10-09-2005, 18:02
Kunagi 1998. aastal, kui ma nüüd õigesti mäletan, ostsin ma mingise arvutiajakirja, millega ma sain kaasa 2 CD plaati - 1 oli mingi mängude demo oma ja teine oli müstiliste juhtumite kollektsioon nimega "Weird". See programm on üles ehitatud mänguna, kus pead labürintides liigeldes ja mõistatusi lahendades uusi ruume ja tunneleid ja käike avastama. Need tunnelid ja ruumid aga hõlmavad pilte, videosid ja parajalt palju tekste erinevate paranormaalsete nähtuste ja usundite kohta. (ufo, vaimud, viljaringid, jetid, Loch Ness, Lihavõte saar jne). Üldiselt on see vägagi ärevalt üles ehitatud ja seda on mõnus ikka ja jälle mängida. Mängu saab ka salvestada igal ajahetkel, et siis edasi sirvida. On ka kaart mängus sees, et näeksid millised kohad oled avastanud ja kus parasjagu asud ning otseviited iga teema juurde, mille oled juba kord üles leidnud. Mäng ise on mõeldud Windows 95le, aga jookseb ka XP peal. Kellel soovi, võib minuga ühendust võtta, ma teen koopia, kui tahtjaid on.
NB! Kuna ma hetkel välismaal, siis peate kannatama 8. oktoobrini - pärast seda, aga andke tuld, kel huvi on
NB! Kuna ma hetkel välismaal, siis peate kannatama 8. oktoobrini - pärast seda, aga andke tuld, kel huvi on