•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 34
  • 35
  • 36(current)
  • 37
  • 38
  • ...
  • 68
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 2 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suur Eksitus (The Great Deception)!
„...Video: See on SUURIM teadvuse-nihe inimkonna ajaloos!...“

Ma natuke ikka kobiseksin vastu...Smile

Teadvus on Muutumatu Mina (Hetk, Jumal).
Jumalal ei tekki mingit „nihet“.
On Universaalne Tõde ja Relatiivne Tõde. Viimasesse tõepoolest kuuluks hüüatus „Ossaa...Maa on tegelikult lame!!...“.
Esimest ehk Universaalset Tõde (Mina Olen) see ei mõjutaks kuidagi.
Vasta
(23-09-2021, 11:46 )Arlich Kirjutas: Kellel silmad on, see nähku! Kellel kõrvad on, see kuulgu! Kellel mõistmist on, see mõistku milline on meie tegelik reaalsus!

Video: See on SUURIM teadvuse-nihe inimkonna ajaloos!

Kõik on lihtne! Kõik on ilmselge! Tõde on avalikuks saanud!
Ja tõestusmaterjali hulk on nüüdseks massiline - me elame LAMEDAL MAAL!

Ei usu ikkagi?
Siin raamat pdf kujul - 16 lennukite hädamaandumist tõestavad Lameda Maa olemasolu!

https://www.dropbox.com/s/izcwfis0r8009z...H.pdf?dl=0

Mitte enam 1 hädamaandumine, vaid tervenisti 16!!!

Suur lugupidamine Arlich sinu vastu, kuid kui sa oled tõsine piibli huviline ja usklik, miks sa siis ei usu piiblit? Seal on mitmel kohal kirjas juu, et maa on lame ja kaetud kupliga (firmanent, maa neljast nurgast jne).
Vasta
(23-09-2021, 16:17 )seffe Kirjutas: Suur lugupidamine Arlich sinu vastu, kuid kui sa oled tõsine piibli huviline ja usklik, miks sa siis ei usu piiblit? Seal on mitmel kohal kirjas juu, et maa on lame ja kaetud kupliga (firmanent, maa neljast nurgast jne).

Võta heaks! Aga võib olla sa ei saanud aru, et eelmine video ju räägib Lamedast Maast ja peale selle olen koostanud ka ju isiklikult ühe inglisekeelse materjali sellel teemal, mis isegi minu allkirjatestis ju välja toodud:

Spiritual Warfare - The Biblical Flat Earth

https://drive.google.com/open?id=0Byl49P...jFVcHFIbkk

+ veel üks minu poolt tehtud joonis 100% Piibli värsside põhjal:

Flat Earth Final Model based 100% on Bible verses!

https://drive.google.com/open?id=12o6XNv...43iLB-27CF

(kõik materjalid alati tasuta allalaaditavad, kuna vaimse pääste ja tõdede levitamise eest kunagi tasu võtta ei tohi; kahjuks enamus eirab seda reeglit ja nad müüvad päästet ja vaimset progressi raha eest ja on seetõttu Jumalikus kohtus süüdi)

Isegi filmitööstus annab meile ju otse teada, et milline on meie reaalsus!
Siin minu lemmik-katkend filmist Men in Black:
Vasta
„...Isegi filmitööstus annab meile ju otse teada, et milline on meie reaalsus!...“

Sa viitad Ärkvelolekule. Kas Maa on ümar või lame omab tähtsust vaid seisundi sees.
„meie reaalsus“ – Ei ole „meiet“. „Meie“ eksisteerib vaid Esimeses Kahes seisundis. Kolmandas seda pole. Seetõttu „meie“ pole püsiv ja seda Reaalsuseks nimetada ei saa.
Vasta
Suur Eksitus
Suur Lähtestamine.

Alternatiivsed mõtted.

Ideoloogiline konseptsioon -U2

SUNADAY BLOODI SUNDAY.song U2

Kuulake seda laulu,vaadake pilte,seda on juhtunud juba varem tuhat korda.NII võitlesid ka meie esivanemad,kui toodi väljast usku,aga Esivanemate USK oli juba ammu Siin olemas.
TARHAPITHA.-ELULEIVAKE.
Nad tahad seda jälle teha....
Meie ainus võimalus on ühineda Lõwirahvaks,

Vasta
Arlich,leidsin midagi sulle meelepärast -Kreeka preester pajatab peale Pfizeri sutsu saamist satanistlikust kogemusest.
"Greek orthodox priest monks and Exorcists reveal what happens to spiritual strength and how, after Covid mRNA agent injections."
https://rumble.com/vna7z3-monks-demons-e...genda.html

Vasta
Eksitust ei ole olemas. Kui tõde on punktist A -> B lühim tee siis vale on punktist A -> B mingi pikem tee kui kõige lühidam. Iga vale on läbipaistev ja sellest on võimalik ka välja selgitada mis oleks olnud kõige lühim tee ja minna seda teed pidi valest hoolimata.
Vasta
Suur Eksitus
Suur Lähtestamine.

Alternatiivsed mõtted.

LAME MAA.

Esimene sissejuhatus.
Eeh,mis siis salata,minu mõtted kerkisid siin esile eilsest 6 G 6 G 6 G 6 esimemisest,mees otse lendas kohe...,arvati et ta tarvitab midagi-,Jumal temaga,Kurat,seda teab.
Tema tekst:
Kui mingi asja võib mõelda siis võib selle ka tõeks teha.
Kui tõelisus saab sind uskuma midagi siis see ka on nii.
Ma kirjutasin selle ise - Mina.Mina,Mina...Teksti lõpp,
lisasin paar Minat.,sest vastus on MINA-s
Tabasin ennast väga veidraslt mõttelt,Mina KIRJUTASIN SELLE KÕIK-/minu kõige suurem oponent oled mina ise/
Pealkiri.
Minu isikliku maatrixi [b]Lame Maa[/b] kokkuvarisemine.

See ,mis praegu toimub,minu jaoks, see on enneolematu kogemus ja ma julgen arvata,et minu esivanemad sellisel moel ei ole seda tundnud/vabandust Nende EES ,kui eksin/
Minu sees on miskitsugune tõetunnetus,millega ma suhtlen välisilmaga.Need Ilmad nagu töötavad sünkroonis,kui ma tegin vigu enda Ilmas ,siis välis Ilm teatas mulle- Vale.
Noorena sa seda ei märkagi,saad lihtsalt peksa ,aga see süsteem toimis.Välisilm andis mulle tappa ja õpetus toimis.
Kuid nüüd on saabunud AEG,KUS,koostöö kahe ILma vahel - EI TOIMI ENAM.
Minu ILM ON kokku kukkumas.
Nüüd on hoopis vastupidi,väilsIlm hakkab mõjutama minu sisemist Ilma.
Kumb on Ilm,millele toetuda rasketel aegadel-aga see vastus tuli minu jaoks kiirelt,sest see on olemas sünnist saati minu sees,Jumalik algtõde.
Ma tooksin mõned näited meie omalt KODUMAALT..:
Nad räägivad /haritud vist,paberite järgi/sedamoodi:
1.Me võtame teilt haigekassa.
2.Me iseloorime teid.
3.Me tuleme ilma orderita ,pasarohelised baretid,meil on õigus siseneda teie kodudesse,kõige pühamasse paika.Kodu on Riik RIIGIS.Kui pasavalitsus ründab Kodu ILMA LOATA,siis nii suhtub Ta ka Meie Riiki.Nedel on oma riik.
4.Me süstime teid niikuinii...
5.mINGI veider olend kargleb rahvaste esinduses,on nagu inimene,nagu ei oleks ka...Nüüd nimetatakse seda presidendiks.Kurat seda teab ,kuidas ta valiti.
See on pidevalt täienev rida iga päev,kui lisada sündmused üle ilma....

Siis jõudsingi selleni ,mis ütles valja 6 G 6 G 6 G 6-Mina kirjutasin selle ise.

Kelle ILM siiskI kokku kukub küsin täna endalt.Järsku kukub siiski kokku minu Mina Ilm ,mis on omadega IKKA VÄGA PEKKIS,kus vehKlevad kätega mingid haiged buratinod,kus hakatakse lähiajal meid kaotama -kui lugede kõike servast serva,siis seda vana Ilma ju polegi enam....
Kui see oleks nüüd veel nagu minu ilm ,siis mina Mina, olen ju katki ja ei oska elada, sest ma ei reageeri välissurvele ,mis tuleb väljaspoolt minust ja oleks nagu suurem ,kui Mina.
See oleks nagu minu haigus,millega ma pean võitlema,kui Minu SISEILM endisel kujul/status guo/tahab säilida oma Jumalikul moel.
või variant b ./Uncle Sam does the best/
See on võitlus elu ja surma peale .See on vähk.Mina pean sellega võitlema.
Mitte mingisugune inglikaitse,mitte mingisugused valged baretid ,nendest vuuduudest, ,lõpuaja prohvetitest ei tule puudust,
MINA pean tegelema OMA Haigusega.
Mina keskendun oma ILma,see väline jama,see on jama,NEED ON MINU HIRMUD.
Kõik see on VEELKORD sissejuhatus teemasse LAME mAA ,mille ma enda jaoks sain ära KLAARITUD.
Lame Maa.
,tuvaline keskkond,kus on loodud kõik ideaalsed tingimused uneks-suRmauneks.Sinu peal on turvaline KLAASkuppel,mis kaitseb sind kõigi kurja eest mis tuleb väljaspoolt.
Ka see ei tundu kuidagi tuttav vaksi teemadega-meie kaitseme sind ,sest sa ise oled väga nõrk.Meie hoolime sinust.
Kuda selle kupliga siis ikka oleks ,kas ta kaitseb võipiirab meid.Kuidas selle koroonaga ikka oleks,nüüd ju üleval pildid IGAL POOL , lamabatarast,Kas kaitseb või piirab,.
Siit alatses saabubki vastus iga inimes jaoks.Kui ta tahab kaitset,siis see tara selle sule annabki.Kui sa ta tahad lennata tähevöös,siis see sind ahistab.
Mina ei saa teiste eest vastata,aga mina olen lennanud TÄHEVÖÖS.Mina ei ole midagi eriline..Teie olete ,et lendasite ,aga olete unustanud,magate vist....
Söösta Wälguna üles ja
tõusta kuni Tähtedeni
langede kiirelt,kiirelt alla
,kuni WEE piirini...
Ja minule ei sobi see tordikuppel.
Jumala armastus on lõpuytu,kõik on lõputu,meie areng on lõputu.
Siis öeldakse Imutuse Raamatu lõpus -Ja ma nägin uut Taevast ja UUT MAAD.,sest esimene maa ja taevas olid kadunud...
Minu isiklik arvamus oleks *-minu tordikupli aeg hakkab lõppema .
Kahju,et ei oska kõva laksuga lõpetada,nagu 6 G 6 G 6 G 6 .
Seega lõpetan oma Graali rännakute lausega,mida mulle öeldi :

555558-armastan teid viiekordeslt ja igavesti.

Ja astusin üle PUNASE PIIRI-

AU REVOIR.

Vasta
Loe läbi järgmine materjal, sest kolmnurk Kosmos-Jumal-Inimene on paigast ära kui 1 tahk on vale ja seetõttu muutub ka kogu terviktunnetus täiesti valeks. Ehk siis kui Lameda Maa olemus hakkab kohale jõudma ja loomulikult on juba ennist teada inimese kolmik olemus keha-vaimkeha-hinge kompleksi kujul, mis looduna Jumala enda Kolm-Ainu olemuse Isa-Poeg-Püha Vaim järgi, siis on vaja üles leida ja mõista, kes on meie Looja ja mis on Tema nimi! Kui inimese sees ärkab üles see püüdlus leida üles Tõeline Jumal, siis Jumala poole liikudes Jumal viimaks ilmutab end, kui otsijal tõeliselt siiras soov Teda tundma õppida!

Selleks loe nüüd läbi järgmine materjal, et suudaksid mõista, kes meie Looja Jumal tegelikult on ja mida kujutab tõeline vaimne ümbersünd (mille teostab iga indiviidi puhul Jumal vahetult ise seda inimest Püha Vaimuga ristides/pitseerides ehk inimene saab vastavalt Jumala tahtele osa tema enda vaimsest olemusest - seejärel on antud indiviid Saatana mõjuvõimu, igasuguste tähemärkide, horoskoopide, needmiste jms alt vabaks ostetud ja nende mõju on tema jaoks täielikult tühistatud; ehk kui ta oli näiteks sündimisest saadik Jäära tähtkujus, siis ümbersünni hetkel see vaimne mõju tühistatakse ja inimene muudetakse vaimselt täiesti vabaks, ehk ta on uus loodu, kellele enam need langenud maailma mõjud ei rakendu - temast on saanud Taevase Jeruusalemma kodanik, ehk Jeesus Kristuse teisel tulemisel tulevane ingel)!

Vaimne Sõjapidamine - Kes on Jeesus Kristus & mis on Vaimne Ümbersünd?
Vasta
Tagasi tegelikkuse juurde! Tagasi meelte ja silmade-kõrvadega vahetult kogetu juurde! Täiesti vabaks mõistuse ja arusaamade ümberprogrammeeritusest! Ja loomulikult tagasi meie Tõelise Looja juurde!

Video: Lameda Maa Universum

Vasta
Suur Eksitus
Suur Lähtestamine.

Alternatiivsed mõtteid.

InImese vaba tahe.

Olen hakanud kõhklema ühes ,mida rõhutan,ma ise kogu aeg,saad valida Hea ja Kurja vahel.,meile antakse võimalus Teadlikult valida ,hea ja kurja vahel .Minu jaoks on see väga selge,sest ma osakn valida,sest ma saan aru ,see on hea ,seE on halb.
Kuid nüüd on juhtunud nii,et need teised inimesed ,kes peaksid valima,need inimesed ,ei oska teha enam vahet ,mis on halb ,mis on hea.Nende sisemine tõetunnetus ei kattu minu siseilmaga,nemad näevad ilma teistmoodi.
Minu küsimus on Täna,miks nad ei näe minu Tõde.Miks nad lasedvad ennast süstida,miks nad lähevad kompromissile.

Tean väga suurepäraseid lihtsaid inimesi,kes teenivad oma igapäevast Leiba.Kui vaatan neid,tean kindlalt,et nad on Jumalale lähemal.kui mina-nad armastavad ümbritsevat ja nad usuvad,et inimesed on head.Mida nad valesti tegid...
Nad loevad seda infot,mis nendeni jõuab ja nad otsustavas selle põhjal.
Mida ütleb Jeesus-laske Lapsukesed minu juurde.
Minule armsad minu lähikonnast, Inimesed,Maa sool.Nad ei vaeva ennast selliste probleemide üle,sest nad teavad-
Mis on Linnukesel muret,homne päev toob uue Leiva lauale.

AGA TÄNA nad kardavad ja lähevad süstima.Nüüd siis öldakse siin ,nad on rumalad.

DNA korruptsioon,ütleb ARLICH.
Milles on need inimesed süüdi,kui nad nii sellest aru said ja tegid seda omas teadlikus paremas tahtmises.Nad ei soovinu kellegile midagi halba,nad tahtsid olla Terved ja et teised ei haigestuksid.
Iga usuga kaasneb alati üks väga suur hullus-meie oleme väljavalitud.Meie saame päästetud.
Siin Ilmutuse Raamatus,kohe sadanelikümmend tuhat Israli lastest erinevatest suguharudest saab ära päästetud.
Kuidas tundub,
väga tuttav tänasel päeval -väljavalitud.passiomanikud.
Mina arvan,et oleme jõudnud Pimeduse Tsooni,Tsooni,kus ei kehti enam isegi viimane Leping Jumalaga,inimesel peab olema võimalus teadlikult valida hea ja kurja vahel.
See on koht Piiblist/Matteuse/,kus Jeesus hüüab ristil,Mu Jumal,mu Jumal,miks sa oled mind maha jätnud.MAT.27.46.Elii!Elii!Lemaa sabahtaani/lõpus küsimärk/-selles küsimärgis peitubki kogu vastus sellele minu kaebekirjale-kas on mõistlik Pimeduse Tsoon läbida üksinda või mitte....

Vasta
(24-10-2021, 22:20 )KkkeldrimeesK Kirjutas: Olen hakanud kõhklema ühes ,mida rõhutan,ma ise kogu aeg,saad valida Hea ja Kurja vahel.,meile antakse võimalus Teadlikult valida ,hea ja kurja vahel .Minu jaoks on see väga selge,sest ma osakn valida,sest ma saan aru ,see on hea ,seE on halb.
Kuid nüüd on juhtunud nii,et need teised inimesed ,kes peaksid valima,need inimesed ,ei oska teha enam vahet ,mis on halb ,mis on hea.Nende sisemine tõetunnetus ei kattu minu siseilmaga,nemad näevad ilma teistmoodi.
Minu küsimus on Täna,miks nad ei näe minu Tõde.Miks nad lasedvad ennast süstida,miks nad lähevad kompromissile.

Ma kordan enda postitust!

(2 tessalooniiklastele 2:1-12) Aga me palume teid, vennad, meie Issanda Jeesuse Kristuse tulemise ja meie kokkusaamise pärast temaga (see siin on inglise keeles Rapture, ehk esmane surnute/pühade ülestõusmine, mil kõik uskmatud äratatakse ellu ja veel elavad ukslikud muudetakse ühe hetkega ingellikeks surematuteks olenditeks), et te ei annaks endid niipea kõigutada sinna ja tänna eemale õigest meelest ega heidutada ei vaimu läbi ega sõna läbi või kirja läbi, otsekui oleks see meie lähetatud, nagu peaks Issanda päev olema käes (ehk Kristuse Teine Tulemine ei saa toimuma enne, kui järgnevalt kirjeldatud asjad maailmas aset leiavad).

(järgneb oluline hoiatus kõikvõimalike valeõpetuste jms eest, mis mingied kindlaid tähtpäevi välja käivad) Ärgu ükski teid petku mingil kombel; sest see päev ei tule mitte enne, kui on tulnud ärataganemine ja saanud avalikuks ülekohtu-inimene, hukatusepoeg, kes paneb vastu ja tõstab enese üle kõige, mida nimetatakse Jumalaks või jumalateenistuseks, nii et ta istub Jumala templisse ja ütleb enese olevat Jumala. (ehk see ei leia aset enne, kui Anti-Kristus ehk Uue Saatnliku Maailmakorra ainuvalitseja nüüd avalikuks saab; sõna "anti-kristus" ei tähenda polaarset vastandit Kristusele, vaid see sõna tähendab "kristuse-asemik või võlts-kristus; petis või kristuse/jumala impersonaator"; mingi inimese "jumalaks" tunnistamine pole ju tänapäeval enam midagi uut, sest pea kõik valeõpetused tunnistavad Eedeni Aiast Saatana enda poolt alguse saanud eksituse alusel ju selgelt siiamaani, et "me kõik oleme jumalad" või "jumala/kõrgema mina väljendused" - see on aga just see ülim ja vägevaim eksitus).

Eks te mäleta, et ma seda teile ütlesin, kui olin alles teie juures?
Ja nüüd te teate, mis takistab teda (anti-kristust) saamast avalikuks omal ajal.
Sest ülekohtu saladus on juba mõjumas (ja meie kõik ka praegu juba tunneme, kuidas see ülekohus ainult iga päevaga üha võimendub - sest me siseneme Suure Tagakiusamise ajajärku); ainult peab enne vahelt kõrvaldatama see, kes teda siiamaani takistab; ja siis saab avalikuks ülekohtune - kelle Issand Jeesus hävitab oma suu vaimuga ja kellele ta teeb otsa oma tulemise ilmumisega - kelle tulemine sünnib Saatana võimu mõjustusel igasuguses valeväes ja valetunnustähtedega ja valeimetegudega ja IGASUGUSE ÜLEKOHTU PETTUSES NEILE, KES HUKKA LÄHEVAD, sellepärast et nad ei võtnud vastu tõearmastust, et nad oleksid võinud pääseda (ehk enamus ei kuula ega usu ei Jumala Sõna ja veel vähem ei pane nad oma ignorantsuses massi-propagnda kõrval tähele tõeliste teadlaste, arstide, mikrobioloogide jms. hoiatusi selle eksperimentaalse "vaktsiini" ehk mürgisüsti osas ... et nad kõik oleksid võinud sellest veel eluga pääseda)

Ja sellepärast JUMAL LÄKITAB NEILE VÄGEVA EKITUSE, ET NAD HAKKAVAD USKUMA VALET, ET MÕISTETAKS´HUKKA KÕIK NEED, KES EI OLE USKUNUD TÕDE, vaid kellel on olnud hea meel ülekohtust (kuna inimesed ei taha Tõde vastu võtta, siis Jumal on USKMATU INIMKONNA pealt oma kaitsvat kätt ära võtmas ja seeläbi muutub üha enam vallanduval/ohjeldamatul vaimsel ja füüsilisel kurjusel võimalikuks oma deemonlike plaanide elluviimine - neil lastakse nüüd veel allesjäänud lühikese aja jooksul oma kurjuse maksimum saavutada - seetõttu nad nüüd kiirustavad üliväga vaktsineerimsega ehk kõikide inimeste DNA korrumpeerimisega ehk METSALISE MÄRGIGA, enne kui Taevad avatakse ja Kristus alla laskuma hakkab!)

MIS VÕI KES ON TÕDE?

(Johannese 14:6-11)
Jeesus ütles talle: „MINA OLEN TEE JA TÕDE JA ELU. Ükski ei saa minna Isa juurde muidu kui minu kaudu. Kui te oleksite tundnud mind, siis te tunneksite ka mu Isa. Nüüd te tunnete teda ja olete teda näinud.” (millal siis apostlid JUMAL ISA juba nägid?) Filippus aga ütles talle: „Issand, näita meile Isa, ja me jääme rahule!” Jeesus ütles talle: „Nii kaua aega olen ma teie juures, ja sa ei ole mind veel ära tundnud, Filippus? Kes on näinud mind, see on näinud Isa. Kuidas sa siis ütled: Näita meile Isa!? (ja tõepoolest ISA, POEG ja PÜHA VAIM on ÜKS JUMAL). Kas sa ei usu, et mina olen Isas ja Isa on minus? Neid sõnu, mida ma teile ütlen, ei räägi ma iseenesest, vaid Isa, kes asub minus, teeb oma tegusid. Uskuge mind, et mina olen Isas ja Isa on minus. Kui te ei usu muu pärast, siis uskuge mu tegude tõttu.

ja veel teiseski kohas

(Johannese 11:25) Jeesus ütles talle: „MINA OLEN ÜLESTÕUSMINE JA ELU. Kes minusse usub, see elab, isegi kui ta sureb.

---
Ja miks enamus nüüd hukka läheb, on seetõttu, et nad pole veel TÕE juurde tulnud ega otsi TÕDE taga!

Kui inimene ei uuri, mida ta endale sisse süstida laseb, siis on ta ignorantne või ükskõikne omaenda elu suhtes. Ja kui midagi ei uurita, siis pole ju ime, et eksitusse satutakse ja hukka minnakse (esmalt füüsiline surm ja seejärel veel ka vaimne surm)! Hoiatused on maailmas täiesti olemas ja isegi läbi tsensuuri täiesti üles leitavad! Piibel on hoiatanud Metsalise Märgi eest juba 2000 aastat! Ja algusest peale on juba teada olnud, et see on midagi, mida tervele maailmale peale sunnitakse ja MIS LÄHEB INIMESE ENDA SISSE ... seetõttu, kui inimene liigub Piibli alusel, siis on ta eriti tähelepanelik kõige selle suhtes, mida enda kehasse vastu võtab!

KARM TEGELIKKUS!

(Juuda kiri)
Sest teie sekka on poetunud mõningaid inimesi, kes juba ammu on pandud kirja tulevase hukatuse jaoks, JUMALATUID, kes meie Jumala armu tarvitavad, et lodevalt elada, ning SALGAVAD MEIE AINSA VALITSEJA JA MEIE ISSANDA JEESUSE KRISTUSE. Aga ma tahan meelde tuletada teile, kes kõike juba olete korra teada saanud, et Issand, kui ta rahva oli päästnud Egiptusest, teisel korral hukkas ära need, kes ei uskunud, ja et tema inglid, kes oma seisust ei hoidnud, vaid jätsid maha oma eluaseme, pani kinni igaveste ahelatega pilkase pimeduse alla suure päeva kohtuks; nagu Soodoma ja Gomorra ja nende ümberkaudsed linnad, kes samal kombel kui needki elasid porduelu ja ajasid taga teist liha, on hoiatavaks näiteks, kannatades igavese tule nuhtlust. Nõndasamuti rüvetavad needki unenägijad oma liha, põlgavad Issanda valitsust, pilkavad aukandjaid vaime. Aga ei peaingel Miikaelgi, kui ta riidles ning vaidles kuradiga Moosese keha pärast, ei julgenud lausuda pilkavat otsust, vaid ütles: "Issand sõidelgu sind!" Kuid need pilkavad seda, millest nad midagi ei tea; aga millest nad loomu poolest kui mõistmatud elajad aru saavad, selles nad saadavad endid hukka ...
Nemad on teie armastussöömaaegadel mustuselaigud, kes kartmatult ühes pidutsevad iseendid nuumates; nad on tuulte aetavad veeta pilved, sügisesed viljata puud, kahekordselt surnud, juurtega välja kistud, metsikud merelained, mis vahutavad välja oma häbi, eksijad tähed, kellele pilkane pimedus on varutud igaveseks ajaks.
Ent nende kohta on ka Eenok, seitsmes Aadamast, ennustanud, öeldes: "Vaata, Issand tuleb oma pühade kümnetuhandetega pidama kohut kõigile ja nuhtlema kõiki jumalatuid kõigi nende jumalakartmatute tegude eest, mis nad jumalatuses on teinud, ja kõigi kõvade sõnade eest, mis jumalatud patused tema vastu on rääkinud!" Need on nurisejad, saatusega rahulolematud, kes käivad oma himude järgi ja kelle suu räägib ülbeid sõnu, meelitades inimesi kasu pärast. Aga teie, armsad, tuletage endile meelde need sõnad, mis meie Issanda Jeesuse Kristuse apostlid on ette kuulutanud, kui nad teile ütlesid, et viimsel ajal tuleb pilkajaid, kes käivad oma õelate himude järgi. NEED ON NEED, KES TEKITAVAD LÕHENEMISI, MAISED, KELLEL EI OLE VAIMU. (ehk nad on tõepoolest juba deemonite poolt seestunud ja needsamud tekitavad ka praegu lõhenemisi üle terve maailma inimeste seas, lõhestades/eristades inimesi "vaktsineerituse" alusel)
Vasta
(25-10-2021, 15:00 )Arlich Kirjutas: [NEED ON NEED, KES TEKITAVAD LÕHENEMISI, MAISED, KELLEL EI OLE VAIMU. (ehk nad on tõepoolest juba deemonite poolt seestunud ja needsamud tekitavad ka praegu lõhenemisi üle terve maailma inimeste seas, lõhestades/eristades inimesi "vaktsineerituse" alusel)

nulli ja ühe "kahendsüsteemi maatriks".

"lülitusmehhanismiga jumal".
https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid282441
Vasta
„...ehk nad on tõepoolest juba deemonite poolt seestunud...“
Minumeelest peaks Deemonist rääkima ikka siis kui endal ka päris reaalne kogemus sellest on...muidu läheb see selliseks loetud „tarkuseks“...Smile
Vasta
Arlich, kuidas Sa Kolmainsuse ära seletaksid? Piiblis otseselt sellist mõistet vist ei ole. See tuli hiljem.
Küll ma ragistasin ajusi aga ikka seletust ei leidnud.
„Reaalne, Teadvus, Õndsus“ – Päris Mina(Jumala) definitsioon. Sellest saan väga hästi aru. No kuidagi võiksin ma ju kristlikku Kolmainsusesse selle „raiuda“ aga...tulemus nagu ei rahulda mind...Smile
Vasta
„..kristlikuis kaanoneis on kolmainust ehk enim müstiline Püha Vaim....“

Minu pea ei oska Püha Vaimu nimetada muuks kui Kundalini Shaktiks.
Eesti keeles siis Energia, mis tõuseb teatud situatsioonides ja jõudes ajuni, toimub Teadvuse Enesetunnetus.
Aga ma sügavalt kahtlen, et Arlich seda nii näeb...Hrmm
Vasta
Huvitav kuidas ennast kristlastena määratlevad inimesed ei tea isegi seda mis on Pyha Vaim nende usukaanonis rääkimata selle tunnetamisest,kuigi piiblis räägitakse pyhavaimuga ristimisest.
Vasta
Kristlaste foorumis mulle vastati, et Jumal on siis isikustunud kolmes – Isa, Poeg Jeesus ja Püha Vaim ning nendega on võimalik juttu rääkida??Shock
Vasta
Prohvet Jesaja annab meile ettekuulutuse Jeesuse Kristuse sünnist ja Tema tegelikust olemusest:

(Jesaja 9:5) SEST MEILE SÜNNIB LAPS, MEILE ANTAKSE POEG, kelle õlgadel on valitsus ja kellele pannakse nimeks: IMELINE, NÕUANDJA, VÄGEV JUMAL, IGAVENE ISA, RAHUVÜRST!

NÕUANDJA tiitel kuulub Piibli alusel Pühale Vaimule.
VÄGEV JUMAL ja IGAVENE ISA tiitlid kuuluvad loomulikult Jumal-Isale.
Ja POEG, kes ilmavalgust näeb, ON LIHAKS SAANUD JUMALA SÕNA – JEESUS KRISTUS!
Siin on seega ära toodud Kolm-Ainu Jumala tervik-olemus kõik ühes ja samas isikus – Jeesus Kristuses – kes on ühtlasi nii Isa, Poeg ja ka Püha Vaim – ÜKS JUMAL, kuid 3 erinevat “väljendusvormi”. Kuna Jumal on algupärane Kolm Ühes "isiksus" ja meie kõik oleme loodud Jumala näo järgi, seetõttu on ka meil, inimestel, nüüd kolmene olemus - füüsiline keha, vaimkeha ja hing. Jumala puhul on iseärasuseks veel see, et Tema kolmene olemus võib üksteisest eralduda ja eraldiseisvana ilmuda, jäädes ometigi üheks tervikuks! Ja tõepoolest, nii Isa, Poja ja Püha Vaimuga, saab eraldi vahetult rääkida (Püha Vaim on näiteks minuga vahetult rääkinud ja see on ülimalt võimas tunne, justkui kõik - iga sinu aatom - väriseb ja vibreerib, siis kui Ta sinuga räägib ja kuna see on niivõrd võimas kogemus, siis tavaline inimene võib siinkohal isegi kokku variseda) ja Piiblis on kirjakohad, kus ka kõik kolm on eraldi inimestega rääkinud. Ja kui nüüd inimene võrdluseks tuua, siis teame ka meie, et inimese vaimkeha-hinge on võimalik tema füüsilisest kehast eraldada ja kui see eraldatus aset leiab, siis antud inimhing on niisamuti ju seesama inimolend, lihtsalt need kaks komponenti on omavahel üksteisest eraldunud. Sama ka Jumalaga, kes teadlikult võib ennast kolmeks eraldada, jäädes ometigi alati Üheks Jumalaks! Ja see on ka Piibli alusel inimeste jaoks müsteerium!

---
Kundalini ja Püha Vaimu erinevustest kirjutasin väga põhjalikult oma viimases allalaaditavas PDF materjalis, koos täiendavate linkidega videomaterjalidele:

Spiritual Warfare - What is the STRONG DELUSION?

(Ilmutuse 12:7-9) Ja sõda tõusis taevas: Miikael ja tema inglid sõdisid lohe (draakoni) vastu, ja lohe sõdis ja tema inglid. {8} Ja ta ei saanud võimust ja nende aset ei leitud enam taevast. {9} JA SUUR DRAAKON, SEE VANA MADU (ehk Kundalini), KEDA HÜÜTAKSE KURADIKS JA SAATANAKS, KES EKSITAB KOGU MAAILMA, VISATI MAA PEALE, JA TEMA INGLID VISATI VÄLJA ÜHES TEMAGA.

SAATANA enda, ehk Kundalini MAO energiast olen koostanud ka Youtubes eraldi kategooria, paljastamaks sellega kaasneva deemonliku seestumise sümptomeid. New Age kutsub sellised sümptomeid Ülestõusmissümptomiteks, kuid tegelikkuses on tegemist deemonliku seestumuse ehk kurjadest vaimudest vaevatuse erinevate astmetega (eelnevas materjalis olen ka toonud välja joogide hoiatused, et Kundalini avaldumine võib pikemas perspektiivis esile kutsuda inimese vaimse degenereerumise, skitsofreenia ja osadel juhtudel ka surma!

Youtube playlist:

Vaimne Sõjapidamine - Vale-taaselustumised, tundmatud keeled & Kundalini (Mao) tule ilmingud
Vasta
Ei Arlich, see ei lähe minu Jumalakäsitlusega kuidagi kokku. A kui Sa Kundalinist kirjutad, siis kas on Sul see loetud või oled Reaalselt Kundalini Deemoniga kokku puutunud?
Sest kui Sa ei ole, ei tea millest räägid. Ja ma millegipärast ei usu, et oled.

Vasta
Olen ikka! Ma ju olin ennist Saatana ehk Thothi (üks tema nimedest) teener, enne kui Jeesus Kristus mind sellest välja tõstis!
Ja seepärast ma nüüd hoiatangi kõikide nende valeõpetuste eest, kuna ma olen ise selle kõige ohver olnud!
Maailmas on tegelikult 2 teed - Sa kas teenid Saatanat (läbi valeõpetuste või uskmatuks jäädes) või teenid Tõelist Jumalat, kelle füüsiline ilming oli Jeesus Kristus kehalisel kujul!
Vasta
Nojah...aga kui nüüd Sinu Jumalakäsitlust aluseks võtta, siis sellest tuleneb, et Sa räägid läbi Q11 ju Saatanaga...Shock
Vasta
(Jesaja 5:20) Häda neile, kes hüüavad kurja heaks ja head kurjaks, kes teevad pimeduse valguseks ja valguse pimeduseks, kes teevad kibeda magusaks ja magusa kibedaks!

Ma olen näinud siin maailmas palju olukordi, kus see, mis on hea, tembeldatakse kurjaks, ja see, mis on kuri, tuuakse esile kui hea asi!

(viimane kehtib otse ka vabamüürlaste kohta, kelle vabamüürlik tempel on Saalomoni Templi inversioon, milles Valgus pööratakse Pimeduseks ja Pimedus Valguseks; ja sama inversioon esineb ka nüüd Koroonaviiruse ja vaktsiinide, ning eelkõige selle pooldajate ja vastaste olukorras, kus hea ja tõene pööratakse valeks ja see, mis vale ja võlts tuuakse esile kui tõde - aga oh häda neile, sest kurjus ei jää karistamata!)
Vasta
Imelik jah. Olen seda vist ennem ka öelnud. Ma saan aru Valgustunute jutust, saan aru Jeesuse jutust...aga tee või tina, Arlichi jutust ma aru ei saa...Laugh
Vasta
(26-10-2021, 17:16 )Q11 Kirjutas: Imelik jah. Olen seda vist ennem ka öelnud. Ma saan aru Valgustunute jutust, saan aru Jeesuse jutust...aga tee või tina, Arlichi jutust ma aru ei saa...Laugh

Näiteks mina ei saa aru sinu selgitustest ja maailmavaatest, kas see sind kõigutab? Üldsegi mitte.
Miks peaksid sa kuulutama siin kõva häälega, et sina ei saa aru, see on kindlasti mingi uugabuuga,....sest sina ju ei saa aru....
Palju on asju, millest ei saa me aru.

“Truth is stranger than fiction, but it is because Fiction is obliged to stick to possibilities; Truth isn't.”

― Mark Twain,
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 34
  • 35
  • 36(current)
  • 37
  • 38
  • ...
  • 68
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  See suur ja mõistetamatu Venemaa!? excubitoris 4,210 1,565,328 17-06-2024, 00:08
Viimane postitus: isemaag
  Birminghami Kolmsilm a la Suur Vend Skarre 0 3,805 13-11-2015, 04:01
Viimane postitus: Skarre
  Suur jalutuskäik xawa 4 7,179 25-07-2012, 14:55
Viimane postitus: Tarawah
  Suur raamatutepõletamine toimub juba homme! Celtic 42 28,476 23-05-2012, 19:36
Viimane postitus: nokitseja
  The Obama Deception kikaskilla 1 3,464 28-03-2009, 14:09
Viimane postitus: Pyramid
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,150 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,132 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,114 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
3 külali(st)ne