• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 15
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sõda "puhta" ning värske toidu vastu
On keegi veel peale minu mõelnud sellele, et kõik mis on tervislik ning inimesele hea, on tehtud illegaalseks ning kõik mis teeb inimesed haigeks on legaalne (GMO näiteks)?

Näiteks selle asemel, et anda inimestele DMT või midagi sarnast depresiooni vastu, millel pole withdrawals, antakse anti-depresante mis teevad asjad veel hullemaks. Selle asemel, et inimestele anda puhast ning orgaanilist toitu/vett antakse toitu mis on süstitud täis GMO'd ning vett mis on mürki(flouriidi) täis. Selle asemel, et luua masin, mis soendaks kiirelt toitu ning samal ajal ei kahjustaks inimese tervist ega toitu on meil Mikrolainahjud jne. Masendav on mõelda, et peaaegu terve meie toit on mürgitatud, alustades igasugustest taime pritsidest, mida kasutatakse toidu kasvatamise algfaasis ning mis sisaldavad mürke ja lõpetades chemtrailidega, mis pristivad mürki atmosfääri ning mis langeb meie toidu peale, kahjustades ning tekitades vähki ja muid haigusi. Tundub vist, et ainsad inimesed, kes saavad 100% orgaanilist ning puhast toitu siin maakeral on eliidid. Neil on raudselt oma farmid, kus kasvab GMO vaba toit jne.

Igastahes täna lugesin Prison Planeti ning avastasin artikkli, kus räägiti sellest, et näiteks Usa Kongress tahab keelata ära orgaanilise põllupidamise.

http://frwebgate.access.gpo.gov/cgi-bin/...ih.txt.pdf

Mis arvate kogust sellest toidu mürgitamise teemast?

Edit:

Lisaks veel, et see Seed Vault mis avati Fääri Saartel ning mis peaks vastu nii tuumarünnakud jne on täis seemneid põllumajanduse tarbeks, et kasvatada vajaliku aineid nagu kartul, porgand jne, kust saaks vitamiine. Ma olen kindel, et need seemned, mis seal on, on GMOst ja muust saastast vaba ning kui WW III peaks kunagi valla pääsema, siis eliit poeks maa alla peitu oma tunnelisse ning kasvataks endale seal vajalikke juurvilju/puuvilju, et tervislikult ära elada, samal ajal kui "maapeal" on kõik ära kiiritatud ja reostatud igaveseks.

[Muudetud: 3-10-2009 Pyramid]
Vasta
No eks eliit tahab maailma rahvaarvu kõvasti vähendada. Sõda oleks ehk liialt barbaarne. Niimoodi salaja ja vargsi kasvõi mürgise toidu kaudu on asi palju lihtsam. Ja ei jää jälgi ka maha.
Vasta
Welcome to reality.
Kui end rohkem ärritada tahad, siis võid lugeda ka seda: GMOdest

Siia alla käib kindlasti ka see, et puhtast toidust on saanud haruldus ning nišitoode (öko ja orgaaniline jms vahvad nimed), mis on kallis (kättesaadav vaid jõukamatele) ning lihtrahvas (st valdav enamus hallist massist) sööb "normaalset" toitu, mis on keemilisi aineid täis ning pea olematu kasulikkusega, nn tühjad kalorid. Rääkimata selle mõjust tervisele (kasvajad, närvihaigused jms) ja viljakusele (efektoovne populatsioonikontroll - võtame ära võimaluse lapsi saada (või kui saada, siis ropu raha eest, ehk ainult siis kui oled keskmisest oluliselt jõukam)).

Teeme parawebi puhta toidu kommuuni kuhugi?
Ma kasvataks küll oma porksi ja kartulit kuskil. Kui ümberkaudsed mu põlde muidugi keemia ja GMOdega reostada ei ähvardaks ... mõlemad levivad ca 20 kilomeetri raadiuses (muidugi sõltuvalt, see on natuke üldistatud), seega selleks, et omale puhast toitu kasvatada, ei tohi olla potentsiaalseid reostusallikaid 20 kilomeetri raadiuses...

Asi mis mind kõige rohkem närvi ajab selle kogu värgi juures on see, et asjast räägitakse (muidugi on ka eitajaid kõvasti), kuid siiani ma pole kuulnud ühtki lahendust, et mida siis teha selle meie sihipärase hävitamise vastu?!
Vasta
Lahendust ei olegi. Riik ei toeta puhast põllumajandust, kuna riik ei teeni selle pealt. Riik ei teeni selle pealt, kuna müügiks minev kogus on väike. Müügiks minev kogus on väike kuna riik ei toeta jne. Suletud ring.

Eesti turgudel on väga populaarne Poola õun. Poolakad ise ei söö oma õunu, nende seas on väga populaarsed meie õunad jällegi kuna pidavat olema tunduvalt puhtamad kui nende omad. Meile aga imporditakse poolakate ubinaid, mida kasvamise ajal pritsitakse kolm korda (õitsemise aeg, kasvu aeg ja vahetult enne noppimist), lisaks leotatakse neid ka puhtas säilitusaineid täis leotises enne pakkimist. See aitavat poolmädasi õunu kauem kastis hoida, et nad ikka turule jõuaks.

Muudest õunadest ma üldse ei räägikski, läigivad ja säravad kui peegel, enne pakkimist vahatatakse kokku, koorega pole neid õunu üldse kasulik süüa.
Vasta
Ostke Eesti Polli õunu. Tänu nende uuele hoidlale on nende õunad väga ilusad talv läbi. Kahjuks muidugi Eesti kaubandusketid neid müüki ei võta, kuid nt Tartu turult saab ning samuti Polli aiandist. Õunamahla teevad nad ka, mõnus ja puhas säilitusainetest ning suhkrust.
Vasta
Kas ka praegu jagub õunu veel? Teinekord satub sinna kanti küll, võiks läbi astuda.
Vasta
See kõik teenib ühte eesmärki. Et muidu ei saa inimeste üle valitseda, toidu kaudu on see väga lihtne. Isegi taime seemned on muundatud, on vaja saada kohalike taimede seemneid.
Vasta
Kõik seletavad muudkui oma eliidist. Kes see eliit aga on täpsemalt? Kui ma keskkoolis õppisin kirjandiõpet ja kõnede kirjutamist, siis nii loetava kui ka suulise teksti koostamisel olid kindlad reeglid. Eelkõige ei tohi lugejal/kuulajal tekkita lugemise/kuulamise käigus tülikaid "tühje auke" ehk siis tekst peab olema võimalikult informatiivne. Mina lisaks selliste *lisainfode* vms puhul kasvõi mingisugusegi lingi.
Ma ei tea kuidas teistega on, kuid mind häirib selline mulli keerutamine.
Vasta
Mis lisainfo? See on ju isegi lollile teada, et meie vees on rohkelt fluoriidi ning toidud on GMOsid täis.
Eliit? Eliit on grupp inimesi, kes omavad "maailma" läbi raha. Keskpankurid/erapankurid ja suurte ning võimsate korpuratsioonide omanikud/juhid.
Vasta
Eliit on otsustajad, ehk siis need, kes on võimu juures ning osalevad suuremate protsesside suunamise juures, nt Bilderbergi klubi. Meil kui lihtinimestel ei ole otsustusvõimalust (kui, siis ainult illusoorne, demokraatia sildi all). Mõne inimese jaoks on see iseenesest mõistetav, teise jaoks mitte.

Polli õunte ja mahla kohta kohta saab lisainfot Laima Puurilt (laima.puur(at)emu.ee). Telefoninumbri leiab Polli kodulehelt, samuti ka infot õunte ning näiteks säilitusviiside kohta.
Vasta
Pyramid sõnastas eliidi lühidalt ära. Täiendaks, et eliiti ongi võimatu täpsemalt välja tuua, kes nad sellised on. Tavaliselt neid pildil pole. Need, kes pildil on, pole kindlasti tõeline eliit. Eliitide eliit on püramiidi tipp, mis juhib kõike siin ilmas.

Tsitaat:Algselt postitas zepac
Kõik seletavad muudkui oma eliidist. Kes see eliit aga on täpsemalt? Kui ma keskkoolis õppisin kirjandiõpet ja kõnede kirjutamist, siis nii loetava kui ka suulise teksti koostamisel olid kindlad reeglid. Eelkõige ei tohi lugejal/kuulajal tekkita lugemise/kuulamise käigus tülikaid "tühje auke" ehk siis tekst peab olema võimalikult informatiivne. Mina lisaks selliste *lisainfode* vms puhul kasvõi mingisugusegi lingi.
Ma ei tea kuidas teistega on, kuid mind häirib selline mulli keerutamine.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas elis

Ma kasvataks küll oma porksi ja kartulit kuskil. Kui ümberkaudsed mu põlde muidugi keemia ja GMOdega reostada ei ähvardaks ... mõlemad levivad ca 20 kilomeetri raadiuses (muidugi sõltuvalt, see on natuke üldistatud), seega selleks, et omale puhast toitu kasvatada, ei tohi olla potentsiaalseid reostusallikaid 20 kilomeetri raadiuses...

Jah aga kui kaed seemneid siis enamus on juba geneetiliselt muundatud F1, F2 jne. porksid...Kartul vist veel ei ole õnneks...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Pyramid
Näiteks selle asemel, et anda inimestele DMT või midagi sarnast depresiooni vastu, millel pole withdrawals, antakse anti-depresante mis teevad asjad veel hullemaks.

Päris nii see ka nüüd pole, DMT ei aita depressiooni vastu, pigem suudab see seda süvendada kui ollakse mingil põhjusel ühiskonnast tõrjutud.
Anti-depressantide puhul on lihtsalt käitutud liialt kergekäeliselt ning ilmselt arstid kes neid välja kirjutavad, ei tea ise ka mis need tegelikult teevad. Teine võimalus on see, et neid lihtsalt ei huvita, mida need teevad.
Vasta
Huvitav "kokkusattumus". Nimelt selle naise, kes tutvustas seda seadust ning nüüd üritab seda seadust läbi suruda kongressis, abikaasa on Monsanto Korpuratsiooni (Monsato on maailma juhtivaim geneetiliselt inseneeritud seemnete tootja, nad omavad 70-100% maakeral olevatest farmidest ja põldudest) mingi tähtis tegelane. "Kokkusattumus"?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Pyramid
Mis lisainfo? See on ju isegi lollile teada, et meie vees on rohkelt fluoriidi ning toidud on GMOsid täis.
Kuskohast see info pärineb, et meil (eestis) rikastatakse vett fluoriidiga?
Vasta
Meelega rahvaarvu vähendamise variant on minu jaoks midagi uut, kuigi isegi mõeldav.
Ise olen siiani arvanud, et GMO on inimeste leiutis,mille abil saada väiksema ressursi eest rohkem kasu. Võimaldab ju GMO kasvatada taime või looma suuremaks, mille tulemusena saab sellest söönuks rohkem inimesi. Selle tervislikkus inimorganismile on muidugi teine asi. Arvan, et oma korraliku osa annavad ka toidu töötlemisel lisatud säilitusained.
Vasta
Vabandust offtopicu pärast, aga... tundub, et ühes teises teemas Pyramidi poolt mainitud suur massiküüditamine USAs kas jäi ära või läks temast möödaSmile Ta on elus - järelikult...
Vasta
To Postimees: Meil ei fluoreerita vett, meil on looduslikult vees juba piisavalt fluori, seda kasutatavate põhjaveekihtide keemilise koostise tõttu. Lääne-Eestis on fluori sisaldus kõrgem ja väheneb, kui liikuda Lõuna-Eesti poole. Samas, isegi Lõuna-Eestis on fluori siiski piisavalt, et see oleks nn positiivse mõjuga hammastele ilma et oleks vaja fluoriga hambapastat kasutada, eriti veel seetõttu, et me joome kraanivett (ehk siis suht otse põhjavett).

To Alba: GMO idee on jah selline, et peaks kasutama vähem tõrjevahendeid ja väetiseid ning saada siiski suuremat saaki ning samuti kasvatada põllukultuure selleks praegu mittesobivatel pinnastel (et seeläbi võidelda nt näljahädaga Aafrikas), kuid samas ükski nendest ei ole veel õnnestunud (Vt nt viimast GMO-infolehte). Nad on saavutanud ainult selle, et põldudel saab valimatut umbrohutõrjet teha keemiaga, millele põllukultuurid on resistentsed.
Vasta
õõvastav lugu Fortest teemal Kas GMO-katsetes tohib kasutada lapsi? http://forte.delfi.ee/news/teadus/articl...d=22609899
Vasta
Reviewing F. William Engdahl's 'Full Spectrum Dominance' - Part 1

Kuule Elis - ega sa TÕSISELT arva, et fluori lisatakse meie hammaste pärast ??
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas excubitoris
Kuule Elis - ega sa TÕSISELT arva, et fluori lisatakse meie hammaste pärast ??

Ikka seetõttu, et inimeste organismi kahjustada(kuri eliit teeb seda) ja uusi ravimeid välja nuputada, mis küll ei ravi(vastupidi - teeb olukorra hullemaks), kuid võimaldavad raha teenida.

Oh kui tark ma olen.

Millega siis sina, suur ja tark excubitoris, oma järamisvahendeid hooldad?

Tsitaat:Fluor on vajalik hammaste arenguks, sest ta suurendab kaltsiumi deponeerumist hambakudedes ning seega kaitseb ka hamba emaili.

Tsitaat:Olulist rolli etendab fluor vereloomes ning suurendab ka organismi kiiritustaluvust. Lisaks on fluor oluline mikroelement, mis reguleerib kilpnäärme tegevust ja takistab vähirakkude kasvukiirust.

-Link-
Vasta
Hambapastasid on meil ikka erinevaid saadaval. Mina kasutan fluoreerimata varianti.
Vasta
Selliseid tsitaate zepac võib netist leida rohkem kui siia foorumisse mahub, nende massilisus ei tee neid veel tõeseks. Miljon korda korratud vale ei muuda seda veel tõeks.
Kui sa ka edasi viitsid otisda siis võid leida ka tsitaate selle kohta, et fluori lisamine veele EI anna mingitki märgatavat tulemust - peale selle, et neis piirkondades kus seda veele lisatakse suureneb hambaarstide külastajte arv. Hetkel ei meenu kumb riik - kas Austria või oli see Sveits EI ole kunagi oma veele fluori lisanud ning selle riigi kodanike kikude tervis on tunduvalt parem kui Euroopas keskmiselt. Seega kui juba otsida siis otsi rohkem ja MÕLEMAPOOLSET infot.
Mis aga puudutab minu kikude harimist siis kasutan juba pikemat aega hambaharja ja hambaniidi kombinatsiooni koos sooja vee ning vähese hambapastaga mille sisse EI OLE lisatud mürgiseid tööstusjäätmeid. Hammaste hoolduse põhipostulaat ei mitte pidev "pastatamine" vaid korralik toidusedel.
Vasta
Oma ajal oli meil hambapulber ja probleeme oli vähem. Nüüd toodetakse haigeid nimme, et saaks neilt veel viimast välja pigistada. Muidu ei saa rikkad rikkamaks.....
Vasta
Natuke ka fluoriidist teise nurga all - sellise lingi vahendusel - Morgan - ära sina loe - seal on palju "mõtetut paranoiat" - saad rahulikumalt magada...

Paar väikest tsitaati: Dr Robert Carton, a scientist who spent 20 years working for the US EPA said on CBC Nov. 24th, 1992,
(Robert Carton töötas 20 aastat USA Keskkonnakaitse Ametis ja ütles seda CBC televisiooni saates)

Tsitaat:"Fluoridation is the greatest case of scientific fraud of this century, if not of all time.”

"Fluorideerimine on selle sajandi - kui mitte kõigi aegade - kõige suurem teaduslik pettus."

Tsitaat: “Fluoride is a known toxin that causes cancer, severe bone fractures and retardation of children. Leading scientific institutions, major universities and Nobel laureates have exposed its danger, yet fluoride is being crammed into the water worldwide. The amount of solid scientific evidence that fluoride kills is overwhelming …A major university study conducted over decades compared rates of bone cancer in Northern Ireland, where water is fluoridated, and the South where water is not treated with fluoride. The rates of rare bone cancer were 45% higher in the North. The evidence that fluoride is a dangerous toxic waste that the New World Order is disposing of in our water supply is overwhelming.”

Alex Jones, “911 Descent into Tyranny”

Alexi ütluse peate ise "ära närima", kuid ka see EI OLE positiivne ning toob välja detaile mis Cartoni tsitaadist välja jäid.
Vasta

• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 15
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Maailma eliidi varjatud magamistoa "mängud" ehk kuriteod laste vastu excubitoris 456 251,519 29-06-2023, 23:37
Viimane postitus: Mario
  Salajane Leping meie vastu... Infinite 5 6,583 17-12-2018, 17:19
Viimane postitus: Minaelan
  (Info)sõda Kordus 14 8,709 20-11-2016, 22:55
Viimane postitus: Kahvanägu
  Jüri Lina vandenõu Thorondori vastu Thorondor 133 54,231 31-05-2014, 21:49
Viimane postitus: Seba1993
  Liibüa sõda Pohlatohlakas 195 83,535 18-03-2013, 11:36
Viimane postitus: mulk2003
  Antiyhendus maailma S..a vastu Gulja 62 23,526 11-06-2010, 11:34
Viimane postitus: excubitoris
  Lihtrahvas eliidi vastu protsent 14 7,345 30-01-2009, 12:37