Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Helid teisest toast
Tere,

Paar kuud tagasi toimus üks väga kõhedust tekitav sündumus.
Nimelt meiega elas koos kunagi minu vanaisa ( kes kahjuks jäi voodihaigeks ja siin majas ka oma viimsed elupäevad veetis ).
Lamasin siis oma toas voodis ja ootasin kuni uni tuleb, kui äkki kuulsin kõrvaltoast imelikke helisi nagu keegi keerutaks või lohistaks klaasi laua peal edasi ja tagasi, see kestis umbes 5 minutit ja siis oli vaikus. ( siinkohal peab ära märkima, et tuba kust helid tulid oli sama tuba, kus vanaisa oma viimsed hingetõmbed tegi )
Vaatama ma minna ei julgenud, kuna olen alati uskunud, et midagi siin maailmas siiski peale meie ka on, kõhedust tekitas ka see, et olin sel ööl 100 % täiesti üksi majas ja ei saanud see olla ka aknast puhuv tuul, kuna mulle on iidamast aadamast vanemate poolt selgeks tehtud, et enne magama jäämist sulgeda kõik aknad ja uksed ( eriti kui üksi oled ) Järgmine päev tuppa sisenedes nägin laual tühja klaasi.
Kas tõesti kummitab või kujutasin endale asja ette ? Sad Enda teada polnud ma oma vanaisa peale juba tükk aega mõelnud ning horror filme vms ka sel ajal ei vaadanud :S

Vanaisa suri juba 4 aastat tagasi ja see oli ka ainuke selletaoline juhus.

PS :

elan juba umbes 20 aastat samas majas (maja sai ehitatud meie poolt, niiet enne pole siin keegi sees elanud)
Vasta
Võibolla oli hiir.
Vasta
Võis olla hiir, aga ma eriti ei usu seda. Ma arvan, et vanaisab tahab sulle midagi öelda või millestki märku anda, ühesõnaga üritab su tähelepanu köita. Arvatavasti jäi tal ennem surma midagi ütlemata.
Vasta
Huvitav, kui ta tahtis mulle midagi öelda, siis miks see ainult üks kord juhtus :S
Vasta
Nüüd paar korda olen tähele pand, et koer on vahest seisnud koridoris ja vaadanud ühte kohta ning samal ajal saba liputanud ( siinkohal pean ära mainima, et koer liputab saba vaid oma inimestele ehk siis minule ja mu vanematele ) Samas on koer ennist alati maganud seal kus talle parajasti uni peale tuleb, nüüd ei julge koer kusagil mujal magada, kui minu kõrval :S
Vasta
Siin hea võimalus enda naiivse nägemuse lahtiseletamiseks vaimumaailmast.

Enamik kummitusjuhud on ruumi salvestunud energeetilised jäljed, mis mingil põhjusel korduvad aegajalt. Enamasti on need energeetilised jäljed seotud väga tugevate emotsioonidega surmahetkel. Ei ole kontakteeritav, kuid sensitiivi poolt tajutav. Kummitus on seostatav surnuga.

Siis on üks teine seltskond tegelasi, kes kondavad mööda maad ringi ja otsivad endale söögipoolist. Leidun sobiva peremeesorganimi, söövad väheke. Need on need tegelased, kes tulevad vaimulauaga rääkides vestlema ja ei taha siis ära minna. Ei tohiks olla seotud reaalselt elanud inimesega. Kontakti otsimine on mõtetu ja ohtlik.

Mõni väiksem alagrupp on veel.

Ja siis kogu kummituste gammast on 99,5 protsenti hirm+juhuslik heli (maja praksumine, tuuletõmme, silmakae jne) või +juhuslik sündmus(kass ajab vahtu suust, lind lendab tuppa jms).

Tuleb meeles pidada, et lõpliku tõde ei tea niikuinii keegi. Isegi kui ta seda väidab.

Ühesõnaga, kui see ka oli su vanaisa, ei taha ta sulle mitte midagi öelda. Ta oleks saanud seda hoopis lihtsamalt vahetult peale surma unes näiteks teha. Praeguse juhtumi seletamiseks võiks välja mõelda 101 muud varianti. Võta seda, kui kummalist juhust.

[Muudetud: 11-1-2010 Tom]
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Imelikud helid majas Pärnu 9 7,412 10-04-2014, 12:27
Viimane postitus: katakaroliina
  Imelikud helid ja sammud. Muumi 13 6,735 23-10-2009, 15:30
Viimane postitus: RoosakasT2pp-
  Väike läbipaistev tüdruk tuiab toast tuppa pärislelu 20 8,870 28-06-2007, 14:53
Viimane postitus: Lillian

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne