Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7000!!! Palju õnne Müstiku-tädi!!!
nii jahSmile

Ja ei need 7000 postitust lihtsalt ühelauselised "aga mina arvan et..." või hädaldamised, et "miks ära kustutati". Ikka vaeva nähtud, et sisu ja mõte olemas oleks. Smile

See on nüüd see koht, kus saab Müstiku-tädi tunnustada tema suure vaeva eest ja saavutatu eest vääriliselt õnnitelda SmileSmile

Vasta
Palju videosid veel postitada, et sinnamaani jõuda Shock <-ok,see oli nali.Laugh
7000? Pooled neist on tänu Leenaga poole ööni vaidlemisele Laugh, aga palju õnne siiski.Smile

Minu õnnesoovid...tädi Müstik Smile

Vasta
Hmm, nimetame kenasid daame tädideks, õnne ja edu heade teadmiskildude nuuskimises ja jagamises.
Vasta
Palju õnne tõepoolest! Smile Sinu panus on märkimisväärne.
Vasta
Müstiline tädi! Smile
Vasta
Müstikule lilleke wink

@-----}-----------------------
Vasta
Piisab poolest küsimusest ja kohe saab vastuse. Tänud Müstik! Laugh
Vasta
Palju õnne Müstik! Igatahes.. jõudu ning jaksu!
Vasta
7000 ? Kas euros või dollaris: )
Vasta
õnnitlus!
Vasta
[Pilt: COC-E001a.jpg]
Vasta
Müstik ma ennustan sulle, et kui sul 10000 posti täis saab, siis kõik su "oleksid" kokku moodustavad sellise kaalukategooria "oleksi", et see saab olema lausa "nii oligi"

Ära nüüd mu posti pahana võta Smile Aaa posti õnne siis minupoolt ka.Smile
PS: Ma ei teadnudki, et Müstik naine on.
Vasta

Müstik on üks väheseid, kes viitsib kirjutada sisukaid postitusi paraveebi olemusliku mõttega haakuvatel teemadel - ilma temata oleks Paraveeb oluliselt lahjem - seega õnnitlused ka minupoolt.

Ilmselt lõik igasugu skeptikutel ja muidu-ilkujatel seda eemat lugedes pähe mõte "tõesta!" - noh nüüd nad siis "tõestavad", st üritavad oma silmaga kõik Müstiku 7000 postitust läbi lugeda, et selline väide ikka kindel oleks Smile - aga aega võtab see va "tõestus" üsna palju Smile

Vasta
6 postituse pärast võite mulle kah ülistuslaule laulma hakata. Tegus nädalavahetus...
Vasta
Nagu elus entsüklopeedia,edu!!!
Vasta
Jajah....7000, mis ma ikka oskan öelda. Jõudu ja jäksu, kõvakettal ruumi paistab veel olevat.
Vasta
7000!!! Palju õnne Müstiku-tädi!!!
Minu poolt samuti.
Vasta
http://desmond.imageshack.us/Himg843/sca...es=landing

Palju õnne proua Müstik!
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Palju erinevaid mõtteid Henry Kalle 2 2,338 10-12-2013, 17:21
Viimane postitus: Mannu
  Kui palju oled seni kuulnud Maagilistest Sooritustest ehk Te Ton 3 3,347 31-08-2006, 09:13
Viimane postitus: Ton
  Kuidas testida õnne olemasolu.. Tutanhamon 2 2,968 11-04-2005, 19:41
Viimane postitus: Thorondor

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne