Küsitlus: Millal saaksid kokkutulekust osa võtta?
21.-22. november
6.25%
1 6.25%
28.-29. november
31.25%
5 31.25%
5.-6. detsember
18.75%
3 18.75%
12.-13. detsember
43.75%
7 43.75%
Kokku 16 häält 100%
* Hääletasite antud valiku poolt. [Näita tulemusi]

Teema hinnang:
  • 2Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Para-Webi sünnipäev 2015.a.
Tere!

Jälle hakkab üks tähtpäev kätte jõudma. Kas tossutaks taas lõket teha, juttu ajada ja kooki süüa?

Muudetud: lisatud küsitlus.
Vasta
Mina oleks käpake
Vasta
Nandi juures seekord teha ei saa....ajad on kinni.Tuleb teine koht seekord vaadata!
Vasta
No mulluse sünnipäeva tegime Saeveskil, ehk sobib ka seekord.
Mingeid mugavusi muidugi pole, aga selle-eest on seal tasuta.
Vasta
Saeveski sobib küll. Pakkuge kuupäev välja. Ei pidanud polli silmas, ikka 2015. Sobivad kõik novembri laupäevad hetkel, va 14.
Vasta
Tõstsin teemad kaheks, et oleks arusaadavam, et tegemist selle aasta sünnipäevaga. Pakkuge sobivaid kuupäevi ja kohti kokkutulekuks. Teeme nii, et pakkuda saab selle arginädala lõpuni, st 6. novembrini. Peale seda teeks siis pakutud aegade-kohtade suhtes küsitluse, et saaks enne ülejärgmist nädalavahetust 14ndat hääletatud (juhul, kui peaks osutuma valituks just too nädalavahetus). Siis on aega natuke mõelda ja hääletada.
Vasta
Hea mõte, ma tuleks ka, aga ilmselt ei leia aega.
Vasta
Küll on kesine huvi tänavu. Tuletan meelde, et homseni (sh homme) saab teha veel ettepanekuid.
Vasta
Nagu ikka võiks asukoht asuda kusagil Eesti keskpaigas. Eelmise aasta Saeveski metsaonn oleks seega ideaalne. Tundus väga hea ja rahulik koht olevat. Kuupäeva osas ma praegu midagi öelda ei oska. Isegi mitte seda, kas ma tulla saan.
Vasta
Mulle sobiks hetkel 28.-29. ja asukoha suhtes eelistusi pole, st Saeveski on täitsa ok.
Vasta
Olen ka tulija.
Vasta
Mul November päris tihe, ei ole kindel kas saan tulla. 14 , 15 ja 28,29 ei saa ma kindlasti tulla.
Vasta
Lisasin esimesele postitusele nüüd küsitluse, lähtusin kuupäevade osas sellest, et kas siin kommenteerijatest valdav osa saaks ühineda, st 14.-15. jäi nüüd mängust välja, sest mitu inimest ütles, et ei sobi. Detsembrikuu on tõenäoliselt inimestel veel kiirem aeg, aga panen mõned nädalavahetused ikkagi sealt ka. Kohaks jääb siis seekord taas Saeveski, kuna kellelgi pretensioone polnud ja paremaid pakkumisi ka mitte. Aga hääletusel saab valida mitu nädalavahetust, valituks osutub siis see, millise nädalavahetuse poolt tuleb enim pakkumisi. Hääletamiseks on aega 8 päeva.
Vasta
Kaks päeva veel aega vastata, siis läheb küsitlus lukku ja kokkutuleku kuupäevad otsustatakse. Jõuate veel! Smile
Vasta
Kirjutaks siis veidi metsaonnist. Lisa saate lugeda RMK lehelt, kust leiab ka kaardi: http://loodusegakoos.ee/kuhuminna/puhkea...keala/1538
Lühidalt:
Majas on pikk laud ja piisavalt ruumi mõnusaks istumiseks, küttekoldeid on kaks, üks neist ahi ja teine pliit, kus saab kerge vaevaga sooja sööki-jooki valmistada, kütteks on väljas reeglina piisav varu saetud lõhkumata puid olemas. Kohapeal on 2 kuivkäimlat, millest üks on lausa majas, seega ebamugavusi selles osas ei tohiks tekkida. Magamiseks on teisel korrusel põrandast kõrgemal puidust asemed, seega oleks mõistlik võtta midagi pehmemat külje alla, kelle keha kõval pinnal magamist ei kannata. Soovitatav on võimalusel kaasa võtta mõni vana tekk või midagi analoogset, mille abil saab kinni katta soojapidavuse parandamiseks teise korruse aknaid, kuna tegu on ühekordsete ning mitte just väga tihedate akendega, mistõttu lahkub altkorruselt tulev soe õhk majast üsna kiirelt. Elektrit ja joogivett läheduses pole, küll aga kulgeb majast paarikümne meetri kauguselt jõgi, mille vett vabalt tarbeveena kasutada saab. Väljas on pinkidega katusealune ning lõkkeplats koos grillrestiga.
Kuna tegu on nö igameheõigusega majakesega, siis reeglina oleme sinna juba reedel kohale läinud, et maja enda valdusesse saada. Ilmselt teeme seda ka seekord, seega kellel on samuti huvi reede õhtul kohale minna, võib selles julgelt teada anda.

Kui kellelgi on küsimusi, siis tulistage julgelt- püüan vastata Smile
Lisaks veel mõned read ürituse enese iseloomu kohta. Reeglina on tegu viisaka istumisega, kus boonuseks on see, kui osalejad näitavad initsiatiivi neile huvi pakkuvate parateemade tutvustamiseks. Kui kellelgi on soovi mõnda parateemat sügavamalt lahata, siis soovitan selleks võimalusel ettevalmistust teha, et ka teiselt oleks huvitav kuulata. Kui soovi on, siis võib enda plaanidest siin teemas teada anda, siis oskavad ka teised huvilised end ette valmistada.
Proovin ka seekord ümbruskandi vaatamisväärsusi kaardistada ning kui huvilisi on, siis lähme kindlasti nendega ka tutvuma
Alkoholiga liiale minna pole austusest kaaslaste vastu viisakas, aga väikese soojenduse võtmine on loomulikult vastuvõetav. Kindlasti soovitan hästi läbi mõelda oma söögi- ja joogivajadused, siis saab vältida poe vahet sõelumist.
Vasta
(12-11-2015, 15:13 )Addy Kirjutas: ...... Kindlasti soovitan hästi läbi mõelda oma söögi- ja joogivajadused, siis saab vältida poe vahet sõelumist.
Nii on, kõik poed jäävad ka piisavalt kaugele, et sellised mõtted üldse pähe kipuks.
Vasta
Kuna küsitlus on lõppenud, siis jäid seekord kokkutuleku kuupäevadeks 12.-13. detsember. Ja kuigi hääletajaid ja kommenteerijaid oli vähe, siis sellegipoolest on kõik vanad ja uued olijad teretulnud!
Vasta
Kui palju minejaid on?
Vasta
Mina saan praegu sellise nimekirja:

Mina+ Pizi
Nielander +1?
stalo
Tehnoloog
HUGOTH
Thorondor +elis ?
Skarre
euroruubel?
Sakala
Vasta
Sakala ka
Vasta
Skarre tagant võib küsimärgi ära võtta!
Vasta
Mis kellast on plaan kohale laekuda?
Vasta
Täpset aega ei oska öelda, aga plaan on reedel enne pimedat ikka kohale jõuda. Eeldaks siis, et ehk kuskil kolmeks-neljaks.
Vasta
Tulen laupäeval ja kindlasti tahaks kohal olla enne pimedat. Varem vist ei jõua kuidagi.

Vasta
Ma ei jõua kahjuks seekord, palju teha ja tervis vilets.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Paraweb'i sünnipäev 2019 PiziIngliito 9 4,632 02-11-2023, 03:56
Viimane postitus: levis
  Para-webi suvine kokkutulek 2023 Adolf 1 577 15-08-2023, 20:30
Viimane postitus: stalo
  Para-Webi suvine kokkutulek 2022 stalo 5 1,514 06-08-2022, 09:02
Viimane postitus: BleedingOutMyEyes
  Para-web'i suvine kokkutulek 2019, 30.08. - 01.09. PiziIngliito 27 17,963 07-10-2019, 17:48
Viimane postitus: stalo
  Para-web'i 15. sünnipäev 9.-11. novembril 2018 PiziIngliito 22 11,744 18-11-2018, 14:59
Viimane postitus: Mannu
  Para-webi suvine kokkutulek 2017, 4-6 august. Nandi 22 14,959 17-07-2018, 17:39
Viimane postitus: Thorondor
  Para-web'i sünnipäev 2017 PiziIngliito 11 9,924 26-11-2017, 11:53
Viimane postitus: PiziIngliito
  Para-web'i sünnipäev 2016 PiziIngliito 40 29,324 17-10-2017, 11:55
Viimane postitus: Addy
  Para-Jaanipäev PiziIngliito 4 11,877 13-06-2017, 18:48
  Paraweb'i suvine kokkutulek 18.-19. juulil 2015. PiziIngliito 39 26,007 18-07-2015, 13:21

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat