Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja siit see algab uuesti...
Olen see vaid mina, või mulle tundub et minus on midagi enamat. Ma suudan tunnetada kellegi rohkema kohalolu. Kuid nüüd on asi käest läinud.

Kirjutan teile loo asja juhtunud sündmustest.
Kuna Eesti riik ei viitsi mulle piisavalt maksta siis otsustasin oma lihtsa põhiharidusega minna laia maailma avastama. Lõpetasin lennumeeskonna liikmena Manchesteris (UK). Olen siin viibinud 3kuud juba. Kuid viimase kahe nädalaga on miskit juhtunud minu toas.

Algas see juhtum ühe lihtsa õudusunenäoga (nö vabalangemine) kus ma nägin lihtsalt pealuud minupoolne tõttamas ning ehmatusest ärkasin üles. Nädal tagasi oli midagi uut, põlvele oli tekkinud haaramise jälg. Nagu keegi oleks mu põlvest kinni võtnud ning tekitanud sinika     (kaks heledamat täppi on jäänud(see on ainuke filter mis jäädvustab selle)). Kuid see pole kõik, kuna välistemperaruur on siin väga kõikuv siis ma tean, et kui on palav ilm, on kõige parem minu tuba. See on alati jahe. Väga rõvedalt jahe kui aus olla, ülejäänud majas võivad isegi aknad lahti olla kuid siin ei pea aknaid isegi avama.
Eile olin suht väsinud peale pikka tööpäeva ning koju jõudes vajasin voodisse, sulgesin silmad ning kuulsin nagu keegi räägiks väga metalse/mitmekõlaga hääletoonil, ma ei saanud aru esialgu mis toimub nagu. Telefon ega raadio see ei saanud olla. See tuli nagu pistikust siis ma küsisin mõttes "Is there anyone in this room?" (Kas keegi on selles toas) vastuseks tuli silmpilkselt Yes (Jah) see ehmatas mu kohaselt ärkvele tagasi. Kuid rohkem kontakti ma ei kuulnud.
Täna muutus olukord, kuna mu sein on maja külg siis naabreid mul selle külje peal pole. Kuulen et keegi koputab vastu seina. Okei, tundub imelik onju? Ma siis mõtlesin, et koputaks vastu, see mis vastu tuli ehmatas pool surnuks mind. Selline kolakas käis nagu keegi oleks raudkangiga vastu seina virutanud.
Nüüd ma kavatsen magama jääda toas põleva tulega, kuna ma olen piisavalt hirmunud et üksi pimedas toas magada ...
Sattusin vaatama oma vana postitust kus teadja oli postitanud pildi anomaaliast.
(01-01-2014, 20:50 )Agile Kirjutas: Ühe delegatsiooni koosseisus ringreisil olles võetud foto. Inimesed ülesvõttel on omas piirkonnas teada-tuntud ja lugupeetud. Ehk osatakse lisada arvamusi tagapool olevate hõljuvate olendite kohta.
Mina nägin sellel pildil silmapilkselt "surma" ning üle terve keha tuli raskus. Nagu keegi oleks mulle peale hüpanud. Ehk keegi oskab seletada?

Vasta
ei oska tegelikult. Selliseid "asju" peab veel juhtuma, et puude taga metsa uurima hakata.
Vasta
Tundub et olete saanud endale kaaslaseks, praegustes sõdades tapetud inimese hinge. Nemad otsivad, nendelt ära võetud ja kadunud keha. Tavaliselt ründavad nad neid, kes on natukenegi tundlikumad.
Mine sellele lingile.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=8128 Postitus: #2
Sealt edasi. Kõikkidele juhatatud linkidele.
Tehke endale see joonis, ning käige oma elamine läbi. Arvan et võite ise ka selle Saalomoni suure pitsati ees seista. Ärge ainult pitsatit puutuge.
Vasta
(12-08-2014, 01:58 )rauno4477 Kirjutas: Nüüd ma kavatsen magama jääda toas põleva tulega, kuna ma olen piisavalt hirmunud et üksi pimedas toas magada ...
Hirmust tuleks üle saada kuna vastapoole kontaktimeetodid on sulle tundmatud ja võõrad, st sa ei tea nähtuse olemust ega eesmärki ning hirmuga alustamine ei ole kõige parem viis sellest arusaamiseks.
Tsitaat:Mina nägin sellel pildil silmapilkselt "surma" ning üle terve keha tuli raskus. Nagu keegi oleks mulle peale hüpanud. Ehk keegi oskab seletada?
Ega see surm ometi see aurust "pealuu ja mantliga" moodustunud hõljuv kogum ei ole? Ja kui sa surma peale mõtled, kasvõi alateadvuslikult, siis surmaga seotu (mis on arvatavasti enamuses negatiivne) võib sellist tunnet tekitada. Kui sa suudaksid sellele kujule jõuluvana olemuse külge mõelda, siis kaoks arvatavasti ka raske tunne.

Vasta
Kui arvate et minu poolt pakutud, eelnevad variandid on liiga keerulised, siis pakun väija ühe lihtsama. See töötab samuti.
Võite käivitada meditatsiooni muusika (kuid pole vajalik). Võtke mugav asend.
Kujutage , et te tõmbate kättega ülalt alla lumivalge läbipaistva kera ja asetate selle omale pähe. (kätega võib kaasa aidata) Sellel keral on välgu värviline saba. See ei ole tuli, see ei põleta.
Selle sabaga tuleb end täita, juuste otstest, varvaste küünte otsteni. Kui päike paistab, võib päikest samamoodi kasutada.
Meeldivat katsetamist!
Vasta
Maksab, kes maksab ja ilus selline teguviis ei ole. Aga see on puhtalt majanduslik mõtlemine. Sulaselge efektiivsus. Minimaalsete kulutustega maksimaalne kasu. Kui jätkusuutlik selline toimimisviis pikaajaliselt on, see pole tähtis. Kogu maailm toimib praegu sellisel põhimõttel. Kala on ammu peast mäda, nüüd pahandatakse sabaga, et see samal viisil mädaneb.
Aga teemasse ka. Uus koht toob kaasa peaaegu alati tundlikkuse kasvu ja kohalike olendite uudishimu. Ja võimalik, et ongi sulle sattunud tõeline kummitav tuba. Eks uuri maja ajalugu jne - klassikalised soovitused. Pealeselle ilmselt on ka inimese loomulikke kaitsekilpe segilöövad ained mängus.
Vasta
Teema puhastus, teema pole jolleritest ja palkadest.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kes see siis oli? Sweet1050 1 2,758 04-10-2013, 16:53
Viimane postitus: Addy
  Mis see kõik oli? (Hirmuäratav kogemus) Sissy 14 10,764 19-10-2012, 18:48
Viimane postitus: Addy
  Kas see saab olla reaalne? omaspilves 18 9,876 28-09-2012, 12:45
Viimane postitus: Mandariin
  Kas see on orb või mitte tiigrimiisu 24 12,770 07-04-2012, 17:29
Viimane postitus: tiigrimiisu
  Enam ei suuda!! Mida see tähendada võiks? etestonia 6 5,410 09-01-2012, 15:24
Viimane postitus: Mannu
  Kas keegi oskab anda mingi loogilise seletuse, mis see on ? millumallu 3 3,896 15-12-2011, 08:30
Viimane postitus: zen faran
  Mis see on? MeritL007 2 2,673 01-10-2011, 13:05
Viimane postitus: artsakas
  On see võimalik ? Cässi 2 2,170 16-07-2010, 00:09
Viimane postitus: Cässi
  Mis see olla võis? -DarkStargazer- 1 2,619 24-06-2010, 20:45
Viimane postitus: Tom
  Mis see võib olla ? karitaa 17 7,053 06-04-2010, 18:10
Viimane postitus: karitaa

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne