Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
22-05-2008, 18:24
(Seda postitust muudeti viimati: 01-02-2011, 11:00 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
Leidsin internetis kolades taas ühe uudise, et ilmatüdruk Kairit Tuhkanen hakkab läbi viima saadet Kanal 2 sarjas "Eesti kummitused". Kairit viib televaataja paikadesse ja hoonetesse, mida rahvas seostab kummituste, tulnukate ja muu üleloomulikuga.
Allikas
Huvitav kust pärineb tema informatsioon selliste paikade kohta? Ja mida ta neis paigus siis tegema hakkab. Can't wait!(H)
Muudetud: 22-5-08 kell 20:34:14 Metavo
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Jajah, Para-webile paras konkurents. Meie teeme asja oma rahadest ja ajast, ei ole just ilmatüdrukud ka mitte...
Mind huvitab ka, kuidas see välja nägema hakkab.
Postitused: 12
Teemad: 0
Liitus: May 2008
Täna õhtul kell 20:30 siis.
Postitused: 1,033
Teemad: 52
Liitus: Mar 2008
Kas keegi jättis meelde, mis nende kohtade nimed olid? Ma tean, nad käisid Soomaal. Aga nad ei täpsustanud. Et kui kellegil tuleb meelde, siis ma oleks tänulik, kui te siia kirjutaksite seda
I've heard it said, that people come into our lives for a reason, bringing something we must learn. And we are led to those who help us most to grow, if we let them and we help them in return.
Hmm.. Elu24 kirjutab uuest sarjast Eesti Kummitused.
Siin on täpsemalt kirjas, kus mis ja kes.
Minu arvates see Feliks Jalakas ei ole eriti adekvaatne tegelane seal.
I've heard it said, that people come into our lives for a reason, bringing something we must learn. And we are led to those who help us most to grow, if we let them and we help them in return.
Postitused: 1,162
Teemad: 223
Liitus: Jun 2007
Vaatasin ühe silmaga...Esiteks ei olnud saatejuht tasemel. Ja pendlimees ajas mind naerma...
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Cassiopeia
Minu arvates see Feliks Jalakas ei ole eriti adekvaatne tegelane seal. 
Ega jah ... oma nimegi kirjutab "Veeliks"!
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Mind häiris ka see pendeldamine selle koha peal, kus ta nö kontrollpendlit kasutas.. et miks ta sellele ise hoogu juurde andma pidi?
Postitused: 5
Liitus: Jun 2008
tere ,et mul on küsimus äsja oli saade "Eesti Kummitused" ma ei tea see tegi suht kõhedaks ma ei saanud paar ööd magada mõtlesin ,et see nn "Oskar" tuleb mind kummitama.
ma ei tea kas uskuda neid või mitte aga hirmu ajavad nahka küll
ma olen kuulnud ,et Saaremaal see Soomaa rahvuspark pidavat kummitama sellest samast oskarist mis teie arvate olete käinud seal rääkige?
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: samuel
ma olen kuulnud ,et Saaremaal see Soomaa rahvuspark pidavat kummitama
Vaat seda nimetaksin ma küll tõeliselt suureks kummituseks!
Postitused: 1,743
Teemad: 16
Rahvale meeldib see, kui nalja pakkuda.Pendel reageerib igasugusele veesoonte energiale, sellest ka pöörlemise erinevad suunad,Selle kiirendamisel ei ole mõtet, ta võtab ikka õige asendi.
Minu isiklik arvamus on, et see saade on suht mõttetu ja neid asju ei ole mõtet seal karta. Aga hea on ta selle poolest, et me saame sealt ideid, kuhu järgmiseks tripile sõita
Postitused: 221
Teemad: 4
Liitus: Mar 2006
Sellest Oskar Liivakivist (mis iganes see perekonna nimi oli -.-) on ka Para-Webis juttu, sellest kohast, kus ta väidetavalt kummitab ja lambi kupleid loobib...
Postitused: 138
Teemad: 3
Tsitaat:Algselt postitas: samuel
tere ,et mul on küsimus äsja oli saade "Eesti Kummitused" ma ei tea see tegi suht kõhedaks ma ei saanud paar ööd magada mõtlesin ,et see nn "Oskar" tuleb mind kummitama.
ma ei tea kas uskuda neid või mitte aga hirmu ajavad nahka küll
ma olen kuulnud ,et Saaremaal see Soomaa rahvuspark pidavat kummitama sellest samast oskarist mis teie arvate olete käinud seal rääkige?
saates olevaid kummitusi pole vaja karta.
Postitused: 37
Teemad: 2
Omg.. ;_;
Ma tõesti naersin kohati..
Aga huvitav, kas see seal on feik v mitte. ^^
Ma pakun et seal Soomaal pandi asju ikka mõnusalt juurde *Fantaasia*
Ja see pendlimees.. Bssh, Vale kaevujuures ikka ju ei oleks. >.<
Saatejuht.. Kedagi paremat ei saanud valida?
I'm just saying, sometimes goodbye is a second chance ...
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
Asi pole parema valimises, asi on ilmselt selles, et keegi ei soovi sellises saates osaleda.
OT: Ja InyoFace- võiks natuke tähelepanu pöörata õigekirjale. Pole ju raske komasi panna ja natuke korrektsemat eesti keelt kasutada
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
Asi pole parema valimises, asi on ilmselt selles, et keegi ei soovi sellises saates osaleda.
OT: Ja InyoFace- võiks natuke tähelepanu pöörata õigekirjale. Pole ju raske komasi panna ja natuke korrektsemat eesti keelt kasutada
Seda kyll. Ega ma usu, et Kairit ka seal väga kaua soovib olla.  Oleneb ka palgast~
Mulle lihtsalt meeldib niimoodi kirjutada ja on läbi aegade meeldinud. Aga eks ma siis proovin.
Postitused: 194
Liitus: Feb 2008
Minu arust sobib Kairit seda saadet juhtima küll. Ja eks ikka hirmsamad lood hoitakse vaka all. Ikkagi televisiooniga ei saa edasi anda seda, mida sa kunagi nägid ja kuulsid. Ja samas on ikka neid uskujaid ja mitte-uskujaid! Igatahes põnev on vaadata küll.
Postitused: 1
Liitus: Jun 2008
Kuidas uus saatesari "Eesti kummitused" tundub?
Kolmas saade juba ekraanil olnud, senini kajastatud kummitusi Soomaal, Mohni saarel ja Ida-Virumaal Selisoos.
Mis saatest arvate?
Kas tasub edasi ka vaadata?
Isiklikult tundus saade alguses veidi unine, viimane osa ärimehe vaimust aga juba täiesti soravalt läks.
Postitused: 13
Liitus: Apr 2008
http://ajaviide.delfi.ee/news/kuum/artic...d=19274142
Artikkel siis koos videoga. Mis arvate sellest
Muudetud: 6-7-08 kell 03:06:52 tuborg
Postitused: 32
Teemad: 1
Liitus: Jul 2008
Väga hull asi minuarust, :S
Kui ma ise seda vaatasin telekast, siis käis minus korraks mingi võpatus seest läbi,
Ma usun, et see ei olnud päris. Kanal 2 võib eetriaja nimel kõike teha. But who knows.
See teema on juba muidu olemas - siin.
Muudetud: 5-7-08 kell 16:51:13 Cassiopeia
Postitused: 85
Liitus: Apr 2006
Kaldun ka pigem arvama, et see oli sinna ehk lisatud suurema vastukaja eesmärgil.
Not so much living life as observing it.
Not so much observing life as ignoring it.
Ka mine arvan suhteliselt, et see oli sinna nagu suht meelega pandud. ^^
Nagu lõpus kui see oli siis Kairit nagu ei teinud suurt nägu sellest või nii. Reeglina nagu alati on ju ehmatus see kõigile või nii. >__>
Ja sellest saab ju kasu, inimesed reeglina ei usu kummitustesse v nendesse vaimudesse. Kuid kui midagi juhtub selles saates, vaatavad seda saadet paljud rohkem.
Postitused: 12
Ei tea, Kanal 2 on suhteliselt usaldusväärne minuarust. TV 3 on rohkem selline...
Ja samas see klipp ei tõestanud mitte midagi, lihtsalt mingid mustad jutid. Ma oleks siis uskunud kui see "keegi" seal täies varustuses ringi kõndinud oleks vms. Ja need koputused? Neid ei kuulnud sealt ju mitte keegi. Ja see kes neid vaime välja käis ajams väitis ka et tema ei kuulnud midagi erilist.
Muudetud: 6-7-08 kell 17:12:22 Balancius
|