Postitused: 491
Teemad: 1
Liitus: Jan 2012
http://objektiiv.ee/kolnis-runnati-meie-kultuuri/
Sensatsiooniline intervjuu kunstiajaloolase ja arhitekti Barbara Schock-Werneriga, mis avaldati Franfurter Allgemeine Zeitungi veergudel, pöörab pea peale meie senise tõlgenduse Kölni sündmustest: muhameedlaste rünnaku esimeseks objektiks oli kuulus ristiusu pühamu.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
19-01-2016, 11:29
(Seda postitust muudeti viimati: 19-01-2016, 12:28 ja muutjaks oli kage.)
(11-01-2016, 18:09 )Sinis Kirjutas: Ma olen alati imestanud, et miks on vaja teeselda ja näida võõrastele, kui oma sant koputab uksele. Kas sa arvad tõesti, et Euroopa Liidus ja maailma organisatsioonide liikmena olles saame me ennast maailmariigina näidata ja teistega koostööd teha kõiki välisprobleeme eemale tõrjudes vabandusega, et eestlased ei ole veel oma riiki valmis ehitanud ja ei julge veel võõrastega suhelda? Ütle palun, millises riigis on kõik korras ja pole ühtegi sarnast probleemi nagu Eestis on, st kõik need probleemid on lahendatud ja kellelgi pole nurinat? Kuna vastuseks on "ma ei tea", siis kaua on veel kavatsus välisprobleeme eirata ja silmi kinni pigistades korrata, et see läheb üle, see ei ole minu probleem jne? Kui kauks ja kui sügavasse stagantsiooni on vaja teil Eesti riiki vedada oma vanadesse väärtustesse kinnistumisega ja maailma eemaletõrjumisega?
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
(18-01-2016, 18:30 )Ken Kirjutas: Puhastage oma mõtted ja soovige midagi head, kas endale või ühiskonna heaks, või lihtsalt mõelge parema tuleviku peale. Eriti kui tunned, et uudised nii elutähtsaks muutuvad.
Huvitav, et Telegram'i lehel ei taha keegi Saale Kareda artiklit kommenteerida. Keegi vist ei oska sellest veel midagi arvata. See pole ju kummalegi poole kaldu. Ei ole mille üle madistada. Keegi ei tule selle pealegi, et on ka kolmas suund olemas. Milleks on sinu teadlik meel.
Video avaldati 31. mai 2015
"Uus inimväärne ühiskond ja kuidas sinna jõuda".
Vaatasin ja kuulasin. Üks võimalus on vana süsteem kollektiivselt välja naerda. Ja mitte alluda sellele. Inimene on sündinud vaba olendina ja käima oma rada rahus ja armastuses. Tuleb luua uued ühised struktuurid, mille energia on puhtam.
Vähesed julgevad rääkida sellest, mis tegelikult toimub. Nende seas, kes julgevad, on näiteks Mati Hint, Einar Laigna, Ülo Vooglaid. Aga nad on surutud kuhugi perifeeriasse ühiskonnas.
Uue ühiskonna alustalad on vabadus, väärikus ja vastutus.
https://www.youtube.com/watch?v=1r2-2UjCB-k
Videol on juures märge, et selle video kommenteerimine on keelatud.
Postitused: 25
Teemad: 5
Liitus: Jun 2014
rank on asia või valged
siis latinod
siis mustad ja islamid lol
meil pole midagi karta siin ilmas
Postitused: 113
Teemad: 0
(19-01-2016, 11:29 )kage Kirjutas: (11-01-2016, 18:09 )Sinis Kirjutas: Ma olen alati imestanud, et miks on vaja teeselda ja näida võõrastele, kui oma sant koputab uksele. Kas sa arvad tõesti, et Euroopa Liidus ja maailma organisatsioonide liikmena olles saame me ennast maailmariigina näidata ja teistega koostööd teha kõiki välisprobleeme eemale tõrjudes vabandusega, et eestlased ei ole veel oma riiki valmis ehitanud ja ei julge veel võõrastega suhelda? Ütle palun, millises riigis on kõik korras ja pole ühtegi sarnast probleemi nagu Eestis on, st kõik need probleemid on lahendatud ja kellelgi pole nurinat? Kuna vastuseks on "ma ei tea", siis kaua on veel kavatsus välisprobleeme eirata ja silmi kinni pigistades korrata, et see läheb üle, see ei ole minu probleem jne? Kui kauks ja kui sügavasse stagantsiooni on vaja teil Eesti riiki vedada oma vanadesse väärtustesse kinnistumisega ja maailma eemaletõrjumisega?
Lõpuks ütlesid ka kage kummist närvid üles.
Et siis otsustasid presidendist eeskuju võtta ja eestlasi siunama ja hurjutama hakata. Tubli! Kummardan su truualamlikkuse ees.
Kui on valida, kas häving, pidev hirmutunne või stagnatsioon, siis mina valiksin stagnatsiooni, isegi tagasimineku. Ja usun, et mitte ainult mina.
Aga sina, kage, põruta vapralt edasi, silmad pärani.
(19-01-2016, 18:51 )Maokas Kirjutas: Kui on valida, kas häving, pidev hirmutunne või stagnatsioon, siis mina valiksin stagnatsiooni, isegi tagasimineku. Ja usun, et mitte ainult mina. Kui sa hävingu silmaklapid endalt eest ära võtaksid ja hirmukastist välja tuleksid ning mõtlema hakkaksid, siis leiaksid, et maailm ja inimesed ei olegi nii hirmsad, et neid värisedes kartma peab ja võib vabalt ilma hävingu ees hirmu tundmata ise endale tulevikku luua.
Tsitaat:Aga sina, kage, põruta vapralt edasi, silmad pärani.
Tänud heade soovide eest, sest silmad pärani hoides näen ma tulevikku ja saan suuna üle mõelda ning vaprus annab võimaluse stagnatsioonist edasi liikuda. Ja sulle ka head ärkamist (silmade avamist, maailmapildi avardamist jne).
Tormame silmad ruutus    peas ja ärme mõtle midagi. Sest Toopmpea vahu klopiad on selle juba meie eest ära teinud. Mida kiiremini jookseme seda rutem kohale jõuame.
Siin on lingid kuhu me jõuame.
Siin on lehekülje algus http://uutismaailma.com/category/rikos/
Ulkomaalaistaustainen veti Kotkan sosiaalitoimistossa palvelutiskin lasit säpäleiksi
Mudakoonud peksid Kotkas sotsiaal maja leti pilbasteks
Oulun Heikinharjun vastaanottokeskuksessa turvapaikanhakijoiden joukkotappelu
Oulu vastuvõtu keskuses oli massi kaklus.
Ulkomaalaiset varkaat jäivät kiinni Helsingin Stockmannilla
Välismaised vargad saadi kätte
Loimaan Hirvikosken vastaanottokeskuksessa somalinuorukainen ja irakilaisnuorukainen tappeli
Jälle mudakoonud kaklesid
Poliisi: Kouvolassa muutamia tapauksia joissa ulkomaalaistaustainen kosketellut lapsia uimahallissa
Mudakoonud ahistasid lapsi
Ravintola Teatterin edustalla uudenvuodenyön ryöstöstä epäilty marokkolainen pidätetty
Mudakoon röövis inimesi
Homoseksuaalisuus on epäislamilaista ISISin silmissä jolloin he panevat täytäntöön Sharia lain
Ja siin saavad pedede eest vesistada. http://uutismaailma.com/homoseksuaalisuu...aria-lain/ Pederast visati katuselt alla.
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
Tuleb välja, et nood tulnukad on hullemad rassistid kui valged inimesed:
"Pagulaste seas kehtivad kindlad hierarhiad, võimuvõitlus on äge. „Süürlased vaatavad teistele pagulastele ülevalt alla,“ teab Sonnenberg."
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ek...d=73449311
Ja ei taha isegi ette kujutada, et me peame siin Tallinnas naistele ühistranspordis eraldi tsoonid tegema, kaitseks mustade ahistamiste eest:
"Ettepaneku teinud linnavolikogu liige Christian Janele ütles, et paljud linnakodanikud on temaga vesteldes oma muret väljendanud: „Kuidas saab minu tütar, kuidas saab minu naine õhtul või öösel turvaliselt koju?“ Janele sõnul tuleb seda rahva hirmu tõsiselt võtta, vahendab Die Welt.
Joontega bussi põrandal võidakse eraldada alad, kus tohivad viibida ainult naised ja lapsed. Samuti pakutakse välja naiste taksosid, millega sõidutaksid naisjuhid naisi õhtul koju..."
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/va...d=73467553
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
(19-01-2016, 11:29 )kage Kirjutas: Kuna vastuseks on "ma ei tea", siis kaua on veel kavatsus välisprobleeme eirata ja silmi kinni pigistades korrata, et see läheb üle, see ei ole minu probleem jne? Kui kauks ja kui sügavasse stagantsiooni on vaja teil Eesti riiki vedada oma vanadesse väärtustesse kinnistumisega ja maailma eemaletõrjumisega?
Aga kui kaua läheb veel aega kuni Eesti probleemid saavad südameasjaks?
Ajalooline kogemus kinnitab, et perekonna kui ühiskonna aluse kriis toob paratamatult kaasa ühiskondliku kriisi, mis ähvardab meie rahva, kultuuri ja riigi tulevikku palju traagilisemate tagajärgedega kui suuremaid ja sügavamate kultuuriliste traditsioonidega rahvaid. On tõsi, et Eesti ühiskond seisab silmitsi tõsise rahvastikukriisiga, ent meie rahva, riigi ja kultuuri püsimajäämiseks vajame mitte uste avamist massiimmigratsioonile, vaid olulist sündivuse kasvu, mille eelduseks on perekonna institutsiooni au sisse tõstmine ning tervele perekonnaelule eelduste loomine kogu ühiskonnas.
http://objektiiv.ee/perekond-rahva-pusim...onna-alus/
Postitused: 412
Teemad: 4
Liitus: Jan 2013
20-01-2016, 12:28
(Seda postitust muudeti viimati: 20-01-2016, 12:36 ja muutjaks oli Sinis.)
(19-01-2016, 11:29 )kage Kirjutas: Kas sa arvad tõesti, et Euroopa Liidus ja maailma organisatsioonide liikmena olles saame me ennast maailmariigina näidata ja teistega koostööd teha kõiki välisprobleeme eemale tõrjudes vabandusega, et eestlased ei ole veel oma riiki valmis ehitanud ja ei julge veel võõrastega suhelda? Ütle palun, millises riigis on kõik korras ja pole ühtegi sarnast probleemi nagu Eestis on, st kõik need probleemid on lahendatud ja kellelgi pole nurinat? Kuna vastuseks on "ma ei tea", siis kaua on veel kavatsus välisprobleeme eirata ja silmi kinni pigistades korrata, et see läheb üle, see ei ole minu probleem jne? Kui kauks ja kui sügavasse stagantsiooni on vaja teil Eesti riiki vedada oma vanadesse väärtustesse kinnistumisega ja maailma eemaletõrjumisega?
Aus ülestunnistus, et auahnus juhib mõtteid. Mullegi meeldiks, et maailma inimesed, rahvad elaksid üksmeeles ja suures õndsuses. Ent mõistus juhatab mind tegelikkusesse, kuigi tahaks lasta end auahnusel humaansuse juurde juhtida.
Kui nüüd meenutada, siis demokraatia sisuline tähendus peaks olema, et inimene ei loovuta oma õigust teisele inimesele sedamoodi, et hiljem temaga üldse aru ei peetaks, vaid ta annab oma õiguse ühiskonna (riigi) enamusele, olles ise selle ühiskonna liige. Inimeste eesmärgiks, olgu siis auahnusest või mõistuse juhatusel, peaks siin olema kasu kõrval iseendale tuua kasu kogu ühiskonnale.
Auahnusest tehtud valikud lähtuvad soovist meeldida teistele. Küsimus on siin, et kui soov meeldida on nii valdav, miks siis mitte meeldida enamusele? Ma tunnistan auahnuse positiivsust: see ühendab inimesi gruppidesse, mille sees toimib vastastikune meeldimine ja meelitamine. Selline grupp võib olla väga tegus, kui tal on võim ja ressursid, ka heategude osas.
Ent on need (hea)teod ikka vastavuses enamuse ühiskonna liikmete loovutatud õiguse kasutamisega?
Soov ennast maailmakodanikuna nähtavaks teha on mõnele nii painajalik unelm või tasuv tegevus, et häbitus on igati omal kohal?
(20-01-2016, 10:09 )kage Kirjutas: sest silmad pärani hoides näen ma tulevikku ja saan suuna üle mõelda (20-01-2016, 10:41 )mässaja Kirjutas: Tormame silmad ruutus   peas ja ärme mõtle midagi. Sest Toopmpea vahu klopiad on selle juba meie eest ära teinud. Mida kiiremini jookseme seda rutem kohale jõuame. Perfektne näide mittemõtlemisest, sest ma kirjutasin silmad lahti mõtlemisest mitte silmad ruutus mõtlematult tormamisest. Samas arusaadav, et kui sina seda teed ja kõigil teistel soovitad teha, siis sa ei oska silmad lahti edasiliikumisele isegi siis mõtlemist juurde panna kui see sõna on lauses sees.
(20-01-2016, 12:17 )Nofretete Kirjutas: Aga kui kaua läheb veel aega kuni Eesti probleemid saavad südameasjaks? Need muutuvad siis südameasjaks kui mul on tunne, et need on südameasjaks, aga probleemidega saab tegeleda ka ilma neid südameasjadeks pidamata.
(20-01-2016, 12:28 )Sinis Kirjutas: Aus ülestunnistus, et auahnus juhib mõtteid. Jälle. Kui sinu mõtteid juhib auahnus, siis tunnista seda mitte ära omista järjekordselt mulle enda mõttemalle, sest nähes Eestit maailma osana ja pöörata tähelepanu riikidevahelisele koostööle ei ole minu silmis auahnus vaid mõtlemine suuremas plaanis.
Tsitaat:Auahnusest tehtud valikud lähtuvad soovist meeldida teistele. Küsimus on siin, et kui soov meeldida on nii valdav, miks siis mitte meeldida enamusele?
Kuna mul ei ole soovi enamusele meeldida, siis see kinnitab eelmise väite õigsust, et sa omistad enda mõttemalle mulle.
Tsitaat:Soov ennast maailmakodanikuna nähtavaks teha on mõnele nii painajalik unelm või tasuv tegevus, et häbitus on igati omal kohal?
Mille üle ma häbi peaksin tundma või milles sa häbitust näed? Ja kas sulle meeldib endale väärtusi kinnistada millest kõrvalekaldumisel saad nautida(?) häbitunnet või omistada teistele häbitunde tundmist?
Postitused: 412
Teemad: 4
Liitus: Jan 2013
kage!
Kas sa demokraatia osast, kirjutasin ka sellest, said aru? Mida on sul selle kohta ütelda?
(20-01-2016, 12:53 )kage Kirjutas: (20-01-2016, 12:17 )Nofretete Kirjutas: Aga kui kaua läheb veel aega kuni Eesti probleemid saavad südameasjaks? Need muutuvad siis südameasjaks kui mul on tunne, et need on südameasjaks, aga probleemidega saab tegeleda ka ilma neid südameasjadeks pidamata.
Kahjuks näitab praegune Eesti elu, et probleeme ainult lisandub.
Perekond on rahva püsimise ja kasvamise ning ühiskonna alus. Kui ühiskonna alus kokku variseb, siis on juba kõigeks hilja.
http://objektiiv.ee/perekond-rahva-pusim...onna-alus/
Tere kage!
Väga tore näha, et sinagi oled muutunud ja vastasid mu humoorikale provokatsioonile, varem sulle meeldis mu sõnumitest kõrvale hiilida. Hea, et su silmad avanesid!
Eks püüan minagi maailma vaadata, näha ja ka ette näha. Siit nüüd küsimus sulle, kes sa oled tunduvalt laiema silmaringiga, nagu su jutust aru võib saada, et mis sa arvad, kui kõik need moslemid, kes ainult soovivad või isegi ei soovi, euroopasse meelitada, kas meil saab siis rahulik ja turvaline elu olema? Kas sa usud, et kui nad praegu oma kodumaal omavahel läbi ei saa, siis jõudes siia, muutuvad nagu nõiavitsa väel? Ja kui puhkeb neil siingi omavaheline kodusõda, kuhu me siis peaksime põgenema sõja jalust? Ja üldse milline on sinu nägemus euroopast 10 ja 20 aasta pärast? Millisena sina näed meie helget tulevikku?
Need jolkamid Brüsselis on ennast täiega segi kamminud. Ukrainlased on korralikud ja töökad inimesed. Seal kus mina töötan on ka ukrainlasi. Nad on siia tulnud olude sunnil, et perele raha teenida.
http://uueduudised.ee/valgeid-sojapogeni...-ei-lasta/
Valgeid sõjapõgenikke Saksamaale ei lasta
(20-01-2016, 12:57 )Sinis Kirjutas: Kas sa demokraatia osast, kirjutasin ka sellest, said aru? Mida on sul selle kohta ütelda? Inimestel on inimõigused ja neid ei loovutata ühiskonnale, et enamuse juhtijad saaks ühiskonda endale sobivas suunas kallutada. Ja kui kasu toomisest ühiskonnale rääkida, siis ma sooviks kõigepealt kasu lahtiseletamist - mida sa kasu all silmas pead, mis on see mis ühiskonnale (sinu arvates) kasu toob?
(20-01-2016, 17:02 )Nofretete Kirjutas: Kahjuks näitab praegune Eesti elu, et probleeme ainult lisandub. Ja kui nende probleemide lahendamine toimub hädaldamisena, et miks riik midagi ei tee, olles ise sellesama riigi enda osa, siis mis sa ise arvad miks probleeme ainult lisandub?
(20-01-2016, 17:05 )Maokas Kirjutas: mis sa arvad, kui kõik need moslemid, kes ainult soovivad või isegi ei soovi, euroopasse meelitada, kas meil saab siis rahulik ja turvaline elu olema? Kas sa usud, et kui nad praegu oma kodumaal omavahel läbi ei saa, siis jõudes siia, muutuvad nagu nõiavitsa väel? Ja kui puhkeb neil siingi omavaheline kodusõda, kuhu me siis peaksime põgenema sõja jalust? Ja üldse milline on sinu nägemus euroopast 10 ja 20 aasta pärast? Millisena sina näed meie helget tulevikku? Mul ei ole piisavalt palju infot, et suuremas plaanis midagi ennustada, aga kui ma lähtun endast ja ennast vaadates näen, et probleemide eemaletõrjumisega, negatiivse pildi kujundamise ja selles elamisega, vaenuliku/tunde alusel (ilma põhjendamata) "ei meeldi" suhtumisega jne läheneda (ühiskondlikele) probleemidele, siis tuleb lisaks probleemilahendusele väga palju ressurssi kulutada teiste inimeste emotsioonidega toimetulekuks. Seega tuleks mitte keskenduda sellele kui palju keegi sulle/riigile probleeme tekitab ja selle üle hädaldada (emotsioonide lisamine probleemile ja enda tunnete rahuldamise nõudmine) vaid kuidas neid kõige paremini/valutumalt/kasutoovamalt lahendada. Siis saab ka pagulaste siiatuleku põhjusteni ja nendest arusaamiseni ning selle kaudu ka lahenduste leidmiseni (helgemasse tulevikku) jõuda selle asemel, et uudistest moodustunud hirmsat olevikupilti üks-üheselt tulevikku kanda.
Küll sellel Brüsseli tolkamitel on ikka jultumust.
Ma usun, et järgmine aasta kukub see EL kokku nagu omal ajal NL. Selline tsentraliseerimine ei saa lõputult kesta. Ma loodan, et Poola teeb otsa lahti. Sest Brüssel on teda juba piisavalt peedistanud.
http://uueduudised.ee/lati-on-jatkuvalt-...agamisele/
Mitteametlikele vestlustele viidates ütles Straujuma, et liikmesriikide survestamiseks on laual mitu lahendust. Näiteks kaalutakse põgenike vastuvõtmise sidumist EL-ilt saadava rahastusega või uute maksude kehtestamisega.
(21-01-2016, 12:26 )kage Kirjutas: Mul ei ole piisavalt palju infot, et suuremas plaanis midagi ennustada...
Greg Johnson, USA intellektuaal ja filosoof, kelle kirjutisi 21. sajandi rahvusluse teemal on tõlgitud 14 keelde arvab järgmist:
Euroopat on hiljuti tabanud enneolematu migratsioonilaine. Mis võivad olla selle tagajärjed Euroopale ja kogu maailmale?
Kõik Euroopa põlisrahvused on kahanemas. Kui mujalt tulijate immigratsioon jätkub pidurdamatult, saame rääkida ainult kolmest võimalikust tulemusest.
Esimene – Euroopa lakkab kultuuriliselt ja rassiliselt olemast, Euroopa rahvad asendatakse kiiresti paljunevate mittevalgetega. Kui eurooplasi enam ei eksisteeri, olen ma kindel, et teised rassid paljunevad tagajärgedest hoolimata ja riisuvad planeedi paljaks, jättes alles vaid kosmoses hõljuva tumeda tuhahunniku. Sestap usun ma, et Euroopa heaolu tähendab lõppude lõpuks sama, mis kogu maailma heaolu. Tahad maailma päästa? Siis päästa valge rass. Me oleme see osa, mis hoolib kõige rohkem terviku saatusest.
Teine – järgnevad kodusõjad, mille käigus Euroopa rahvad kas ühinevad sissetungijate peatamiseks ja oma piiride kaitseks, või kaotavad ja Euroopa hääbub.
Kolmas – rahvuslikud erakonnad tõusevad võimule, kindlustavad oma riigipiirid ja saadavad immigrandid sündsal ja humaansel moel koju.
Ma loodan, et Euroopa valib kolmanda tee, aga kui praegune poliitiline süsteem ei võimalda rahvuslastel võimule tulla, siis on revolutsioon ja kodusõda ainsaks väljapääsuteeks, et Euroopa päästa. Igatahes ei kao Euroopa ajalooraamatuisse vaikides.
Päris pikk artikkel ja läheb veel edasi.
http://uueduudised.ee/greg-johnson-unust...a-juhtima/
Postitused: 16
Liitus: Jan 2016
Afganistaani naised põletavad ennast et põgeneda abielust
https://www.youtube.com/watch?v=ZkanAs-KGFg
80% Afganistaani ja Pakistani naistest kannatavad koduvägivalla all. Kuna lahutamine ei ole enam peale abiellumist võimalik siis naised valivad teise tee - põletavad enda keha, lootuses et ei peaks kunagi abielluma.
Afganistaan - viimane riik, kus sündida naisena
Ai, kage, võrku sa ennast mässid! No eks ma lepin sellega, et jätsid oma isikliku arvamuse tuleviku kohta ütlemata, ega ma mingit ennustust sinult küsinudki. Aga targutamata küll oleksid võinud jätta, mida ja kuidas peab tegema. Eks sul endal ka raske hirmudega hakkama saada, valitsejale ei tohi ennast halvas valguses näidata ja samas piinab südametunnistus. Ma siiski ei mõista hästi, miks propageerid rahvaste väevõimuga segamist, kui praktika ja ajalugu näitab, et sellest ei tule midagi head? Ehk võtad vaevaks selgitada?
Postitused: 1,358
Liitus: Jan 2010
Noh kuidas te selle uudise maha olete maganud, muidugi sellele on kaasa aidanud ka mõned kinganumbri suuruse IQ-ga pagulased kes oma tegevusega endale vee peale tõmbamise koha pealt ka kõvasti kaasa on aidanud. Täna Davosis öeldi ju otse välja, et kvoodisüsteem ei toimi ega aita. Olukord tuleb saada kontrolli alla ja kiirest, muidu probleemid ainult kuhjuvad.
Ja mõned tunnid hiljem juba esimene uudis "Taani seadusandjad kiitsid täna heaks eelnõu, mis kärbib oluliselt migrantide õigusi. Inimõiguste eksperdid näevad selles rahvusvahelistele kohustustele selja keeramist."
(21-01-2016, 21:20 )Maokas Kirjutas: Aga targutamata küll oleksid võinud jätta, mida ja kuidas peab tegema. Mis selles targutamises sulle ei sobi ja miks?
(22-01-2016, 10:59 )kage Kirjutas: (21-01-2016, 21:20 )Maokas Kirjutas: Aga targutamata küll oleksid võinud jätta, mida ja kuidas peab tegema. Mis selles targutamises sulle ei sobi ja miks? Mina ikka vastan sulle, armas kage, kuigi sina mu küsimusi lolli järjekindlusega ignoreerid.
Mulle ei sobi su targutustes issilikkus. Ja veel ei sobi mulle, et ma muutun kurvaks, lugedes kogu seda jama, mida sa siia aastatega postitad, sest lootsin juba, et sinagi oled muutunud, aga ei, mitte sittagi pole muutunud, sa pole midagi õppinud või pole sul tahet õpitut kasutada.
Aga küsin siiski veelkord, samuti lolli järjekindlusega, kes sinu arust peaks võitlema valgete eest?
(22-01-2016, 11:41 )Maokas Kirjutas: Mulle ei sobi su targutustes issilikkus. Ja veel ei sobi mulle, et ma muutun kurvaks, lugedes kogu seda jama, mida sa siia aastatega postitad, sest lootsin juba, et sinagi oled muutunud, aga ei, mitte sittagi pole muutunud, sa pole midagi õppinud või pole sul tahet õpitut kasutada. Isiklikuks minemine tähendab seda kui ma kellelegi isiklikult tähelepanu pööran ja tema kohta igasuguseid asju oletan nagu sina praegu teed. Kuna ma pole enda targutus(t)es kedagi isiklikult maininud, siis jääb mulle arusaamatuks millest sa ennast isiklikult puudutatuna tunned või milles sa isiklikuks minemist näed?
Tsitaat:Aga küsin siiski veelkord, samuti lolli järjekindlusega, kes sinu arust peaks võitlema valgete eest?
Miks peaks üldse valgete eest võitlema? See on tõesti loll järjekindlus kui mingi välise tunnuse alusel tuleb ennast kehtestada ja selle tunnuse üleoleku näitamiseks võidelda.
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
(22-01-2016, 12:25 )kage Kirjutas: Miks peaks üldse valgete eest võitlema? See on tõesti loll järjekindlus kui mingi välise tunnuse alusel tuleb ennast kehtestada ja selle tunnuse üleoleku näitamiseks võidelda.
Mis värvi sa oled, kage ja kas sa oled moslem?
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
|