Küsitlus: Paraweb'i sünnipäeva tähistame:
28. - 30. okt
10.81%
4 10.81%
4.-6. nov
10.81%
4 10.81%
25.-27. nov
29.73%
11 29.73%
3.-4. dets
21.62%
8 21.62%
9.-11. dets
27.03%
10 27.03%
Kokku 37 häält 100%
* Hääletasite antud valiku poolt. [Näita tulemusi]

Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Para-web'i sünnipäev 2016
Ehk õnnestub ka sel aastal mingi seltskonnaga Para-web'i sünnipäeva tähistada.

Pakun välja sellise koha nagu Müüsleri Saare Selts'i maja Järvamaal. Hinnad soodsad (sõltub inimeste arvust, aga üldiselt on läbirääkimiste küsimus).
Hetkel öeldi, et kui olla reede õhtust pühapäevani, siis kui on ~20 inimest, siis on hind ilma saunata 150€ ja 180€ saunaga. Kui on kuni 10 inimest, siis läheb hind soodsamaks. Kallimaks kui see 150/180€ hind ei lähe, kui meid on ka rohkem.
Nagu siis mainitud, et seal on sauna kasutamise võimalus, dušširuum, all suur avar ruum kaminaga (muidu maaküte), pikad lauad ja pingid. Kööginurgas on korralik pliit ja külmkapp. Üleval korrusel on üks nariga tuba, kus saaks lastega ööbida ja üks tuba, kus on 6 voodikohta. Voodeid saab vajadusel liigutada teise kohta. Ja üleval üks läbikäidav osa, kus ka mahuks magamiskotiga vabalt magama või saaks sinna siis voodi tõsta. Kõrval Kilplaste teemapark ja Vabadussõja park. Rohkem infot ja pilte leiate siit:
http://www.myyslerisse.ee/et

Hetkel veel vabad kuupäevad: 28. - 30. okt, 4.-6. nov, 25.-27. nov, 3.-4. dets (2. dets reede on kinni ja vabaneb 3. lõunal), 9.-11. dets.
Kui see koht võiks vähegi loosi minna, siis panen ka praegustest vabadest kuupäevadest lähtuvalt nädalaks ajaks küsitluse üles, mis ajal kokkutulek toimuda võiks. Kui see koht loosi ei lähe, siis teeme uue küsitluse koha ja kuupäevade osas vms.
Praeguses küsitluses saate valida mitu endale sobilikku nädalavahetust.

Igaks juhuks mainin ära ka, et Para-web kahjuks heategevusega tegeleda ei saa ja üürisumma tuleb kamba peale tasuda.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi võiduga läheb lukku 25.-27. november ja panin maja koos saunaga kinni.

Sedavõrd siis tulijatele veel meeldetuletuseks, et kaasa võtta järgmised asjad:
*oma magamisasjad (magamiskotid, lebod), sest ei tea kellele voodeid jagub. Voodikohti kinni panema ei hakka kellelegi, kes varem jõuab, see saab siis valida (selle ütlen ära, et meie Addyga vooditele ei kandideeri);
* oma söögid-joogid (olemas kraanikauss ja pliit);
* kes soovib sauna, siis saunalina ja pesemisvahendid;
* sularaha kuni 20 eurot, soovitavalt peenemat, et saaksime siis lähtuvalt kokkutulekul osalejate arvust ühiselt maja rendi tasuda. Täpne summa selgub kohapeal, sest ei saa ju ennustada, kes reaalselt tuleb ja kes mitte. Laste eest raha ei küsi.

Igaüks viib oma kaasa toodud asjad ka minema (sh prügi!).

Potentsiaalsed tulijad:
Pizi ja Addy
euroruubel
Tehnoloog
Hugoth
Indemand +1
Thor ja elis
Adolf
Cassiopeia
Liine
Geku ja kukoc + 1
katz + 3
DaamValges + ...?
Skarre?
Cthepy?
stalo?
Vasta
Skarre kiidab takka. Maja tundub tore! Ikka soe ja valge Smile
Kindlasti pooldan saunaga varianti. Et noh - istuda talvel saunaga majas ja mitte minna sauna, see on nati nagu surmapatt.
Vasta
Ma tüürin selle järgi, kuhu enamus hääli läheb
Vasta
Tuleks kui kõik üleliigne koju jäetaks, koerad, lapsed, abikaasad, surnud vanaisad, heroiin jne.
Vasta
Eks igalühel tõesti vabadus tulla või mitte tulla, aga Sekhmet - ma poleks arvanud, et mõni vana liige Para-webist ja parawebudest nii halvasti arvata võib.. et lausa heroiini peaks kokkutulekutel kasutatama. Ja vaevalt ka inimesed oma abikaasasid maha jätavad, kui ka need on parawebud Laugh
Vasta
(22-10-2016, 19:01 )Sekhmet Kirjutas: Tuleks kui kõik üleliigne koju jäetaks, koerad, lapsed, abikaasad, surnud vanaisad, heroiin jne.
Sama meelt, lisaksin siia juurde veel alko. Edaspidi võib ju veel kolmandagi kokkutuleku korraldada, taolistele. Koha võin välja pakkuda, nägijad-tajujad saavad para kuhjaga.

Vasta
Sekhmet pidas silmas ikka vist rohkem seda, et oleks hea, kui koos oleksid parahuvilised Smile
Loomade kohta nii palju, et kui hunnik võõraid inimesi ühes pisikeses majas nädalavahetuse koos elab ja magab, siis on elementaarne viisakus lemmikloomad koju jätta.

Heroiiniga olen nõus, aga veinipudelist ei loobu!!! Jonnule sai juba lubatud Smile
Vasta
Küsitlus on veel paar päeva aktiivne, kes pole veel jõudnud hääletada. Aga tundub, et hetkel kisub Para-web'i sünnipäeva ja Parajõulu ühisürituseks, kui eelistatumaid kuupäevi vaadata wink
Vasta
Pizi, siis ongi lootust, et saab pärast sauna lumes hullata Smile
Vasta
Ma arvan, et need detsembri variandid võiks poole novembrini lahti hoida - hiljem lihtsam otsustada, ka paljudel foorumlastel.
Vasta
Vaata, kuna meil ilmselt mingeid horde tulemas ei ole ja kes tahab, teeb endal ise nädalavahetuse vabaks pigem, siis ei näe ma mõtet, miks nädalate kaupa seda üleval hoida, pikendasin ühe päeva võrra küsitlust. Sedaenam, et mida kauem me jokutame, seda tõenäolisem on, et koht juba broneeritud. Nagu näha, siis juba praeguseks ei ole tegelikult väga palju valikut jäänud.
Vasta
Ma olen ka pigem selle poolt, et otsustame ikka mingi kuupäeva ära, siis saab planeerida
Vasta
Küsitlus läks lukku ja kuupäev olemas. Sellest lähtuvalt broneerisin maja koos saunaga ära. Lisasin esimesse postitusse ka meeldetuletuseks asjad, mida kaasa võtta.
Vasta
Tuleks täitsa ka, aga no ei tea, et ei tunnegi siit kedagi ja liiga vähe olen siin figureerinud Smile
Vasta
(26-10-2016, 15:51 )Triinu83 Kirjutas: Tuleks täitsa ka, aga no ei tea, et ei tunnegi siit kedagi ja liiga vähe olen siin figureerinud Smile

ei vabanda välja, tuled kohale ja saad vägisi tuttavaks Bleh

Tegemist pole mingi kitsa sõpruskonna sisenaljadest kubiseva kokkusaamisega

Vasta
Kunagi oli igalühel esimene kord Smile
Vasta
Keegi Tallinnast läheb?
Vasta
Minu võib esialgsete plaanide kohaselt tulijaks panna. Liigun autoga Tõrvast ehk siis läbi Viljandi. Vabu kohti on neli. Samas kokkuleppeid teha on vara.
Vasta
Selline küsimus, et mu sõbranna tahab ka tulla, et on samamoodi paranormaalsete asjade huviline Smile Et kas ta võib ka tulla või peab enne siia registreerima? Smile Tuleksime siis kahekesti.
Vasta
Katzi võib nimekirjast maha tõmmata. Liiga palju piiranduid minusuguse vabameelse inimese jaoks.
Vasta
(28-10-2016, 22:09 )Triinu83 Kirjutas: Selline küsimus, et mu sõbranna tahab ka tulla, et on samamoodi paranormaalsete asjade huviline Smile Et kas ta võib ka tulla või peab enne siia registreerima? Smile Tuleksime siis kahekesti.

ei pea regama, lihtsalt viisakas on teatada, mitu inimest sinuga tuleb. no et arvepidamine orgunnijatel kenasti jonksus oleks wink

ja võik selle kinni pandud aja ka üheselt välja kirjutada teema päitsis, praegu rahval, eriti nüüd viimastel lugejatel jääb suht segaseks - valikud on ju väljas - peab pizi posti enne läbi lugema, et pihta saada.
Vasta
katz, ega sa ometi uustulnukate torisemist tõsiselt võta. Olete ikka terve perega oodatud Smile Ja te poleks ainukesed, kes ka pisi-parad kaasa võtavad. Kui muud põhjused, siis arusaadav.

Triinu83, võib tõesti kaasa võtta inimesi ja isegi arvepidamiseks ei ole oluline teada kui palju meid kokku tuleb, lihtsalt võib-olla mõnd kaasfoorumlast huvitab, kes-mis-kus, sellepärast olen enamvähem kirja üritanud panna.
Nagu ütlesin, et lõppkokkuvõttes selgub ikka alles koha peal kes siis ka reaalselt kohale jõudis ning selle järgi siis läheb koha rent kamba peale tasumiseks.
Vasta
Üritan ka kohale tulla.
Vasta
Tahaksin ka jõuda sinna, aga hetkel on transport veel lahtine. Kes tallinnast tulevad, andke märku!
Vasta
(23-10-2016, 07:53 )Tulnukinimene Kirjutas:
(22-10-2016, 19:01 )Sekhmet Kirjutas: Tuleks kui kõik üleliigne koju jäetaks, koerad, lapsed, abikaasad, surnud vanaisad, heroiin jne.

Sama meelt, lisaksin siia juurde veel alko. Edaspidi võib ju veel kolmandagi kokkutuleku korraldada, taolistele. Koha võin välja pakkuda, nägijad-tajujad saavad para kuhjaga.

On olnud kokkutulekuid enne teid ja tuleb kindlasti ka peale teid. Siiani pole seda takistanud, lapsed, loomad ega surnud vanaisad. Laugh
See on siiski iga ühe oma valik, kelle või mille ta kaasa võtab. Smile
Kui te otsite probleeme lastes, loomades või milleski muus, siis ma usun, et seda te ka leiate. Kes otsib, see leiab, nagu öeldakse. Meie oleme tulemas ja võtame kõik kaasa! Kohtumiseni! Smile

Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Paraweb'i sünnipäev 2019 PiziIngliito 9 4,887 02-11-2023, 03:56
Viimane postitus: levis
  Para-webi suvine kokkutulek 2023 Adolf 1 710 15-08-2023, 20:30
Viimane postitus: stalo
  Para-Webi suvine kokkutulek 2022 stalo 5 1,699 06-08-2022, 09:02
Viimane postitus: BleedingOutMyEyes
  Para-web'i suvine kokkutulek 2019, 30.08. - 01.09. PiziIngliito 27 18,614 07-10-2019, 17:48
Viimane postitus: stalo
  Para-web'i 15. sünnipäev 9.-11. novembril 2018 PiziIngliito 22 12,201 18-11-2018, 14:59
Viimane postitus: Mannu
  Para-webi suvine kokkutulek 2017, 4-6 august. Nandi 22 15,524 17-07-2018, 17:39
Viimane postitus: Thorondor
  Para-web'i sünnipäev 2017 PiziIngliito 11 10,267 26-11-2017, 11:53
Viimane postitus: PiziIngliito
  Para-Jaanipäev PiziIngliito 4 12,027 13-06-2017, 18:48
  Para-Webi sünnipäev 2015.a. stalo 28 29,600 17-10-2016, 16:56
Viimane postitus: katz
  Suvine kokkutulek 2016 katz 38 32,260 19-07-2016, 16:19

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne