•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3(current)
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antikristus
Midagi pole teha, kuna antikristus kui termin ise on pärit Piiblist ja Piibli tsiteerimine ja seostamine antud teemaga käib igati kokku.

Piibli ja selles sisalduvate tekstide muutmisest vast veel niipalju, et kõik uuemad versioonid on teatavad muutused juba läbi teinud ja ei anna enam tõelist pilti edasi. Käibele on jäänud aga veel üksainus tõeseim versioon ehk vanem King Jamesi Piibel (uuem versioon on juba muudetud).

Mis siis nende Piibli versioonide puhul muutunud on? Need, kes neid muutusi teevad väidavad ise, et Piibli tekstid pole arusaadavalt mõistetavad või siis, et on Piiblis lõike, mis osaliselt apokrüüfsetest materjalidest pärit.
Kas teate, et kõige uuemad versioonid asendavad Jumal Isa Piiblis ära juba sootu Jumalaga või õigem oleks siis öelda androgüünse jumalaga ehk Isa-Ema-Jumalaga. Üldjoontes võiks vast öelda, et selles pole ju midagi ebaloomulikku, kuna Jumalas on tõepoolest esindatud mõlemad poolused, kui asja olemus pole üldsegi selles. Piibellikust seisukohast Isa-Ema-Jumala sissetoomine on väär, kuna kristlikus õpetuses vastandub Taevase Isa (kui vaimse vanema) vastu Lucifer ehk androgüünne mees-nais-jumal, keda vabamüürlased, illuminaadid, satanistid jms teenivad Baphometi nime all.

Wikipedia - Baphomet

Baphomet ehk androgüünne mees-nais-jumal. Baphometi pilt, mis joonistatud Eliphas Levi poolt, ise iseloomustab vägagi ilmekalt inimese DNA segunemist millegagi, mis pole inimlik (langenud inglite DNA). Seletame siis antud pildi sümboolikat natuke rohkem lahti. Sõnad kätel Solve ja Goagula iseloomustavad, et uue DNA loomiseks tuleb vana esmalt lahti harutada ja seejärel uus kombineerida. Miks just DNA siis jälle? Selleks vaatame Baphometi sõrmesid ja loendame neid piltlikult (ülestõstetud + peopesas olevad sõrmed). Mõlemal käel me näeme sõrmede asetust numbrite 2 ja 3 kujul ehk siis mõlema käe sõrmed annavad numbri 23. Inimese rakus on teatavasti 46 kromosoomi ehk siis 22+X & 22+Y). Käte ja sarvede asend viitab üldjoontes inimese X kromosoomile, millele on juurde lisatud Valgusekandja ehk Luciferi DNA komponent tõrviku näol, mis toob endaga võlts "valgustatuse" ja "kolmanda silma avanemise" kohas kus pentagram asub. Niipalju esialgu sellest pildist. Muideks Pealuu ja Kondid pole samuti sümboolselt midagi muud kui inimese X kromosoom, millele on lisatud deemonlik surma komponent.

Piibli ja selle muutuste juurde tagasi tulles, siis Piiblis öeldakse, et Jeesuse Teine tulemine on võrdsustatav Noa eelse ajaga, mil kõik "liha" oli muutunud roojaseks. Arvata võib, et veeuputuse eelne aeg viitab Ka Atlantise ajastule, kus tõepoolest tegeleti samuti inimese ja loomade DNA muutmisega, põhjustades mütoloogiast tuntud olendite ilmumise maailma...
Miks ma arvan, et Piibel ja just King Jamesi Piible räägib atlantise ajast ja selle hävinemisest veeuputuse läbi, on see et seal mainitakse Beliali Poegi (uuemates Piiblites kõik need viited on asendatud juba teiste sõnadega).

Näide:
1 Samuel
{2:12} Now the sons of Eli [were] sons of Belial; they knew not the LORD.
(Beliali Pojad on üldnimetus teatavasti Atlantise nekromantidele, mustadele maagidele jms.)

Siin veel paar huvitavat videolõiku, mida soovitan igal juhul vaadata:

Lõpuaja Pettus! Vaatlejad (The Watchers)

Siin pikemalt ja põhjalikumalt:
Watchers pt 1
Watchers pt 2
Watchers pt 3
Vasta
Antikristuseks on peetud ka prints Charles'i, siin üks link selle kohta:

Dark Prince Charles

mis puutub Luciferi, Baphometi, Koidutähe, Paani, Bakhuse, Saatana või kasvõi Suure Spagetikoletise kummardamisse (või demoniseerimisse), tuleks ikka ja jälle ajas tagasi minna ning vaadelda, kust mainit' sümbolid pärinevad. Sarvilised maarahva jumalad demoniseeriti kiriku poolt loodusrahvaid vallutades, et nood oma loomulikku usku tagasi ei pöörduks.

Antikristus, pärinedes otseselt Piiblist, saab seetõttu evida vaid kristlikke tõlgendusi.
Vasta
(16-02-2013, 18:42 )lahendused Kirjutas: Maailmakõiksuse paljususte põhiselt võiks lihtsustatult väita, et kristlus hõlmab ca 3%, ning tema "peegelpilt" antikritluse (lihtsustatult satanismi) näol ca 3% - kuid ülejäänud 94% maailmakõiksuse vaimsetest õpetustest hõlmab kõike muud (nagu muinas-eestlastele omased maausu õpetused, india budistlikud õpetused, jaapani loodusvaimude põhised õpetused, jne).
Algõpetuse kristlasi võib sellest 3%-st omakorda vaid 3% olla.
Neid on tõesti väga vähe.
Luuka 18:8 Ma ütlen teile, küll ta muretseb neile peatselt õiguse! Ometi, kui Inimese Poeg tuleb, kas ta leiab usku maa pealt?
Vasta
(16-02-2013, 21:48 )robotboyy Kirjutas: Ma olen juba täitsa kindel, et see Obama on see antikristus. Tüüp kirjutas seadused tervishoiust, et iga inimene (vist, pole 100% kindel) peaks saama tasuta ravi ja toppis sinna kiibistamise seaduse, kus kõik ameeriklased peavad saama kiibi paremasse kätte ja see algab 23. märtsil. Alguses kui nendest kiipidest üldse hakati rääkima, siis pakuti kaks kohta kuhu kiibistamine sobib, laupa või paremasse kätte pöidla ja nimetissõrme vahele. Piiblis on kirjutatud loomamärgist mis pannakse paremale käele või laupa ja ilma sellete ei saa osta ega müüa. Wtf nagu? Mis toimub? Kuidas krt Piibli aegsed inimesed teadsid sellest?
Kui see pask tuleb Eestisse ma ausalt ka hakkan tulistama neid värdjaid kui nad mu lähedalegi tulevad.

Kirjutasin sellest Mikrokiipide teemas - 23.märtsi Obamacare'i kuulujutt ei vasta tõele, pealegi oled sa kuulujuttu valesti tsiteerinud - selle järgi pidanuks 23.märtsil kiibistamine lõpuni jõudma.

Mis puutub piiblisse ja märgistamisse - me võime neid seoseid leida lõputult. Kätte pandud märk võib tähendada kõike, alates abielusõrmusest lõpetades kohustusliku vaktsiiniga, mis nõukaaja inimestel käsivarrel on - hirmkole arm, ehk on seesama märk?

Obama-hullusest pole ma aga kunagi aru saanud, selle osaga nõustun. Kui 2008 väljendasin oma Obama-vastasust (juba siis tundus mulle liialt palju tema loos küsitav, öeldakse ju et "stick with the devil you know"), langesin padutule alla. Obamacare on sisuliselt selle USA, mida me tunneme, lõpp, aga teps mitte tema kõige hullem saavutus (vt NDAA)
Pealegi on tobe arvata, et USA presidendil enam mingit võimu on. USA valitsusagentuurid ei allu juba ammu USA valitsusele, vaid IMFile või ÜROle (see pole nüüd mingi vandenõuteooria, vaid juriidiline fakt).
Teisalt on minu jaoks hirmuäratav, kuidas inimesed kõnelevad temast justkui mingist pühakust, aga tegemist on inimesega, kes avalikult toetab Iisraeli terrorismi Palestiinas...

Tulistamise kohta tehtud märge on minu jaoks selgelt üle piiri minek. Joo tass kummeliteed, loe natuke midagi rahustavat, Kalev Kesküla "Elu sumedusest" on minu arvates erakordselt hea teos ja ära tee avalikus foorumis selliseid ähvardusi.
Vasta
(16-02-2013, 22:01 )Skarre Kirjutas:
(16-02-2013, 21:48 )robotboyy Kirjutas: Ma olen juba täitsa kindel, et see Obama on see antikristus. Tüüp kirjutas seadused tervishoiust, et iga inimene (vist, pole 100% kindel) peaks saama tasuta ravi ja toppis sinna kiibistamise seaduse, kus kõik ameeriklased peavad saama kiibi paremasse kätte ja see algab 23. märtsil. Alguses kui nendest kiipidest üldse hakati rääkima, siis pakuti kaks kohta kuhu kiibistamine sobib, laupa või paremasse kätte pöidla ja nimetissõrme vahele. Piiblis on kirjutatud loomamärgist mis pannakse paremale käele või laupa ja ilma sellete ei saa osta ega müüa. Wtf nagu? Mis toimub? Kuidas krt Piibli aegsed inimesed teadsid sellest?
Kui see pask tuleb Eestisse ma ausalt ka hakkan tulistama neid värdjaid kui nad mu lähedalegi tulevad.

Kirjutasin sellest Mikrokiipide teemas - 23.märtsi Obamacare'i kuulujutt ei vasta tõele, pealegi oled sa kuulujuttu valesti tsiteerinud - selle järgi pidanuks 23.märtsil kiibistamine lõpuni jõudma.

Mis puutub piiblisse ja märgistamisse - me võime neid seoseid leida lõputult. Kätte pandud märk võib tähendada kõike, alates abielusõrmusest lõpetades kohustusliku vaktsiiniga, mis nõukaaja inimestel käsivarrel on - hirmkole arm, ehk on seesama märk?

Obama-hullusest pole ma aga kunagi aru saanud, selle osaga nõustun. Kui 2008 väljendasin oma Obama-vastasust (juba siis tundus mulle liialt palju tema loos küsitav, öeldakse ju et "stick with the devil you know"), langesin padutule alla. Obamacare on sisuliselt selle USA, mida me tunneme, lõpp, aga teps mitte tema kõige hullem saavutus (vt NDAA)
Pealegi on tobe arvata, et USA presidendil enam mingit võimu on. USA valitsusagentuurid ei allu juba ammu USA valitsusele, vaid IMFile või ÜROle (see pole nüüd mingi vandenõuteooria, vaid juriidiline fakt).
Teisalt on minu jaoks hirmuäratav, kuidas inimesed kõnelevad temast justkui mingist pühakust, aga tegemist on inimesega, kes avalikult toetab Iisraeli terrorismi Palestiinas...

Tulistamise kohta tehtud märge on minu jaoks selgelt üle piiri minek. Joo tass kummeliteed, loe natuke midagi rahustavat, Kalev Kesküla "Elu sumedusest" on minu arvates erakordselt hea teos ja ära tee avalikus foorumis selliseid ähvardusi.

Tunned ennast puudutatuna? Kas ma ähvardasin sind?
Alguses see oli nii, kuid rahvas protestis selle vastu ja see jäeti välja. Nagu ka kunagi USA's ID numbriga, alguses oli see vaba valik, kas registreerid ennast numbrina, kuid pärast oli see kohustuslik. Peale riigi poolt valmistatud terrorirünnakuid saab kiibistamine kohustuslikuks, ma võin kihla vedada selle peale.
Ja ma nõustun sinuga, ta pole põhimõtteliselt mitte ühtegi oma lubadust täitnud ja olukorda paremaks teinud USA's. Ta pole sõda lõpetanud vaid pikendas seda.
http://www.youtube.com/watch?v=zZdaKbFzdM0
Sõduritele antakse esimese pussitamise eest 4 vaba päeva ja õnnitletakse veel. Pole vahet kes see inimene oli ja kas tal oli relv. Kuidas vägistatakse ja põletatakse naisi.. Need on haiged inimesed ja nende president on haige sadist, kes raudselt istub valges majas ja irvitab.
Kuidas ei tea president mis toimub sõjas ja kuidas autasustatakse sõdureid tsiviilelanikke tapmise eest?
Asi pole isegi piiblis. Hitleri ajal oli asi hullem, kuid inimesed teadsid sellest ja võitlesid kurjusele vastu. Kuid praegu see kurjus on varjatud, inimesed ei tea mis toimub reaalselt, kõigil on jumala savi sellest.
Kuule, see vaktsiin pole kohe kindlasti looma märk. Mul on näiteks see arm vasakul käel. Ja selle armiga ei saa osta ega müüa minu teada. Laugh Piiblis on kirjutatud, et lõpp aegadel inimesed kuulevad kuulujutte sõdadest. Nagu praegu, inimesed nagu teavad, et sõda käib, kuid kedagi ei koti see ja keegi ei tea mis päriselt toimub, ehk siis kuulujutud.
Üldse kaheldakse, et Obama sündis USA's, isegi Trump kahtles selles ja paljude arvates on tema sünni tunnistus on feik, Alex Jonesi photoshop expert näitas, et see on layeritena. Obama kohta on nii palju küsimusi ja kahtlusi, kuid väga vähe vastuseid. Mitte keegi ei mäleta teda koolist ega Hawaiilt...
Vasta
Leidsin The Watchers originaalfilmi 1 osa video täispikkuses.
Soovitan igaühel vaadata, keda huvitavad haldjad, orbid, UFOd, tulnukate implantaadid, kariloomade mutilatsioon jms.

Siin link täispikale filmile:
The Watchers 1

Leidsin ka lingi 2'le osale.

The Watchers 2 Signs In The Heavens and the Earth
Vasta
(15-02-2013, 17:42 )Müstik Kirjutas: Küll aga leidsin teise märgi: 666 kohta teavet.
666 märgi tehnoloogia - käegakatsutav reaalsus! See märk on biomeetriline mikrokiip, mis saab olema siirdatud parema käe või otsaesise naha alla.

(16-02-2013, 03:18 )Arlich Kirjutas: Seega analüüsime nüüd natuke neid Piiblilõike.

13:15 - Talle anti meelevald anda vaimu metsalise kujule, et ka
metsalise kuju räägiks ja teeks, et tapetaks igaüks, kes ei
kummarda metsalise kuju.
13:16 - Ja ta tegi, et kõik - pisikesed ja suured, rikkad ja
vaesed, vabad ja orjad - võtaksid endale märgi oma paremale
käele või oma otsaette,
13:17 - ning et keegi muu ei tohiks osta ega müüa kui vaid see,
kellel on märk, kas metsalise nimi või tema nime arv.
13:18 - Siin olgu tarkust! Kellel on mõistust, see arvutagu
välja metsalise arv, sest see on inimese arv, ja tema arv on
kuussada kuuskümmend kuus.

http://www.piibel.net/p.net#q=Ilm+13

14:9 - Veel kolmas ingel järgnes neile, hüüdes suure häälega:
"Kui keegi kummardab metsalist ja tema kuju ning võtab tema
märgi oma otsaette või oma käe peale,
14:10 - siis ta saab juua Jumala raevu viina, mis lahjendamata
on valatud tema vihakarikasse, ning teda piinatakse tules ja
väävlis pühade inglite ees ja Talle ees.
14:11 - Ja nende piinasuits tõuseb üles igavesest ajast
igavesti; ja neil, kes kummardavad metsalist ja tema kuju, ei
ole hingamist päeval ega ööl, ei ühelgi, kes võtab endale ta
nime märgi. 

http://www.piibel.net/p.net#q=Ilm+14
Vasta

Minu jaoks on ristiusk ja kommunism ühe ja sama seemne viljad, mis on Eesti jaoks võõrkehad, ning on meile kasvama toodud jõu ning vägivalla abil, hävitades meie enda maailmapilti.

Näiteks üksikute Eesti kommunistide "haige mölin" antikommunismi teemadel ei eruta praktiliselt ühtegi eestlast (las hullud plärisevad oma piiratuses, mõistlikud inimesed ajavad oma asja edasi) - täpselt sama suhtumine peaks valitsema eestlaste seas ka kristluse ja tema peegelduse antikristluse suhtes (las üksikud võõraid religioone viljelevad ullikesed võitlevad enda loodud varjudega, mõistlikud inimesed ajavad oma asja edasi).

Kuid siin tulevad mängu väärastunud ideoloogiatele omased "moonutused" stiilis "kui sa pole meiega, oled meie vastu" - ehk antikommunistideks liigitatakse Eesti oma rea ajajad, ning antikristlikuks liigitatakse põlisrahvaste loodususundid.

Ühesõnaga tuleks antud temas selgelt välja öelda: ristiusklikud tegelegu enda loodud kristliku maailma "peegelpildiga" antikristluse = satanismiga - kuid "kõik muu", sh Eesti looduslähedane maailmapilt ja inimeste geneetiline olemus jäetagu siit välja - ehk igaüks peaks sellist teemat lugedes aru saama, et Eesti maausu looduspõhine maailmapilt, teiste rahvaste maailmanägemused, ning geenitehnoloogia areng pole antikristlus.

Vasta
(17-02-2013, 19:07 )lahendused Kirjutas: Minu jaoks on ristiusk ja kommunism ühe ja sama seemne viljad, mis on Eesti jaoks võõrkehad, ning on meile kasvama toodud jõu ning vägivalla abil, hävitades meie enda maailmapilti.

Näiteks üksikute Eesti kommunistide "haige mölin" antikommunismi teemadel ei eruta praktiliselt ühtegi eestlast (las hullud plärisevad oma piiratuses, mõistlikud inimesed ajavad oma asja edasi) - täpselt sama suhtumine peaks valitsema eestlaste seas ka kristluse ja tema peegelduse antikristluse suhtes (las üksikud võõraid religioone viljelevad ullikesed võitlevad enda loodud varjudega, mõistlikud inimesed ajavad oma asja edasi).

Kuid siin tulevad mängu väärastunud ideoloogiatele omased "moonutused" stiilis "kui sa pole meiega, oled meie vastu" - ehk antikommunistideks liigitatakse Eesti oma rea ajajad, ning antikristlikuks liigitatakse põlisrahvaste loodususundid.

Ühesõnaga tuleks antud temas selgelt välja öelda: ristiusklikud tegelegu enda loodud kristliku maailma "peegelpildiga" antikristluse = satanismiga - kuid "kõik muu", sh Eesti looduslähedane maailmapilt ja inimeste geneetiline olemus jäetagu siit välja - ehk igaüks peaks sellist teemat lugedes aru saama, et Eesti maausu looduspõhine maailmapilt, teiste rahvaste maailmanägemused, ning geenitehnoloogia areng pole antikristlus.

Mõned ei saa ümber ega üle kommunismist mitte kunagi, isegi kui räägitakse antikristusest tuleb kommunism teemaks. Kaks täiesti erinevat asja. Kommunism oli religiooni vaba ühiskond ja kristlus on filosoofia. Kristlus pole religioon, nagu mõned väidavad. Pole sellel mitte midagi viga, teed seda lihtsalt hullemaks kui võrdled kommunismiga.
Peaksid äkki aru saama, et antikristlus on Jeesuse eitamine ja Piibli moraalinormide tõrjumine. Ehk siis tee mis tahad, pole sellist asja nagu patt ja sina otsustad mis on hea ja halb. Pole nagu sellist asja, et kas sa oled kristlusega või nende vastu, piibel õpetab armastada oma vaenlast ja kõiki inimesi, pole vahet kas ei usu Jumalasse või usud.
Vasta
Jah tõepoolest Ilmutuse raamat Piiblis on üks huvitav raamat. Vaatleme seda metsalise arvu väljavõtet, mida Päikeseinsener välja tõi:

Püüan neid ridu interpreteerida oma eelnevate postituste eeskujul, mis lähtuvad järgmisest:

1) Jumala Tempel kuhu metsaline end istuma seab ja ennast Jumalaks nimetab = inimese keha
2) Metsalise temaatika räägib meile „läbi lillede“ inimese enda DNAst

Ilmutuse 13:15
„Talle anti meelevald anda vaimu metsalise kujule, et ka metsalise kuju räägiks ja teeks, et tapetaks igaüks, kes ei kummarda metsalise kuju.

Ehk siis tähendab see siin seda, et nii nagu teadlased eelnevates videotes räägivad, et uute nanotehnoloogiliste kehade loomisel, mida nimetatatkse „Avatarideks“, muutub tõepoolest võimalikuks inimese personaalsuse-hinge-vaimu siirdamine sinna uude kehasse.
Ja loomulikult igaüks, kes seda vastu ei võta, see jääb nö. „alama olendi“ staatusesse ja ta hävitatakse (võimalik, et kollektiivne tehisintellekt, millesse iga Avatar end lülitab käsib seda ise teha...)

Ajatabel - Avatarist -> Aju ümberprogrammeerimiseni

Piltlikum ajatabel! Nüüd tead, mis teadlased sinu heaks plaanivad!

Ja nagu illuminaadid ikka, propageerivad nad omi ideid eelnevalt publikule filmide näol

Ilmutuse 13:16-17
„Ja ta tegi, et kõik - pisikesed ja suured, rikkad ja vaesed, vabad ja orjad - võtaksid endale märgi oma paremale käele või oma otsaette, ning et keegi muu ei tohiks osta ega müüa kui vaid see, kellel on märk, kas metsalise nimi või tema nime arv.“

„Otsaette märgi võtmine“ algupärases kreeka ja heebrea keelsetes Piibli väljendites tähendab osades kohtades tõepoolest sõnasõnalist tähendust, kuid esineb ka vahel tähenduses „mis on teadlikult (või teadvustamise mõttes) pea sees esmasel kohal“ ehk siis „forehead“ = otsaesine = vanemates kontekstides ka „süda ja meel“ (kindlameelsus, mõistus, arusaam; see näitab ka „pühendumust“ millegile/kellegile või tänapäevases kontekstis ehk „usku“ kellegisse/millegisse);
„Parema käele märgi võtmine“. Kui me vaatame siinkohal inimese normaalset DNAd, siis selle duubel-ahela struktuur on „parema-käeline“ sõna otseses mõttes (kutsutakse ka B-kujuks). See tähendab siin siis seda, et "parema-käelisse" inimese DNAsse lisatakse metsalise märk. Kas on see ehk langenud inglite DNA kood, mis põhjustab pea igas filmis ja meedias mõistusekontrolli raames propageeritavat X-mehed stiilis mutantinimeste loomist?

Ilmutuse 13:18
„Siin olgu tarkust! Kellel on mõistust, see arvutagu välja metsalise arv, sest see on inimese arv, ja tema arv on
kuussada kuuskümmend kuus.“

Nendes ridades on tõepoolest tarkus! Kuid see tarkus ütleb ju jällegi sõna otseses mõttes välja, et „metsalise arv“ ON „inimese arv“ (antud juhul inimese, nii mehe kui ka naise, mitte mingi kindla tegelaskuju arv, kuigi kui see number rakendub inimesele üldiselt siis loomulikult ka paljutele tegelastele).
Aga mis siis on ikkagi metsalise ehk inimese number 666?
Kui me arvestame endiselt, et jutt käib Jumala Templist = Inimese enda kehast, kuhu antikristus/metsaline end istuma seab ehk inim-DNA ära muudab, saades viimaks surematuse ja „jumalale sarnase olemuse“ (Saatan lubas muideks seda kõige esimese pettusena inimestele juba Eedeni aias), siis vaatame antud hetkel inimese enda keha. See koosneb 99% ulatuses 6 elemendist – hapnikust, süsinikust, vesinikust, lämmastikust, kaltsiumist ja fosforist. Nendest elementidest huvitab meid antud kontekstis just Süsinik, kui elusorganimside fundamentaalne baasmaterjal. See sisaldub kõigis orgaanilistes ühendites ja loomulikult olendite DNAs ehk molekulides, mis kannavad kõikide elusorganimside geneetilist koodi. (kui antikristus nüüd sooviks terve inimkonna üle võimu saada, siis peaks ta loomulikult püüdma saada võimust selle fundamentaalse baasolemuse üle). Aga meid huvitab ikkagi endiselt Süsinik.

[Pilt: c-atom_e.gif]

Pildilt me näeme, et süsiniku aatom koosneb 6 postiivselt laetud prootonist tema tuumas, 6 neutraalsest neutronist ja 6 negatiivselt laetud elektronist.
Ehk siis metsalise ehk inimese number 666 = inimese füüsilise keha 6 prootniga 6 elektoniga 6 neutroniga süsinikustruktuuri. Ehk 666 kui number, mis seob inimese füüsilise keha füüsilise tasandiga.
Süsiniku aatominumber perioodilisuse tabelis on muideks samuti 6.
Väga palju kuusi inimeses endas peituvas numbris.

Kui inimene muudab ühel hetkel ära oma DNA ehk Jumala Raamatu (millest ei tohi midagi ära võtta, ega midagi juurde lisada), siis ta on tõepoolest üleastuja poeg ja metsaline, kuna rikub evolutsiooni loomulikku protsessi ja hakkab vastu Jumalale/Algallikale, kes selle kõik on niimoodi seadnud.
Mängu tuleb siinjuures ka musta maagia olemus, sest must maagia kasutab samuti teadvuse avardamiseks „tehislikke“ meetodeid vastandina loomulikule teadvuse avardamise praktikatele. See on vastuhakk Jumalale.
Vasta
(17-02-2013, 19:07 )lahendused Kirjutas: Minu jaoks on ristiusk ja kommunism ühe ja sama seemne viljad, mis on Eesti jaoks võõrkehad, ning on meile kasvama toodud jõu ning vägivalla abil, hävitades meie enda maailmapilti.
Ei tasu välja jätta fashismi mis on samasugune totalitaarne ideoloogia nagu kaks eelpool nimetatut,pealegi veel samade juurte ja lähtepunktidega,ss-jesuiitide ordu,VS andmetel käisid ss-lased katoliiklaste käest surma vastuvõtmis ja andmis kunsti õppimas.Samuti läbib neid idoloogiad üks ühine joon,eksisteerib üks kõrgemalseisev grupeering(iidsed preestrid,shamaanid,teadjad) mis ülejäänutele oma tahte dikteerib vastuvaidlematus autoritaarses vormis.Ise arvan et kui jesuiidid või kes iganes selle maailmapildi ja orjastusüsteemi taga seisavad nägid et ristiusk mis on suurim mõistusekontrolli ja inimeste programmeerimise, allutamise projekt mingil ajahetkel info ja harituse taseme tõttu enam ei tööta(oli ju kirik suurim trükikunsti vastane ja hävitas trükipresse,kristlased põletasid maha antiikmaailma suurima teadmiste ja vaimuvalguse allika Aleksandria raamatukogu)siis asuti väljatöötama alternatiivseid totalitaarse kontrolli
ideoloogiad ja vahendeid nagu kommunism,fashism ja nwo.
Jesuiidid või kes iganes selle totaalse kontrolli süsteemi taga seisavad said ammu aru kasutades oma sajandite pikkust kogemust inimeste ja massidega manipuleerimisel,et vahet pole mille sisse massid usuvad
jumalasse,füürerisse,suurde juhti,rahva isasse,tulem on üks totalitaarne kontroll,egregoride loomine,kontrolli mehhanismid ja sellelt tulenevad benefaktorid.
Samuti on avalikkuse ees Katoliikluse ja Õigeusu vastandamine harimatutele toladele ehk siis kasulikele idiootidele,ükski õigeusu patriarh ei istu oma troonile ilma Rooma paavsti heakskiiduta.Samas on internetis näha patriarh Aleksiuse avaldusi mida fashistlikuks interpreteeritakse ja kus ta ristiusueelseid slaavalasi lojusteks nimetab.Süsteem on üks.
Vasta
Antikristuse teema juba on kord nii põnev!

Eriti kui sellele heita pilk katoliikliku iidolikummardamise jms. seisukohalt.

Ei saa mitte postitamata jätta!

Pole siis ime, et Lucifer kui välk neile kirikusse sisse lõi kui paavst ametist lahkumise avalduse üle andis!
Küllap ta oli väga vihane oma sulase peale.
Vasta
Ma üritaks lahti selgitada teoloogia ja teosoofia erinevust "jumalate olemuse" mõistmisel: kirjeldus seisneb teosoofilisel peenkehade põhisel hinge, vaimu ja loojate tasandi kirjeldusel.

1) Hinge põhiste analüütiliste selgituste näiteks võiks tuua "skeptikust teadlased", kes teavad ideaalselt kõike "vana teadust", kuid on loovuse/vaimu puudumisel suletud kõigi uute teadus-saavutuste suhtes - kõige selle juures peavad nad ennast veel "maailma nabaks": näete, meil on analüütiline mõistus, kuid mehhiko seebikate naised elavad emotsioonides ilma mõistuseta.

2) Vaimu põhise analüütilise selgituse näiteks võiks tuua "loovad teadlased", kes üritavad endas oleva loovuse/vaimu abil luua uusi teadus-teooriaid ja tehnoloogiaid.

Selline "tase" on ka teoloogia "maksimaalne kõrgus": uurides usuteoste tsitaate "ainsa jumala" kontseptsioonist lähtudes pole võimalik hoomata "suuremat pilti", ehk kõigi rahvaste vastandlike jumalate tervikut ja selle taga olevat.

3 ) Loojate tasandi analüütilise selgituse näiteks võiks tuua teosoofia lähenemise, kus maailmakõiksus on jaotatud 7-ks kirjeldatavaks võnketasandiks, ehk peenkehaks (füüsiline, astraalne, mentaalne, ühtsuse/buddi, vaimsuse/atma, monaadiline/anupadaki, jumalik/adi), mille kohal asub kirjeldamatu loogose tase, kus asub ürglooja.

Igatahes võimaldab selline teosoofia põhine käsitlus "paljude jumalate" olemasolu, kes kõik on algse ürgjumala "lapsed" (jumalapojad), või nende mandunud lapselapsed (pooljumalad = süsteemi-meistrid).

Ehk algne ürgjumal asus loogose tasandil - tema lapsed (jumalapojad) jumalikul/adi tasandil - ning jumalalaste mandunud lapsed (süsteemi-meistritest pool-jumalad) asuvad monaadilisel/anupadaki tasandil - ning tasand allpool asub Nirvaana paradiis vaimsuse/atma võnketasandi tipus.

Igatahes algset ürgjumalat huvitas vaid loomine taevalikus-jumalikus loogose tasandis, ning ta pole kunagi "langenud" füüsilisse reaalsusesse ainelise lihakere vormis (kui midagi sellist aset leiaks, siis muutuks ürgjumal nö "langenud ingliks") - need, kes üritavad erinevatele rahvastele "jumalaid mängida" on monaadilisel/anupadaki tasandil asuvad pool-jumalatest süsteemi-meistrid - nö "vahel jäid" nad sellega, et kuulutasid ennast iga rahva juures "algseks jumalaks" (keda nad pole), mis paljastub erinevate vastanduvate religioonide võrdlusest (kui iga rahva jumal on "ainujumal", siis peab neid "ainujumalaid" olema palju).

Need, kes on käinud/näinud vaimset maailma, siis enamus "tegevusest ja ruumalast/mahust" toimub kõrgmates jumalikes-vaimsetes maailmades, ning Maa ja nähtava Universumi taolised füüsilise-ainelise reaalsuse kogumid on olematu ruumalaga/mahuga "pinnakiht" jumalikele-vaimsetele maailmadele - analoogiaks võiks võtta suure keedupoti, milles olev vesi on "loojate maailm", selle peal olev vaht "vaimne maailm", kõrbenud vahu-rant poti äärel "hingede maailm", ning 5-meele põhisena kogetav füüsiline reaalsus üks tühine "kõrbenud mustuse täpike" vahu-randi sees.

Ristiusu ja kristluse häda ongi selles, et ta paneb "lukku" inimeste arengu "loojate tasandil" (jumalik/adi ja monaadiline/anupadaki võnketasandid) - mistahes saavutused madalamal/jämedamas ei õigusta teadvuse kadu kõrgemal/peenemas.
Meie selgeltnägijatest esivanemad nägid, kuidas ristiusu kirikutes võetakse naiste kõrgematest peenkehadest ära "jumaliku loomise valgus" - kuid "lollid naised" (jumaliku loomise valguseta) suudavad väga effektiivselt meeste elu nässu keerata - kuna selline tervikpilt suudeti meie esivanemate poolt kokku panna, siis pestigi nii massiliselt ristimisi maha.

Näiteks minu vana-vanema olevat juba öelnud: "piiblit ei tohi lugeda, see ajab pea segi" - tänu põlvnemisele mittekristlikust kohaliku loodususku viljelevast perest on olnud mul võimalik mingisugunegi areng/mõtisklus "loojate tasandil" - kuid kristlaste peredes, või peavoolu-meedia uudistevoos kasvanud laste teadvus on selle kohapealt "lukku pandud".
Vasta
(18-02-2013, 11:22 )lahendused Kirjutas: Ristiusu ja kristluse häda ongi selles, et ta paneb "lukku" inimeste arengu "loojate tasandil" (jumalik/adi ja monaadiline/anupadaki võnketasandid) - mistahes saavutused madalamal/jämedamas ei õigusta teadvuse kadu kõrgemal/peenemas.
Meie selgeltnägijatest esivanemad nägid, kuidas ristiusu kirikutes võetakse naiste kõrgematest peenkehadest ära "jumaliku loomise valgus" - kuid "lollid naised" (jumaliku loomise valguseta) suudavad väga effektiivselt meeste elu nässu keerata - kuna selline tervikpilt suudeti meie esivanemate poolt kokku panna, siis pestigi nii massiliselt ristimisi maha.

Kui sa tõelist ja algupärast kristlust vaatad, mis paljuski sai oma esialgsed mõjutused esseenidelt (need aga omakorda Egiptuse pühitsetutelt), siis need õpetused ja isegi tänapäeva Piibel ei räägi kuskil, et Jumalani jõudmiseks peaks üldse mingeid templeid rajama (tänapäeval siis kirikuid), niisamuti ei ole selleks vaja ei mingeid keerulisi dogmasid, liturgiaid, tseremooniaid ja veel vähem hierahilist preesterkonda. Kristuse ja ristiusu puhta olemuse läbiv sõnum pole midagi muudi kui, et inimene peaks elama vaimus (eesmärgiga liikuda Valgusesse/Algallikasse/Jumalasse), mitte lihalike mõjutuste all, täis armastust ja andestust kõigele ja kõigile.
Andestamise sõnum, mida Jeesus õpetas on Ühe Seaduse ja Üksolemise seisukohalt äärmiselt oluline, sest kui inimene nüüd täielikult andestab kellegile kõik tema halvad teod, siis see lakkab olemast tema enda teadvuses, st. ta on vabastanud karmaliselt iseenda selle inimesega seoses. See ei tähenda muidugi, et sooritatud teod ise ei jääks vääraks, vaid et need teod lakkavad eksisteerimaks andestaja enda jaoks. Ja kui need enam ei eksisteeri, siis ei lahuta need andestajat enam ka väärteo tegijast, seega pole need enam takistuseks ühenduse loomiseks, Üksolemiseks.
Seega ühendus Püha Vaimuga nagu seda tol ajal kutsuti ja Jumalasse/Valgusse naasmine olid Jeesuse õpetuste tegelik sisu. Meetodid selle saavutamiseks on Tema enda sõnul armastus ja andeksand, et neid eesmärke saavutada. Mõlemad on olulised, kuna on seotud südame tegevustega ja on vajalikud Vaimuga ühenduse saamiseks ja Ülestõusmiseks, mis mõlemad on saavutused südame tasandil/tasemel ja eeldused transformatsiooniprotsessi esilekutsumiseks kõrgemale vaimsuse tasemele liikumiseks. Kui puudub andeksand ja armastus südames siis ülestõusmine pole võimalik, kuna seotus inimeste/olukordade/sündmuste jms säilub, aheldatus on endiselt alles.
Seega algse kristluse kui esseenide Tee põhiolemus oli:
1) Ei templitele
2) Ei preesterklassile ja vaimulikkonna hierarhiale
3) Üksnes väga lihtsad talitused
4) Tuginemine Pühale Vaimule, mitte kirjasõnale
5) Armastus ja andeksand südames kõigile olenditele
6) Tee on Vaimu ja südame tee, mitte mõistuse tee
7) Armastus südames muundab inimkeha pühaks paigaks ehk siis igaühes on tema oma tempel tema enda südames ja armastus on see leek, mis selle altaril peab põlema; teenistus ja palvused selles templis on iga inimese loomuliku elu osa terve tema elu vältel sekundist-sekundisse ja selleks ei ole vaja ehitada välist templit, et eraldatust sisse tuua.

(18-02-2013, 11:22 )lahendused Kirjutas: Näiteks minu vana-vanema olevat juba öelnud: "piiblit ei tohi lugeda, see ajab pea segi" - tänu põlvnemisele mittekristlikust kohaliku loodususku viljelevast perest on olnud mul võimalik mingisugunegi areng/mõtisklus "loojate tasandil" - kuid kristlaste peredes, või peavoolu-meedia uudistevoos kasvanud laste teadvus on selle kohapealt "lukku pandud".

Ära kuula, mida teised räägivad, vaid uuri ise, kas asi ka vastab tõele. Küsitle ise ja kontrolli ise. Kui miski haakub sinu arusaamadega siis ka järgi seda. See on Meistri õpilaseks saamise esimene samm.

Kristlaseid, nii ka kui budiste, islamiste jm, on küllap täiesti erinevaid, seinast-seina. Osad on tõelised kristlased, teised lihtsalt kristlased ja kolmandad võltskristlased. See käib iga usulahu või suuna järgija kohta. Kuna me neid kõike ei tunne, siis ei saa me ka üldistada ja kõike samasse kategooriasse paigutada.

Piibel on kirjutatud väga erinevatel teadvusetasanditel kõige madalamast kuni kõige kõrgemani välja igal tasandil iseloomulike sümbolite, allegooriate, 4D maailma 3D maailma prjojitseerimise, "vaimsete võtmetega" avatavaks tehtavana, õpilasest -> meistrini välja. Loomulikult on asi tuim kui sa loed kõike sõna sõnalt ja ajaloolist, vaimset, teaduslikku, kõiki vaimseid suundi jms arvesse ei võta.
Pealegi on Piibel kodeeritud, mille jaoks on olemas viited jms, niisamuti numeroloogiline sõnade, numbrite ja lausete korduvus, mis loomulikult esmasel lugemisel silma ei hakka. Ja see on hea, et paljud seda ei mõista, sest siis ei oleks meil sellest õpetusest küllap midagi alles jäänud, vaid kõik oleks nö. Beliali poegade poolt juba ammu ära muudetud. Kurjus oma ühe silmaga kõike veel õnneks ei näe. Kuidas muidu ta teeks just enam-vähem kõike seda mida näiteks Piibel tema kohta räägib?
Vasta
Piibli muutmine.

Vaataks siis natuke muutusi, mida Piiblis on tehtud tänaseks juba sadu, kui mitte tuhandeid, et Jumala algset Sõna segadusse ajada.

Võrdluseks toon siin King Jamesi Piibli inglisekeelsed väljavõtted jämedas kirjas, mida uuemad versioonid juba enam ei sisalda või sisaldavad hägustatult.
King Jamesi Piiblit eesti keeles ei ole välja antud, seetõttu inglise keeles.

Ühtlasi on näha just ilmekalt KJV puhul, kuidas lausetes esineb igal pool 4 korduvus (uuemates see puudub, kuna üksikuid sõnu on ära jäetud).

Number 4 olemuse kohta eelnevalt on teada, et:

Jumalikkus oma ürgses olekus – puhates iseendas – ilmutab ennast alati läbi võrdkülgse kolmnurga (kolmainsus). Selline kolmnurk sümboliseerib täisulikku harmooniat ja täiuslikku tasakaalu, kuna kõik tema tipud asetsevad alati üksteisest täpselt ühekaugusel. Teisalt kui Jumala aspekt, millele me viitame kui sellele, mis “puhkab iseendas”, liigub välja dimensioonideta olekust, väljaspoolt aega ja ruumi, kolmemõõtmelisse maailma, siis saab sellest Jumala loov aspekt, mis alati ilmutab ennast numbri 4 läbi.

Vaatame nüüd selle ilmnemist KJV Piiblis. Kui teil olemas, siis võrrelge ise tänapäeva eestikeelsete versioonidega ja te näete muutuseid.

Ephesians
{3:18} May be able to comprehend with all saints what [is] the breath, and length, and depth, and height; ("kõrgus" kui viide 4’dale dimensioonile; vaimsele olemusele; 4 korduvus)

Job
{22:12} [Is] not God in the height of heaven? And behold the height of the stars (tähed on Piiblis inglid), how high they are!

Genesis
{1:14} And God said, Let there be lights in the firmament of the heaven to divide the day from the night; and let them be for signs (uuemates Piiblites välja jäetud), and for seasons, and for days, and years (4 korduvus).

Ephesians
{6:12} For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities (inglite kategooria), against powers (inglite kategooria), against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places (4 korduvus).

Psalms
{20:7} Some [trust] in chariots (osad usuvad UFOdesse), and some in horses: but we will remember the name of the LORD (LORD os siin kirjutatud suurte tähtedega, kuna sellistes kohtades asetses algselt sõna YHVH) our God. {20:8} They are brought down and fallen: but we are risen, and stand upright.

Järgnevalt muutused Piiblilõikudes (jäme kiri näitab seda osa, mis välja jäetud või muudetud):

Ephesians
{3:14} For this cause I bow my knees unto the Father of our Lord Jesus Christ, {3:15} Of whom the whole family in heaven and earth is named

Isaiah
{14:12} How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning! [how] art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations! (selle lõigu puhul ilmneb eriti huvitav asjaolu, kuna uuemate tõlgete puhul on siin „helkjas koidutäht“, mis läheb vastuollu Ilmutuse 22:16 lõiguga, kus Jeesus ütleb et tema on „helkjas koidutäht“. Seega uuemate tekstide muutus püüab Jeesust samastada Luciferiga).

1 Samuel
{2:12} Now the sons of Eli [were] sons of Belial; they knew not the LORD.
(Beliali pojad olid Atlantise nekromandid, mustad maagis ja satanistid; väljendit „Beliali Pojad“ uuemates tõlgetes enam ei leia, küll on see aga alles KJV, kus kordub isegi väga tigedalt, iseloomustades ilmekalt veeuputuse eelset ja järgset aega; seega on KJV olemas viide Atlantise ajale)

Philippians
{4:13} I can do all things through Christ which strengtheneth me.

Luke
{4:4} And Jesus answered him, saying, It is written, That man shall not live by bread alone, but by every word of God.

Mark
{9:29} And he said unto them, This kind can come forth by nothing, but by prayer and fasting. (vaimude väljaajamine peab käima palve ja paastuga; uuemates tõlgetes ainult palvega)

Mark
{10:24} And the disciples were astonished at his words. But Jesus answereth again, and saith unto them, Children, how hard is it for them that trust in riches to enter into the kingdom of God!

Matthew
{1:25} And knew her not till she had brought forth her firstborn son: and he called his name JESUS.
(sõna „firstborn“ = „esmasündinu“ on siinkohal äärmiselt oluline, kuna vana seaduse kohaselt kõik, mis oli esmasündinu (esmane saak, esmane tulu, esimene laps jne) pühendati ja oli seaduse aluselt automaatselt Jumala oma; jumalale pühendatu)

Luke
{4:8} And Jesus answered and said unto him, Get thee behind me, Satan: for it is written, Thou shalt worship the Lord thy God, and him only shalt thou serve.

John
{6:47} Verily, verily, I say unto you, He that believeth on me hath everlasting life.

Acts
Whole section {8:37} is marked & left out in newer versions!

1 John
{5:7} For there are three that bear record in heaven, the Father, the Word, and the Holy Ghost (viide kolmainu jumalale): and these three are one. (uuemates on siin „Vaim, vesi ja veri“??? Mida see üldse tähendab?)

Seega ilmselgelt on näha hägustamine.
Peale selle on ilmne, et need, kes muutusi teevad ei usu, et Jeesus surnuist üles tõusis.
Vasta
Isiklikult mina seda kristlust ja muud ei usu, kuna see toodi meile s6ja, tapmiste, v2gistamistega... enne seda olime me ikka asjaga rohkem kursis.. Nüüd on aga enamus selliseid teadmisi kadunud (kui palju shamaane on tapetud sellep2rast)... kogu see risti värk on üle maailma hävitanud nii palju erinevaid teadmisi ja surunud kõigile kurgust alla seda mida nemad usuvad....jeesus, antikristus sama k6ik.

See selleks, siis on üks p6nev vaatamine:

http://www.youtube.com/watch?v=stqRuVKRdu8

Ei usu ise seda, aga huvitav ikka.
Vasta
King James oli vabamüürlane ja tema Piibli tõlge on vägagi vaieldatav. Üldse minu mäletamist mööda püha kolmik on isa, poeg ja pühavaim.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcQEtdSSn3rVHlFs69FofcO...PzFTkPHmyI]

Vasta
Igasugu huvitavaid Piibleid on tõepoolest.

[Pilt: smallbibles.jpg]

Vasak on vabamüürlaste Piibel (mida ka kohtus kasutatakse) ja eriti huvitav on oma märgistuse poolest parempoolne OES Piibel (Order of Eastern Star).

King Jamesi 1611 aasta versioon on selles mõttes huvitav, et sellel asus kuninga pitser, mis keelas selle muutmise kuni hilisema ajani.

Vabamüürlastest rääkides, siis on ka näiteks Madame Blavatsky, Annie Besant jm samuti vabamüürlased.
Vasta
Üks on kindel-viimsed asjad on käes!
http://www.youtube.com/watch?v=Zvy2ADhwBKY
Vasta
(18-02-2013, 20:07 )ÜksikHing Kirjutas: Isiklikult mina seda kristlust ja muud paska ei usu, kuna see toodi meile s6ja, tapmiste, v2gistamistega...enne seda olime me ikka asjaga rohkem kursis...Nüüd on aga enamus selliseid teadmisi kadunud ( kui palju shamaane on tapetud sellep2rast)..kogu see risti v2rk on üle maailma h2vitanud nii palju erinevaid teadmisi ja surunud k6igile kurgust alla seda mida nemad usuvad....jeesus, antikristus sama sitt k6ik.

see selleks, siis on üks p6nev vaatamine:
http://www.youtube.com/watch?v=stqRuVKRdu8
ei usu seda , aga huvitav ikka.

See tekst on ilmekas näide, kuidas mõnedest inimestest on haritus suure ringiga mööda läinud.

*

Asjast - Kuningas Jamesi Piibel on selles osas huvitav, et nagu Arlich juba mainis oli seal kuninga pitser mis keelas selle muutmise. Sellised sümbolid pole aga muutjaid kunagi seganud. Mõned aastad tagasi lugesin päris pikka kokkuvõtet KJP saatusest. Kuidas peale Kuninga surma läksid avaldamise õigused käest kätte kuna ühel hetkel jõudsid Oranje (esiteks Madalmaad kes ei tea ja teiseks otseselt seotud pärilikkusega nii Rootsi kui ka mõned teise "saksa siniverelistega" keda iseloomustab nina ja raha) poolt esindatud avaldajate kätte. Sellest ajast saati on selle raamatu teksti pidevalt muudetud mitmes erinevas suunas ja peamiselt algsest ideest vastupidises suunas.

Olgu veel märgitud, et vabamüürlased pole kunagi olnud 100% ühtne jõud. Selles on olnud mitmeid liikumisi ja "vooluseid" - tõsi, et teatud (kuna nende avalikkusega on nagu ta on siis raske öelda täpselt millise idee esindajad) grupeering on üritanud ja eeldatavasti ka saanud tänaseks päevaks selle liikumise enam vähem ühe lipu alla. Tunduvalt teine oli aga pilt veel näiteks 100 aastat (no nii umbes) tagasi kus käis veel suht terav võitlus erinevate grupeeringute vahel.
Kõige lihtsamaks näiteks oli Stalini võimule tulek NLiidus ja tema sellele järgnev tuntav sise ja ka välispoliitiline suuna muutus ja eredaimad episoodid olid Trotski tapmine ja juudi arstide protsessid. Võimalik, et Stalin oleks ära hoidnud ka holodomori, kuid sellel ajal olid tema käed "täis" oma võimu kindlustmaisega Moskvas ja "perifeerias" oli võim täiega pea kuni 2MS alguseni "trotskistide" käes. Neid sündmusi on püütud pikalt serveerida kui ühe kliki sisemist madinat, kuid reaalsus oli tipa teine. Neil "lääne" müürimeestel õnnestus Jossif ja Aadu teineteise kallale ässitada kuna mõlemal olid algselt samad ideed, kuid erinev moodus nende saavutamiseks.

Mõlemad püüdsid taastada Impeeriumi millest laiem avalikkus ei tea hetkel midagi - erinevus oli vaid pealinna asukoht - üks tahtis Moskvat teine Berliini. Meenutagem, et näiteks Berliini vana vapi loom on karu - karusi pole Euroopas aga peaaegu nii tuhat aastat - kopikatega - olnud. Kui need mehed oleks suutnud oma isiklikud/toetava kliki vastuseisu ületada ja luua liidu siis arvata võiks, et teatud rahavõimeka kliki laul oleks olnud nüüdseks lauldud ja seda mitte vilinaga korstna lõõrides aga see selleks.

Tasuks veel meenutada, et nii Stalinit kui ka Hitlerit on püütud portreteerida Antikristusena. See pole eriti õnnestunud just nende inimeste hulgas kes Piiblit (ja muideks ka Koraani) paremini tunnevad - märgid olid valed. Enamuse "pööbli" jaoks on aga see mõiste suht arusaamatu religioosne "mula" millel pole suurt tähendust, kuid tänu põhjalikule propagandale nad seda sisuliselt usuvad. Nagu teada on usk üks kummaline asi - inimene väidab, et ei usu aga hingeppõhjas usub ikkagi.

Antilkristuse aeg on veel ees - milline see olema saab näitab aeg.
Vasta
Tõepoolest!

Aga kui sa neid eelmisi väljavõtteid vaatad, siis ma ei ütleks, et KJV asja segasemaks teeb, vaid et hoopis inimese Jeesus Kristusele lähemale toob, mis peaks vast olema kristluse üks peamisi jooni.

Kui jätad välja mustad sõnad, siis muutub asi umbmääraseks.

Igal juhul eks igaüks teeb ja usub, mis tahab, aga üks on selge - lõpuaeg on väga lähedal.
Pärismaalased, kes maailmas loodusega kooskõlas elavad ütlevad ühte asja - õhk on muutnud imelikuks, vesi on muutnud imelikuks, Päike on muutunud imelikuks, Kuu on muutnud imelikuks. Seda pole maailmas kordagi ennem juhtunud.

Seega kui aeg kätte jõuab ja meid kõiki proovile pannakse, siis olge ettevaatlikud kelle poole te avasüli jooksete. Sest kui UFOd ühel hetkel üle maailma manifesteeruvad, siis mõelge enne järele, kui pardale omal vabal tahtel lähete...välja tulete te sealt juba võib olla metsalise märgiga...
Vasta
Kas saaks tuua mõne näite, kus alg-kristlike ideede järgi on suudetud "püsivalt elada", st haritud laialdasi rahvamasse (nagu Indias teab igaüks karma ja nirvana olemust) "kõrgematesse maailmadesse" saamiseks, mille käigus on käidud pidevalt "kehast väljas rännakutel", laiendatud oma meeli "5 meele maailmast väljapoole", ning kõige selle käigus pole "naistelt kirikus" ära varastatud "puhast loomise energiat"?

Ning kui keegi suudab mingi Vana-Egiptuse või esseendie näite tuua (mis oli enne Kristust), siis miks selline elukorraldus polnud jätkusuutlik?
Ehk kuidas said kerkida "ei millestki" alg-kristusega täielikus vastuolus olevad ristiusu kirikud ja tseremooniad, mis muutusid energiavarguste ja lastepilastamise kohtadeks.

St ühelt poolt on alg-kristuse ideed "nii-ilusad-nii-üllad", kuid neid pole kuskil püsivalt rakendada suudetud (samas loodusrahvaste maausk, ning budistlik maailmapilt on palju paremini igapäevases reaalsuses rakendust leidnud) - selle asemel näeb igaüks ristiusu kirikutes vohavat lausvalskust (nagu Eesti vallutamine 800 aastat tagasi, inimeste surumine 5-meele maailma, energiavargused, lastepilastused ja muud loetlematud jamad).
Vasta
KJV on mitmekülgne raamat nagu ka tema eelkäija(d). Neis pole juttu ainult inimese lähenenmisest Loojale (Jeesus Kristus ei ole tema sõnade järgi kelle juurde vaja minna - minna vaja tema Isa juurde kes on meis kõigis sees olemas juba - mõistukõne onju) vaid ka neist asjust mis seda teekonda takistavad. Aga need jõud on just need kes muudavad teksti - vaikselt ja raskesti märgatavalt. Mul oli hea ja päris vana KJV - ühest "garaazimüügist" leidsin - kahjuks on kolimistega see "uitama" läinud ja hetkel raske ise võrrelda. Ei ole vaja muuta kõigile tuntud ja olulisi kohti - piisab kui muuta neid mis maskeerivad teekonnal vastu tulevaid raskusi - sõdur on tubli aga väike kivike saapas võib ta muuta võitlusvõimetuks.

Vaidleks vastu "pole kordagi juhtunud" - meie/nende teada pole juhtunud. Kuid samast asjast räägiti mulle ka kui külastasin Nevadat nii aastal 1999 - paljude looduse asjade "maitse" on muutunud ja nagu öeldi - seda on viimasel ajal tunda juba inimpõlve jooksul. Raske seda nihutada kategooriasse, et "kui meie veel noored olime oli rohi rohelisem..." ja nii edasi. Maitse muutub aastatega - mitte enam dekaadidega või sajanditega.

*

Lahendused - soovitan minna Indiasse ja uurida mida see "kõik" sealt teab. Tegelikult on seal sama seisukord mis keskmiselt Euroopas - kõik teavad mis on Piibel - paljud pole seda aga isegi mitte käes hoidnud ja veel vähemad on seda lugenud. Mul oli kunagi kodust võrdsel kaugusel nii India kui Pakistani "stiilis" toidukoht - väga head süüa tehti seal ja juttu aeti huvitavat ning põhjamaa inimese jaoks vahest liigagi aktiivselt - valged seal tihti ei käinud. Mõneti meenutas see seltskond eestlasi/venelasi. Nii mõnigi rääkis usunditest (ühed tahtsid minust hindut teha teised moslemit), kuid üllatuseks avastasin, et kumbki neist polnud oma põhi raamatut/uid lugenud. Tekst käis, et "tule meile meil on hea" aga mis ja miks neil "hea" on jäigi mulle arusaamatuks - vähemalt tollal ja nende isikute õpetava käe all.
Vasta
(18-02-2013, 22:06 )Arlich Kirjutas: Igal juhul eks igaüks teeb ja usub, mis tahab, aga üks on selge - lõpuaeg on väga lähedal.
Kui palju see "väga lähedal" meie aastates arvuliselt võiks olla? Ja me võiks enda elust siis parima võtta kui lõpp juba ligidal on...

Vasta
(18-02-2013, 23:42 )robotboyy Kirjutas: http://www.youtube.com/watch?v=fogB6nJzEQ0

Siin videos seletatakse lõpp aegu..

Päris põnev ja huvitav video. Esialgu muidugi peale selle seitsmenda paavsti jutu kohta mõtlesin, et no jah, kõike nüüd seostatakse.. kuid avastasin, et see video pea aasta praegust paavstipulli varem üles pandud. Lõpp oli tüütu, et hakka nüüd palvetama kõvasti ning kirss tordil oleks muidugi, kui nende Trumpet osade reklaamil oleks hinnad juures olnud.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3(current)
  • 4
  • 5
  • ...
  • 7
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: