23-11-2016, 08:40
(Seda postitust muudeti viimati: 23-11-2016, 08:43 ja muutjaks oli Temimoor.)
Teema hinnang:
|
Vaimne ärkamine, inimene, ühiskond läbi rangelt teadusliku prisma
|
|
23-11-2016, 08:47
23-11-2016, 10:16
Ma ei ytle et yritad aga vb kasutad kogemata myygimehe keelt nt. Myyakse kõikvõimalikke tööpraktika kursusi
![]() (23-11-2016, 07:41 )Tulnukinimene Kirjutas: Alles siis, kui on endaga piisavalt tööd tehtud ja nö. südame/vaikuse hääl on olemas, saab selle kuulamisest rääkida. Mitte et ei peaks oma hinge eest hoolt kandma a sydame hääl on olemas niigi, kuulda võtmine võib pingutust nõuda. Sestap aurafoto kui diagnoosimisviis mind ei veena.
23-11-2016, 10:31
Ju siis kogemata, kindlasti ei müü ma midagi, pigem olen erak.
Ma ei taha kedagi veenda, pakkusin Sägale välja ühe võimaluse. Kui ise teab enda aura värvi, pole muidugi pildistama vaja minna.
Ei tea aura värvi, kuid arvan et see aitab usalduses sama palju kui keegi siristaks kõrva : "oled ilus, hea, helge..." või et "oled must, tasakaalutu, hävitav..."
Ainult hinnangud ehk et ainult ego toit või piits, vastavalt kes manipuleeris; kas ullike püüda hirmulõksu või laineharjale. Emotsioon on toit.
23-11-2016, 10:56
Sellega on see huvitav asi, et kui korrata Olen hea, halb jne. muututaksegi sarnaseks, see on nagu enese programmeerimine.
Samas kui inimene ongi sisemise tulega (e. südame häälega), kuid ta ise ei tea seda, siis on oluline seda teada, sest see annab rohkelt võimalusi.
23-11-2016, 11:08
Jup. Lisaks- psljuski on tänases olykorras lihtsam nö ellu jääda sydamehäält vaikima sundides...
Ps. Mulle jäi silma kokuka teemas Tulnuki ettepanek, sel moel kohtumised võiks head olla... ehk võtax kaalumisele vähem ambitsioonika huvigrupiga..
23-11-2016, 12:10
Auravärgist ma mõtlen- ok oletame et see pildistamine ja tulem on tasemel- et näengi pildilt mis värvi mu aur tglt on- siis mind ei veena edasine- tõlgendused järeldused- me ei pruugi teada...
23-11-2016, 12:17
(23-11-2016, 10:56 )Tulnukinimene Kirjutas: Sellega on see huvitav asi, et kui korrata Olen hea, halb jne. muututaksegi sarnaseks, see on nagu enese programmeerimine.Leidsin ühelt eespool antud lingilt õpetliku jutu. Kui on vestlus inimesega, siis osaleb vestluses 4 teadvust - mõlema inimese ego- ja Vaimne teadvus. Kui ise viibides positiivses vibratsioonis märkame teise inimese egoilminguid, ei tasuks võtta sellesuunalisi reaktsioone tõsiselt, sest need ei ole päris. Leian, et antud suhtumine teistesse inimestesse kasvatab oluliselt kaastundlikkust ning mõistmist. Igasugune pahameel meis endis teiste suunas aga näitab, et me pole sellest kõigest veel hästi aru saanud ning väline ärritus on vaid meie endi peegeldus.Viibides ise negatiivses vibratsioonis me ka näeme enda ümber sarnaseid vibratsioone. Seega, kui teiste inimeste reaktsioonid ja teadvuseseisundid meid enam ei ärrita ja suudame olla nende suhtes mõistvad ja kaastundlikud, siis viibime me positiivses vibratsioonis. Suheldes kellegagi, kes manifesteerib suuliselt vaid negatiivseid tundmuseid, peab ise jääma sealjuures mõistvaks ja teadma, et antud inimene ei viibi hetkel meiega vastavas vibratsioonis ning suhtlus temaga ei ole päris sünkroonsuses.
23-11-2016, 15:13
Mhmh, reaalsuses peaks see välja nägema nii https://www.facebook.com/KyleCeasePage/v...588378062/
24-11-2016, 08:29
(Seda postitust muudeti viimati: 24-11-2016, 09:03 ja muutjaks oli Tulnukinimene.)
(23-11-2016, 12:10 )murjam Kirjutas: Auravärgist ma mõtlen- ok oletame et see pildistamine ja tulem on tasemel- et näengi pildilt mis värvi mu aur tglt on- siis mind ei veena edasine- tõlgendused järeldused- me ei pruugi teada...Tõlgendusi ei peagi kuulama, ma isegi ei mäleta neid, pole oluline. Sellel pildil on keskel näha valget laiku, mis ongi oluline. See inimene ei huvitu nö. vaimsetest asjadest, kuid tema olemus, loomus, vastab kõrgele tasemele, väikese juhendamisega oleks tal võimalik imesid korda saata. (lõikasin veidi pilti ja ei saanud seda endisel kujul tagasi, kes soovib mainitud pilti näha siis all pool, Aurapildistamise päev, Annika Vali: ) https://loodustuba.wordpress.com/ Samas kui osad kanaldajad peavad end vaimseteks, tihti tegu lihtsalt surnud olenditelt saadaud infoga, kus nad kuulutavad end jumalaks, meistriks, peaingliks vms. Seda saab pildistada ka Kirliani meetodiga, Lille Lindmäe poolt läbi viidud katsed: http://lillelindmae.com/mrx/index.html Aurapildistamisega näeb ka, minu läbiviidud katsel osales üks kanaldaja, kelle aura oli punane, arvatavasti tema peaingel oligi just taoline tegelane. Nii et enne kui kedagi uskuda või lasta nt. reikit teha, tasub sellele tähelepanu pöörata.
24-11-2016, 10:12
See on huvipakkuv tõesti: tegelik olemus vs maine tegevus. Mind ehk enim paelub kuna seostub ju selliselt hinge päris kutsumuse v missiuuniga. Olemusele on hea jälile saada.
Samas ka seda pean nö tõlgendamiseks. Et see laik just sellele viitab. Või siis lugemisoskuseks. Kust see tuleb? Lugeja ju maine inime. Pole pildiga teispoolsuse kaautusjuhendit kaasas
24-11-2016, 10:27
(24-11-2016, 10:12 )murjam Kirjutas: ...Samas ka seda pean nö tõlgendamiseks. Et see laik just sellele viitab. Või siis lugemisoskuseks. Kust see tuleb?Aparaadi omanikud ei oskagi selle kohta miskit kosta, nemad polevat sellist asja enne näinud ja "instruktsioonis" pole ka midagi kirjas. See on minu tõlgendus kuna näen asja ühtpidi ja teistpidi.
24-11-2016, 10:47
Neist kogemusist kuulaks suisa pikemalt, kui huvilisi peaks teema ymber rohkem olema, võiks ehk koguneda kusagil uuel aastal nt....
24-11-2016, 11:25
Kevadeks on planeeritud Kirliani-aparaadiga pildistamine, ehk siis.
24-11-2016, 13:56
Oleksin ka kogemuste kuulamisest huvitatud.
25-11-2016, 08:54
Eks ma, kevade poole, annan siin kuskil teada, kus, millal ja mis.
«Elu Sõnale»
(laulutext DDT 'Maltšiki mažorõ' viisil. Tellimustöö Janile & tydrukutele) 1. Mul tuttavad ammu nii lihtne kel tõde kui pähe vaid lajatax raamatukaas Kes justnagu mängixid venda & õde kel vastutust asendab võimas extaas On hinnatud need kes jumalast teavad vaid uut kel maxud & võlad taob kinni kõikvõimas juut Refr. 1. Nyyd hoidkem rutem kõnnitee äärde sest muidu need pyhakud kargavad säärde Nyyd hoidkem rutem kõnnitee äärde teil inglid & keerubid kargavad säärde 2. Ex pyhastund vaimu & Alberti usku teab rahvas me riigis nii linnas kui maal On ilmne see tõrvik veel niipea ei kustu ka siis kui ta ämbrisse kastetud saab Sa maxa vaid summa mis kohustab positsioon võim Sa anneta raha & Albert veel näitab mis võib Refr. 1. 3. Kyll kukuvad kokku Toomkirik & Jaani Euroopa ehk vahele pistab veel käe Kuid Tyrapuu sepitseb kandvamat plaani nii kerkibki katedraal sektil ennäe Nii kerkibki palvela sektil mis rikas & just On ammugi teada et võimsaimax ärix on usk Refr. 1. 4. Taas väljakul tigedalt uskmatuid riidleb & kõneleb rahvale prohvetist mees Nad jagavad juba heledaid riideid & annavad kohti ka aujärje ees Pea yles nad kisuvad kalmed & hiied ning pööravad ymber ka Emajõe veed Kui astud me hulka sul koolis siis viied & õnnestub kõik mida iganes teed Refr. 2. Nyyd hoidkem rutem kõnnitee äärde sest muidu need pyhakud kargavad säärde Nyyd hoidkem rutem kõnnitee äärde sest Jeesuski panna võib siin seina äärde Tsitaat:Kes oled sina kuradima kaubajuut,su kaubamärgis aiman ammu kolme kuut. (19-01-2017, 20:52 )Ken Kirjutas: Kage.Sa võid oletada mida iganes, aga kui sa ego ja oma tunnete vahel vahet ei tee ja tundeid eristada ei oska, siis su jutt jääbki oletuste tasemele ja sa ei saa teadlikuks neist asjadest. Ja tõsiselt - kas isekus on hea omadus ja empaatia halb ning mediteerimine mõttetu tegevus? Kui sa maailma ja Eestit vaatad, siis kas isekus ja egoism viib edasi või mõistmine ja koostöö? Mis tekitab inimeste vahel tülisid? Sallivus, empaatia, koostöö jmt või isekus ja enda väärtuste teiste omadest ülemaks pidamine? Kui sa mõtled, siis ju näed, et sallimatus ja isekus ja muud sellised omadused tekitavad ainult tülisid ja ei lase inimestel rahulikult koos elada, aga millegipärast soovid nende omadustega koos elada ja maailma nendega õnnelikuks teha. Kuidas? Jõuga nagu Põhja-Koreas? Mediteerimine, mõtlemine, info kogumine, miks küsimuste küsimine (ka endalt) jmt tegevused teevad inimese endast ja maailmast teadlikuks seega ei muutu sellised inimesed kuidagi armetuteks või kergesti ärasöödavateks vaid enesekindlateks ja mõtlevateks inimesteks kes tunnete järgi pimesi ei jookse. (20-01-2017, 07:28 )soe1 Kirjutas:Kas sinu jaoks on elamise kombed ja tavad inimese heaolust tähtsamad? Kas ühiskond areneb ühiskonnana kiiremini ja suudab kaasata erinevaid inimesi kui kõiki sunnitakse ühtesid kombeid järgima (siin on lõhestamine eos sisse kirjutatud, sest sunnitakse - kui tavade järgi ei ela, siis karistatakse ühiskondliku põlguse ja eemaletõrjumise või seaduse alusel kui see on olemas)? Võrdle Venemaa, Põhja-Korea jt ning lääneriikide ühiskondade arengut.(19-01-2017, 20:07 )kage Kirjutas: Küsimused vaimselt ärganutele. Inimene kes ütleb, et ma olen olemas ja soovin võrdseid õigusi ei lõhesta ühiskonda, sest ta soovib ühiskonnaga sulanduda (reeglite muutmine ei ole ühiskonna lõhestamine), aga inimene kes sellisele inimesel ütleb, et kao ära, sa oled ebanormaalne, kehtestame sulle erinevad reeglid jne lõhestab, sest ta võtab ühe osa ühiskonnast ja eraldab selle sealt. (20-01-2017, 10:09 )Minaelan Kirjutas: Empaatia on enamasti inimestele kaasa antud. https://et.wikipedia.org/wiki/EmpaatiaEmpaatiat õpitakse. Ühelgi lapsel pole kaasasündinud omadust teise inimese tunnetest, vajadustest jmt aru saada enne kui ta suhtleb nendega ja õpib ning teadvustab endale, et teised on erinevad. Empaatiat õpitakse teiste elusolenditega suhtlemisel, sest kui sa üksinda kasvad, siis seda ei teki. (19-01-2017, 20:27 )Minaelan Kirjutas: Olen proovinud seda kogu hingest - mediteerinud, taimetoitlane olnud, erinevates koolitustes, seminarides, kursustel, laagrites käinud jne ...aga ei õnnestu olla selline, nagu ma ennast ideaalis näen ja ma ei taha endale valetada.Kogu hingest, aga kas ka enda peale mõeldes? Ja ennast ei tuleks otsida mitte väljastpoolt vaid enda käest miks küsimusi iga asja peale küsides - miks ma niimoodi tegin, miks ma niimoodi tunnen, miks ma niimoodi ütlesin, miks sain vihaseks, miks ma selle üle rõõmustan ja selle üle vihastan, miks jäi see kahe silma vahel, miks mulle minevikus õpetati selliseid asju jne jne. Väljast sa ennast ei leia ja ideaali pole mõtet otsida. (23-01-2017, 19:44 )Temimoor Kirjutas: Empaatiat tõepoolest õpitakse - psühhopaat õpib matkima empaatiat. On sul kage lapsi, kelle arengut jälgides on sul olnud võimalus näha seda hetke, kui lapsel tekkis empaatia? See kas areneb välja või siis mitte - sõltuvalt kasvutingimustest ja võibolla ka geneetilisest koodist, kellel rohkem kelle vähem. Kellel vähem, see õpib matkima. Sest empaatia on ju kohustuslik inimeseks olemise omadus - mõne jaoks lausa moraalinormSa oled empaatiast valesti aru saanud, sest sa ei saa enda tunnetest aru ja seega ei saa ka teiste tunnetest aru - sa pole empaatiat veel õppinud. Inimesel on selleks kõik võimalused olemas, aga kui keskkond ei soosi millegi õppimist, siis seda ei õpita - kui sul ei ole elusolendeid kõrval, siis pole kedagi kellest aru saada, kedagi kellega suhelda ja pole võimalik ka empaatiat õppida. Kuidas sa õpid seda milleks on vaja teist elusolendit kui teist ei ole? Ja empaatia ei ole kohustuslik vaid teiste mõistmine aitab palju paremini koostööd teistega teha kui mittemõistmine ja enda emotsioonide väljaelamine. Empaatia on võime tajuda teiste emotsioone, tundmusi, tundeid ja vajadusi. - tajuda, aru saada, mõista ja kõik see vajab info kogumist, mõtlemist ja teise tundmaõppimist. Inimene on tunnetepõhine, tundeid järgiv, elusolend ja selleks, et teada saada mida mingi tunne tähendab, millele viitab, tuleb see endale selgeks mõelda mitte lihtsalt tunde peale midagi tegema tormata. Samuti tuleks esimese pähetulnud vastuse kohta küsida kas ja miks see vastus on õige (kasulik/kahjulik) ja kas võib ka muid vastuseid olla, sest ühte vastusesse kui ainuõigesse pole mõtet kinni jääda. Enda tundmaõppimiseks tuleb endalt küsida miks ja muid küsimusi ning otsida vastuseid ja õppida enda tundeid tundma, et teaks kuhu nad juhivad või mida näitavad, sest kui tunnet ei tunne, siis võib selle järel ringiratast joosta - kogu aeg sama tunde peale sama tegevust teha. Näide ka ikka. Nagu näiteks homode peale vihastav robot. Robot kes ise mõelda ja õppida ei oska ning seega järgib ühte programmi kus on ainult üks valik ja tegevus: halvasti tundmine ja põhjuse, homode, kõrvaldamine = hea tunne. Kui järgmine ilmub, siis korrata sama protsessi enda hästi tundmiseks. (23-01-2017, 20:10 )Ken Kirjutas: Aga enamasti mõeldakse mediteerimise all meele vaigistamist.Enamasti on oletus, aga sellegipoolest - proovi eelkõige sellega hakkama saada, et suudad enda meeled ja mõtted niipalju rahustada, et saad neid kõrvalt vaadelda ja analüüsida ning mõelda nende põhjuste tekkimise ja olemasolu üle - õpi ennast tundma ja tunnetama ning endast aru saama - ning alles siis hakka mõtlema mis sarnasused sinu tunnetusel mingite tšakrate või muu sarnasega on. Väljastpoolt ennast ei leia.
28-01-2017, 14:51
Empaatia ja enda tunnete üle mõtlemise jutule lisaks.
Dalai Laama (Facebook) World peace can only be based on inner peace. If we ask what destroys our inner peace, it’s not weapons and external threats, but our own inner flaws like anger. This is one of the reasons why love and compassion are important, because they strengthen us. This is a source of hope. Rahu maailmas saab põhineda ainult sisemisel rahul. Kui me küsime mis hävitab meie sisemise rahu, siis selleks ei ole relvad ja välised ohud vaid meie enda sisemised vead/puudused nagu viha. See on üks põhjuseid miks armastus ja kaastunne on olulised, sest need tugevdavad meid. See on lootuse allikas.
28-01-2017, 15:39
(Seda postitust muudeti viimati: 28-01-2017, 16:04 ja muutjaks oli Minaelan.)
(25-01-2017, 21:54 )kage Kirjutas: Empaatia on võime tajuda teiste emotsioone, tundmusi, tundeid ja vajadusi. - tajuda, aru saada, mõista ja kõik see vajab info kogumist, mõtlemist ja teise tundmaõppimist. Just nimelt, kage - empaatia on VÕIME. Seda sa ei õpi ega osta endale. Sa võid õppida inimeste tegemistest ja tunnetest arusaamist, võid õppida kaasatundmist teiste hädade suhtes...kuna see on ühiskondlikult aktsepteeritav. Kuid empaatia ON VÕIME. Sinu tekste lugedes ... sinul seda pole. Kui jälgida väikeseid lapsi, et kuidas nad reageerivad kellegi teise lapse haigetsaamisele, siis on aru saada, kas neil on olemas empaatia või mitte. Kui nad hakkavad naerma, sest on naljakas, kui see laps kukub, saab vastu pead, teda pekstakse, alandatakse jne...siis neil pole empaatiat, kuid neid võib õpetada ühiskondlikke norme järgima. (Sama võib öelda nende täiskasvanute kohta, kes laginal naeravad, kui filmides inimesed kukuvad, haiget saavad, neid alandatakse jne.) Kui nad hakkavad nutma, sest oma empaatia tõttu nad tunnevad sama, mis see haigetsaanud laps, siis ...
29-01-2017, 09:17
Kui natuke leebemal toonil rääkida, siis ma vist mõistan, mida sa kage ja paljud sinusugused praegu kogevad. Soovitaksin sul enda sisse vaadata, nii nagu sa seda teistele soovitad. Võid avastada ennast sealt ülevoolavas kaastunde energias. Liigse kaastundega on aga see paha lugu, et seda kasutavad ära manipulaatorid (organid, kes demokraatia teha poevad) ning nende kaudu lubatakse ennast ahistada (nt. pagulaste näol). Kaastunde mõjul unustatakse enda heaolu ning loovutatakse see kellegi teisele . Antud juhul siis perekondlikud väärtused ja oma rahva huvid asendatakse geide ja pagulaste vastu. Kas selline enesepettus/hävitus peaks tõesti olema tänapäeva eluterve mõtlemisviis? Kui sa ei hooli endast, siis ei saa aidata ka teisi. Selline on universaalne kord ja kui väga sa ka ei tahaks, siis sellisel viisil abistamine ei saa olla jätkusuutlik ning lihtsalt ei saa toimima ja see on kindel, mis kindel. Siin võiks sulle appi tulla ego, aga seda sa jällegi nii väga põlgad ja endast korralikult eemale ajanud, et ma ei teagi, kuidas aidata. Konarlik tee saab ilma selleta olema. Eks meil kõigil on see probleem, et ennast on raske kõrvalt vaadata. Aga siiski "ürita rahuneda" ja vaata, kas näed sama tulemust, mida mina. Ei pea kujutlema seda ühiskondliku mudelina nagu mina tegin, vaid alusta ikka endast. (28-01-2017, 15:39 )Minaelan Kirjutas:Ja mida sa selle võimega peale hakkad kui ei õpi? Inimesel on võime keeli õppida, aga kas ta sündides oskab kõiki keeli? Samamoodi pööra tähelepanu rõhutatud sõnale, sest ilma teise elusolendita sa ei õpi teist tundma - võime võib olla, aga pole teadmisi teise isiku kohta, et seda võimet rakendada. Täpselt nagu sinul ja paljudel teistel homode ja pagulaste kohta.(25-01-2017, 21:54 )kage Kirjutas: Empaatia on võime tajuda teiste emotsioone, tundmusi, tundeid ja vajadusi. - tajuda, aru saada, mõista ja kõik see vajab info kogumist, mõtlemist ja teise tundmaõppimist.Just nimelt, kage - empaatia on VÕIME. Seda sa ei õpi ega osta endale. Tsitaat:Kui jälgida väikeseid lapsi, et kuidas nad reageerivad kellegi teise lapse haigetsaamisele, siis on aru saada, kas neil on olemas empaatia või mitte. Kui nad hakkavad naerma, sest on naljakas, kui see laps kukub, saab vastu pead, teda pekstakse, alandatakse jne...siis neil pole empaatiat, kuid neid võib õpetada ühiskondlikke norme järgima.Mõtle seda lugedes selle peale kelle abil ja kellega koos laps õpib enda võimet rakendama. Kas ta teeks seda ka üksinda? Kas näiteks ISIS'e lapsterroristid on empaatiat õppinud ja millises ulatuses? (29-01-2017, 09:17 )Ken Kirjutas: Kui natuke leebemal toonil rääkida, siis ma vist mõistan, mida sa kage ja paljud sinusugused praegu kogevad. Soovitaksin sul enda sisse vaadata, nii nagu sa seda teistele soovitad. Võid avastada ennast sealt ülevoolavas kaastunde energias.Jah, pikemat aega vaatan juba endasse ja näen, et ei ole ülevoolavat kaastunnet. Püüa ikka empaatiat õppida ja teistest aru saada mitte fantaseerida tühja koha pealt. Proovi neist väärtustest aru saada ja heast küljest vaadata mite neid halvaks pidada. Tõesti müstiline kuidas heade omaduste külge oskavad inmesed niipalju halba panna ja reklaamida kui tõde sellist suhtumist. Maailm suundub ju praegu sellisest suhtumisest eemale seega milleks siis ikka seda tagasi sallimatusesse, õelusesse, vihasse jmt tunnetesse kõige erineva vastu seda tagasi kiskuda head omaduste eemaletõrjumisega? Kas "1984" meelitab tõesti niipalju?
29-01-2017, 11:02
Mina loobun. Räägiks nagu seinaga.
|
| Võimalikud seotud teemad... | |||||
| Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
| Vaimne ärkamine | selgus | 912 | 426,839 |
29-05-2026, 05:15 Viimane postitus: isemaag |
|
| Inimkonna ärkamine | MetsaKaru | 5 | 3,540 |
03-06-2024, 17:34 Viimane postitus: Kunglas |
|
| Mida peaks tegema inimene kes tahaks puhastuda? | Sekhmet | 50 | 27,646 |