Postitused: 578
Teemad: 8
Liitus: Aug 2005
Mitte enam ni võimalik kui varem.
Deemoneid on planeedile praeguseks ajaks vähe järele jäänud.
Saatanat ei ole võimalik välja kutsuda, ta ei saa tulla.
Milleks Selle deemon?
Deemonite sidumisest olen kirjutanud:
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=725&page=2
Kui olin õppinud deemoneid siduma, hakkasid nad esialgu minu telefoni automaatvastajale sõnumeid jätma: Näiteks “paha oled..”, ja ise nutab.
Hääled nii kui kastel, ainult teise tonaalsusega. Tähelepanelikul kuulamisel saab aru, et tegemist ei ole inimesega.
Sellest alates olen olnud deemonitega sõjaseisukorras ja parim võimalik suhtlusseisund on viik (vaherahu, neutraliteet).
Kes on jäänud deemonisõltlaseks, nendel ei ole üldiselt hästi läinud.
Saatan ei saa tulla mitmel põhjusel:
1.Ta on Satania süsteemi “vanglaplaneedil” vangistuses, kuigi viimase ajani sai külastada Luciferi mässuga seotud planeete.
2. Meie planeedi planeedivõrst Caligastia ei tunnusta Saatana võimu. Saatan ei ole siin teretulnud, tal ei ole luba meie planeedile tulla.
http://www.planetaryhq.com/estonia.htm
Postitused: 6
Teemad: 0
Liitus: Jan 2006
mida deemonitega teha üldse saab? on neist kasu ka või niisama kutsud siia ilma, et näha, kas on Lahe?
selle koha pealt olen võhik
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Mis mõte deemoni kutsumisel on? Et aata saatanale tervitussõna?:o
Postitused: 25
Teemad: 5
Liitus: Jan 2006
Probleem on selles, et neid deemoneid on väga palju ja nad liigituvad omakorda.usun, et deemoni välja kutsumine on võimalik aga mida selle deemoniga teha, sest üldjoontes on nad pahatahtlikud .
meeldivam on tegeleda heatahtlike olevustega :ee:
Postitused: 33
Liitus: Sep 2006
vabandan ette teemast kõrvalekaldumise suhtes aga minuarust ei saa saatanat välja kutsuda sest tal pole füüsilist kuju....noo tegelikult ta "SAAKS" tulla ka vaimuna vms. aga minusilmis on see jah võimatu...
kasutage seda oijua boardi vms. äkki siis saate ma ise ka täpselt ei tea pole proovind aga kui keegi viitsib ja julgeb siis proovige ja teatage mulle kah aitähh.
¤¤¤Inimene suudab teha kõike,vaja on ainult neid oskuseid õppida,uurida ja arendada¤¤¤
Üldjoontes Encore´ga nõus.
Deemonid väidavad: "Meie oleme head!"; ja vaimud ei saa valetada, järelikult ongi.
Kui aga deemonitelt küsida: "Mida tei teete?", vastavad nad: "Meie teeme kurja!"; ja vaimud ei saa valetada, järelikult ongi nii.
Peame arvestama veel Drunvalo Melchizedeki "Elulille iidses saladuses" lk. 415 toodud infoga, et Luciferi tööd ei tunta mässuna, vaid eksperimendina. Siis ei ole ka deemonid mitte mässajad, vaid eksperimentaatorid.
Elulille saab kujundada kahel viisil; Lucifer valis teise tee.
Sellele probleemile ma isiklikku vastust ei looda praeguses reaalsuses leida.
Kuid hoidun ka kohtumõistmisest selle üle, mida mul puudub võimalus hinnata.
Isiklikult ma selles eksperimendis Luciferi pooldajate hulgas ei ole, ma olen nii valinud ja minul on selleks õigus.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Tsitaat:Algselt postitas: fen
vabandan ette teemast kõrvalekaldumise suhtes aga minuarust ei saa saatanat välja kutsuda sest tal pole füüsilist kuju....noo tegelikult ta "SAAKS" tulla ka vaimuna vms. aga minusilmis on see jah võimatu...
kasutage seda oijua boardi vms. äkki siis saate ma ise ka täpselt ei tea pole proovind aga kui keegi viitsib ja julgeb siis proovige ja teatage mulle kah aitähh.
mina näiteks oskan saatanat välja kutsuda.
mis ta ikka seal toas istub ja arvuti taga oma silmi rikub... Seetõttu ka registreerisin end mersuklubi lehele et saata talle privaatkiri ( Saatan)
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 44
Teemad: 1
Liitus: Nov 2006
Encore, sa ütlesin et kõik deemonid ei ole halvad... kas deemon pole mitte surnute raipesööja (ei mäleta täpset nime aga hingede raipesööja on tõenäolisem)
edit: natuke korrektsemaks
Muudetud: 6-11-06 kell 11:17:51 Flash
Postitused: 92
Teemad: 9
Liitus: Oct 2006
Aga siiski , me räägime ju Deemoni väljakutsumisest  . Mind kohutavalt huvitab see. Ma ei mõtle selles mõttes ,et ma tahaks mõnda Deemonit väljakutsuda vaid ,et mul oleks ka vähekeni sellel alal teadmisi.
Postitused: 2
Liitus: Nov 2006
Kasu poste ju kustutada.Parem näidake fakte "Deemonite" olemas olu kohta.
Miks ma peaks muidu teid uskuma :/.
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Otsi ise fakte, kui keegi sulle fakte näitab, siis sa ei usu, et see fakt on ju.
Postitused: 1,469
Teemad: 7
Liitus: May 2006
09-11-2006, 14:48
(Seda postitust muudeti viimati: 30-04-2020, 22:54 ja muutjaks oli Arlich.)
Postitus muudetud puht-kristliku maailmavaate tõttu!
Postitused: 135
Liitus: Feb 2007
Tsitaat:Algselt postitas: encore
Ei tegelt, Deemonid ja saatanad ja päkapikud ( ) on kurjad olevused ja nendega ei maksa jamada. Kuigi, deemoneid võib ju ka "vaimuks" nimetada?
Miks päkapikud kurjad on?  . Ei too sulle kommi?  .
Tegelikult olen ma kunagi midagi Deemonite kohta lugenud, kui ma õieti mäletan siis nad pidid olema mingid dimensiooni rändurid vms.
Postitused: 1
Liitus: May 2007
kust kohast te saate infot Luciferi eksperimentide ja deemonitest? ja mis paneb inimesi uskuma selliseid asju? äkki oskab keegi öelda ühele ebareligioossele ja praktilistest teadustest lähtuvale inimesele kust saaks infi selle kohta et sellised asjad ka tõsiselt võetavad on?
mitte paha pärast vaid uudishimst.
Postitused: 35
Liitus: Mar 2007
On võimalik ja on võimalik et peale seda asja sa ellu ei jää.
ÄRA PAREM JAMA!!
Postitused: 1,113
Teemad: 90
Liitus: Oct 2004
Palju me neist vaimudest üldse teame? Näiteks haldjate kohta liigub väga erinevat infi. Üks räägib, et haldjad on enamuses Maalt läinud. Teine kuulutab, et nad on iga inimese juures ja kaitsevad teda (nagu kaitseinglid). Kolmas sonib surmtõsiselt tiivulistest võlukeppidega blondidest, kes tahtvat ainult head teha (oijah, mida meie lastele ometi pähe istutatakse). Neljas teeb salapärase näo ja teatab, et "teab, aga ei räägi" (ilmselt lihtsalt soov millegagi eputada-muidu hoiduks ta üldse sellest teemast). Viies kuulutab iseennast kehastunud haldjaks
Tsitaat:Algselt postitas: alduran
kust kohast te saate infot Luciferi eksperimentide ja deemonitest? ja mis paneb inimesi uskuma selliseid asju?
mitte paha pärast vaid uudishimst.
Kas just uskuma. Infot saab vahetada ka niimoodi, et sa ise eriti ei usu sellesse, vaid jätad nö. isiklikud järeldused tegemata.
Mina näiteks suhtun paljudesse asjadesse idee järgi - mis siis kui äkki ongi?
Enamus infot, mis on teada deemonite kohta, pärineb keskaegsetest demonoloogia ja kirikulugude raamatutest. Eesti keeles on isegi ilmunud väike kokkuvõtlik raamat selle ajastu kohta , lisaks on Ülo Valk teinud toreda kokkuvõtte meite maa muinaslugudest ja nende seostest keskaja demonoloogiaga:
http://haldjas.folklore.ee/UTfolkl/kaits..._Valk.html
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Tee on nähtamatu? Aga kust ma tean et ma teed pidi üldse astun? Äkki ronin üle mägede? Ja miks just kakjs teed... mulle meeldiks kolmas või neljas.
Kuradid ja jumalad on täiesti olemas... tuleb vaid silmad lahti hoida ja näha.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Mul on tunne, te teda tuleks selle kuradi ja jumala teema kohapealt ignoreerida, sest temapoolne kriitika vajaks küll paar tooni vaiksemaks keeramist.
Postitused: 38
Teemad: 2
Liitus: Jun 2007
Ma ei tea ning ma ei soovita kellelegi teisel ka sellega igaksjuhuks jamada.
Postitused: 20
Liitus: Jun 2010
Tsitaat:Algselt postitas stranger
On võimalik ja on võimalik et peale seda asja sa ellu ei jää.
ÄRA PAREM JAMA!!
Postitused: 20
Liitus: Jun 2010
mnjh 
sai ka taldrikut keerutatud kunagi..
ütleks sama: ära jama!
Postitused: 883
Teemad: 33
Liitus: May 2009
Tsitaat:Algselt postitas encore
On siis selline asi võimalik. Ehk, kas on võimalik teisest dimensioonist või labaselt õeldes maa alt välja kutsuda deemon (mitte Saatan ise) ?
Ära näe vaeva, küll Saatan tuleb ise sinu juurde- ta ju selle ilma vürst.
Postitused: 883
Teemad: 33
Liitus: May 2009
Tsitaat:Algselt postitas HadziOgloe
Deemonite sidumisest olen kirjutanud:
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=725&page=2
Kui olin õppinud deemoneid siduma, hakkasid nad esialgu minu telefoni automaatvastajale sõnumeid jätma: Näiteks “paha oled..”, ja ise nutab.
Hääled nii kui kastel, ainult teise tonaalsusega. Tähelepanelikul kuulamisel saab aru, et tegemist ei ole inimesega.
Sellest alates olen olnud deemonitega sõjaseisukorras ja parim võimalik suhtlusseisund on viik (vaherahu, neutraliteet).
Kes on jäänud deemonisõltlaseks, nendel ei ole üldiselt hästi läinud.
Saatan ei saa tulla mitmel põhjusel:
1.Ta on Satania süsteemi “vanglaplaneedil” vangistuses, kuigi viimase ajani sai külastada Luciferi mässuga seotud planeete.
2. Meie planeedi planeedivõrst Caligastia ei tunnusta Saatana võimu. Saatan ei ole siin teretulnud, tal ei ole luba meie planeedile tulla.
http://www.planetaryhq.com/estonia.htm
Joh. ilmutuses: Saatan seotekse ahelatesse 1000 aastaks, see aeg on veel ees. Siis lastakse ta viimast krda valla ning seejärel lõpetatakse tema võim.
|