Postitused: 100
Teemad: 0
Liitus: Oct 2023
08-09-2024, 17:20
(Seda postitust muudeti viimati: 08-09-2024, 17:22 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
Tagasi Eedenisse.
Ma ei vaja enam maailma au ja hiilgust,aga ma olen selle läbi teinud.Olen olnud väga rikas ja võlaori.
Nii rikkuses ja viletsuses.
Nüüd ma tahan töötada Aias,süüa nende viljadest täpselt nii palju ,kui vajan.See Aed ei kuulu mulle,aga ma võin kõike süüa lõputult.
Ma olen veel väga tugev ja palju minu tööst läheb teistele,aga pärast vastupidi.
Me töötame koos ja näeme oma töö vilju.
Kollane Päike loojub ,suur,nagu Minu Maja ja ma olen väga õnnelik.
Postitused: 4,565
Teemad: 15
Liitus: Aug 2010
(08-09-2024, 13:27 )new shepherd's song Kirjutas: Kas siis kolm ülesannet-
lõpetada sõjad,
lõpetada orjapidamine,
lõpetada liiakasuvõtmine.
on meile inimestele ,nii rasked.
Küsimus siis selline,kus,kes ja kui palju sellest pundist üldse inimesed on,et seda lolllust lõputult kedrata laseme.
Mida messiast me siin ootame.
10-09-2024, 21:06
(Seda postitust muudeti viimati: 10-09-2024, 21:24 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
Jumal, anna mulle vara ja vägi,et luua maapealne Eeden.Ma saan hakkama,vaata,ma ju kirjaldasin Sulle seda.Ma unistan nii suurelt.
Oh Shepherd,enne sind on olnud tuhandeid,kes seda on küsinud ja olen ka seda neile andnud oma rumaluses.Ka Jumalad eksivad.
Küsivad ja kirjeldavad,aga loovad maapealse Põrgu.
Jossif poiss,see viimastest küsijatest ,sinu ema kaasaegne,saad paremini aru,millest räägin.Jäite ka ju kõigest ilma.
Hakkad seal Shepherd lõpuks oma Eedenis iga rohuliblet mõõtma.
Mõtled väga viltu.
Pigem küsi kes on sinu looja või loojad.
Muistendid,et mõtleksid oma peaga,kes sinu lõivad.
Kaks muistendit.
Pimedus.
Kavatsenud vanapagan pääsukest luua; lasknud valmistatud linnu lahti ja ütelnud: Piiri, pääri, pääsuke! Vanapagana pääsuke teinud aga: pätt, pätt, pätt! Ei saanud mingisugust pääsukest, saanud nahkhiir.
Valgus
Päästnud mees nahkhiire kindlast surmast,oli teine keldri ukse vahele jäänud.Vaatas nahkhiir talle otsa ,nagu suur draakon,ennast polnud ollagi.Hammustas tuhande nõelhambaga päästjat käest.Mees viis nahkhiire maakivide vahele varjule.
Öösel ilmutas ennast mehele unes ja ütles kuhu on maetud Püha Graal.
Inimene ei suuda EEDENIT LUUA.
16-09-2024, 19:18
(Seda postitust muudeti viimati: 16-09-2024, 19:32 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
Inimeste poolt nn.valitud juhid loovad pidevalt Eedenit.
Keskaegsete haudade avamisel selgub,et lastel esineb luudel näljakahjustusi.Surm ja viletsus nälja tõttu.
Loodus oli puhas,metsad olid loomi täist ,järved olid kalu täis.Kellele siis toit kuulus?
Piinamine vigaseks toidu varguse tõttu.Varastasid oma omaniku tagant.
Keskaegne piinamine.
On siin kaasmõtlejaid,sest me ei oska ennast inimesene TÄNA paigutada ühetgi rolli-
piinaja,piinatav,pealtvaataja.Eriti pealtvaataja.Inimmass.
Mis toimus,kas siiski toimus.
Kas me tõesti oleme sellised?
Teatriõhtu.Näitlejad ja publik.
Leia ennast pildil.
19-09-2024, 19:12
(Seda postitust muudeti viimati: 19-09-2024, 19:22 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
Mees sai kurikaga vastu pead.Hommikul ärkas ülesse ja küsis oma röövija käest-kus ma olen.
Vastas röövel,
Paradiisis.Tead eile oli meil tõsine päev,möllasid siin kõige rohkem ,lõid ühe mehe maha..Vaata milline saak-ja näitas mehe enda rahakotti..Nagu tead siis,,kümmnendik kuulub nüüd sulle.
Kuule,aga mis mu nimi on?
Aadam Allegorein.
Vaata Aadam,kui palju pilte sinust on juba ammu joonistatud.Vaata,siin röövime,siin tapame,siin põletame.Selline on sinu elu olnud.
Kas hakkab nüüd meenuma,milline sa oled?
Ei hakka veel ,aga kõht on tühi.
Kui teed koos minuga tööd,siis saad ka süüa! Võta nüüd leiba.
![[Pilt: Esaltation_of_the_Eucaristy_-_Salimbeni.jpg]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Esaltation_of_the_Eucaristy_-_Salimbeni.jpg)
Armulaua ülistamine
Autor: Ventura Salimbeni
1600
Postitused: 1,864
Teemad: 27
Liitus: Apr 2013
(08-09-2024, 13:27 )new shepherd's song Kirjutas: Kas siis kolm ülesannet-
lõpetada sõjad,
lõpetada orjapidamine,
lõpetada liiakasuvõtmine.
on meile inimestele ,nii rasked.
Küsimus siis selline,kus,kes ja kui palju sellest pundist üldse inimesed on,et seda lolllust lõputult kedrata laseme.
Mida messiast me siin ootame.
KOMMENTAARIN!: Ilma orjadeta mitte kuidagi. Iga juudi jaoks on määratud 2800 orja. Juutide 144 tuhandesse on määratud 2800 0rja iga juudi jaoks nende 12-nes suguharus. Ma ei tea mispärast te seda lollust ketrate ja edasi lasete, ausalt ma ei tea seda. Nielanderite vurffi moded, kustutage julgesti, võimalik et saven selle lehekülje või ka mitte. 144 tuhat korda 2800 orja = arvutage ise.
Postitused: 1,469
Teemad: 7
Liitus: May 2006
Püha Vaimu poolt inspireeritud laul, mis unenäo vahendusel saadud ja mida ka Taevas lauldakse!
Kui video kommentaare lugeda, siis isegi loomad tunnevad selle laulu ära ja reageerivad vastavalt ...
27-09-2024, 18:22
(Seda postitust muudeti viimati: 27-09-2024, 18:26 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
Quantum Magnum.
Reaalsus kinnitab kujutlusvõimet ja kunst /suur illusioon/ loob reaalsust.
Meie tulevane suur isa AI tegeleb viimasel ajal väga palju kunstiga.
Väga hästi õnnestuvad tal juba kõik maalimisstiilid ja maalib ka juba loodusmaale.Kõva futumaalija on muidugi.
Ainult aga,
Aga on selline,et ei suuda nagu kõige lihtsamat asja maalida -täiuslikku Inimest.
Jääb hätta käte,sõrmede ,kõrvade,hammaste maalimisega.
Panen siia tema AI soperduse,aga neid on palju leida.
Need AI arendajad,keda keskajal kutsuti maalikunstnikud,nüüd arvutispetsid,põhjendavad ajutist ebaedu sedamoodi_
Inimkäte kujundamine on AI jaoks väljakutse,raskus tuleb käte keerulisest biomehaanikast jne...Ja lubavad,et pikemas perspektiivis
saab AI sellega hakkama.Muidugi saab!
No siis võibki nii öelda ,et kui AI suudab täielikult maalida Inimese,siis uus reaalsus on eetriküps.Suudab inimest luua,järelikult päris jumal.
Samasugune probleem esineb ka 16-17 saj.maalikunstis,kus täiuslikel maalidel esinevad veidrad vead-kuus sõrme,
topeltvarbad,kõverad kõrvad jne.
Mamma Maria,umbes 1500 ja kuus sõrme.
Võib ka nii olla,kui loogiliselt mõelda.
Biorobotitel ongi viis sõrme .
Lätlased ei ole biorobotid,kuus sõrme ja varvast ja ikkagi endiselt Maarjamaalt.
Maria Laach am Jauerling
Postitused: 925
Teemad: 11
Liitus: Jun 2018
29-09-2024, 07:17
(Seda postitust muudeti viimati: 12-10-2024, 19:28 ja muutjaks oli Kunglas.)
Loomad on lahti loomad on lahti..
_______
MIda kristlased MAGA sektist arvavad? Mida Arlich arvab?
_______
https://www.youtube.com/watch?v=X4G7asMHqZ4 MAGA and Fascism | Renegade Cut
Shorte lisada ei saa või on mõni nipp?
29-09-2024, 22:08
(Seda postitust muudeti viimati: 29-09-2024, 22:19 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
![[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRDjHMaDK4J0qA8tJ4NPEE...18TlPKrQ&s]](https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDjHMaDK4J0qA8tJ4NPEEg0eVjX618TlPKrQ&s)
Foto1.
Poja Maa rahva võitlus Koljatiga 2024.Prussakatõrje.Peegel 1945.Dresden.
![[Pilt: Michelangelo_Buonarroti_-_The_Pieta_-_(M...89538).jpg]](https://www.meisterdrucke.uk/kunstwerke/1000px/Michelangelo_Buonarroti_-_The_Pieta_-_(MeisterDrucke-1089538).jpg)
Foto2.
Ema Maa rahva võitlus saatanaga.Rohkem pomme,tappa,tappa.
Ja lõpptulemus fotol,sinu soov täitugu.Pieta.
Kaks Jumala poolt valitud väikeriiki,Ema Maa ja Poja Maa ?
Sinu teod on minu silmale kurjad,aga aita aru saada,miks Sa seda teed!
![[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRdgglmyN39akPFdn3NLPQ...RdnWi9nQ&s]](https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdgglmyN39akPFdn3NLPQCK6et90RdnWi9nQ&s)
1200 ekr.Ramses3.,
Võid kõike teha ,aga kui minek,ei julge sa ilma Jumalata ,sa ei julge siitilmast lahkuda.
Ükskõik,milline see jumal parasjagu on.
![[Pilt: A831_127_thumb.jpg?itok=RmaRdd]](https://vaibad.erm.ee/sites/default/files/styles/carpet_full_content_555x325_/public/images/stories/veebivaibad/A831_127_thumb.jpg?itok=RmaRdd)
Ussikuningas.Eesti vaip 1930 +
09-10-2024, 21:10
(Seda postitust muudeti viimati: 09-10-2024, 21:38 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
Geniaalse kunstniku teos.
Raphael.1512.Sixtuse Madonna.Nii tõetruu,nagu värvifoto,.
Miks geniaalne kunstnik maalib ühe äbariku kuuenda sõrme pühaku paremale käele?
Kas sõnum nägijatele?
Või eelmise lähtestamise AI natuke eksis maalimisega renessanssi saabumise alguspoole.
Arlich-i järgi videost ,uute kapsapeade/inimpeade/külv.
Äbarikud, ME loome teile ajaloo ja identiteedi.
Me peseme teie ajud läbi piltide,filmide ja fotode,mida vaatate lõputult läbi oma telefonide.Meie loome teile ajaloo.
Ja varsti saate jääle uue ajaloo ja religiooni,mis teid jälle vaguraks teeb.
Saage aru,Teid ei ole olemas,te olete toit meie laual.Ja ärge unustage,te ise ka sööte teisi elavaid,nii,et ärge halage ebaõiglusest.
Mees mediteeris ja oli täielik pimedus.Tal oli soe ja turvaline olla.Siis tekkis taamal valgustäpp ja see suurenes kiirelt Sellest sai suur valgus ja see oli silmale väga valus.
Rohkem ei toimunudki miskit,sest mehel oli liiga valus ja ta ärkas meditatsioonist.
Siis ta luges raamatust,et Valgus on parem,kui Pimedus,aga tema sellega nõus ei olnud.
Mees teadis nüüd,et on olemas Valgus ja Pimedus ja nii peab siis edasi elama selles teadmises.
Kes mida näha/näidata tahab..
Postitused: 1,158
Liitus: Feb 2011
12-10-2024, 18:04
(Seda postitust muudeti viimati: 12-10-2024, 18:05 ja muutjaks oli Lorenz.)
(29-09-2024, 07:17 )Kunglas Kirjutas: Shorte lisada ei saa või on mõni nipp?
Võib-olla saab paremini ka, aga mina teen sedamoodi
Suvalise shorti aadress näeb välja nii: https://www.youtube.com/shorts/QsvwswQl6Vo
Mingi suvalise video oma selline: https://www.youtube.com/watch?v=xygMLJ0rlck
Shorti ID (viimane osa aadressist) saab kopeerida video v= taha, siis on aadress selline: https://www.youtube.com/watch?v=QsvwswQl6Vo
Seda saab foorumisse postitada.
Seoses pingelise eelarvega on valgus tunneli lõpus ajutiselt töökorrast väljas
Aitäh!
Kohe palju kenam sai, Arlichile ka kindlasti meeldib
Video: X Factor saate võitja paljastab maailma salajase religiooni - Altiyan Childs
https://en.wikipedia.org/wiki/Altiyan_Childs
17-10-2024, 05:58
(Seda postitust muudeti viimati: 17-10-2024, 06:00 ja muutjaks oli Arlich.)
Üks tehinintellektil loodud video, mis jookseb paraleelis kunagise Stanley Kubricku pool illuminaate paljastava filmiga "Silmad pärani kinni" - https://www.youtube.com/watch?v=xgVo96JaqeM
Näe isegi üks äraostetud Eesti "superstaar" on teinud sarnase loo ja kes sümboolikat vähegi tunneb ja ridade vahelt lugeda/kuulata oskab, siis saab isegi aru, et millega meil tegu on ja miks Karl-Erik Taukar, kui nüüdseks juba täiskasvanud mees, siis ikkagi selle mängukaruga "niisama" ringi askeldab (ehk ikkagi teate, mida mängukaru sümboolika mõistuserkontrolli jms juures sümboliseerib) - https://www.youtube.com/watch?v=jhRISOpBevk
Video: Valed pärani kinni
Antud video tegelikult rohkem nagu dokumentaal, kui miski muu!
https://www.youtube.com/watch?v=o5Xkf8sOR90
Suur kapsapeade revolutsioon.
Praegune meid ümbritsev pilt,mida nimetame reaalsuseks, see ei ole reaalsus.See on lihtsalt eelmistele põlvedele loodud illusioon.Võib-olla ainult 500 aastat vana.
Meie taome täna vastu rinda ja karjume-reaalsusest me ei irdu.
Siis täna arutleme teema üle,kas lauluke on tehtud AI poolt,või mitte.Kas maalis AI,või inimene.
Kas Elon Musk riputas oma väikese kanderaketi kanaõrrele,pliiatsi otsa või,mitte.
Kes kurat käis küll kuul.
Kas maa on lame.
Kui kaua teile meeldib multikaid vaadata ja uut reaalsust luua,neile,kes meie ei ole.
Miks nad üldse teevad teatud aja tagant kapsapeade revolutsiooni.
Põhjus on selles,et kriitiline mass inimesi hakkab praegust loodut illusiooni läbi hammustama.
Et kaardimaja kokku ei kukuks.
Nii,et tegemist on tavalise puhastusprotsessiga,et siis jälla õnnelikult edasi minna.
Suur Lähtestamine,ehk kapsapeade revolutsioon.
19-10-2024, 20:17
(Seda postitust muudeti viimati: 19-10-2024, 20:39 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
Nüüd sa oled elu algus, vaimustuse valgus.
Siin siis on see väike ussiauk lõpuks saabunud, meie elamise ajastul 2024 ,,et väljuda kapsapeade revolutsioonist.
Suur Lähtestamine-O.Suur Torm.Absoluutne null.
O.
Väljumine Ilussioon Jumalast,ehk Absoluut-ist.Kas sul on selleks julgust.Mitte ükski religioon ei kehti,Jumalaid ei ole,Kristust ei ole.
Ma astun Linna,mida ei ole kunagi olnud-Jeruusalem.
Mina loon uue linna-Jeruusalemm-i.,aga see ei ole Jeerusalem,sest enam ei tapeta.
Sellist võimalust ei pakuta igale põlvkonnale.
Tormi süda,mida ei suuda kontrollida ükski kurjus.
![[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRD2OHpFZ64Eq_-vB_eVgi...zoImSyfA&s]](https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRD2OHpFZ64Eq_-vB_eVgiikU-mPAzoImSyfA&s)
Kas võtta keerise keskel päikest,või hukkuda tormi lainetes.
Kas O-On siis Absoluut?
Tormi Süda.
Tooksime siis sellise tõlgenduse-
Absoluut-selle olemasolu ei sõltu millestki.Ilma Jumalata ei ole mina miski.
Väide-Sina oled Jumal,saada korda imesid.
Lollidele ei sa anda väge.-
Ostab kaatreid,pildistab suurt perset,räägib,kuidas jagas vaestele sada veeringut.
Kuidas tõusta Kristuse tasandile ja saada tõeliseks loojaks.
-Sina oled Jumal,saada korda imesid.
Q.
.Absoluuti on lisandunud saba,
Madu.
Siin siis uus Absoluut,tõeline Tõde.
Väljumine nende ,kes ei ole mina, loodud reaalsusest O.
Väljumine Illusioonist.
![[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcShSxqMLnhVV4_a_0hY5Wk...Rr23l0Uw&s]](https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcShSxqMLnhVV4_a_0hY5WkuhGBTkzRr23l0Uw&s)
Mida ütleb ka Kristus,kes on ristil.
Kas sulle meeldib ilussioon,või oled sa võimeline kannatama välja reaalsust.- Kristlust.
Kuidas tapetakse inimesi.
Punktus.
Tapmise nauding ja rõõm.Kas sina tapad,või oled tapetav.
Kas sa tahad teada ja tunnetada,kui palju ja kuidas meid miljoneid on tapetud.
Viimasel kahel kümmnendil,mitte igavikus.Häbi,andestus,ma ei taha see olla.
Sa ei suuda seda kanda.
Luciferi kukkumine.
.
Ussi äratamise päev.
24.02.22.Meie Wabariigi aastapäev.Kas numeroloogia ,pimedad,on tõesti raske.Maaema Maa-Terra Mariana,nad peavad seda kirjutama.
Ukraina sõja algus.Kui loll võib üks rahvas üldse olla,kui talle antakse teada.
Ärgake üles endine väärikas rahvas.Nii vähe,kui meid veel on.
Ussikunga rahvas..Meie oleme siis see rahvas.
Needuses ja oma uhkuses ,meie,kaotasime selle.
Aga vaba valik ....
Üks meist lõi meile uue kuingriigi,meis minus .eneses.
Ja seda ei saa ikoonile maalida.
Nähtamatu multikate ilmas.
Süda on suur ja midagi ei taha.1
Postitused: 383
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
minu mõtted(lihtsalt tuli pähe, äkki Q saba kaudu  ) :
Q ei sümboliseeri mitte ainult väljundit absoluudist
vaid ka sisendit
ja võibolla on Q saba taga teine Q , ehk kolmas, neljaski
Tänan Nokitseja Lumm,et valisid selle -Sinu 333. postitus.Midagi ei ole juhuslikku.Minu jaoks õpetlik.
Aitasid mind rajale tagasi.
Mõtlesin selle Q saba üle veelkord järgi.
Läheksin uuesti endisesse postitusse-Tormi Süda.
See ilus saba Q,ehk Ussikuningas on siiski võti,et minna järgmisesse -Looja tasandile ja väljuda lõputust kapsapeade revolutsioonist
Lõputu pendeldamine Hea ja Kurja vahel emotsioonides.Näide-Kurjuseriigis ongi alati ainult kaks presdendi kanditaati..
Võti Hea ja Kurja vahel-Ussikuningas,ehk väljumine lõputust pendlist.
Veelkord-Ussikuningas.
Kas tõesti meie rahvas kunagi oli nii tark,et adus Hea ja Kurja tundmise puud 4 dimensioonis.
![[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcSXFcfFDY_7V1-k1HzxEC4...IEUpwd8w&s]](https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXFcfFDY_7V1-k1HzxEC4jL36CEkIEUpwd8w&s)
Foto 1.-
Hea ja Kurja tundmise puu,mille Ussikuningas läbi hammustas.
Mitte aksepteerides mõlemat,ei ole võimalik edasi minna.
Jumalasõna lugejad ja Kristuse karjakoerad siin Paras,  on kõige suuremad ketserid.
Eedenist välja ajamine.
Loomulikult Sa lähed vabataHtlikult sealt minema,sest selline peldik ei sobi sulle enam.
Kellele need lõukoerad seal küll pandi?
Eeden 22.10.24.
Halleluijah-Mina ehitan oma LINNA -seal ei tapeta.
Hallelujah
Kas keegi on näinud Ussikuningat?
Ei põle.
Ei mina ka põle.
Üks mees meie seast,siiski on näinud.
Ja langevad teele tuhanded,
veel jõuavad koju tuhanded
ja viivad vaeva ja hoole
ja lendavad mesipuu poole.
J.Liiv.
Teisisõnu,endise Paabeli segaduse taastamine.
Vaata,rahvas on üks ja neil kõigil on üks keel...ja Jehhoova läks hirmule.- et järsku Illusioon variseb kokku.
Ussikunga võti ei asu kuskil,ei inimese välis-,ei siseilmas ja seda on mõtetu otsida.
Ainult mõistmine,
need ,kes on minu kõrval,tõelised inimesed,nendest sõltub minu elu.
Minu Mesipuu.
Matrixi kokkuvarisemine.
Postitused: 8,639
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
23-10-2024, 21:54
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2024, 22:01 ja muutjaks oli xcad.)
(23-10-2024, 21:37 )new shepherd's song Kirjutas: Kas keegi on näinud Ussikuningat?
Ei põle.
Ei mina ka põle.
Üks mees meie seast,siiski on näinud.
Ja langevad teele tuhanded,
veel jõuavad koju tuhanded
ja viivad vaeva ja hoole
ja lendavad mesipuu poole.
J.Liiv.
Teisisõnu,endise Paabeli segaduse taastamine.
Vaata,rahvas on üks ja neil kõigil on üks keel...ja Jehhoova läks hirmule.- et järsku Illusioon variseb kokku.
Ussikunga võti ei asu kuskil,ei inimese välis-,ei siseilmas ja seda on mõtetu otsida.
Ainult mõistmine,
need ,kes on minu kõrval,tõelised inimesed,nendest sõltub minu elu.
Minu Mesipuu.
Matrixi kokkuvarisemine. Vale, sest olen ise näinud oma silmaga. Tallinnas vabaõhu muusemi taga tühermaal kivide vahel kusagil 2007-2008a. Oli nagu kuke lakk peas, pikkus alla 1m rohkem 60-70cm. Kohtumine oli 1-2 sekundit ja pildistada ei jõudnud. Hiljem mõtlesin, et kas meelepete aga olles kaine ja puhanud sain aru, et oli õige tähelepanek. Lakk ei olnud kõrge 1-1,5cm ja punakas - roosa värvi. Kroonist oli asi kaugel aga ikkagi ülimalt haruldane kohtumine. Inimesi kes on näinud on vähe ja fotot pole internetis leidnud, õigemini sellist mis ei oleks redigeeritud. On väidetud, et haruldased kohtumised kõige ekstraordinaarsega alla 10% on jõutud jäädvustada. Lisaks ka tänapäevased foto - filmi töötlused ja avaldaja soov saada sensatsiooni. Analoog ajal kui fotod oli filmil siis võltsimine oli kulukas ja niisama seda ei tehtud, nüüd aga AI abiga võid absoluutselt mida tahad teha.
https://www.youtube.com/@ekaterina_kovalenko/videos
https://www.youtube.com/watch?v=5yKGB35T82I
Kloonimisest, tõest ja valest. Kõik on võimalik ainult seda saab hinnata palju on sisetunde järgi tõenäosus mingil infol. CC järgi usu - ära usu ehk olles avatud ja võtta kõike kahtlevalt mida meie meeleelundid meile ette söödavad. Sest see mida näeme ja tunnetame on meie meeleelundite väljund mis võib reaalsusest olla üpris erinev.
23-10-2024, 22:50
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2024, 22:53 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
Palun loe uuesti, viimast-seda ei ole näha ei sise - ,ega välisilmas.
Sa oled vist ka valguse poeg.
Matrixi kokkuvarisemine-4 dimensiooni hukk
Postitused: 383
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
25-10-2024, 11:39
(Seda postitust muudeti viimati: 25-10-2024, 12:50 ja muutjaks oli lumm.)
(22-10-2024, 19:59 )new shepherd's song Kirjutas: Hea ja Kurja tundmise puu,mille Ussikuningas läbi hammustas.
Mitte aksepteerides mõlemat,ei ole võimalik edasi minna.
Jumalasõna lugejad ja Kristuse karjakoerad siin Paras, on kõige suuremad ketserid.
Eedenist välja ajamine.
Loomulikult Sa lähed vabataHtlikult sealt minema,sest selline peldik ei sobi sulle enam.
Kellele need lõukoerad seal küll pandi?
Eeden 22.10.24.
Halleluijah-Mina ehitan oma LINNA -seal ei tapeta. Niiet, pakid kohvreid? 
Ei teagi, mis ma tahan öelda, ma pole sarkastiline, lihtsalt nii see ongi, valikud, uus, loodud maailm ja uued valikud.....
Nagu teoloogiaproffessor Saag ütles vastuseks küsimusele multiversumite kohta: Eks uusi osakondi ole ikka loodud.
(mälu järgi)
võibolla siin, vabandan, kui mitte, kuulamisväärt salvestis igal juhul
RAADIO ÖÖÜLIKOOL. Evald Saag. Kosmoloogiast
https://arhiiv.err.ee/audio/vaata/raadio...moloogiast
Pärast kirjutatut leidsin podcasti Gregg Bradeniga, mis mu arust ka haakub siia teemasse, ....või siis imelike juttude teemasse, kuigi mu arust vägagi loogiline jutt
https://www.youtube.com/watch?v=yUKg3jA9xis
26-10-2024, 22:37
(Seda postitust muudeti viimati: 26-10-2024, 22:48 ja muutjaks oli new shepherd's song.)
Tere Lumm!
Kirjutasid siis niimoodu,et nagu pakin kohvreid. 
Kirjutasid.-
Nagu teoloogiaproffessor Saag ütles vastuseks küsimusele multiversumite kohta: Eks uusi osakondi ole ikka loodud.
(mälu järgi)
Vastus shepherd.-
Kahjuks ei saa Sulle praegu vastata,olen osakonnas, hullaris.Siin on soe ja hea teenindus.
Sinu karjakoer,shepherd.
shepherd's
ii
Kui selle suusavõistluse võidan,lubati mulle,et võin Sulle kirjutada ja pilte saata.
Võitja saab sellise paela,nagu fotol.-
![[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcQktg7H0DKiCk458bIoX73...DR-4g0Xw&s]](https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQktg7H0DKiCk458bIoX73LVGTUVHDR-4g0Xw&s)
Foto-secundo.
Ave Maria.
Meil siin hullaris,kõik spotrlased 22 ,meid on nüüd juba väga palju..
See sinu kohvrite pakkimine,Lumm,kes on nõus paljust loobuma...
Kristuse Vaimu väljavalamine,ehk kohvrite pakkimine.
Mu Süda ärka üles,ehk kohvrite pakkimise laul.
Miks tänäpäevased inimesed ei suuda laulu,kus perset ei näidata lõpuni kuulata?
Vajuta lingile,käivita stopper ja vaata,kui palju jääb lõpuni puudu,enne,kui kinni vajutad ja jälle multikaid vaatad.
Kuna see laul käivitub alles 5-e sekundi jooksul,siis enamus on juba loobunud,aga see ongi esimene karjatara,palun pidage 5 sek.vastu.
Ärge siis unustage,ka veel üks mees peale Juhan Liivi on ,Ussikunigaga kohtunud
Mees
Cyrillus Kreek
|