Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFFER: Weird programm
Kunagi 1998. aastal, kui ma nüüd õigesti mäletan, ostsin ma mingise arvutiajakirja, millega ma sain kaasa 2 CD plaati - 1 oli mingi mängude demo oma ja teine oli müstiliste juhtumite kollektsioon nimega "Weird". See programm on üles ehitatud mänguna, kus pead labürintides liigeldes ja mõistatusi lahendades uusi ruume ja tunneleid ja käike avastama. Need tunnelid ja ruumid aga hõlmavad pilte, videosid ja parajalt palju tekste erinevate paranormaalsete nähtuste ja usundite kohta. (ufo, vaimud, viljaringid, jetid, Loch Ness, Lihavõte saar jne). Üldiselt on see vägagi ärevalt üles ehitatud ja seda on mõnus ikka ja jälle mängida. Mängu saab ka salvestada igal ajahetkel, et siis edasi sirvida. On ka kaart mängus sees, et näeksid millised kohad oled avastanud ja kus parasjagu asud ning otseviited iga teema juurde, mille oled juba kord üles leidnud. Mäng ise on mõeldud Windows 95le, aga jookseb ka XP peal. Kellel soovi, võib minuga ühendust võtta, ma teen koopia, kui tahtjaid on.

NB! Kuna ma hetkel välismaal, siis peate kannatama 8. oktoobrini - pärast seda, aga andke tuld, kel huvi on wink
Vasta
ikka on huvi!
Vasta
Huvi on olemasSmile
Vasta
ja. täitsa suur huvi.

suur see mäng megabaitides siis on?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
ja. täitsa suur huvi.

suur see mäng megabaitides siis on?

täpselt ei mäleta, aga vast mingi 50-60 mega kandis oli
Vasta
Nonii. Jõudsin ka eile eestimaale tagasi ja nüüd olen valmis teile seda teenust osutama, kui huvilisi endiselt leidub.
Vasta
Oleks küll huvidatud, aga kuhu sa selle üless saaksid panna?
Vasta
Liitun sooviga, mulle oleks kõige sobilikumad toru ja datanet'i ftpd.
Vasta
ei saa ma kahjuks pumpa, torusse ega dataneti sisse. küllap ma siis lihtsalt laen tolle kuhugi oma serverisse ja viskan siia lingi.

ma tegelt alguses mõtlesin, et võibolla mõni tahab saada koopiat sellest plaadist, aga loomulikult saab ju netti ka upitada.
Vasta
Võib ka uploadida rapidshare.com/de lehele. Loodame, et asi ainult jutu tasemele ei jää.
Vasta
Loodetavasti vaatab kodanik Tartuaff ka esialgse postituse kuupäeva ja mõistatab siis juba ise edasi.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  OFFER: Dokumentaalid Egiptusest, maajadest, muud Tutanhamon 7 11,760 23-12-2010, 21:51
Viimane postitus: Päikeseinsener
  OFFER: The Occult History of the Third Reich - Adolf Hitler zepac 0 8,084 22-07-2007, 17:21
Viimane postitus: zepac
  OFFER: ALLUC pillu 0 8,298 26-01-2007, 15:10
Viimane postitus: pillu
  OFFER: National Geographic Channel Is It Real? Chupacabra ja hallkoer 1 8,431 17-01-2007, 22:19
Viimane postitus: Apocalypse

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat