10-11-2013, 12:46
Eelmise aasta mais suri ära sõber,keda ma ei näinud väga pikalt unes. Nüüd sellest aastast alates on ta mind juba kaks/kolm korda unes külastanud. Esimest korda nägin, et olime peol ja ma ehmatasin nii ära ja jooksin karjudes tema poole küsides pidevalt endalt ja temalt: ''Kuidas sa siin oled, sa oled ju surnud?!'' Ta ei vastanud midagi, ainult vaatas mulle otsa ja naeris, nii et hambad välkusid.
Teisel korral nägin, kuidas istusime sõpradega ringis ja ta ilmus välja nagu Gin suure pilvena. Samamoodi tundsin jälle suurt ehmatusetunnet ja küsisin teistelt: '' KAS TE EI NÄE?!'' Nemad siis vastasid, et nemad ei näe midagi ja mina teavitasin neid, et ta on siin, koguaeg ilmutab end mulle. Samamoodi vaatas mulle jälle puurivalt otsa ning naeris laginal.
Ma näen teda hämmastavalt detailirohkelt, täpselt sellisena nagu ta päriselt oli, isegi punetavad laigud,mis tal näos olid, on samad ja ta on nii ehtne!
Unenäod ei ole vastikud ja hirmsad, vaid ma igakord ehmatan ja imestan, et KUIDAS sa saad siin olla?!
Peale neid unesid jääb ta nii hingele kriipima ja ma pidevalt mõtlen neile unedele.
Pole veel jälile jõudnud, et äkki annab ta märku, et midagi muutub vms.
Äkki keegi oskab lahti mõtestada, mida need imelikud unenäod tähendada võks
Teisel korral nägin, kuidas istusime sõpradega ringis ja ta ilmus välja nagu Gin suure pilvena. Samamoodi tundsin jälle suurt ehmatusetunnet ja küsisin teistelt: '' KAS TE EI NÄE?!'' Nemad siis vastasid, et nemad ei näe midagi ja mina teavitasin neid, et ta on siin, koguaeg ilmutab end mulle. Samamoodi vaatas mulle jälle puurivalt otsa ning naeris laginal.Ma näen teda hämmastavalt detailirohkelt, täpselt sellisena nagu ta päriselt oli, isegi punetavad laigud,mis tal näos olid, on samad ja ta on nii ehtne!
Unenäod ei ole vastikud ja hirmsad, vaid ma igakord ehmatan ja imestan, et KUIDAS sa saad siin olla?!
Peale neid unesid jääb ta nii hingele kriipima ja ma pidevalt mõtlen neile unedele.
Pole veel jälile jõudnud, et äkki annab ta märku, et midagi muutub vms.
Äkki keegi oskab lahti mõtestada, mida need imelikud unenäod tähendada võks