Postitused: 1,557
Teemad: 14
Liitus: Sep 2013
22-12-2025, 15:45
(Seda postitust muudeti viimati: 22-12-2025, 15:53 ja muutjaks oli Aadu66.)
(22-12-2025, 04:18 )vasamasa Kirjutas: Kajutitest 1047 ja 1049 ei oleks ka ellu jäänud. Ja kui ime kombel pääsenudki, siis oleks ka rääkinud, et vett lahmas nii sisse rinnust saati.
Laevad saavad keskelt viga madalikule seilates, ammugi siis ahtriga vastu merepõhja põrutades.
https://www.youtube.com/watch?v=JAdGR2EGG1Y
BMTIG analüüsis on selgelt välja toodud arvutused, mis näitavad üheselt, et vigastused tekitas hiiglaslik jõud energiaga 140-180 MJ. Põhja langedes rakendus ainult 30-50MJ, ehk napp üks viiendik kuni kolmandik vajaminevast energiast.
Seega kui Vasamasa jääb enda väite juurde, et laev sai vigastused põhja puudutades, siis peaks ta oma sõnade kinnituseks elektriposti põlve peal pooleks murdma.
Tuletan siinkohal meelde igihaljast tsitaati:
"Ideoloogia nimel võib vabalt ka isiklikku kogemust eitada"
Postitused: 83
Teemad: 0
Liitus: Apr 2021
21-05-2026, 11:50
(Seda postitust muudeti viimati: 21-05-2026, 11:51 ja muutjaks oli Anti123.)
Rääkisin vene armee ohvitseriga kes teenis aega Tartu lennuväljal lõpuni kuni kaitseliit lennuvälja üle võttis. Küsisin temalt kas kõik tuumalõhkepead viidi Venemaale. Ta ütles ei,osad pandi pihta. Ütlesin et olen kuulnud et kaitseliit toimetas need lõhkepead Estoniale. Ta vastas et see on tõsi.
Postitused: 2,300
Teemad: 4
Liitus: Feb 2012
(21-05-2026, 11:50 )Anti123 Kirjutas: Rääkisin vene armee ohvitseriga kes teenis aega Tartu lennuväljal lõpuni kuni kaitseliit lennuvälja üle võttis. Küsisin temalt kas kõik tuumalõhkepead viidi Venemaale. Ta ütles ei,osad pandi pihta. Ütlesin et olen kuulnud et kaitseliit toimetas need lõhkepead Estoniale. Ta vastas et see on tõsi.
Ei hoita tuumarelva nii, et seda saab pihta panda kuskilt lennujaama angaarist või kuurist.
Raadi pommitajate tuumapomme hoiustati spets tuumarelvalaos Valgevenes Baranovitšis. Olid ajutised hoidlad Luunjal küll, aga toodi sinna Valgevenest ajutiseks kui oli mingi kriis. 80-ndate lõpul perestroika ajal ei olnud mingit kriisi venel läänemaailmaga.
Tundub et vasamasa teenis aega ka siis raadil?Ma tean isegi kaitseliitlase nime,kelle organiseerimisel see toimus ja kelle juhtimisel hijem need tuuma lõhkepead Estoniale toimetati.
Postitused: 8,630
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
(21-05-2026, 15:00 )Anti123 Kirjutas: Tundub et vasamasa teenis aega ka siis raadil?Ma tean isegi kaitseliitlase nime,kelle organiseerimisel see toimus ja kelle juhtimisel hijem need tuuma lõhkepead Estoniale toimetati.
See ei olnud mingi eriti salajane last isegi kui olidki tuumalõhkepead. Ja ainult selle pärast laev uputada? Kahtlane?
Minu arvamus on see,et Estoniat turvav Rootsi allveelaev,põrkas kokku Estoniaga.
Postitused: 705
Teemad: 1
Liitus: Jun 2016
Aga minu veendumus on, et Estonia sõitis ise rootslaste allveepaadile peale...
Faktid:
Rootsi sõjamasin oli parvlaeva kaptenile "nähtamatu" nii aktiivses, kui passiivses võtmes; esimesel juhul radarit neelava pinnakatte ja teisel juhul väljalülitatud AIS. Paneb mõtlema, eks?
Põhjendus, miks rootslaste sõjamasin töllerdas parvlaeva trajektoori ees, on uskumatult lihtne; arvestades Estonia pardale sokutatud lasti, pidid Rootsi relvajõud tegema mingi vastuaktsiooni tagamaks Rootsi riigi turvalisust. Aga see, mis kõik juhtus, oli "не по плану".
Jah see on usutavam et Estonia ise sõitis allveelaevale külge või peale. Massimõrva eest vastutavad Rootsi Usa ja Iisrael. Ja need kaitseliitlased. Samuti Eesti,kelle teadmisel neid tuumalõhkepeaga rakette toimetati Estoniale. Arusaadav,miks keegi pole huvitatud tõe avalikustamisest. Ja miks peitis Usa Pihti ja teised meeskonnaliikmed ära,pannes nad tunnistajakaitseprogrammi.
Postitused: 2,300
Teemad: 4
Liitus: Feb 2012
Ei tea, miks peaks tuumalõhkepeade vedu nii keeruliseks tegema ?
Lihtsam oleks transalennukiga Lõuna-Eestist otse Rootsi lennutada olnud.
(25-05-2026, 10:04 )vasamasa Kirjutas: Ei tea, miks peaks tuumalõhkepeade vedu nii keeruliseks tegema ?
Lihtsam oleks transalennukiga Lõuna-Eestist otse Rootsi lennutada olnud.
Ei tea jah,oleks võinud otse Usasse lennukiga saata. Peab uurima seda asja.