Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film: The Fountain
Seda filmi ei suutnud mõned minu tuttavad lõpuni vaadata...
Minu jaoks on see film, mis korduval vaatamisel tekitab uusi mõtteid ja muutub aina paremaks. Filmis kajastatakse Ilmapuu teemat, surma ja reinkarnatsiooni teemat, armastust jpm.

Super !

http://www.watch-movies-links.net/movies/the_fountain/
Vasta
Tõesti väga huvitav film, mis muideks kajastab indviidi puhul ka oma kõikides aspektides ja elatud eludes viimaks tervikuks saamist, elatud eludes läbivate (ja lahendamist nõudvate) mustrite kordumist, valgustumist ja viimaks ka ülestõusmist.

Siin ka link trailerile:
http://www.apple.com/trailers/wb/thefountain/

[Muudetud: 5-3-2009 Arlich]
Vasta
Jah...vaatasin üle millega filmi rezissöör Darren Aronofsky veel hakkama on saanud
ja temalt veel mitu filmi vaatamiseks...

http://www.imdb.com/name/nm0004716/
Vasta
Müstiline film.
Tekitas nii palju mõtteid, et lausa keeruline kirjeldada. Vaid, et esmakordne film vaadatuna inimese elule hoopis uue ja enamike jaoks üsna tundmatu nurga alt.
Nii mõnigi äratundmishetk oli Smile

Super tõesti. Tänud teavitamast.
Vasta
Ma tunnen ennast nüüd nii rumalana. Terve filmi ootasin, et midagi põnevat hakkaks juhtuma. Siukseid väikeseid pisiepisoode oli, mida iga filmi puhul kõlbab vaadata. Aga üldiselt oli see film pikk igav halamine. Aga ju ma ei saanud asjale pihta.
Vasta
Laugh Tegemist polnudki ju action filmiga. Asi eksistentsialismis ja selles mida Arlich kirjutas...
Vasta
Ka minu jaoks jäi film kuidagi liiga uinamuinaliseks. Maailmavaade, mida seal esitati oli ehtmikilik arusaam asjadest ning kujutan ette, kuidas Tiibeti poodides müüakse seda filmi komöödiamuuvide sektsioonis.

Kunagi sai vaadatud ka teist samat masti filmi, mil nimeks What Dreams May Come ning vägisi tekib mõte, et kunst on pidada kunstiga piiri, mitte ületada lävepakku, millest alates kunst muutub lihtsalt igavaks juraks, mis tahab hirmsasti olla miskit mida ta pole.
Vasta

Aga peabki olema inimlik et see kuidagi kohale jõuaks.
Mõtlemapanevat ainet seal jätkus, püüdlus surematuse, teadmise, armastuse ja kohalejõudmise poole. Kõiki filmis käsitletut nelja lugu ühendas püüdlus võimatu poole, ent eesmärk jäi alati haarde jagu liiga kaugele.
Mulle näis see film metafoorina inimpüüdlusest täiuslikkuse suunas, kõik neli lugu olid sarnased mingil määral, näidates et elukogemuse protsess käib ühte kindlat kondikava ja aeg on kõigest illusioon mille reeglite järgi peab inimene mängima.
Lõpplahendus oli ka huvitav, mulle jääb vist alatiseks meelde selle filmi lõpus asetsev vihje surematusele.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mimino. Grusiinide tehtud film. isemaag 1 237 08-04-2026, 20:15
Viimane postitus: isemaag
  FILM: Vaimude väljaajaja (The Exorcist (1973) Ares 35 21,609 13-07-2025, 19:27
Viimane postitus: xcad
  Parim/lemmik film Indr3k 453 250,784 19-12-2024, 22:15
Viimane postitus: cambodia
  Film: Katõn excubitoris 21 13,298 15-04-2022, 18:01
Viimane postitus: vasamasa
  Film: Matrix henzukaz 54 38,713 26-12-2021, 23:37
Viimane postitus: Lynx Titan
  film (needus, neetud)/the conjuring Kahvanägu 6 3,739 25-12-2020, 23:41
Viimane postitus: Kahvanägu
  Film: lühifilmid zen faran 18 14,908 09-09-2020, 11:51
Viimane postitus: Vesilik
  Film: "Saladus: julge unistada", romantiline draama. Teloslane 0 2,239 07-09-2020, 12:10
Viimane postitus: Teloslane
  FILM: The Bad Batch. Lisaks Fairchild FH-227D Andides Tyto Alba 16 9,818 27-06-2020, 11:58
Viimane postitus: Tyto Alba
  Film maa all elavaist super-ussidest? hulkuv hing 8 5,936 04-03-2020, 10:34
Viimane postitus: xawa

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne