisalas? Kindladti. Mis muidugi ei sega vandenõuteoreetikuid millegi juhtudes taas kila tõstmas, kuidas pahad pindossid selle organiseerisid, sest ega muidu nende satelliidid seda ei jälginud...
Ehk ongi jama, kuid alljärgnev artikkel loob Ukrainas toimunud lennukatastroofiga teatavad paralleelid ning väidetavalt olla mõlemad lennukid lõhatud mingi sarnase pommiga. Ukraina laipade ja lennukirusude olukorra illustreerimiseks sobis klipp vägagi, seega süüvigem teemasse rahulikult ilma teisi v*tu või psühhiaatria jutule saatmata ja pealegi ega sinagi oma elu ära elanud ei ole ehk tuleb ka psühhiarst külastada.
Allikas:«Самолет, приземлившийся под Смоленском, был разорван на части термобарической бомбой, которая убила пассажиров» 15.08.2014
Ja artikklis (15.08.2014) on konkreetselt ka öeldud, et Poola alustas uuesti uurimist.
Tsitaat:«На сбитом малайзийском «Боинге» те же самые следы взрыва, что и на самолете с польской делегацией»
Tsitaat:В Польше возобновлено расследование обстоятельств катастрофы 10 апреля 2010 года самолета Ту-154М, на борту которого находились 88 представителей польской политической элиты во главе с президентом Лехом Качиньским
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
29-12-2014, 18:01
(Seda postitust muudeti viimati: 29-12-2014, 18:08 ja muutjaks oli Minaelan.)
(29-12-2014, 17:57 )Lemet Kirjutas: Vandenõu...???? Sel juhul on ju ka lapsed, kes koolis korrutustabeli kohta kontrolltööd teevad, silmapaistvad vandenõulased-küsi, kellelt tahad, palju 2x2 on, ikka vastavad sunnikud, et neli. Noh, mõni helgem märkab vast küsida, et palju täna vaja on... 
Enamus meie liidritest ja valitsuse liikmetest kuulubki selle nö "helgema" poole hulka, kuigi ma eelistaksin Tootsi "poolikut... aga ise tehtud ( sh ka ausalt ja õiglaselt) rehkendust".
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
Selles, kuidas Poola riigipea lennuk hukkus, pole kellelgi erilisi lahkarvamusi(lisaks on olemas ka pealtnägijate tunnistused), küll tekitavad neid aga selle eeldused. Aga rääkides termobaarilisest pommist-tarku sõnu on muidugi uhke kasutada, aga on's lugupeetaval endal ka ikka aimu, mida see sõnakombinatsioon tähendab või kus sedasorti moona kadutatakse ja millisel otstarbel?
(29-12-2014, 17:00 )Skarre Kirjutas: Luuresatelliidid (ja andmed) on vist strateegiline info, mida niisama ei edastata. Eriti, kui arvestada, et kõnealune lennuk radarilt kadumise ajal oli Indoneesia sõjaväebaasi vahetus läheduses - oleks diplomaatiline faux pas USA (või kellegi teise) poolt öelda, et jah kutid, pidevalt piilume. 160 inimelu vist ei kaalu seda üles. Mina nüüd tahaksin küll teada, miks USA ei avaldanud neid fotosid maailmale Poola juhtkonna ja lennuki hävitamisest, mis strateegiline trips-traps-trulli mäng see selline oli/on koos Venemaaga?
Väidetavalt olid olemas kõik sateliidi fotod s.h. ka peaaegu terve lennuki maandumine.
Tsitaat:— Они засняли полет «Туполева» и момент посадки. На этих кадрах видно, что самолет сел в грязи в лесу около аэропорта. Он был несколько побит и поврежден, но приземлился. Снимки, сделанные через несколько мгновений после этого, показывают уже разрушенный «Туполев» с разбросанными обломками. И на фото имеется «ощущение взрыва».
Eithea pole ilmselt vaadanud arvutisimulatsiooni Poola presidenfilennuki maandumisest. Mingit porisse maandumist ju polnud. Lennuk tabas vasaku tiivaga kaske. Selle tagajärjel pöördus lennusuunast vasakule. Samuti purunes kokkupõrkel selle puuga vasak tiib, selle tõstejõud vähenes ja lennuk kaldus ümber pikitelje vastupäeva "seljale". Kohalikud mehed selgitasid pildimaterjali abil juhtunut väga loogiliselt.
Maandumiskonfiguratsioonis suure lennukiga praktiliselt nullkõrguselt kordusringile mineku võimalus, eriti kui ees on takistused, on väga kahtlane. Turbiinid ei arenda täisvõimsust mitte hetkega, raske lennuki kiirendamine tõusukiiruseni võtab ka oma aja, tagatiibade viimine tõusuasendisse samuti...
Ja maapind tõuseb raadiomajakast, mille juures lennuk esimest korda väikeste puude latvu puudutas, raja poole. Lisaks suured puud, millistest üks saatuslikuks osutus.
(29-12-2014, 18:11 )Lemet Kirjutas: Selles, kuidas Poola riigipea lennuk hukkus, pole kellelgi erilisi lahkarvamusi(lisaks on olemas ka pealtnägijate tunnistused), küll tekitavad neid aga selle eeldused. Aga rääkides termobaarilisest pommist-tarku sõnu on muidugi uhke kasutada, aga on's lugupeetaval endal ka ikka aimu, mida see sõnakombinatsioon tähendab või kus sedasorti moona kadutatakse ja millisel otstarbel? Ma arvan et artikkli kirjutaja ikka teab, millest ta kõneles ( tsiteering märgitud ), palun olla tähelepanelikum sest mina ei kasutanud seda "tarka sõna"( termobaariline pomm) .
Ei, aga sina tõid selle siin millegi tõepärase viitena. Nii ma tunnengi huvi, et kas lugupeetav ikks teab, millele viitab?
Postitused: 113
Liitus: Jan 2012
Huvitavad lood siin maailmas. Kord teeb lennuk raudbetoonist suurehitise rusudeks, teinekord teeb võsa lennuki rusudeks. Tuleb välja, et ameerika betoon on palju viletsam, kui vene puu. Lugupeetav Lemet peaks nüüd vist oma väärtusi ümber hindama hakkama.
29-12-2014, 18:47
(Seda postitust muudeti viimati: 29-12-2014, 18:48 ja muutjaks oli Lemet.)
Miks? Kui lugupeetav peab silmas nüüd kaksiktorne, siis mul on justkui kahe silma vahele jäänud, et sealt lennukid tervelt välja lendasid. Muideks, palju Maokal koolis füüsikahinne oli?
(29-12-2014, 18:36 )Lemet Kirjutas: Ei, aga sina tõid selle siin millegi tõepärase viitena. Nii ma tunnengi huvi, et kas lugupeetav ikks teab, millele viitab?
Minule erilist vahet ei ole, tulemusks olid ja on purustused ja häving. Sa siis vihjad, et sellisele artikklile ei tohi viidata ja et s.h. ka Poola ajakirjanik süüdistab Venet asjata ja üldse artikkle on PUHAS JAMA ja et sina oledki see, kes kõigest kõike teab kõige paremini, kas nii?
Mina kahtlen kõiges ning teen ebastandartseid mõtteharjutusi ning see on para-web.
Ei ole erilist vahet, mis purustusi ja hävingut tekitaid...?????? Siis mille alusel üldse väita, et uurimiskomisjoni järeldused on valed? Järgmiseks tuleb keegi, kes väidab, et maakera on mitte ümar, vaid nelinurkne ja et Poola presidendi lennuk jäi sellesinase nuka taha kinni. Ja Eithea võtab selle artikli ning hakkab selle alusel väitma, et senised uurimistulemused on valed ning artikli autor ometi ju teab, millest kirjutab...Ja et need, kes selle väite üle pisut pihku võtavad itsitada, on kõik kretiinid ning arvavad, et teavad kõigist kõige paremini. Muideks, kui see lugupeetavat peaks lohutama, siis tunnistan siinkohal avalikult, et ma kohe kindlasti ei valda tõemonopoli ja olen ekslik, aga vähemalt püüan ma mitte tõestamata padurumalusteke hosiannat kaulda ja ilmsetele jaburdustele valikuta järgi kiita.
(29-12-2014, 18:58 )Lemet Kirjutas: Ei ole erilist vahet, mis purustusi ja hävingut tekitaid...?????? Siis mille alusel üldse väita, et uurimiskomisjoni järeldused on valed? Järgmiseks tuleb keegi, kes väidab, et maakera on mitte ümar, vaid nelinurkne ja et Poola presidendi lennuk jäi sellesinase nuka taha kinni. Ja Eithea võtab selle artikli ning hakkab selle alusel väitma, et senised uurimistulemused on valed ning artikli autor ometi ju teab, millest kirjutab...Ja et need, kes selle väite üle pisut pihku võtavad itsitada, on kõik kretiinid ning arvavad, et teavad kõigist kõige paremini. Muideks, kui see lugupeetavat peaks lohutama, siis tunnistan siinkohal avalikult, et ma kohe kindlasti ei valda tõemonopoli ja olen ekslik, aga vähemalt püüan ma mitte tõestamata padurumalusteke hosiannat kaulda ja ilmsetele jaburdustele valikuta järgi kiita. Ah tead, see eelnev ei ole sul küll muud kui demagoogia koos lingvistilise gonörreaga, oled auga oma palga välja teeninud ja edu teenistuses!
Ega suurt muud oodata polnudki...argumenteeritud väidete asemel trafaretne "palga väljateenitud" jutt. Et lugupeetav ka millegi säravaga ei suuda välja tulla. Igav, tütarlapsed, kui klassikut tsiteerida.
(29-12-2014, 19:26 )Lemet Kirjutas: Ega suurt muud oodata polnudki...argumenteeritud väidete asemel trafaretne "palga väljateenitud" jutt. Et lugupeetav ka millegi säravaga ei suuda välja tulla. Igav, tütarlapsed, kui klassikut tsiteerida.
Ah, et säramine sinu probleemiks, ju siis reaalis jääb tähelepanu väheks ja ei lasta vanal piisavalt särada, no ole rahulik, minule ei ole see vajalik ja kes julgekski sinu sära siin varjutada. Mina jututuba ei armasta, seega hoia oma säravaid argumente. Tõuse ja sära kullake!
(29-12-2014, 15:11 )Eithea Kirjutas: Kuid mõnikord siiski olevat ameeriklaste sateliidid juhuslikult jälgimas küll s.h. väidetavalt ka fotosid tegemas, huvitav kas siis (alljärgnevas) toonane katastroof oli neile ette teada. Alati tuleb artikli lugemine kasuks, sest vahel võib neis sinu küsimustele vastused olla (jälgimine ei tähenda veel katastroofi etteteadmist): "Это был правительственный «Туполев», и его полет в Смоленск был военным полетом."
(29-12-2014, 18:32 )Eithea Kirjutas: Ma arvan et artikkli kirjutaja ikka teab, millest ta kõneles ( tsiteering märgitud ), palun olla tähelepanelikum sest mina ei kasutanud seda "tarka sõna"( termobaariline pomm) . Kui sa kujutad ette pommi mis rebib lennuki lõhki ja tekitab tulepilve, siis kas sa usud, et seal jääb inimesi ellu ja mets ei lähe põlema? St usud seda ja ei kahtle selles? Sest sellise pommi puhul oleks lennuk põlenud, laibad põlenud ja põlevad inimesed metsa vahel koperdamas olnud kui nad tõesti läbi mingi ime oleks ellu jäänud. Seega kas sa ikka kahtled kõiges?
29-12-2014, 20:08
(Seda postitust muudeti viimati: 29-12-2014, 20:13 ja muutjaks oli Lemet.)
Ei, MINU probleemiks pole säramine teps mitte, lihtsalt oleks põnevam, kui tavapärase "rahvusvahelise imperialismi käsilase" ja "palga väljateenimise" asemel suudaksis sa kordki elus mõne vaimuka leiuga välja tulla ja mitte piirduda suht nüride tavasüüdistustega. Aga ju pole antud...рожденный ползать летать не сможет…
Austet Kage, sedasorti publik kahtleb ju ainult selles, milles neile sobib kahelda. Lisame suht puudulikud teadmised reaalalades ja tulemus ongi käes...
(29-12-2014, 20:08 )Lemet Kirjutas: Ei, MINU probleemiks pole säramine teps mitte, lihtsalt oleks põnevam, kui tavapärase "rahvusvahelise imperialismi käsilase" ja "palga väljateenimise" asemel suudaksis sa kordki elus mõne vaimuka leiuga välja tulla ja mitte piirduda suht nüride tavasüüdistustega. Aga ju pole antud...рожденный ползать летать не сможет… Mina võin roomata ka, mul üksta kõik, kuid sinagi ära hellita oma ego enese olematust vaimukusest ja hetkel ei kujuta sa endast midaga. Tehisasjad ja biorobotid, annavad tegelikkusest vale kujutelma või loovad hoopis nende-uue ja veelgi usutavama maailma.
29-12-2014, 21:28
(Seda postitust muudeti viimati: 29-12-2014, 21:40 ja muutjaks oli kage.)
(29-12-2014, 20:08 )Lemet Kirjutas: Austet Kage, sedasorti publik kahtleb ju ainult selles, milles neile sobib kahelda. Lisame suht puudulikud teadmised reaalalades ja tulemus ongi käes... Jah, ma näen seda siin pidevalt ja puudulikud teadmised lisavad juurde metsa mille taha ei nähta ning siis võib kõigest metsa taga olevast vabalt fantaseerida ja visata kõrvale nende tekst kes natuke metsa taha on piilunud või seal isegi käinud, sest nad on ebausaldatavad kuna nad ei usu sedasama mida teised. Või ei usu üldse.
Selles suhtes on see muidugi õige, et kui kõiges on soovi kahelda, siis tuleb kahelda ka nende jutus kes metsatagusest midagi teavad ja tuleb ise metsa taha vaadata või seal ära käia, aga neid tegevusi ei viitsita teha ja tuuakse vabanduseks para-veeb kuhu võib kõike kirjutada. Peaasi, et kahelda saaks ja seda kahtlust avaldada.
Postitused: 113
Liitus: Jan 2012
(29-12-2014, 18:47 )Lemet Kirjutas: Miks? Kui lugupeetav peab silmas nüüd kaksiktorne, siis mul on justkui kahe silma vahele jäänud, et sealt lennukid tervelt välja lendasid. Muideks, palju Maokal koolis füüsikahinne oli?
Lugupeetav Lemeti isikliku huvi rahuldamiseks teatan alandlikult, et Maokal oli füüsikahinne koolis 5, samuti matemaatika, keemia ja eesti keel, ajalugu mumeelest ka. Kui hr Lemet veel intiimsemat huvi tunneb, võin saata privas lõputunnistuse koopia ja isegi oma pildi  .
Ja kui Lemet tahab nüüd mulle hakata midagi selgeks tegema, jätku rahus endale, mulle piisab sellest, mis mul on.
PS. Ma ei mäleta, et oleksin kusagil vihjanudki, et tornidest lennukid välja lendasid. Samuti pole kuulnud, et Smolenskis lennuk edasi oleks lennanud.
Ilmselt seepärast, et suuremas jaos sinu postitustes paistab välja äärmine ebakompetentsus ja faktide oma suva järgi sättimine. Muideks, kus nimekiri on? Nendest rohketest allakukkunud plahvatanud vene lennukitest, kust väheste vigastustega välja tullakse...
|