06-07-2008, 19:36
No aga samas, miks peaks mingi preester valetama, et isegi tema kuulis neid koputusi?
|
TV: Eesti kummitused
|
|
06-07-2008, 19:36
No aga samas, miks peaks mingi preester valetama, et isegi tema kuulis neid koputusi?
07-07-2008, 11:47
Tsitaat:Algselt postitas: K-kMa ei usu et preester valetas(kindel ei saa olla) Pigem liialdas see vanadaam.
09-07-2008, 14:36
Tsitaat:Algselt postitas: Balancius No K2 on raudselt kõige kollasem telekanal meil. Saade on jah tehtud täiesti valede inimeste poolt, mistõttu ka vaadata ei kannata, kuigi idee iseenesest hea.
09-07-2008, 17:28
Kõik räägivad, kui hirmus see saade on, no minu jaoks ei olnud see eelmine osa, kus mingi vene (viisakalt öeldes) VANATÄDI nuttis, et üks kuri kummitus koputab tal kuskil seina sees vastu heina või midaiganes, millesse ka Kairit suhtus paraja muigega.
Võibolla oli asi ainult SELLES osas, kuid see jutt tundus küll imelik, mis seal riidekirstus ikka olla sai, noo, okei võibolla tõesti vana padjomka koputas seal seina sees, kes teab!Selle jutuga ei kritiseerinud ma mitte saadet, vaid seda vanaeite. Mis tal seal ikka teha on nii väga, sisustas oma aega, tahtis veel vanast peast kuulsust maitsta ja kindlasti oli tal plaan vaikselt eetrisse sosistada mingit fa¹isti teemat. Vabandus, kui nüüd liiga halvasti temasse suhtun. Aga saate vaatan täna veel korra läbi (kui ikka on täna, on ju!?) Ja siis ütlen rohkem, mis sellest arvan. Seekord pidi juttu olema UFO'dest ja Kaiu rabast vist?! Võinohh... midagi sellist. Jaa veel eelmises osas see lennukimüra moodi hääl ja photoshopi töötlus häiris ka, kus taevas värviti punaseks vms. Noo... tõesti, ei muutnud hirmutavamaks küll. Muudetud: 9-7-08 kell 18:30:43 TheDarkest
09-07-2008, 17:52
Keda Kaiu raba huvitab siis vaadake täna saadet 20:30!
09-07-2008, 20:02
Kairit Tuhkanen ei sobi minu arvates sinna saatejuhiks, selleks on ta liiga välja kujundanud oma laulva ilmatibi imago
![]() Mõni tundmatum isik võiks seda saadet juhtida, siis tunduks saate üldmulje vähe tõsisem.
09-07-2008, 20:25
Tsitaat:Algselt postitas: Alba Ma olen ka selle asja poolt, et ta ei sobi sellesse saatesse. Kuigi, ta saab oma tööga päris hästi hakkama.
09-07-2008, 20:57
Tsitaat:Algselt postitas: InYoFace- küll areneb ![]() ega mulle ka see Kairit ei istu.Ikkagi äike-päike ju. No saade on nii ja naa.Kaiu raba kohta oleks võind rohkem eeltööd teha.
01-08-2008, 01:39
Ja see viimane saade kus "vaim" viina ära jõi!
Sellelisest nõmedusest sain vist ajukahjustuse. Mingi kiiksuga sensitiiv, kes peaks ise korralikku ravi saama, hämas oma "transiteadvuses" veskikivis vaim olnud!", õhh kui õõvastav! Või pean mina ravi saama?
04-08-2008, 21:24
Mul sellel ajal parematki teha kui seda möksi vaadata,no tegelikult ka.Asja määravad ära faktid mitte mingisugused oletused ja külajutud.
05-08-2008, 11:52
No tegelikult olen kuulnud Põlma tuuliku kohta küll jutte , et seal pidavat kummitama.
Saadet ise ei jälginud.Veits haige saade tundub.
06-08-2008, 13:42
Miks selliseid siin pole nagu T.A.P.S saaks ju väga huvitava saate ,vaadatakse rohkem veel kui võsapetsi.
06-08-2008, 13:46
Nojah. Ghost Huntersi imiteerimine ei tuleks Niki puhul välja.
Võiks olla saade rohkem asjalikum jah
06-08-2008, 14:07
Aga tegelikult kui endal oleks mingisugune varustus olemas,ma arvan et keegi ei keelax sul seda telekasse lasta.Lihtsalt raha paneb asjad paika .
06-08-2008, 23:52
Teeks Nikile ettepaneku tehnika sebida
http://theghosthunterstore.com/kits.html Saab tast veel maailmas tuntuim tondipüüdja!
07-08-2008, 00:19
Võiks küll aga ma arvan et seda arvamust on juba kaalutud..ja lihtsalt proovivad odavalt läbi lüüa.
15-08-2008, 17:39
Millest see kolmapäev seal räägiti? aka 13. august..
15-08-2008, 19:58
Nujah minu arvates pole ka see saade suurt midagi väärt. On olnud paremaid taolisi saateid. Hmmm...varem oli üks saade, kahjuks ei mäleta, mis kanalil( TV3 või K2), kus inimestega juhtus igasugu imelisi asju...pimedad said nägijaks ja vähihaiged terveks. See saade tundus kuidagi reaalsem...pani mõtlema, et ehk see kõik oli tõesti võimalik. Televisioon ongi ju selleks, et näidata inimestele, et kõik on võimalik
21-08-2008, 22:29
http://www.elu24.ee/?id=27986
see viimane,alt kommentaaridest ' "nonii... 21.08.2008 12:44 kuulge...olgem ausad...kóik me tahame elada...laske siis teistel ka elada... see et móni náeb juhuslikult sellist náhtust ei táhenda et teised seda otsima peaks minema núúd...las naad olla seal omaette niikaua kui meid ei puutu... ja see kes neid náeb on náinud midagi mida paljud ehk kunagi ei náe oma silmaga... ka mina olen sellise asja ára náinud...ja mitte Ida-Virumaal...seda nágin táitsa Lóuna-Eestis Vene piiri láhedal kus mu maakodu on...jooksis úle heinamaa úhest metsatukast teise...ja te ei kujuta ette kui kiiresti ta jooksis...aga jah...hall ta oli ja úle 2 meetri kindlasti pikk..." On veel kellegil antud kogemusi? Tea kas eesti muistendites ka sellisest juttu on.Pole nii pingsalt uurinud.
22-08-2008, 15:24
üks asi , mis mu selles saates hüsteeriliselt naerma on pani , oli see pendliga vehkija, (läks mingi kaevu juurde, keerutas oma pendlit ja ütles: ''jaa, siia kaevu on uppunud tütarlaps'' ning paar kaadrt hiljem kairit küsis ühe teise inimese käes, et kus see tüdruk uppus ja kuidas siis see elanik ütles, et see tüdruk oli hoopis juttude järgi teise kohta uppunud) xD .
Ja see saade ei paku väga pinget, sest mittemidagi ei juhtu sel ajal, kui saadet filmitakse, niiet mttemingit tõendusmaterjali tegelkult ei ole ![]()
22-08-2008, 15:34
Aga saade näitab kohad ära kuhu isegi uurima minna.Aga vaatan ka , et enamus kohti on nagu varjatud reklaam mingitele kohtadele ja asutustele kes selle pealt pappi veel kokku lükkavad.
22-08-2008, 20:23
Tsitaat:Algselt postitas: Iiris Saate nimi oli "Rohkem kui juhus". Oli küll üks väga huvitav saade.
22-08-2008, 20:40
Aga kuidas selle osaga oli, mis rääkis Kirna mõisast? Minu teada para-webi omad käisid seal...
22-08-2008, 20:47
Nu se kirna mõis see oli see kõige kommertsim! Ma ei tea kerge usklikud võivad muidugi kõikke uskuda ja selle eest raha maksta.
22-08-2008, 21:04
Tsitaat:Algselt postitas: noltsik Mismõttes nagu kommertsim? |
| Võimalikud seotud teemad... | |||||
| Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
| TV: Eesti nõiad | Gemini | 84 | 80,412 |
14-12-2025, 11:32 Viimane postitus: Eithea |
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |