Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surnu külastab unenäos
Eelmise aasta mais suri ära sõber,keda ma ei näinud väga pikalt unes. Nüüd sellest aastast alates on ta mind juba kaks/kolm korda unes külastanud. Esimest korda nägin, et olime peol ja ma ehmatasin nii ära ja jooksin karjudes tema poole küsides pidevalt endalt ja temalt: ''Kuidas sa siin oled, sa oled ju surnud?!'' Ta ei vastanud midagi, ainult vaatas mulle otsa ja naeris, nii et hambad välkusid. Laugh Teisel korral nägin, kuidas istusime sõpradega ringis ja ta ilmus välja nagu Gin suure pilvena. Samamoodi tundsin jälle suurt ehmatusetunnet ja küsisin teistelt: '' KAS TE EI NÄE?!'' Nemad siis vastasid, et nemad ei näe midagi ja mina teavitasin neid, et ta on siin, koguaeg ilmutab end mulle. Samamoodi vaatas mulle jälle puurivalt otsa ning naeris laginal.
Ma näen teda hämmastavalt detailirohkelt, täpselt sellisena nagu ta päriselt oli, isegi punetavad laigud,mis tal näos olid, on samad ja ta on nii ehtne!
Unenäod ei ole vastikud ja hirmsad, vaid ma igakord ehmatan ja imestan, et KUIDAS sa saad siin olla?!
Peale neid unesid jääb ta nii hingele kriipima ja ma pidevalt mõtlen neile unedele.
Pole veel jälile jõudnud, et äkki annab ta märku, et midagi muutub vms.
Äkki keegi oskab lahti mõtestada, mida need imelikud unenäod tähendada võks Smile
Vasta
Unenäod on seotud inimese alateadvusega. Võib-olla üritab alateadvus sulle sõpra meenutades midagi öelda. Kui sa pole teda varem pikalt unes näinud, võiks arvata, et praegu on su elus midagi, mille juures sõbrast oleks abi. Kas on äkki mõni eriline joon tema juures, mida alati temaga seostad ja mis kunagi meelest ei lähe?
Vasta
Teemaalgataja juhtumi puhul arvan, et tegu ei ole Su sõbraga, vaid keegi olend on Sind oma huviorbiiti võtnud. Sellest suur tähelepanu äratuntavatele näodetailidele, kummaline ilmumune. Järgmine kord kui ta tuleb, ja Sa mõtled unes "Mida sa siin teed, sa oled ju surnud?!", siis püüa täiesti teadvele tulla ja uurida olendi käest, mida ta tahab, püüa teda katsuda, kui olend ründab anna vastu jne.

Kui surnud sõber viitaks mingile alateadvuslikule probleemile teie suhtes või teie suhtlusringkonnas, või tulevasele sündmusele, siis ilmutaks ta end ehk kuidagi igapäevasemal tavalisemal kujul. Vähemalt maenda puhul arvaksin nii.

Aga teise uni on teise uni, võin puusse panna.
Vasta
(10-11-2013, 12:46 )Kummalisus Kirjutas: Ma näen teda hämmastavalt detailirohkelt, täpselt sellisena nagu ta päriselt oli, isegi punetavad laigud,mis tal näos olid, on samad ja ta on nii ehtne!
Unenäod ei ole vastikud ja hirmsad, vaid ma igakord ehmatan ja imestan, et KUIDAS sa saad siin olla?!
Peale neid unesid jääb ta nii hingele kriipima ja ma pidevalt mõtlen neile unedele.
Pole veel jälile jõudnud, et äkki annab ta märku, et midagi muutub vms.
Äkki keegi oskab lahti mõtestada, mida need imelikud unenäod tähendada võks Smile

See tähendab, et ta ei saa teises ilmas rahu. Süüta küünal ja mõtle tema peale sooja sõnaga.
Või siis äkki on ta haud korrast ära ja ta tunneb end mahajäetuna.
Ta annab unenäo kaudu märku, et surmaga ei lõpe veel kõik.
Meie esivanemad suhtusid surma täie tõsidusega:

http://www.maavald.ee/maausk.html?rubrii...84&op=lugu
Vasta
Küünla peaks süüütama küll talle Smile Haual käisime hingedepäeval ja kõik oli ilus ja korras, et selles ei tohiks asi olla.
Aga Nofretete, mida mõtled selle all, et surmaga ei lõpe veel kõik?
Vasta
Aga on sul endal mõni tundmus või arvamus, mida need unenäod tähendada võiksid?
Vasta
(11-11-2013, 17:42 )Kummalisus Kirjutas: Küünla peaks süüütama küll talle Smile Haual käisime hingedepäeval ja kõik oli ilus ja korras, et selles ei tohiks asi olla.
Aga Nofretete, mida mõtled selle all, et surmaga ei lõpe veel kõik?
Surm on lihtsalt teisele tasandile üleminek.
Vasta
Surmal on siiski väga mitmeid võimalikke tähendusi, mitte vaid üks ja ainus.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Hundid unenäos Lotharius 8 19,039 08-01-2020, 18:37
Viimane postitus: Q11
  Maja omanik unenäos Jinny 1 3,858 13-01-2018, 13:05
Viimane postitus: Tundlik
  Tulnukad unenäos Ilmaneitsi 27 17,735 02-12-2017, 23:43
Viimane postitus: Tinar
  Surnu kallistamine unenäos Carmel 4 4,522 05-07-2015, 18:53
Viimane postitus: Carmel
  Saatan unenäos triinu27 18 14,458 28-02-2015, 13:57