16-11-2008, 20:23
Siis kui ma olin kuue aastane hakkasin ma nägema (näen siiani kuigi olen juba15)oma ema varju öösiti ,mis lendas minu poole ,kuid mitte hea tahtilkult,vaid väga kurjalt ja nii.Ta on maast umbes poole meetri kõrgusel,ning tal on olnud kõik need 9 aastat samad riided.Samas mul pole emaga kunagi hea läbi saamine olin isegi väiksena mitte.
Kuid kõige imelik on se et ma tean et ma olen ise üleval ,kuid siiiski ta tuleb minuni ja migni asi katkestab teda ja ta kaob!
Aga kui ma kortesrist ära kolisin siis asi läks paremaks,mul suri samal ajal ära koer ,ning nüüd ta nagu kaitseks mind,alati kui ma näen oma ema jälle siis ta ei jõua enam minuni väja karjudes ja nii kuna se koer tuleb enne vahele.
Kas se võib olla lihtsalt mingi kujutlus või nii,kuid kui ei siis mida ma teha saaks,kuna se asi teeb mitte füüsiliselt mulle midagi kuid vaimselt küll:S
oleks vaja abi
edit by Metavo: Pealkiri korda
[Muudetud: 16-11-2008 Metavo]
Muutus: Parandasin paar täheviga. Üldiselt võiks oma teksti enne postitamist üle lugeda ning vead parandada.
[Muudetud: 16-11-08 Thorondor]
[Muudetud: 11-18-2008 helena9212]
Kuid kõige imelik on se et ma tean et ma olen ise üleval ,kuid siiiski ta tuleb minuni ja migni asi katkestab teda ja ta kaob!
Aga kui ma kortesrist ära kolisin siis asi läks paremaks,mul suri samal ajal ära koer ,ning nüüd ta nagu kaitseks mind,alati kui ma näen oma ema jälle siis ta ei jõua enam minuni väja karjudes ja nii kuna se koer tuleb enne vahele.
Kas se võib olla lihtsalt mingi kujutlus või nii,kuid kui ei siis mida ma teha saaks,kuna se asi teeb mitte füüsiliselt mulle midagi kuid vaimselt küll:S
oleks vaja abi
edit by Metavo: Pealkiri korda
[Muudetud: 16-11-2008 Metavo]
Muutus: Parandasin paar täheviga. Üldiselt võiks oma teksti enne postitamist üle lugeda ning vead parandada.
[Muudetud: 16-11-08 Thorondor]
[Muudetud: 11-18-2008 helena9212]