Postitused: 455
Teemad: 23
Liitus: Dec 2007
Selline tunne jääb, et Adolf Hitler oli viimane suur "VALGE", kes suutis ja julges astuda vastu Judaismi võimuletulekule ja kõigele muule, mis ohustas nii öelda valgeid selles ilmas.
[Muudetud: 22-2-2009 Tom]
Vihake mind kui tahate ja tembeldage natsiks või mida iganes aga faktid jäävad faktideks.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Mis on selle teema mõte?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Kui leiduks julgeid kes julgeksid vastu astuda sellele valgete hävitamisele siis palun andke oma sõna.
Me oleme varsti siin väikesel Eestimaal vähemuses.
Julguse all pead silmas mida? Piisavalt julgust, et minna juudipoistele kallale või mis?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Hea küsimus?
Kuidas ma sulle vastaksin.
EU le vastu hakates.
Tead mind ei huvita EU rahade poolt loodud(taastatud) teed.
Varsti peame hakkama tagasi maksma sest tasuta lõunaid ei ole ju olemas.
OK Venemaale on juba praeguseks sisse tulnud( tunginud) rohkem inimesi kui Eeestis on.
Ma tahan Eesti rahvuse säilimist .
Kas see on palju palutud.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Üritan siis kaasa minna herr Kivikase teemaga. Sissejuhatuseks paar linki - piiri tagant aga ilmekad:
1- http://www.davidduke.com/
2- http://natallnews.com/
3- http://www.europeanamericansunited.org/i...tegoryid=1
4- http://www.wvwnews.net/index.php
5- http://judicial-inc.org/
6- http://www.stormfront.org/forum/
7- http://www.savethemales.ca/
8- http://www.iseseisvuspartei.ee/test/
9- http://www.rahvuslikliikumine.ee/foorum
Viimast linki kommenteeriks - ma EI OLE kindel hetkel kelle poolt ja MIKS on SEE projekt ellu kutsutud, kuid seal on nii mõndagi huvitavat lugemist - tutvumist väärib see küll.
Edasi - meil on siiani juba aastakümneid kultiveeritud arusaamist, et oluline on RAHVUSE säilimine, kuid unustatud, et ÜKSIK Eesti rahvus üha kirjumaks minevas Euroopas on suremisele määratud. Meid on hoitud nii kaugel eemal RASSIKÜSIMUSEST kui seda on vähegi võimalik.
Kahjuks peab ütlema, et Aadu poolt tehtud vead selles liinis lubavad oletada pigem, et kuigi ideeliselt oli ta just VALGE RASSI eest seismas siis tulemused mis sealt tulid annavad kahjuks arvata, et tegu oli PROVOKAATORIGA. Kuigi tagantjärele tarkus ei ole just mitte õigem abimees siis peab tunnistama, et paljud Aadu sammud olid iseloomustusega "infantiilsed ja elukauged". Samas peab ütlema, et teistes küsimsutes suutis ta näidata jällegi vägagi häid tulemusi. Siin peitubki dialemma - kõik need head sammud mida ta suutis teha ( http://docs.google.com/Doc?docid=dgt33ndf_7hbn3nt&hl=en ) andsid hiljem võimaluse tema tegevusi näidata hoopsi teises valguses.
Olles ise vaadelnud zio-bolševistliku propaganda arengut läbi ajaloo siis ei ole see mulle üllatuseks - küll on aga mulle üllatuseks see, kuidas suutis Aadu korrata pea KÕIKI neid vigu mis oli tehtud enne teda. Kui lugeda tema MinuVõitlust siis on näha, et mees on aru saanud millise kivi all on vähid peidus, kuid kohe kui ta sai tüüri juurde tundub, et unustas kiiresti ISE enda poolt kirja pandud põhi narratiivid - see oleks hämmastav kui see ei oleks nii kurb.
Sa ütlesid, et tahad Eesti rahvuse säilimist - usu, et enamus eestlasi tahab seda. Siin ei ole probleemiks mitte see mida MEIE tahame vaid MILLISTE tõdede alusel me tegutseme ?! Kui me jääme rangelt RAHVUSE juurde ning ütleme lahti KOOSTÖÖST teiste SAMA RASSI kuuluvate rahvustega (ka venelased) siis ei ole meil MINGIT lootust säilida ei rahvuse ega rassina. Meenuta seda vana rahva lugu isast, seitsmest pojast ning vitsakimbust ja sa saad aru mida ma mõtlen.
Aga tore oleks teemat jätkata - ära viska veel püssi põõsasse ja kirjuta siia lisaks
Jah väga aga huitav aga ikkagi.Tahan olla Eestlane ja mitte keegi ei ütle mulle , et ma olen vähem või rohkem Eestlane.
Krt. olen oma maa peremees.Krt. mul on maad.Aga olgem valvel, eriti sionistide ees.
SA ei ole MAA peremees - väites seda teeb teeb inimene suurima vea oma elu.
Sa oled MAA suhtes ainult KASUTAJA rollis - peale seda kui sa muutud osaks sellest maast jäävad sinu lapsed seda edasi kasutama, et jätta see oma lastele.
Väga õige Excubitoris, ei tahtnudki seda öelda.
Loomulikult ei ole ma maa peremees.
Maale ei ole meil kellelgi õigust.
Tahtsin öelda vaid seda, et kodumaa armastus,Eestimaa armastus on veel minus olemas.Ja samas armastan oma maad, Eestimaad.
a
Postitused: 1,162
Teemad: 223
Liitus: Jun 2007
Jah, kurb seis on aga seda hammasratast juba ei peata. Ajastud muutuvad, rahvused hääbuvad nagu liivlased näiteks.
Mis aga inimestega manipuleerimisse puutub siis ega siingi lihtinimesena midagi muud ära teha ei saa kui et tuleb silmad lahti hoida ja ära tabada kui sinuga manipuleerida tahetakse ning kõrvale vingerdada.
Tuleb üritada ennast kuidagi sellest nõiaringist välja rabeleda ja lihtsalt vältida kokkupuudet teatud instantsidega. Ja loomulikult õpetada ja suunata lapsi. See, on siis patrioodi ja lihtinimese vaatenurgast vaadatuna.
Kui aga veelgi laiemalt asjadele vaadata, no võtame näiteks para-webile kohaselt reinkarnatsiooni teema. Kui sellest seisukohast vaadata - siis, kas sellel rahvusel ongi nii suur tähtsus ? Mis on rahvuslus - kogeda ennast mingi kitsama ühiskonna liikmena, kellel ühised esivanemad. Aga miks mitte kogeda ennast Universumi täieõigusliku liikmena - kes me ju olemegi ! Sellisel juhul taandub minu jaoks see rahvuslus ja vaated muutuvad planetaarseks. Et meie planeet säiliks ja inimkond sellel.
Rahvus on vajalik mingis kindlas eluetapis kohaliku piirkonna energeetilise välja tunnetamiseks ja arendamiseks. Tunnistan ausalt, et minu jaoks on nn. universaalsed inimesed, kes jahuvad universumist, lihtsalt hinged, kes selle asemel, et olla looja rollis ja luua maa energeetikat, soovivad põgeneda oma vastutusest.
Postitused: 1,162
Teemad: 223
Võib-olla on universaalsetel inimestel juba mingite muude energeetikate loomine käsil...Kuidas sa saad üldse esitada süüdistust millele ei ole alust :o
Postitused: 1,743
Teemad: 16
Liitus: Sep 2007
TERE!
Olin ise sellise asjaga nõuka ajal seotud ja tean, kuidas need asjad tegelikult toimivad. Tegelikult on neid ideelisi vähe,kes veel on võimelised midagi tegema.Aga kahjuks ei lasta neil midagi "kasulikku teha."Põhimõtteliselt on suurem jagu inimesi igasuguse rämpsuga ära muserdatudja nad ei olegi muust enam huvitatud. Siiani on kõik taandunud kõige mahamüümisele siin,eks nad ehk hakkavad alles siis mõtlema, kui ainult kaks kätt neil taskus on. Ega tegelikult pole me ka praegu oma maa peremehed,see kõik on võlts illusioon loodud siin, et kõik ara petta. Õige peremees hoiab oma maad ega lase seda ära lagastada nagu on tehtud euroopas. Meil on veel midagi säilinud, mis teistel puudub. Pole enam sellist vaimsust ja aadet, mis jälle inimesed unest üles ärataks nad on selle lääne säraga ära pimestatud. Praegu on lihtsalt aja küsimus, millal siin lehel mainitud asjad õiges suunas liikuma hakkavad. Ühel on väike jõud,kui mass liikuma hakkab on kuri ja häda kaelas....Vaja on praktilisi asju välja pakkuda,sest mullitamine ei anna midagi,see läheb lihtsalt lõhki ja kogu lugu. Head mõtlemist edasiseks.
Demograafilised ja sotsiaalsed protsessid jagunevad alguses 2 gruppi - A) loomulikud; ning B) mitteloomulikud ehk siis JUHITUD.
Hetkel toimuv VALGE RASSI "hääbumine" on JUHITUD protsess - arvan, et see seletab ehk nii mõndagi.
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Tsitaat:Algselt postitas excubitoris
Hetkel toimuv VALGE RASSI "hääbumine" on JUHITUD protsess - arvan, et see seletab ehk nii mõndagi.
Ei seleta see tuhkagi. Asja nimi on lihtsalt globalisatsioon.
Ja üleüldse kipub mul siinsest natsipopagandast siiber juba saama.
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Vahet suurt pole, kas juhitud või mitte. Valge rass on määratud hukule nagunii. "Must" geen lihtsalt jääb peale.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 1,003
Teemad: 52
Nn must rass paljuneb, kuna valgel inimesel on teised mõtted ja reeglid, mille järgi elada. On ammu teada, et aasialased ja aafriklased elavad teatud mõttes vabamas ühiskonnas, kus laste arv ei ole nii oluline. Nende jaoks on viljakus teise tähendusega.
Läänes piiravad täiskasvanud laste arvu ühele-kahele, kuna suurem arv ohustaks karjääri ja nende endi tegemisi. Pealegi vaataks enamik teisi inimesi nende peale viltu. Vaadakem kas või nende artiklite all olevaid kommentaare, kus paljulapselistest peredest kirjutatud. Ühine nimetaja on neis: sigivad kui jänesed; mis nad ei oska kaitsevahendeid kasutada või; jne. Seega piirab valge rass end ise, kui palju järeltulijaid nad saavad.
Kui kõrval on aasialane, kel leibkonnas kuus liiget ning valge, kel kolm, siis ... Pere jätkumiseks on vaja leibkonda rohkem kui kahte liiget. St kui on ema ja isa, siis kui nad ära surevad ja neil vaid üks laps on, jääb pere miinusesse. Kui neil on kaks, ei kaota ega võida ühiskond midagi. Kui neil on kolm last, "aitavad nad ühiskonda edasi" ühe liikme võrra. Samas jätavad aafiklased aga iga pereliikme kohta maha kolm.
Valgete võimu-, raha- jm iha lihtsalt suretab rassi välja. Juba praegu on enamik "meie" elanikkonnast pensionärid, kuna noori ei tule peale ja riik ei aita "paljunemisele" kaasa. Ka Aasias otseselt ei aita, kuid inimesi ei paista see heidutavat. Enamikel (eestlastel nt) on soo jätkamise põhimõtteks abirahade saamine. Lapsi tehakse, et oleks raha ja tulevikus keegi, kes vanemate eest hoolt kannaks. Lapsed ei ole väga paljudel sel lihtsalt eesmärgil, milleks loodud - rõõmuks, soo jätkamiseks ja tarkuste edasi andmiseks.
Nii et ise oleme süüdi oma lõputute reeglite, seaduste ja elust võõrandumisega. : )
Tsitaat:Algselt postitas Tom
Ja üleüldse kipub mul siinsest natsipopagandast siiber juba saama.
Mis sulle siis meeldiks ?
Kurvad või mitte, kuid olen nõus nii Tomi, Zepaci kui ka InDemandiga.
Natsipropagandal pole kahjuks mitte mingit suhet oma rahva püsimajäämisega.
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Ise ei oska pidada oluliseks pikas plaanis rahvuspära säilitamist, ent olen õnnelik kui keegi selle eest muretseb ja sõdib.
Zepac, ma ei saa aru mida sa selle musta geeni pärast muretsed, sa ei pea ju aafrikasse või soome kolima endale kaasat otsima. Peale selle, mille poolest pool-must pool-valged järeltulijad halvemad oleksid kui valged ja mustad? Aitaks see ilusti ju tuleviku rassiprobleemide vastu, eriti juhul kui Aafrika manner hakkab ühel päeval maailma domineerima(ja see päev MILLALGI ka tuleb). See käib ka asiaatide kohta.
Kultuuride säilitamisest globaliseerumise kõrval on spekuleeritud palju, ning isiklikult ei usu, et Eesti oma rahvapärimustest ja keelest võõrastuks. Eestimaa on oma ajaloo vältel olnud kord ühe, kord teise võõrvõimu all ja vaatamata ristisõdadele ja valgustajatele kes meist on üle voolanud, on nende võim eestlase üle jäänud vaid üürikeseks. Eestlane on kui pajuoks, kes end taas sirgu lööb, kui seda enam paindes hoida ei suudeta.
Postitused: 1,003
Teemad: 52
Tsitaat:Algselt postitas excubitoris
Zepac ja InDemand - on näha, et isegi OMA riigi ja rahva loo tundmisega on teil kurvad seisud.
Küsimus ei ole siin ei oma riigi ja rahva ajaloo tundmises, vaid pigem selles, mille pärast "valge rass" väheneb. See on ka antud teema sisu.
Mis Eestisse puutub (ja rahvuslusse), siis ma ei ole patroot. Absoluutselt mitte. Ei leia, et peaks kiivalt kinni hoidma millestki, mis on niigi n-ö kunstlikult loodud. See ongi riigipiir, rahvuse piiritlemine ning määramine end teatud rassi ja pidades end seetõttu kellestki teisest paremaks. Olen avatud kõigele ning ei leia, et nn tsurkade pealetung otseselt paha oleks. Ehk on vaja valgekrael sellest midagi õppida. "Kui ei võida tarkusega, võidame massiga" võiks olla midagi teiste rasside mõtlemisele sarnane.
Just täna vaatasin ühe dokumentaali, milles räägiti natsimeelsest Saksamaast ja sellest, kuidas Himmler-kammler-jms olid vaimustunud ideest, et valge mees on kuningas. Aaria rass on ülim ja teised rassid on mõttetud. Ja isegi kui see nii on, ei tohiks lasta sel vohada. Ei saa nii, et üks on parem kui teine. Või et "kuna mina olen parim, siis mina juhin maailma". Kes ütles? Kes määras?
Ehk on see kommunistlik mõtlemine, et kõik peaksid/võiksid olla võrdsed, aga natsilikku "aarialaste ja valge inimese päästmine on tähtsaim" mõtet ma ka heaks ei pea. Inimesed on loodud, et üksteise kõrval elada ja üksteiselt õppida. Piiritlemine ja vaidlemine ühe või teise rassi kadumise teemadel on mõttetu. Ja mida uhkemaks valge inimene oma keksimisega ("mina juhin maailma") läheb, seda vähemaks meid paraku jääb. Curiosity (antud juhul vanity) killed the cat!
[Muudetud: 22-2-2009 InDemand]
Just nimelt KÕRVAL mitte aga segamini. Ei väida ja pole kunagi väitnud, et neegrid või muud "kirjud" oleksid halvemad kui valged. Probleem on lihtsalt selles, et lähtuvalt ajaloolisest taustast (ajaliin mida loetakse kuni sadadetuhandete aastatega) on tekitanud situatsiooni kus KA keskonna mõjud on teinud situatsiooni kus erinevad rassid on keskmiselt erinevas seisus. See paistab välja ning teeb meist piisavalt erinevad inimesed kes võivad küll elada KÕRVUTI, kuid mitte segamini.
Selle teesi PRAKTIKA on piisavalt hästi näha ühiskondlikes struktuurides meie planeedil kus on viimase 50a (ja rohkemgi - Ameerikas) jooksul VÄGIVALDSELT kokku viidud ja segatud. Loodusest tingituna on rassid meie planeedil keskmiselt arenglise vahega mis ulatub siinse ajaarvamise järgi kuni 100 000 aastani. Veel raskem on seda teemat aga selgitada keskkondades mis on jäigalt kinni kohalikus konflikti tasandil ehk siis eestlane-venelane. Asi on selles, et antud konflikti juured ulatuvad piisavalt kaugele minevikku mida võiks tinglikult kutsuda kiviajaks ja veel kaugemale. Must rass on selles konfliktis ainult tööriistaks ehk nagu poliitikas öeldakse "kasulikuks idioodiks".
Inimesega on kerge manipuleerida kui tal ei ole piisavalt informatsiooni või kui info on mitte adekvaatne. Antud juhul on see probleemiks KOGU ühiskonnas. Meie kooliharidus degradeerub pea silmnähtavate sammudega ning see ei ole juhuslik. Viimase saja aasta jooksul on näha kuidas arenema hakanud haridus on muutunud ÕPPIMISEL põhinevast TUUPIMISELE põhinevaks. See aga viib isiku tasandile kus saades sisuliselt täiskavanuks kui aktiivsed aju õppeprotsessid hakkavad aeglustuma on isik ikka veel infantiilsel tasandil - ta EI OSKA mõtelda ning kuna hetkeline haridussüsteem ei soodusta siis on kadunud ka analüüsivõime. On teatud kitsale ringkonnale mõeldud koolid kus õppeprogramm on tunduvalt täiuslikum, kuid sellest me hetkel pikemalt ei räägi.
Lähtudes eeltoodust peab konstanteerima, et kuigi keskmine Eesti kodanik (ja ka teised eurooplased) on saavutanud teatud taseme siis infopuudusest lähtuvalt ei ole ta suuteline nägema suuremat pilti. See on teine probleem mida tänapäeva haridus on juurutanud viimased ligi 100 aastat - spetsialiseerumine. See aga purustab inimeses loovuse. Loovuse kadumisega jääb inimene aga bioloogilise roboti staatusesse kes ei ole ise suuteline mõtlema ning oma käitumise kujundab vastavalt nendele ärritustele mis on talle sisse/ette söödetud.
Kahjuks peab enamik inimesi peamiseks RIIKI - kuid unustavad, et riigid tulevad ja lähevad ja see mis jääb on RASS. Oli aeg mida Piiblis kutsuti ÜHTSEKS - see oli hetke ENNE nn Paabeli segadust - RASSIL oli üks keel ja ÜKS arusaamine maailma asjadest. Loodan, et ei pea vähemalt siinsele publikumile seletama "Paabeli Segaduse" kontseptsiooni seega läheme edasi. Saades jagatud inimesed keele abil hakkas jagunemine piirkonniti - siis tekkisid rahvused. Keskajal oli tekksi hetkeks oht, et suudetakse saada üle nii keelelistest kui ka tekkima hakanud rahvuslikest piiridest. Kahjuks see ei õnnestunud - selle asemele saime aga omale Reede 13-nda mõiste.
Asjad siin maailmas toimuvad printsiibi - jaga ja valitse - alusel. Kui suudeti lüüa lingvistiline kiil RASSI oli see ajendatud just sellest printsiibist.
Kõik need kommunistid, natsid, fašistid olid loodud suurendama jagatust, kuid nende loos on ka õppetund ja just sellel põhjusel on stigmatiseeritud ka ajalugu ning rahvuse ühtsus. Kui ühe piirkonna rahvas on suuteline ÜHENDUMA nagu RAHVAS (millega tegi algust onu Aadu) siis tekib situatsioon kus lähtudes REAALSE majandusliku arengu (lugege zedi mis tähendab see kui rahvas on motiveeritud) situatsioonist hakkab arenema ka INIMENE ja tema võimalused. Saades VABAKS poliitilisest prostitutsioonist on võimalik jõuda uuele tasandile.
Hetkel toimib aga süsteem kus kaks põhilist vaenlast on teineteise kõri kallal. Enamus inimesi on kahurilihaks ise saamata asjast aru. Uurides piisavalt ajalugu ning vaadates KES on asjade taga mis on maailmas toimunud selgineb pilt piisavalt. Ma ei oska öelda hetkel KES on selle kõige taga ja kui suur on ring kes juhib mängu, kuid ka kurikuulsad juudid on ainult nuppudeks malelaual. Ehk natuke kõrgemal positsioonil - võrreldes etturit näiteks vankriga - kui tuua paralleele malemaailmast - kuid mängunupuks ikkagi.
Uurides ka judaismi ajalugu tulevad välja vägagi huvitavad situatsioonid ning kontrolli mehhanismid mida on rakendatud näiteks juba hetkest mida saab tinglikult (kuna seda sellsiena antud ajahetkel ei toimunud) kutsuda Piiblist toodud väljendiga ehk siis Exodus. Analoogseid printsiipe rakendatakse ka MEIE peal. Omamata piisavalt PÕHIINFORMATSIOONI teevad inimesed otsuseid mis ei ole pikemas perspektiivis kasulikud neile endile ja mis on tihti lausa KAHJULIKUD.
Antud teemat võiks rääkida pikalt-pikalt. Kahjuks ei ole asi veel mitte päris küps ja seda eriti detailides. Seega hetkel lõpetan.
KUID - lõpetuseks (hetkel vähemalt) ütleks veel seda - uurida maksab ajalugu - seal on olemas pea kõik vastused küsimustele KUIDAS ja MIKS, kuid kahjuks on seal uduloori taga vastus küsimusele KES.
Meie tänapäeva elu on ÄÄRENI täis bolševistlikku propagandat mis küll palju ei erine natsi omast. Kuid mis on puudu on INIMLIK faktor - aga sellest ehk kunagi tulevikus.
Kokkuvõtteks - kuigi onu Aadu ja tema liikumine ei olnud just mitte kõige paremad RASSI eest võitlejad - tehes vigu mis isegi tolleaegsete standardite järgi olid andestamatud siis oli tema esmaselt läbi viidud reformides põhimõtted mis oleksid hetkel ASENDAMATUD, et tuua välja nii riik kui ka rahvas rääkimata RASSIST ja inimestest kes selle moodustavad kriisist kus me hetkel oleme. Räägitakse pikalt onu Aadu tegemistest, kuid jäetakse süstemaatiliselt MAINIMATA päris mitmest tema poliitikast mida ta tegi saades võimule. Seda võib kutsuda natsipropagandaks kui soovida aga need oleksid esimesed sammud kriisist väljumiseks. Huvitav on aga see, et isegi paljud nn "dissidendid" ei taha sellest rääkida - MIS on selle põhjuseks ?
Et asi oleks selgem lisan siia ühe oma varasema tõlke - lugege see uuesti läbi ja vadake kas saate aru millest ma räägin.
http://docs.google.com/Doc?docid=dgt33ndf_7hbn3nt&hl=en
Lisaks veel eraldi InDemandile - asi pole selles kas olla patrioot või mitte. Hetkel on küsimus selles, et käib TEADLIK ja SÜSTEMAATILINE rasside ja rahvaste "sulatamine" ühtlaseks massiks. Mingil tasandil on see protsess loomulik, kuid mitte kiiruse juures ja asjaolude juures kuidas see toimub praegust. Kui sellega kaasneks ASJADE paranemine siis poleks asi nii hull, kuid korduvalt ja erinevates riikides on mitmed inimesed esile toonud asjaolud, et sellise - sunnitud - protsessi käigus viiakse meid tasemele mis on ALLAPOOLE sellest milleks me võimelised oleme.
Loodame, et asi liiga pikaks ei läinud - rääkida on kergem kui kirjutada - eriti jälgida kirjutatud. Vahest liigub mõte kiiremini kui sõrmed ning paljutki ei jõua kirja panna ... Paljut ei saa kirja panna ... veel ...
[Muudetud: 22-2-2009 Tom]
Nii nagu banaanipuu ei saa kasvada Gröönimaa avarustes, ei saa ka must mees elada jääkarudega.
Kunstlikult tekitatud sõjakolded ja kriisiolukorrad on ettekäändeks suure rahvasterände jaoks - seekord siis sunnitud rahvasteränne. Sajad tuhanded põgenikud, kes üle Euroopa laiali jagatakse moodustavad kogukondi, kes arvuliselt hakkavad võistlema kohalike kogukondadega, kogukondi, kus EI OLEGI kunagi võimalust ega ka tahtmist endale mingisugustki tööd või sissetulekuallikat otsida/leida. Kuritegevus, lokkav narkomaania ja haiguste levik on selliste kogukondade igapäevaelu ja AINUS võimalik tulem põgenike enda juurde elama laskmisele. Muud võimalust lihtsalt ei eksisteeri ei reaalselt ega ka mitte utoopiliselt.
Kui nüüd pöörduda teema algatuses püstitatud küsimuse juurde (mis on vist hiljem muudetud) siis valgete eest ei võitle mitte keegi muu, kui ikka valge ise. Ja kui valge on piisavalt laisk/mugav/loll et mitte mõista kuivõrd rumalalt talle saba peale astutakse ja kuidas vähehaaval tema õhuventiili kinni keeratakse, siis minu arust ei väärigi selline olend eksistentsi.
Ju siis on valge mehe aeg läbi ning ruumi tuleb teha teistele arusaamistele ja maailmanägemustele. Huvitav oleks analüüsida lähemaid 200 aastat inimtsivilisatsiooni peale europiidse rassi väljasuremist. Kas ja mil moel suudavad muud rassid end jalule seada ja kas ehk nende areng hoogustuks või hoopis taandareneks.
Meile meeldib muidugi mõelda, et valge mees toob kõikjale kultuuri ja tsivilisatsiooni, me oleme ise selle rassi esindajad ja seetõttu ei suudagi üldisemat pilti näha kõrgemalt, kaugemalt. Meil on oma ettekujutus moraalist, eetikast ning meie jaoks kõik võõras on vale ja kuulub hävitamisele. Pole mitte mingit põhjust mitte arvata, et teistel rassidel see samamoodi poleks. Me ei erine neist üldistes printsiipides mitte mingil moel.
Kas inimene kes ei kaitse oma põhimõtteid ja arusaamu elust, kes elab kogu oma elu illusioonis, on väärt eksistentsi jätkama? Aga kes olen mina, et seda otsustada? Mina teen kõik endast oleneva, et minu elul oleks eesmärk ja minu põhimõtted ja arusaamad oleksid minuga, sest lõppkokkuvõttes võidab siiski see, kel on surres kõige rohkem puzzletükke kokku seatud.
[Muudetud: 22.2.09 Celtic]
|