Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film: "Independence Day" - Iseseisuvuspäev
Natukene hilja tegin selle teema, et nüüd kes saatekava või tv3-e ei ole uurinud ei teagi, et just hetkel see sealt käib.....

Aga muidu üldiselt, mida teie arvate sellest filmist...... see film on kohe suht väga ulmeline võrreldes mõne teisega, aga miks ka mitte ei või tulevikus midagi sellist juhtuda?

See film võib mõnele nii öelda suht "lapsik" tunduda, aga samas mina ütlen, et ei olnud väga vigagi:o ning tahaksin anda 6,5 punkti, aga selle asemel annan siiski 6 kuna kisub natukene madalamale - minu arvamus...........

[b]Hetke seis / keskmine hinnang: 6,945 , hääli kokku antud 37

Muudetud: 11-4-05 kell 23:47:48 hiidlane
Vasta
Kui ma kunagi seda kinos vaatasin, oli see mingi ülitegija film. Aastaid hiljem telekast vaadates tundus lahja- hinnang 4
Vasta
Hetkel nägin ainult subtiitreid filmist... Igatahes varem juba nähtud. Omal ajal oli paljuski ajastufilm, kinos uute tuulte tooja.. Nüüd aga.. üks visuaalne susser-vusser..

Mars Attacks oli parem, kusjuures
Vasta
See film ülistab liiga palju ameeriklasi. Näitab, et ameeriklased on kõige paremad, ainult nemad suudavad selliste olukordadega hakkama saada jne.

See tulnuka laev oli ka natuke vilets, kõrgeima intelligentsi kohta. Peaks nagu vastupidavam olema.
Vasta
See film oli jama, sest sellise laeva vastu ei saaks IRL ükski inimene!! Ma võiksin olla isegi kõige hullem optimist aga kui päriselt selline asi oleks siis me ei saaks midagi teha...
Vasta
juut ja neeger päästavad maailma... jee
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja Wolfgirl
See film ülistab liiga palju ameeriklasi. Näitab, et ameeriklased on kõige paremad, ainult nemad suudavad selliste olukordadega hakkama saada jne.

sellepärast ma eriti USA filme enam ei vaatagi... eriti katastroofidraamasid ja ulmekaid kus inimkonda ähvardab mingi katastroof...

filmile erieffektide ja muidu sisupoolest 10, aga amerikaanode pärast paneks 1... hindasin kogemata 10'ga aga njah... vahet ple :odie:
Vasta
mu meelest ses suhtes asja pealt kokku hoitud, et muud seal ei näidanudki ju kui ainult tulnukate laeva ja neid pisikesi lendavaid põkasid. näidand siis ikka miskit invasiooni ja pisikesi rohelisi värdjaid kaa.
Vasta
Minu arust oli väga hea film. Eriti hea point oli presidendi kõne. Põhjus, miks ameeriklasi kujutatakse maailmas kõige võimsamatena on see, et nad lihtsalt on seda Smile Minu arust ei olnud tegemist mingi käki ega juhusliku filmiga, hea film oli, sai ka kõrged punktid..
Vasta
üx parimaid, kus on kombineeritud head effectid ja hea lugu, tänapäeval jääb sellest viimasest küll väga palju puudu.
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja tulekera
mu meelest ses suhtes asja pealt kokku hoitud, et muud seal ei näidanudki ju kui ainult tulnukate laeva ja neid pisikesi lendavaid põkasid. näidand siis ikka miskit invasiooni ja pisikesi rohelisi värdjaid kaa.

räägime me siin ikka ühest ja samast filmist?
minu arust olid invasioon ja väiksed värdjad täitsa olemas Laugh

aga nojah... mis puutub sellesse et kaks meest ameeriklast päästavad maailma (taaskord) ning selle üle virisemist, siis on tegu lihtsalt kadedusega.
mis te siis tahate et mingi musulmann oleks maailma päästnud?
Vasta
Annan hindeks 8. See on film, mida ei saagi eriti tõsiselt võtta. Vaadata on teda muidugi parem suurel ekraanil, sest kuna film tugineb suuresti eriefektidele, ei ole need telekast vaadates nii võimsad,
Hinne 8 tuligi rohkem tema meelelahutusliku külje pealt, samas põhineb ta ulmeklassikul The War of the Worlds, mis on väga tugev film jällegi...Bleh
Vasta
Mis omakorda põhinem raamatul, mis on ilmselt veel kõvem.
Vasta
hinne 10
põhjus, miks see ylistab ameeriklasi, on see, et ameeriklased tegid selle. doh.
kui venelased oleksid selle teinud, siis päästaksid maailma venelased, loogiline ju:o
vaadake asja heast kyljest, seda filmi ei teinud jaapanlased, muidu oleks see godzillasid ja värke täisBleh
efektid meeldisid ja sisu oli ka suht hästi seletatud. ma kaldun arvama, et see oleks mulle rohkem meeldinud, kui selle oleks teinud venelased filmi stiilis "vene kalapüügi eripära"{mar
Vasta
Lisasin sellele ka hinde 10 ... kuna minu teadmised selle teose kohta põhinevad nii raamatust (sai kõvasti kujutleda) kui ka filmist
Vasta
minu arust üli-mega tegija film
Vasta
Efektid on võimsad. Alati olen nõus seda uuest vaatama. Tundub kuidagi reaalne....samas siiski tead, et see pole niiSmile huhh...
Väga kaasahaarav.
Vasta
loogiline ju et ameerika saab selle asjaga hakkama...
võrrelge ameerika sõjaväge mõne muu riigi omaga Laugh

ja pealegi... ameerika hävitas lõpus ju vaid need laevad mis NENDE linnade kohal olid... üle maailma osalesid ju ka teised riigid.

väga lapsik oleks arvata et tehakse film sellest kuidas kambodza rahvaarmee maailma päästab. neil lihtsalt pole piisavalt ressursse
Vasta
Efektide pärast võis vaadata. Plusspoolele jääb ka tulnukate välimus-ei olnud moonutatud inimesed,vaid tõeliselt ilusad limased elukad,sellised võivad tõesti kuskil x-galaktikas elutseda. Miinuseks kahtlemata lõpp-no paraku elu ei ole nii lihtne,et kahe tsivilisatsiooni kokkupõrge sõltub mingist ühest-kahest inimesest. Tõenäoliselt,kui juba mingi rass nii tark on,et tähelaevu ehitada,siis küllap nad ei sõltuks mingist raadiosignaalist. Küllap ikka lahingulaevad oleksid autonoomsed ja emalaevast sõltumatud. JA tõenäoliselt ei suudaks mingi itimees sellisel tasemel arvutiprogrammi häkkida,see oleks umbes sama,nagu neandertaallane üritaks netipanga kaudu maksta. Sõnaga,jäi mulje,nagu oleks need tulnukad muidu lollid nagu saapad,ainult et kuidagi leiutanud ülivõimsa kosmose-ja sõjatehnika. Ei klapi lihtsalt. Ajaviiteks võis siiski vaadata küll.
Vasta
tegelikult on siiski mõttekam jõuallikas panna emalaeva... sest teised suured taldrikud olid ju põhimõtteliselt nö. hangaarid. pluss veel see megarelv.
ju siis ei mahtunud lihtsalt ära...
ka hävitajad ise olid ju võrdlemisi suured kuid life-support oli vaid kahele inimesele.

ei tasu ikka täiega ulmeliseks minna... ka ulmekatel on omad reeglid tehnika osas.
viirusest... aga miks ka mitte. kui nende arvutikeel ei koosnenudki binaarkoodist siis oli võimalus seda u uurida ning viirus vastavaks progeda.

tsekka näiteks sellist sarja nagu Battlestar Galaktica. pole mingit viirust vajagi... üks programm suudab teist programmi palja skännimise teel välja lülitada.
Vasta
Olen näind ja andsin hinde 8. JAh Ameeriklased on jälle parimad selle filmi järgi. Ah, suva. Ongi ju paremad asjad kui eestlastel.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mimino. Grusiinide tehtud film. isemaag 1 241 08-04-2026, 20:15
Viimane postitus: isemaag
  FILM: Vaimude väljaajaja (The Exorcist (1973) Ares 35 21,620 13-07-2025, 19:27
Viimane postitus: xcad
  Parim/lemmik film Indr3k 453 250,818 19-12-2024, 22:15
Viimane postitus: cambodia
  Film: Katõn excubitoris 21 13,308 15-04-2022, 18:01
Viimane postitus: vasamasa
  Film: Matrix henzukaz 54 38,718 26-12-2021, 23:37
Viimane postitus: Lynx Titan
  film (needus, neetud)/the conjuring Kahvanägu 6 3,743 25-12-2020, 23:41
Viimane postitus: Kahvanägu
  Film: lühifilmid zen faran 18 14,921 09-09-2020, 11:51
Viimane postitus: Vesilik
  Film: "Saladus: julge unistada", romantiline draama. Teloslane 0 2,241 07-09-2020, 12:10
Viimane postitus: Teloslane
  FILM: The Bad Batch. Lisaks Fairchild FH-227D Andides Tyto Alba 16 9,822 27-06-2020, 11:58
Viimane postitus: Tyto Alba
  Film maa all elavaist super-ussidest? hulkuv hing 8 5,940 04-03-2020, 10:34
Viimane postitus: xawa

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne