Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Must kogu mu laes.
Magasin eile rahulikult ja sis ärkasin millegipärast üles. Vaatasin lakke ja seal oli mingi must kogu mis meenutas inimest. Järsku ta kadus. Siis olin ma veel liiga unine, et millestki aru saada, aga kui hommikul ärkasin sis oli hull kartus. Kas tegemist oli mingi kummitusega vms. Või oli mingi nägemus mul vms.
Vasta
Imelik, kui paljudel inimestel sarnane nägemus viimasel ajal on aset leidnud. Väga sarnane syndmus sinu omaga oli kahel minu tuttaval, kusjuures mõlemad ei teadnud üksteise fenomenidest midagi ning rääkisid mulle enda elamustest täiesti erinevatel aegadel.

Minul on ka sarnane elamus olnud ning selle kohta leiad ka siin foorumis teema, nimega Must Vari. Teema arenes päris pikaks, märkides et paljudel inimestel (jälle) oli juhtunud väga sarnane asi.

Muudetud: 15-10-08 kell 18:20:02 Firenze
Vasta
minulgi on juhtunud seda kaks korda.Esimesel korral une pealt ärgates oli tunne et minu kohal laes vaatab mind üks mees.Ehmatades panin laualambi põlema ja kogu kadus.Siis hakkasin otsima põhjendusi,miks ma seda nägin.Kokkuvõttes oli see vari tekkinud telefoni väiksest valgusest,mida varjutas särk ja selletagajärjel tekkis korraks lakke inimkujuSick(H)
teinekord oli veits hirmsam.Voodi kohal on mul loor.ja siis korra nägin selgelt loori ja seina vahel tumedat kogu.Sellele vastust ei leidnud.See öö pidin magama tulega...
Vasta
Äkki olid silmad veel nii väsinud,
et kujutasid ette...
Muide mu sõbranna nägi paar päeva
tagasi sarnast asja...
Ei tea,miks kõik peaaegu ühel ajal sellist
asja näevad?
(selle varju võib tõesti näiteks kardin tekitada
jne...)
Vasta
Või on "varjud" koguaeg meie ümber ja meiega, nende nägemiseks peame me ise hetkeks "peatuma"
Vasta
ka mina ärkasin öösel kuna keegi täpselt nagu jälgis mind...kui silmad lahti tegin siis oli laes must kogu
Vasta
ma olen näinud musta kogu teisies toast . Vaatasin peeglisse ja siis nägin ka midagi inimest meenutavat varju .
Vasta
Mul on ka nii väga palju esimene kord ehmatasin täitsa üless, aga siis sain aru, et see on ainult pimedus
Vasta
naabrimees kes krigistas kardinat ja tuli rõdukaudu su lakke!
Vasta
Ka mina olen laes musta kogu näinud..Nüüd aga tekkis mul küsimus, et jahh neid inimesi kes on musta varju näinud on viimasel ajal palju, kuid´kui paljud neist tõtt räägivad ?!?
Vasta
Ma pole küll laes mingit kogu näinud,aga olete te ikka kindlad ,et te seda unes ei näinud??!! Ma olen ka unes sellist asja näinud.
Vasta
eile öösel magama minnes nägin mingit varju seina peal mõtlesin et mu õde sätib omal voodit korda vms (me õega ühes toas) aga kui uksest sisse läksin siis õde oli naq pikali ja poolenisti magas.. :/
Vasta
kõikidest varjudest ei tasu ka kummitusi otsida... silmad võivad vingerpussi mängida..Laugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Durin
kõikidest varjudest ei tasu ka kummitusi otsida... silmad võivad vingerpussi mängida..Laugh

täpselt, endal oli eile õhtul sama värk. silmad olid küllaltki väsinud ning pärast lambi välja lülitamist ei olnud silmad pimedusega harjunud, selle koosmõjul tekkis tänavalambi õrnast kumast ebatasasesse lakke väike must koguke.
võttis esimese hooga kõhedaks, kuid varjuke kadus üsna pea kui silmad pimedusega harjusid.

miks varju enne näha oli ja pärast mitte? sest kui silm pole pimedusega harjunud, on just kergemini igasugu varjusid näha. kui silmad pimedusega harjuvad, siis silm tajub neid õrnu valgusallikaid pimeduses ning varjusid on märgata küllaltki minimaalselt.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Kazluk
Tsitaat:Algselt postitas: Durin

täpselt, endal oli eile õhtul sama värk. silmad olid küllaltki väsinud ning pärast lambi välja lülitamist ei olnud silmad pimedusega harjunud, selle koosmõjul tekkis tänavalambi õrnast kumast ebatasasesse lakke väike must koguke.
võttis esimese hooga kõhedaks, kuid varjuke kadus üsna pea kui silmad pimedusega harjusid.

miks varju enne näha oli ja pärast mitte? sest kui silm pole pimedusega harjunud, on just kergemini igasugu varjusid näha. kui silmad pimedusega harjuvad, siis silm tajub neid õrnu valgusallikaid pimeduses ning varjusid on märgata küllaltki minimaalselt.

No kui terve päev para-weebis passida ega siis õhtul ju varjudest muud kui kummitusi näha ei saagi, aga see jutt kõlab isegi päris loogiliselt Laugh
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Must vari inimese küljel Triinu83 5 7,586 13-09-2019, 20:37
Viimane postitus: Avatud aken
  Jäljed laes PsycheVioleta 7 5,842 20-04-2015, 18:05
Viimane postitus: kents27
  Must Kass Flegmatica 27 13,669 16-01-2014, 12:18
Viimane postitus: Ellie
  Must kass, needus neiuuu 7 5,153 27-03-2012, 00:35
Viimane postitus: zen faran
  Valge kogu krissux 6 3,855 03-12-2011, 23:24