Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imelikud helid viimasel ajal ümber maailma
To theodor:

Ei räägi naljaks tehtud videotest, vaid sellest, mida uurijad on öelnud.

Paar aastat tagasi kirjutati, et üks kummaliste helide põhjusi võib olla Maa magnetilise põhjapooluse nihkumine. 15. novembril 2011 registreerisid kõik ATROPATENA geofüüsika jaamad, mis salvestavad kolmemõõtmelise maa magnetvälja muutusi, peaaegu samaaegselt tugeva gravitatsioonilise impulsi. Jaamad asuvad Istanbulis, Kiievis, Bakus, Islamabadis ja Yogyakartas.
Olen neid helisid mitu aastat juba kuulanud - pole just lindude laul. Smile
Vasta
Ei vaidel vastu magnetvälja muutuste ja põhjapooluse nihkumise suhtes, ilmselgelt oleksin pidanud tsiteerima telegrammi linki, millest ka minu reaktsioon. Ja minu reaktsioon on mõeldud ainult neile videotele. Parailmas tuleb tihti ette, et kus ma midagi sarnast olen kuulnud või lugenud ja see on uskumatu, kui lihtne on valetada inimestele, kui nad ei tea, kust on võetud lugu, mida neile seletatakse. Inimesesi on palju ja ainult väike protsent loeb näiteks ulmet, ma olen tihtipeale sattunud lugude peale, mis on inspireeritud raamatutest. Isegi Arthur C Clarke'i lugusid on kasutatud ja keegi ei saa aru.
Vasta
Paljud kirjanikud, ka ulmekirjanikud on tulevikku ette näinud - seega see mis raamatute kirjutamise ajal liigitus veel ulmeks, ei pea seda tänapäeval enam olema. Kindlasti tuleb tänapäeval palju asju tuttav ette just ulmekatest.

Näiteks ühes lühikeses 1974 aasta videolõigus kirjeldab ulmekirjanik Arthur C. Clarke tulevikku aastal 2001, kui inimestel on kodudes arvutid, millega nad pääsevad muuhulgas ligi näiteks oma pangakontodele ja tellivad teatripileteid.

Kui intervjueerija küsib, kas arvutitega suhtlemine ei tee mitte meie ühiskonda vaesemaks, toob Clarke välja, et tänu personaalarvutitele saavad inimesed võimaluse elada seal, kus iganes nad tahavad, sest töö saab tänu arvutitele kõikjalt tehtud. See aga pigem rikastab ühiskonda.

Kuidas ta seda ette teadis?

Vaata videot:
http://www.youtube.com/watch?v=sTdWQAKzESA

Vasta
See pole see mida mina antud kirjanikuga seoses öelda tahtsin. Al Bieleki lugu tulevikus ärkamine meenutab mulle Arthur C.Clark raamatut 3001 ..... Liiga sarnane tuleviku käsitlus minujaoks. Aga nüüd äkki lõpetaks, muidu ei püsi me teemas.
Vasta
Leidsin veel lugemist
Vasta
Täna hommikul kell 7.00 äratasid mind järgmised helid.Asukoht Vantaa, Martinlaakso.
Ma ei uskunud seda siiani aga midagi tundub, et toimub.Iseloomustamaks seda heli siis panin siia
ühe juba siin olnud klipi kus sama heli alates 2.03

http://www.youtube.com/watch?v=-1IIUcNI0cw
Vasta
Olen siin nüüd aasta elanud ja pole varem kuulnud.
Praegu kui seda kirjutan siis helid on tagasi.
Selline tunne nagu mõni avaks hiiglama suurt roostes raudust.
Lennujaam on lähedal aga täiesti erinevad on need helid.
Ma arvan, et kõik kuulevad seda heli praegu kes siinkandis elavad.
Vasta
Ma mõtlesin telefoniga lindistada aga ei tea kas jääb peale.Muud mürafaktorid rikuvad üldpildi.
Telefon lindistab lähemad helid paremini.Seega linnulaul mis tuleb lähemalt võib varjata selle mida lindistada tahan.
Üritan seda siiski teha kui hääled öösel või hommikul vara ennast ilmutavad.
Vasta
Täna hommikul kuulsin minagi seda Vantaas, olen varem ka mönikord kuulnud, aga pole otseselt jälginud. Pole minumeelst ka tyypiline lennujaama heli.
Vasta
(23-04-2014, 14:33 )kivikas666 Kirjutas: Ma mõtlesin telefoniga lindistada aga ei tea kas jääb peale.Muud mürafaktorid rikuvad üldpildi.
Telefon lindistab lähemad helid paremini.Seega linnulaul mis tuleb lähemalt võib varjata selle mida lindistada tahan.
Üritan seda siiski teha kui hääled öösel või hommikul vara ennast ilmutavad.

Tundub,et aprillis-mais algavadki need helid,öösel ei ole tähelepannud,kuni 24-ni.Telefoniga sain peale ka kuid jah,taustmüra on tugev,ei ole muud kuulda kui linnulaulSmile sama asja aga mahamängida läbi HI-FI on teine asi ja kui mingi helitöötlus progega vaadata,saab kenasti ka madalsageduse Hz-des ,samuti intervalli.
Esmalt arvasin ,et ju mingi muusika kusagilt kostub aga seda kindlasti mitte.
Vasta
Tegelikult ma natukene patustasin. Segavatest faktoritest v6tan välja just linnulaulu. Nimelt linde polnud sellal kuulda. Proovisin vist liialt ilustada. Smile
Vasta
Mõnusalt paras pähkel inimestele lahendada.
Vasta
(24-04-2014, 16:48 )Angervaks Kirjutas: zzz34 figureerib ka Vantaas?

Viljandis
Vasta
(23-04-2014, 14:02 )kivikas666 Kirjutas: Olen siin nüüd aasta elanud ja pole varem kuulnud.
Praegu kui seda kirjutan siis helid on tagasi.
Selline tunne nagu mõni avaks hiiglama suurt roostes raudust.
Lennujaam on lähedal aga täiesti erinevad on need helid.
Ma arvan, et kõik kuulevad seda heli praegu kes siinkandis elavad.

Maa-alune metroo ja tunnelisüsteem, mis tulevikus hakkab ühendama Helsingi linna ja lennujaama on ehitustöödega jõudnud Vantaa lennujaama juurde, seal jooksevad erinevad tunnelisüsteemid kokku. Ehk sealt ka need helid.
Vasta
trigon! Ma tean seda metroo ehitamist.
Mul seal üks tuttav tööl.
No ei tule need hääled sealt.
See oli just sama mille video ma lisasin.
Sellist häält ei tee üksiki masin.
Olen oodanud, et lindistada ja teile siin tõestada, ma ei aja jama
aga paraku pole seda heli rohkem kuulnud.
Vasta
No nii!
Sain selle heli siis lindistatud telefoniga.
Täitsa hästi on kuulda.
Hääled nüüd kestnud juba üle tunni.
Ma ei tea ainult kuidas ma seda siia postitada saan?
Vasta
Otsi - free file hosting - leia sealt üks leht.
Lae fail ülesse ja lisa link siia.
Enne ikka uuri, et lubab sellist linkimist - mõned ei luba.
Vasta
Siin siis see video mille lubasin.Oma kodu aknast.

https://www.youtube.com/watch?v=XXoakGad...e=youtu.be
Vasta
(02-06-2014, 11:29 )kivikas666 Kirjutas: Siin siis see video mille lubasin.Oma kodu aknast.

https://www.youtube.com/watch?v=XXoakGad...e=youtu.be

Tänud,võrdlesin progega helisid mida Viljandis kunagi kuulsin,sageduselt on ligilähedased,Vantaa 237Hz,Viljandi 194Hz aga asjad toimuvad,ka hiljuti Pärnus kuulsin sarnast nagu Viljandis.Ainuke vahe Soome omaga,on "meloodia" kui nii võib õelda Smile
Vasta
seega siis mis see on?
Vasta
Kas keegi saaks veel panna siia linke ja selliseid asju nende helide kohta, see teema pakub suurt huvi

Sent from my LT25i using Tapatalk

Vasta
(03-06-2014, 07:54 )DicoTheFreako Kirjutas: Kas keegi saaks veel panna siia linke ja selliseid asju nende helide kohta, see teema pakub suurt huvi

Sent from my LT25i using Tapatalk

Aga palun http://seektress.com/ssounds.htm
Vasta
Kuulsin ka esimest korda kahtlast heli, mida pole kunagi kuulnud ja ei kujuta ette, mis võiks seda heli tekitada. Tundus selline huvitav ja sain kuulda seda 10 minutit, selline madal ja kostus justkui järve poolt tulevat. Pole varem midagi sellist oma kõrvaga kuulnud. Asukoht Paide, kella 8:56 kuulsin umbes 10 min. Kuna aknad olid lahti, siis arvasin, et tuul aga siis jäin kuulama lausa. Kaks pensionäri arutasid akna all, et mis kole undamine, et ta pole midagi sellist varem kuulnud.
Vasta
Huvitav jah nende helidega aga Viljandis ka.Olen tähelepannud mitmel hommikul mingi 6-7 paiku,täna tegin lausa akna lahti peale esimest "möiret",selline hästi madalsagedulik heli 2sek.järgnes veel paar-kolm korda ca.5 min.intervalliga aga vaiksemalt.
Vasta
See on meie planeet mis nutab.Meie planeet on ju mõistuslik ja ta nutab meie kõigi pärast.Tema lapsed teevad palju kurja.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  "Maatuled" Peruu maavärina ajal Hallucigenia 19 12,472 16-05-2023, 15:12
Viimane postitus: Lokster
  Inimkonna olemasolemise ajal alles välja surnud dinosaurused mar3k 10 9,975 30-04-2018, 19:06
Viimane postitus: Müstik
  Ahvnaine Ardi lükkab ümber inimeste pärinemise aja InDemand 5 6,740 29-05-2015, 12:31
Viimane postitus: Müstik
  Maailma suurim teemant Hallucigenia 12 12,528 28-11-2014, 11:16
Viimane postitus: Marconato
  Imelikud metsad Thorondor 76 37,908 26-05-2013, 17:05
Viimane postitus: Raksha
  Kuu ümber kollane ring InYoFace- 24 11,978 04-01-2010, 16:46
Viimane postitus: markkoka
  Supersipelgas vallutab maailma Ancestries 0 3,099 04-12-2008, 17:03
Viimane postitus: Ancestries
  Internet ja imelikud elukad excubitoris 16 9,329 02-11-2008, 19:20
Viimane postitus: -SiQ-
  Maailma vanim puu ligi 10 000 aastane elis 12 8,548 19-04-2008, 19:07